Fleshlight Flight pilot & instruktör recension 2021 thesocialu101.com

Fleshlight Flight pilot & instruktör recension

8,4
Vår pick
Fleshlight-flight-testbericht

Det bästa Fleshlight Flight kan du flyga

Om du känner till “normala” Fleshlights hittills kommer du att vara intresserad av skillnaden i Fleshlight Flight.

Vår pick

Fleshlight erbjuder en helt automatiserad upplevelse för manuell användning eller genom att koppla din leksak till den interaktiva världen

På grund av sina mindre dimensioner ser designen ut som en ficklampa – men är stimulansen verkligen densamma i jämförelse? Är flyghylsan även lämplig för stora penis?

När Fleshlight Flight gick till försäljning med pilotkanalen, var jag tvungen att testa det omedelbart för att komma till botten med dessa och andra frågor. Jag var intresserad av skillnaden mellan “Navigator” och “Instruktör” -kanalen. I den här översynen kommer jag att berätta hur jag kände denna textur. Om du har några frågor eller kommentarer, eller till och med vill dela med dig av dina egna erfarenheter, skriv mig med hjälp av kommentarfunktionen enligt denna testrapport.

Fleshlight flight pilot

Fleshlight Flight – med två texturer

Innan jag börjar min recension måste jag påpeka att det finns två kanaler: “Instruktör” och “Pilot” -texturen.

  • Flight Pilot Fleshlight har samma grundläggande konstruktion som original Fleshlights. Huvudskillnaden är den matt svarta färgen och den krökta husformen. Manschetttexturen ger en helt ny känslomått jämfört med vanliga Fleshlight-modeller. Onani är lite lättare eftersom sexleksaket är mycket mindre. På grund av smärtan känns kanalstrukturerna mycket mer intensiva.
  • Flight Instructor Fleshlight är en utökad version av pilotmodellen. Den har utformats speciellt diskret för flygresenärer. Kanalen har samma längd men en annan struktur jämfört med piloten. Pilotväskan har en matt svart färg, medan Flight Instructor-fallet har en ädel, vitslät färg – jämförbar med en iPod eller annan Apple-enhet.

Top Fleshlight Kolla pris Korta fördelar
�� Fleshlight Flight
(Vårt val)
Kompakt, perfekt form
�� Fleshlight Destroya
(Intensiv)
Mycket snäv och intensiv konsistens
Tori Black
(Tvåan)
Hållbar stimulans
Fleshskins – Grip Extremt diskret och lätt att dölja
Turbontändning Bra, men jämför inte med de andra

Diskret design

Modellserien Fleshlight Flight är speciellt lämplig för resor. Modellserien är kortare och mer kompakt än de vanliga Fleshlights. De inre kanalerna är hela 5,5 centimeter kortare än med den vanliga Fleshlight-serien.

Öppningen i inre kanalen är formad som en turbin, utan originalintryck av labia, anus eller mun. Ärendet är elegant, elegant och ändå inte påträngande. Masturbatorn har en total längd på 20,5 centimeter, den inre kanalen är 15,24 centimeter lång. Inlägget är tillverkat av mjölkt vitt Superskin-material (gelinsats).

Väskan har inte en vanlig inre diameter på 10 centimeter, den är bara mellan 5,5 och 8 centimeter. Den kompakta resemodellen väger bara 355 gram (i motsats till 560 gram). Fleshlight Flight Series är också känd som Fleshjack.

Som kanal- och produktnamn indikerar redan, är flygmastare konstruerade för flygresor. Således är denna sexleksak speciellt intressant för män som måste resa mycket professionellt. Om höljet och hylsan också lagras separat i resväskan eller handbagaget, kommer ingen säkerhetsansvarig att anta att det är en sexleksak.

Jag vågar ens säga att 99% av människor som inte känner till Fleshlight vet inte vad en “sak” är. Detta är särskilt praktiskt om hustru, flickvän, föräldrar eller barn inte ska lära sig om det hemliga nöjet.

Fleshlight Fligh Pilot KanalStrukturen av piloten fleshlight

För resanmasturbatorn Fleshlight Flight har tillverkaren ILF valt den populära Fleshlight Destroya-strukturen, som har ändrats något för att användas som pilotkanal i Fleshlight Flight. Resultatet är väldigt attraktivt och erbjuder intensiv stimulering.

Den förkortade Destroya kanalen har koniska dubbar, en vakuumkammare följt av olika studkonstruktioner. I slutet av inre kanalen finns stimulerande spår som garanterar en mycket intensiv ekollonmassage. Den expanderbara inre kanalen har en inre diameter på mellan 0,6 och 1,9 centimeter.

Den mjölkvita Superskin & # x2122; materialet känns nästan som en levande hud. Den mjuka och geliknande insatsen är gjord av samma material som insatserna i vanliga Fleshlights, men det är inte hudfärgat. Den transparenta, mjölkiga färgen på skäret påminner om Fleshlight ICE.

Min personliga erfarenhet recension

Första intrycket med Fleshlight Flight

Efter att jag bestämde mig för att beställa Fleshlight Flight, med pilotkanalen, väntade jag efter otaliga vanliga Fleshlight-modeller otåligt för leverans. Paketet anlände efter 4 dagar från Spanien av UPS och var som vanligt, utmärkt packade. Varje Fleshlight-paket är försedd med två originalförseglingar, så att varje köpare kan genast inser att det är en oöppnad (ny) originalprodukt.

Den första titt på mina nya mäns leksak var mycket positiv. Fallet var, som det är välkänt, gjord av en hård, robust plast. Inuti den mjuka och flöjtiga insatsen. Det främre, stora locket på Case är fäst med ett bajonettlås, inte skruvat med en tråd. På baksidan av höljet har å andra sidan en tråd så att du enkelt kan skruva loss den för rengöring, men reglerar också sugverkan hos vakuumkammaren med tråden. Enkel teknik, stor effekt.

Standardfallet med regelbundna Fleshlights känns ganska slätt, men flygskyddet är å andra sidan utformat med grova, punktliknande urtag i fallet ganska slitsbeständiga. Fallet ligger säkert i handen, även med hala fingrar (t ex solmjölk på semester, smörjmedel).

Texturen är snäv och kåt

Som vanligt satt jag lite Fleshlube (vattenbaserat smörjmedel) in i den inre kanalen och uppvärmde mitt nya Fleshlight Flight med min Sleeve Warmer. Det mjölkiga transparenta Superskin materialet känns exakt som jag vet och älskar det. Det faktum att entrén hölls ganska neutrala störde mig inte på något sätt när jag kom in.

Den förkortade Fleshlight Destroya-kanalen irriterar glans och penisaxeln mycket intensivt, särskilt när ett starkt vakuum bygger upp. Så att dessa intensiva stimuli inte tog mig för snabbt till orgasm, förstörde jag bara långsamt i början.

TOP fleshlight

7
Perfekt känsla
7,1
Grymt bra
6,9
Grymt bra
6,9
Grymt bra

5

Massage Naken Fuss Bibi Jones

Сanal täckt av mycket täta konsistensstötarLäs hela recensionen
6,7
Grymt bra

Detta hade fördelen att jag kunde känna exakt de olika kamrarna och strukturerna hos pilotkanalen. Trots all försiktighet kunde jag inte förhindra en snabb men mycket intens orgasm. De innersta kanalernas mest intensiva strukturer finns i pilotkanalen inom de främre 10 centimeterna. Jag tycker att denna delning är mycket prisvärd, för även män med ganska kort penis kan räkna med intensiva masturbationsupplevelser.

Särskilt intressant är möjligheten att du enkelt kan öppna eller stänga den andra skruven fliken för att ändra injektionens vakuumeffekt. När skruvfliken är helt stängd är vakuumeffekten mycket intensiv och absorberande.

Enkel rengöring och konsistenshygien

Rengöring är densamma som med konventionella flamljus. Jag har blivit van vid att skölja varje Fleshlight-modell omedelbart efter användning noggrant under kranen, så att även alla rester av smörjmedel och spermier kan elimineras.

Om nödvändigt kan FleshWash eller Isopropanol användas för hållbar insatsvård efter rengöring. Detta har en desinfektionseffekt och dödar bakterier och svampar. Jag skulle också rekommendera regelbunden användning av Renew Powder, eftersom det mjölkiga transparenta materialet kommer att känna sig kladdigt vid någon tidpunkt.

Fleshlight Flight-modellernas inre kanal är smal, men ganska stel – och kan torkas väl. Jag rekommenderar dig att påskynda torkningen genom att lämna en tunn trasa (tvättduk, handduk, kökspapper) i kanalen i ca sex timmar. Efter torkning, lämna båda locken öppna för några dagar för att förhindra mögel. En manschettare minskar också torkningstiden.

Slutsats av min Fleshlight Flight Review

Jag gillade verkligen mitt test med Fleshlight Flight. Inte bara att jag kunde känna en väldigt intensiv stimulans, men också att Fleshlight-flygens optik övertygade mig.

Ärendet är verkligen diskret och praktiskt. Det är inte ens märkbart i ditt bagage. Om du har din masturbator en gång öppen i hotellrummet, känner knappt ett rum igen.

Kort recension Flesh light Flight

Fleshlight Flight är förutom Fleshlight Blade och Sex-in-a-Can produktserien, en annan mindre version av den klassiska Fleshlight. Det grundläggande begreppet att kombinera en mjuk insats med ett hårt fall har också varit oförändrat vid Fleshlight Flight. Den viktigaste skillnaden är förmodligen den mindre storleken, eftersom både fallet (bostäder) och insatsen (infoga) i Fleshlight Flight är betydligt mindre än med den klassiska Fleshlight.

För jämförelse: Normalljuset är 25 cm och insatslängden 22,5 cm, Fleshlight Flight har bara en längd på 19 cm och en insatslängd på 17 cm. Förutom den kortare längden är diametern också mindre och är bara 7 cm istället för 10 cm. (Sammantaget är dessa proportioner mycket påminnande om Sex-in-a-Can-produktlinjen och även Flight Insert passar också in i ett Sex-in-a-Can-fall.

På grund av sin mindre storlek är Fleshlight Flight mycket mer praktisk och väger också mindre (355 g istället för 560 g). Och det är precis vad Fleshlight Flight handlar om, eftersom denna masturbator är främst avsedd för att vara en diskret och diskreta resesällskap. Av detta skäl hålls inte bara de mer kompakta dimensionerna utan även den yttre utformningen av insatsen och höljet så neutral som möjligt. Om den normala Fleshlight har varit för stor för roligt på vägen, erbjuder Fleshlight Flight nu ett bra alternativ som enkelt kan stuvas och transporteras och framför allt inte är onödigt märkbart.

Information om köttlig flygning

I de flesta fall är termen “sexleksak” associerad mer med “dildos och vibratorer för kvinnor”. En studie från Durex har dock visat att nästan 40 procent av männa nu använder sig av sexleksaker för onani. Kvaliteten hos manliga sexleksaker som finns på marknaden lämnar emellertid mycket att önska i de flesta fall. Detta är förvisso en av anledningarna till att masturbators ofta kallas en liten pejorative gummi pussies eller jerk-offs.

Det amerikanska företaget Interactive Life Forms, LLC. (kort: I.L.F.) har utvecklat ett sofistikerat utbud av sexleksaker för män. Med sin Fleshlight-serie visar företaget att det kan vara “annorlunda” och att masturbatorer för män som passar för orgasm är ganska möjliga.

Det senaste tillägget till Fleshlight-familjen är Flight Masturbator. I.L.F. löften i reklam att masturbatorn är perfekt för flygresor. Artpussy har en neutral öppning och ett diskret hus. Masturbatorn bör inte märkas under tull- eller säkerhetstest med röntgenapparaten. Emellertid I.L.F. hade inte skurit på penisens känslomässiga stabilitet.

Om Fleshlight Flight Pilot verkligen levererar vilka Interactive Life Forms, LLC-löften, ville vi klargöra i ett test och här är testrapporten. Du kommer att lära dig hur Fleshlight jämför med andra konstgjorda pussar och om det är värt att köpa kärleksleksaket.

Fleshlight Flight pilot & instruktör recension
Perfekt för nybörjare
Bästa valet för dina pengar, rekommenderar starkt!
8,4
Vår pick
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics