Fleshlight Flight pilot & instruktør review 2021 thesocialu101.com

Fleshlight Flight pilot & instruktør review

8.4
Vores pick
Fleshlight-flight-testbericht

Den bedste Fleshlight Flight giver dig mulighed for at flyve

Hvis du kender de “normale” Fleshlights hidtil, vil du være interesseret i forskellen til Fleshlight Flight.

Vores pick

Fleshlight tilbyder en fuldt automatiseret oplevelse til manuel brug eller ved at forbinde dit legetøj til den interaktive verden

På grund af sine mindre dimensioner ser designet mere ud som en lommelygte – men er stimuleringen virkelig den samme i sammenligning? Er flymuffen selv egnet til store peniser?

Da Fleshlight Flight gik på salg med pilotkanalen, måtte jeg straks prøve det for at komme til bunden af ​​disse og andre spørgsmål. Jeg var interesseret i forskellen til “Navigator” og “Instructor” -kanalen. I denne anmeldelse vil jeg fortælle dig, hvordan jeg følte denne tekstur. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, eller endda vil dele dine egne oplevelser, bedes du skrive mig ved hjælp af kommentarfunktionen under denne testrapport.

fleshlight flight pilot

Fleshlight Flight – med to teksturer

Før jeg begynder min anmeldelse, skal jeg påpege, at der er to kanaler: “Instruktør” og “Pilot” tekstur.

  • Flight Pilot Fleshlight har samme grundlæggende konstruktion som de originale Fleshlights. Hovedforskellen er den matte sort farve og den buede boligform. Muffens tekstur giver en helt ny følelsesmæssig dimension i forhold til normale Fleshlight-modeller. Onani er lidt lettere fordi sexlegetøjet er meget mindre. På grund af nøjagtigheden føler kanalstrukturerne sig meget mere intens.
  • Flight Instructor Fleshlight er en udvidet version af pilotmodellen. Det er designet specielt diskret for luft rejsende. Kanalen har samme længde, men en anden struktur i forhold til piloten. Pilothuset har en matt sort farve, mens Flight Instructor-sagen har en ædel, hvidglat farve – sammenlignelig med en iPod eller en anden Apple-enhed.

Top Fleshlight Tjek pris Korte fordele
�� Fleshlight Flight
(Vores valg)
Kompakt, perfekt form
�� Fleshlight Destroya
(Intens)
Meget tæt og intens tekstur
Tori Black
(Runner-Up)
Bæredygtig stimulering
Fleshskins – Grip Ekstremt diskret og nem at skjule
Turbo tænding Godt, men sammenligner ikke med de andre

Diskret design

Model serien Fleshlight Flight er særligt velegnet til rejser. Model serien er kortere og mere kompakt end de faste Fleshlights. De indre kanaler er en hel 5,5 centimeter kortere end med den regelmæssige Fleshlight serie.

Åbningen i den indre kanal er formet som en turbine, uden originale indtryk af labia, anus eller mund. Sagen er elegant, stilfuld og alligevel diskret. Masturbatoren har en samlet længde på 20,5 centimeter, den indre kanal er 15,24 centimeter lang. Indsatsen er lavet af mælkehvid Superskin materiale (gelindsats).

Sagen har ikke den sædvanlige indre diameter på 10 centimeter, den er kun mellem 5,5 og 8 centimeter. Den kompakte rejsemodel vejer kun 355 gram (i modsætning til 560 gram). Fleshlight Flight Series er også kendt som Fleshjack.

Som kanal- og produktnavne allerede angiver, er flyvemaskinens onaniere designet til flyrejser. Således er dette sexlegetøj særligt interessant for mænd, der skal rejse meget professionelt. Hvis sagen og ærmet også opbevares separat i kufferten eller håndbagagen, antager ingen sikkerhedsansvarlig, at det er et sexlegetøj.

Jeg tør endda sige, at 99% af folk, der ikke kender Fleshlight, ved ikke, hvad en “ting” er. Dette er særlig praktisk, hvis kone, kæreste, forældre eller børn ikke skal lære af den hemmelige fornøjelse.

Fleshlight Fligh Pilot KanalStrukturen af ​​pilotfleshlight

For rejsen onani Fleshlight Flight har fabrikanten ILF valgt den populære Fleshlight Destroya tekstur, som er blevet lidt modificeret til brug som pilotkanal i Fleshlight Flight. Resultatet er meget attraktivt og tilbyder intensiv stimulation.

Den forkortede Destroya kanal har koniske knopper, et vakuumkammer efterfulgt af forskellige studstrukturer. I slutningen af ​​den indre kanal er der stimulerende riller, der garanterer en meget intensiv acorn massage. Den ekspanderbare indre kanal har en indre diameter på mellem 0,6 og 1,9 centimeter.

Den mælkehvide Superskin & # x2122; Materialet føles næsten som livlig hud. Den bløde og gellignende indsats er lavet af samme materiale som de faste Fleshlights indlæg, men det er ikke hudfarvet. Den gennemsigtige, mælkeagtige farve af indsatsen minder om Fleshlight ICE.

Min personlige erfaringer anmeldelse

Første indtryk med Fleshlight Flight

Efter at jeg besluttede at bestille Fleshlight Flight, med pilotkanalen, efter mine mange faste Fleshlight-modeller, ventede jeg utålmodigt til levering. Pakken ankom efter 4 dage fra Spanien af ​​UPS og var som sædvanligt pakket. Hver Fleshlight-pakke er forsynet med to originale pakninger, så hver køber straks kan genkende, at det er et uåbnet (nyt) originalt produkt.

Det første kig på mine nye mænds legetøj var meget positivt. Sagen var, som det er velkendt, lavet af en hård, robust plastik. Inde i den bløde og fløjlsagtige indsats. Den forreste, store cover af Case er sikret med en bajonetlås, ikke skruet sammen med en tråd. Bagsiden af ​​sagen har på den anden side en tråd, så du nemt kan skrue den af ​​til rengøring, men også regulere sugevirkningen af ​​vakuumkammeret med tråden. Enkel teknologi, stor effekt.

Standard tilfældet med regelmæssige Fleshlights føles temmelig glat, men flyveskenet er på den anden side udformet med grove, punktlignende udsparinger i tilfældet, der er ret slidbestandige. Sagen ligger sikkert i hånden, selv med glatte fingre (fx solmelk på ferie, smøremiddel).

Tekstur er stram og kåt

Som sædvanlig satte jeg noget Fleshlube (vandbaseret smøremiddel) ind i den indre kanal og opvarmede min nye Fleshlight Flight med min Sleeve Warmer. Det mælkeagtige gennemsigtige Superskin materiale føles nøjagtigt som jeg ved og elsker det. At indgangen blev holdt ret neutral, forstyrrede mig ikke på nogen måde, da jeg kom ind.

Den forkortede Fleshlight Destroya-kanal irriterer glans og penisakslen meget intensivt, især når et stærkt vakuum opbygges. For at disse intensive stimuli ikke bringer mig for hurtigt til orgasme, mastrede jeg kun langsomt i begyndelsen.

TOP fleshlight

7
Perfekt sensation
7.1
fantastisk
6.9
fantastisk
6.9
fantastisk

5

Massage Nude Pussy Bibi Jones

Сanal dækket af en meget tæt tekstur bumpLæs hele anmeldelsen
6.7
fantastisk

Dette havde den fordel, at jeg kunne føle præcis de forskellige kamre og strukturer i pilotkanalen. På trods af al forsigtighed kunne jeg ikke forhindre en hurtig men meget intens orgasme. De intensive kanalers mest intensive strukturer findes i pilotkanalen inden for de forreste 10 centimeter. Jeg finder denne division meget prisværdig, fordi også mænd med ret kort penis kan regne med intensive onani-oplevelser.

Særligt interessant er muligheden for, at du let kan åbne eller lukke den anden skrue-flap for at ændre indsugets støvsugningseffekt. Når skrueflappen er helt lukket, er vakuumeffekten meget intens og absorberende.

Nem rengøring og tekstur hygiejne

Rengøring er det samme som med konventionelle fleshlights. Jeg har været vant til at skylle hver Fleshlight model umiddelbart efter brug grundigt under vandhanen, så også alle rester af smøremiddel og sæd kan også elimineres.

Om nødvendigt kan FleshWash eller Isopropanol bruges til bæredygtig indsatspleje efter rengøring. Dette har en desinfektionsvirkning og dræber bakterier og svampe. Jeg vil også anbefale den regelmæssige brug af Renewing Powder, fordi det mælkeagtige transparente materiale vil føle sig klæbrig på et tidspunkt.

Den indre kanal i Fleshlight Flight-modellerne er smal, men ret stiv – og kan tørres godt. Jeg råder dig til at fremskynde tørringsprocessen ved at efterlade en tynd klud (vaskeklud, opvaskemiddel, køkkenpapir) i kanalen i ca. seks timer. Efter tørring skal begge dæk åbnes i et par dage for at forhindre mugg. En ærmevarmer reducerer også tørretiden.

Konklusion af min Fleshlight Flight Review

Jeg kunne virkelig godt lide min test med Fleshlight Flight. Ikke kun for at jeg kunne føle en meget intensiv stimulation, men også Fleshlight-flyets optik overbeviste mig.

Sagen er virkelig diskret og praktisk. Det er ikke engang mærkbar i din bagage. Hvis du har din masturbator engang åben i hotelværelset, erkender næppe et rum.

Kort anmeldelse Flesh light Flight

Fleshlight Flight er foruden Fleshlight Blade og Sex-in-a-Can produktserien, en anden mindre version af den klassiske Fleshlight. Det grundlæggende koncept om at kombinere en blød indsats med et hårdt tilfælde er også forblevet uændret på Fleshlight Flight. Den vigtigste forskel er sandsynligvis den mindre størrelse, fordi både kassen (boligen) og indsatsen (indsatsen) i Fleshlight Flight er betydeligt mindre end med den klassiske Fleshlight.

Til sammenligning: Sætlængden på den normale Fleshlight er 25 cm og indsatslængden 22,5 cm, Fleshlight Flight har kun en soklængde på 19 cm og en indsatslængde på 17 cm. Udover den kortere længde er diameteren også mindre og er kun 7 cm i stedet for 10 cm. (Samlet set er disse proportioner meget minder om Sex-in-a-Can-produktlinjen, og også Flight Insert passer også ind i en Sex-in-a-Can-sag.

På grund af sin mindre størrelse er Fleshlight Flight meget mere praktisk og vejer også mindre (355 g i stedet for 560 g). Og det er præcis hvad Fleshlight Flight handler om, fordi denne onani er primært designet til at være en diskret og diskret rejsefæller. Af denne grund bliver ikke kun de mere kompakte dimensioner, men også det udvendige design af indsatsen og kassen holdt så neutral som muligt. Hvis den normale Fleshlight har været for stor for sjov på vejen, tilbyder Fleshlight Flight nu et godt alternativ, som nemt kan stuves og transporteres og frem for alt ikke er unødigt mærkbart.

Oplysninger om fleshlig flyvning

I de fleste tilfælde er udtrykket “sexlegetøj” forbundet mere med “dildoer og vibratorer til kvinder”. En undersøgelse fra Durex har imidlertid vist, at næsten 40 procent af mændne nu lejlighedsvis bruger sexlegetøj til onani. Imidlertid efterlader kvaliteten af ​​mandlige sextoys på markedet i de fleste tilfælde meget at ønske. Dette er helt sikkert en af ​​grundene til, at onanere ofte kaldes en lille pejorative gummi pussies eller jerk-offs.

Det amerikanske selskab Interactive Life Forms, LLC. (kort: I.L.F.) har udviklet et sofistikeret udvalg af sexlegetøj til mænd. Med sin Fleshlight-serie viser virksomheden, at det kan være “anderledes”, og at onaniere til mænd, der passer til orgasme, er ret mulige.

Den seneste tilføjelse til familien Fleshlight er Flight masturbatoren. I.L.F. løfter i reklame om, at masturbatoren er perfekt til flyrejser. Artpussy har en neutral åbning og et diskret hus. Masturbatoren bør ikke bemærkes under told- eller sikkerhedskontrol med røntgenapparatet. Imidlertid er I.L.F. havde ikke skåret ned på penisens følelsesmæssige stabilitet.

Hvorvidt Fleshlight Flight Pilot virkelig leverer hvilke Interactive Life Forms, LLC løfter, vi ønskede at afklare i en test, og her er testrapporten. Du vil lære, hvordan Fleshlight sammenligner med andre kunstige pussies, og om det er værd at købe kærligheds legetøjet.

Fleshlight Flight pilot & instruktør review
Perfekt til nybegyndere
Bedste valg for dine penge, anbefales!
8.4
Vores pick
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics