Fleshlight Flight pilot og instruktør gjennomgang 2021 thesocialu101.com

Fleshlight Flight pilot og instruktør gjennomgang

8.4
Vårt valg
Fleshlight-flight-testbericht

Den beste Fleshlight Flight lar deg fly

Hvis du kjenner de “normale” Fleshlights så langt, vil du være interessert i forskjellen til Fleshlight Flight.

Vårt valg

Fleshlight tilbyr en fullstendig automatisert opplevelse for manuell bruk eller ved å koble leketøyet til den interaktive verden

På grunn av sine mindre dimensjoner ser designen seg mer ut som en lommelykt – men er stimulansen virkelig den samme i sammenligning? Er flysmuffen selv egnet for store penis?

Da Fleshlight Flight gikk på salg med pilotkanalen, måtte jeg prøve det umiddelbart for å komme til bunnen av disse og andre spørsmål. Jeg var interessert i forskjellen til “Navigator” og “Instruktør” -kanalen. I denne anmeldelsen vil jeg fortelle deg hvordan jeg følte denne tekstur. Hvis du har spørsmål eller kommentarer, eller til og med vil dele dine egne erfaringer, vennligst skriv meg ved hjelp av kommentarfunksjonen under denne testrapporten.

Fleshlight flight pilot

Fleshlight Flight – med to teksturer

Før jeg starter min anmeldelse, må jeg påpeke at det er to kanaler: “Instruktør” og “Pilot” tekstur.

  • Flight Pilot Fleshlight har samme grunnleggende konstruksjon som de originale Fleshlights. Hovedforskjellen er matt svart farge og den buede boligformen. Mansjettteksturen gir en helt ny emosjonell dimensjon i forhold til vanlige Fleshlight-modeller. Onani er litt lettere fordi sexleketøyet er mye mindre. På grunn av nærhet, kan kanalstrukturen føles mye mer intens.
  • Flight Instructor Fleshlight er en utvidet versjon av pilotmodellen. Det er designet spesielt diskret for flyselskaper. Kanalen har samme lengde, men en annen struktur sammenlignet med piloten. Pilothuset har en matt svart farge, mens Flight Instructor-saken har en edel, hvitglatt farge – som kan sammenlignes med en iPod eller annen Apple-enhet.

Topp Fleshlight Sjekk pris Korte fordeler
�� Fleshlight Flight
(Vårt valg)
Kompakt, perfekt form
�� Fleshlight Destroya
(Intens)
Veldig stram og intens tekstur
Tori Black
(Runner-Up)
Bærekraftig stimulering
Fleshskins – Grip Ekstremt diskret og lett å skjule
Turbo Tenning Bra, men sammenligner ikke med de andre

Diskret design

Modellserien Fleshlight Flight er spesielt egnet for reiser. Modellserien er kortere og mer kompakt enn de vanlige Fleshlights. De indre kanalene er hele 5,5 cm kortere enn med den vanlige Fleshlight-serien.

Åpningen i den indre kanalen er formet som en turbin, uten originale inntrykk av labia, anus eller munn. Saken er elegant, stilig og likevel ikke påtrengende. Masturbatoren har en total lengde på 20,5 centimeter, den indre kanalen er 15,24 centimeter lang. Innsatsen er laget av melket hvitt Superskin materiale (gelinnsats).

Saken har ikke den vanlige indre diameteren på 10 centimeter, den er bare mellom 5,5 og 8 centimeter. Den kompakte reisemodellen veier bare 355 gram (i motsetning til 560 gram). Fleshlight Flight Series er også kjent som Fleshjack.

Som kanal- og produktnavnene allerede indikerer, er flight masturbators designet for flyselskap. Dermed er dette sexlekset spesielt interessant for menn som må reise mye profesjonelt. Hvis saken og ermet også er lagret separat i kofferten eller håndbagasje, antar ingen sikkerhetsansvarlig at det er et sexleksak.

Selv tør jeg si at 99% av folk som ikke kjenner Fleshlight, vet ikke hva en “ting” er. Dette er spesielt praktisk hvis kone, kjæreste, foreldre eller barn ikke skal lære av den hemmelige glede.

Fleshlight Fligh Pilot KanalStrukturen av pilotfleshlight

For travel masturbator Fleshlight Flight, har produsenten ILF valgt den populære Fleshlight Destroya tekstur, som har blitt litt modifisert for bruk som pilotkanal i Fleshlight Flight. Resultatet er veldig attraktivt og gir intensiv stimulering.

Den forkortede Destroya-kanalen har koniske pinner, et vakuumkammer etterfulgt av forskjellige studstrukturer. På slutten av den indre kanalen er det stimulerende spor som garanterer en veldig intensiv eikemassasje. Den utvidbare indre kanalen har en indre diameter på mellom 0,6 og 1,9 centimeter.

Den melkete hvite Superskin & # x2122; Materialet føles nesten som livlig hud. Den myke og gellignende innsatsen er laget av samme materiale som innsatsene i den vanlige Fleshlights, men den er ikke hudfarget. Den gjennomsiktige, melkefulle fargen på innsatsen er påminnet om Fleshlight ICE.

Min personlige erfaringer gjennomgang

Første inntrykk med Fleshlight Flight

Etter at jeg bestemte meg for å bestille Fleshlight Flight, med pilotkanalen, etter mine mange vanlige Fleshlight-modeller, ventet jeg utålmodig for levering. Pakken ankom etter 4 dager fra Spania av UPS og var som vanlig, utmerket pakket. Hver Fleshlight-pakke er utstyrt med to originale seler, slik at alle kjøperne umiddelbart kan innse at det er et uåpnet (nytt) originalt produkt.

Den første titt på min nye menns leketøy var veldig positiv. Saken var, som det er kjent, laget av en hard, robust plast. Inne i den myke og fløyete innsatsen. Forsiden, stort deksel av Case er sikret med bajonettlås, ikke skrudd med en tråd. Bakdekselet på saken har derimot en tråd slik at du enkelt kan skru den løs for rengjøring, men også regulere sugekraften av vakuumkammeret med tråden. Enkel teknologi, stor effekt.

Standard tilfelle med regelmessige Fleshlights føles ganske glatt, men flyveskenet er derimot utformet med grove, punktlignende utsparinger i tilfelle, noe slitesterk. Saken ligger sikkert i hånden, selv med glatte fingre (for eksempel solmelk på ferie, smøremiddel).

Tekstur er stram og kåt

Som vanlig setter jeg litt Fleshlube (vannbasert smøremiddel) inn i den indre kanalen og oppvarmer min nye Fleshlight Flight med min Sleeve Warmer. Det melkefulle gjennomsiktige Superskin-materialet føles akkurat som jeg vet og elsker det. At inngangen ble holdt ganske nøytral, forstyrret meg ikke på noen måte da jeg kom inn.

Den forkortede Fleshlight Destroya-kanalen irriterer glans og penisakselen veldig intensivt, spesielt når et sterkt vakuum oppbygges. For at disse intensive stimuli ikke tok meg for fort til orgasme, mastret jeg bare sakte i begynnelsen.

TOP fleshlight

7
Perfekt følelse
7.1
Rått

3

Sexleker Fleshlight Girls – Brown Pussy Misty Stone

Bump N Grind-kanalen er den eksklusive indre teksturLes hele anmeldelsen
6.9
Rått
6.9
Rått

5

Massasje Nakenpussy Bibi Jones

Сanal dekket av svært tette teksturhullLes hele anmeldelsen
6.7
Rått

Dette hadde fordelen at jeg kunne føle nøyaktig de forskjellige kamrene og strukturen til pilotkanalen. Til tross for all forsiktighet kunne jeg ikke hindre en rask, men veldig intens orgasme. De mest intensive strukturer av den indre kanalen finnes i pilotkanalen i frontområdet 10 centimeter. Jeg finner denne divisjonen veldig prisverdig, for også menn med ganske kort penis kan stole på intensive onaneringsopplevelser.

Spesielt interessant er muligheten for at du enkelt kan åpne eller lukke den andre skrueflappen for å endre støvsugerens vakuumeffekt. Når skrueklaffen er helt lukket, er vakuumeffekten veldig intens og absorberende.

Enkel rengjøring og tekstur hygiene

Rengjøring er den samme som med vanlige fleshlights. Jeg har blitt vant til å skylle hver Fleshlight-modell umiddelbart etter bruk grundig under springen, slik at også alle rester av smøremiddel og sæd kan også elimineres.

Om nødvendig kan FleshWash eller Isopropanol brukes til bærekraftig innsatspleie etter rengjøring. Dette har en desinfiserende effekt og dræper bakterier og sopp. Jeg vil også anbefale regelmessig bruk av Renewing Powder, fordi det melkeformede gjennomsiktige materialet vil føle seg klebrig på et tidspunkt.

Den indre kanalen til Fleshlight Flight-modellene er smal, men ganske stiv – og kan tørkes godt. Jeg anbefaler deg å øke hastigheten på tørkeprosessen ved å forlate en tynn klut (vaskeklut, oppvaskpapir, kjøkkenpapir) i kanalen i omtrent seks timer. Etter tørking, la begge dekslene være åpne i noen dager for å unngå mugg. En mansjettvarmer reduserer også tørketiden.

Konklusjon av Fleshlight Flight Review

Jeg likte min prøve med Fleshlight Flight. Ikke bare at jeg kunne føle en veldig intensiv stimulering, også overbevisningen i Fleshlight-flyene overbeviste meg.

Saken er veldig diskret og hendig. Det er ikke engang merkbar i bagasjen din. Hvis du har din masturbator en gang åpen i hotellrommet, gjenkjenner det nesten ikke et rom.

Kort gjennomgang Flesh light Flight

Fleshlight Flight er i tillegg til Fleshlight Blade og Sex-in-a-Can produktserien, en annen mindre versjon av den klassiske Fleshlight. Det grunnleggende konseptet om å kombinere en myk innsats med et hardt tilfelle har også vært uendret på Fleshlight Flight. Den viktigste forskjellen er sannsynligvis den mindre størrelsen, fordi både saken (bolig) og innsatsen (innsatsen) til Fleshlight Flight er betydelig mindre enn med den klassiske Fleshlight.

Til sammenligning: Sakslengden til den normale Fleshlight er 25 cm og innsatslengden 22,5 cm, Fleshlight Flight har kun en lengde på 19 cm og en innsatslengde på 17 cm. I tillegg til kortere lengde er diameteren også mindre og er bare 7 cm i stedet for 10 cm. (Samlet sett er disse proporsjonene veldig minner om Sex-in-a-Can-produktlinjen, og i tillegg passer Flight Insert også inn i en Sex-in-a-Can-sak.

På grunn av sin mindre størrelse er Fleshlight Flight mye mer praktisk og veier også mindre (355 g i stedet for 560 g). Og det er akkurat hva Fleshlight Flight handler om, fordi denne masturbatoren er primært designet for å være en diskret og diskret reisefølge. Av denne grunn blir ikke bare de mer kompakte dimensjonene, men også den eksterne utformingen av innsatsen og kassen holdt så nøytral som mulig. Hvis den normale Fleshlight har vært for stor for moro på veien, tilbyr Fleshlight Flight nå et godt alternativ som lett kan stuves og transporteres, og fremfor alt er det ikke unødvendig å merke seg.

Informasjon om fleshlig flytur

I de fleste tilfeller er begrepet “sexleksak” knyttet til “dildoer og vibratorer for kvinner”. En studie fra Durex har imidlertid vist at nesten 40 prosent av mennene nå av og til bruker sexleker for onani. Men kvaliteten på mannlige sextoys tilgjengelig på markedet etterlater seg mye å være ønsket i de fleste tilfeller. Dette er absolutt en av grunnene til at onanere ofte blir kalt en liten pejorative gummi pussies eller jerk-offs.

Det amerikanske selskapet Interactive Life Forms, LLC. (kort: I.L.F.) har utviklet et sofistikert utvalg av sexleksaker til menn. Med sin Fleshlight-serie, viser selskapet at det kan være “annerledes”, og at onanere for menn som passer for orgasme, er helt mulige.

Det siste tillegget til Fleshlight-familien er Flight masturbatoren. I.L.F. lover i reklame at masturbatoren er perfekt for flytrafikk. Artpussy har en nøytral åpning og et diskret hus. Masturbatoren bør ikke legges merke til under toll- eller sikkerhetskontroll med røntgenmaskinen. Imidlertid, I.L.F. hadde ikke kuttet tilbake på penisens følelsesmessige stabilitet.

Om Fleshlight Flight Pilot virkelig leverer hvilke Interactive Life Forms, LLC-løfter, ønsket vi å avklare i en test, og her er testrapporten. Du vil lære hvordan Fleshlight sammenligner med andre kunstige pussies og om det er verdt å kjøpe kjærlighets leketøy.

Fleshlight Flight pilot og instruktør gjennomgang
Perfekt for nybegynnere
Beste valg for pengene, anbefaler!
8.4
Vårt valg
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics