Αναθεώρηση πιλότου και εκπαιδευτή Fleshlight Flight 2021 thesocialu101.com

Αναθεώρηση πιλότου και εκπαιδευτή Fleshlight Flight

8.4
Η επιλογή μας
fleshlight-flight-testbericht

Η καλύτερη πτήση Fleshlight σας επιτρέπει να πετάξετε

Αν γνωρίζετε τα “φυσιολογικά” Fleshlights μέχρι στιγμής, θα σας ενδιαφέρει η διαφορά με την πτήση Fleshlight.

Η επιλογή μας

Το Fleshlight προσφέρει μια πλήρως αυτοματοποιημένη εμπειρία για χειροκίνητη χρήση ή συνδέοντας το παιχνίδι σας με τον διαδραστικό κόσμο

Λόγω των μικρότερων διαστάσεων του, ο σχεδιασμός μοιάζει περισσότερο με φακό – αλλά η διέγερση είναι πραγματικά η ίδια σε σύγκριση; Είναι το μανίκι της πτήσης ακόμη και κατάλληλο για μεγάλα πέη?

Όταν η πτήση Fleshlight ξεκίνησε με το πιλοτικό κανάλι, έπρεπε να το δοκιμάσω αμέσως για να φτάσω στο κάτω μέρος αυτών και άλλων ερωτήσεων. Ενδιαφέρομαι για τη διαφορά στο κανάλι “Navigator” και “Instructor”. Σε αυτή την αναθεώρηση θα σας πω πώς ένιωσα αυτή την υφή. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή σχόλια ή θέλετε να μοιραστείτε τις δικές σας εμπειρίες, παρακαλώ γράψτε μου χρησιμοποιώντας τη λειτουργία σχόλιων κάτω από αυτή την αναφορά δοκιμής.

fleshlight flight pilot

Fleshlight Flight – με δύο υφές

Πριν ξεκινήσω την αναθεώρησή μου, πρέπει να επισημάνω ότι υπάρχουν δύο κανάλια: Η “Instructor” και η “Pilot” υφή.

  • Ο Flight Pilot Fleshlight έχει την ίδια βασική κατασκευή με την αρχική Fleshlights. Η κύρια διαφορά είναι το ματ μαύρο χρώμα και το καμπύλο σχήμα του περιβλήματος. Η υφή μανικιών προσφέρει μια εντελώς νέα συναισθηματική διάσταση σε σύγκριση με τα κανονικά μοντέλα Fleshlight. Ο αυνανισμός είναι λίγο πιο εύκολος επειδή το σεξ είναι πολύ μικρότερο. Λόγω της στενότητας, οι δομές των καναλιών αισθάνονται πολύ πιο έντονες.
  • Ο εκπαιδευτής πτήσεων Fleshlight είναι μια εκτεταμένη έκδοση του πιλοτικού μοντέλου. Έχει σχεδιαστεί ιδιαίτερα διακριτικά για τους ταξιδιώτες που ταξιδεύουν με αεροπλάνο. Το κανάλι έχει το ίδιο μήκος αλλά μια διαφορετική δομή σε σύγκριση με τον πιλότο. Η πιλοτική θήκη έχει ματ μαύρο χρώμα, ενώ η θήκη του Flight Instructor έχει ένα ευγενές, λευκό-απαλό χρώμα – συγκρίσιμο με ένα iPod ή άλλη συσκευή Apple.

Κορυφή Fleshlight Ελέγξτε την τιμή Σύντομα οφέλη
�� Fleshlight Flight
(Η επιλογή μας)
Συμπαγές, τέλειο σχήμα
�� Fleshlight Destroya
(Εντονος)
Πολύ σφιχτή και έντονη υφή
Τόρι Μαύρο
(Επιλαχών)
Βιώσιμη διέγερση
Fleshskins – Grip Εξαιρετικά διακριτική και εύκολη απόκρυψη
Turbo Ανάφλεξη Καλά, αλλά δεν συγκρίνεται με τους άλλους

Διακριτικός σχεδιασμός

Η σειρά μοντέλων Fleshlight Flight είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για ταξίδια. Η σειρά μοντέλων είναι μικρότερη και πιο συμπαγής από την κανονική Fleshlights. Τα εσωτερικά κανάλια είναι συνολικά 5,5 εκατοστά μικρότερα από ό, τι με την κανονική σειρά Fleshlight.

Το άνοιγμα στο εσωτερικό κανάλι έχει σχήμα στρόβιλου, χωρίς πρωτότυπες εντυπώσεις χειλέων, πρωκτού ή στόματος. Η θήκη είναι κομψή, κομψή και όμως διακριτική. Ο αυνανισμός έχει συνολικό μήκος 20,5 εκατοστά, ο εσωτερικός δίαυλος έχει μήκος 15,24 εκατοστά. Το ένθετο είναι κατασκευασμένο από γαλακτώδες λευκό υλικό Superskin (ένθετο πηκτής).

Η θήκη δεν έχει τη συνήθη εσωτερική διάμετρο 10 εκατοστών, είναι μόνο μεταξύ 5,5 και 8 εκατοστών. Το συμπαγές μοντέλο ταξιδιού ζυγίζει μόλις 355 γραμμάρια (σε αντίθεση με 560 γραμμάρια). Η σειρά πτήσεων Fleshlight είναι επίσης γνωστή ως Fleshjack.

Όπως ήδη αναφέρουν τα ονόματα καναλιών και προϊόντων, οι μαχητές της πτήσης σχεδιάζονται για αεροπορικά ταξίδια. Έτσι, αυτό το σεξ παιχνίδι είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον για τους άνδρες που πρέπει να ταξιδέψουν πολύ επαγγελματικά. Εάν η θήκη και το μανίκι αποθηκεύονται επίσης ξεχωριστά στη βαλίτσα ή στις χειραποσκευές, κανένας αξιωματικός ασφαλείας δεν θα υποθέσει ότι πρόκειται για παιχνίδι σεξ.

Τολμούν ακόμη να πω ότι το 99% των ανθρώπων που δεν γνωρίζουν το Fleshlight δεν ξέρουν τι είναι “κάτι”. Αυτό είναι ιδιαίτερα πρακτικό εάν η γυναίκα, η φίλη, οι γονείς ή τα παιδιά δεν πρέπει να μάθουν για τη μυστική ευχαρίστηση.

Fleshlight Fligh Pilot KanalΗ υφή του πιλοτικού fleshlight

Για την πτήση Fleshlight Flight, ο κατασκευαστής ILF επέλεξε τη δημοφιλή υφή Fleshlight Destroya, η οποία έχει τροποποιηθεί ελαφρώς για χρήση ως πιλοτικό κανάλι στο Fleshlight Flight. Το αποτέλεσμα είναι πολύ ελκυστικό και προσφέρει εντατική διέγερση.

Ο βραχύτερος δίαυλος Destroya έχει κωνικά καρφιά, ένα θάλαμο κενού που ακολουθείται από διάφορες κατασκευές δοκών. Στο τέλος του εσωτερικού καναλιού υπάρχουν ενθαρρυντικές αυλακώσεις που εγγυώνται ένα πολύ εντατικό μασάζ βελανιδιάς. Το διαστελλόμενο εσωτερικό κανάλι έχει εσωτερική διάμετρο μεταξύ 0,6 και 1,9 εκατοστά.

Το γαλακτώδες λευκό Superskin & # x2122; το υλικό αισθάνεται σχεδόν σαν ζωντανό δέρμα. Το μαλακό και τζελ ένθετο είναι κατασκευασμένο από το ίδιο υλικό με τα ένθετα των κανονικών Fleshlights, αλλά δεν είναι χρωματισμένο στο δέρμα. Ο διαφανής, γαλακτώδης χρωματισμός του ένθετου θυμίζει το ICE Fleshlight.

Η αναθεώρηση των προσωπικών μου εμπειριών

Πρώτη εντύπωση με την πτήση Fleshlight

Αφού αποφάσισα να παραγγείλω την πτήση Fleshlight, με το πιλοτικό κανάλι, μετά τα πολυάριθμα μου τακτικά μοντέλα Fleshlight, περιμένω ανυπόμονα για παράδοση. Το πακέτο έφτασε μετά από 4 ημέρες από την Ισπανία από την UPS και ήταν, ως συνήθως, άριστα συσκευασμένο. Κάθε πακέτο Fleshlight παρέχεται με δύο πρωτότυπες σφραγίδες, έτσι ώστε κάθε αγοραστής να μπορεί να αναγνωρίσει αμέσως ότι είναι ένα ανοιχτό (νέο) αρχικό προϊόν.

Η πρώτη ματιά στο νέο μου ανδρικό παιχνίδι ήταν πολύ θετική. Η υπόθεση ήταν, όπως είναι γνωστό, από σκληρό, ανθεκτικό πλαστικό. Μέσα στο μαλακό και βελούδινο ένθετο. Το εμπρόσθιο, μεγάλο κάλυμμα της θήκης είναι ασφαλισμένο με κλειδαριά μπαγιονέτ, χωρίς βιδωτά με νήμα. Το πίσω κάλυμμα της θήκης, από την άλλη πλευρά, έχει ένα νήμα ώστε να μπορείτε να το ξεβιδώσετε πιο εύκολα για καθαρισμό, αλλά και να ρυθμίσετε την επίδραση αναρρόφησης του θαλάμου κενού με το σπείρωμα. Απλή τεχνολογία, μεγάλη επίδραση.

Η τυποποιημένη περίπτωση των κανονικών Fleshlights αισθάνεται μάλλον ομαλή, η θήκη πτήσης, από την άλλη πλευρά, έχει σχεδιαστεί με τραχείες, σημειακές εσοχές στην περίπτωση μάλλον ανθεκτική στην ολίσθηση. Η θήκη βρίσκεται σταθερά στο χέρι, ακόμα και με ολισθηρά δάχτυλα (π.χ. γάλα ηλίου κατά τη διάρκεια των διακοπών, λιπαντικό).

Η υφή είναι σφιχτή και καυλιάρης

Ως συνήθως έβαλα κάποια Fleshlube (λιπαντικό με βάση το νερό) στο εσωτερικό κανάλι και θερμαλίσαμε τη νέα μου πτήση Fleshlight με το θερμαντικό μου μανίκι. Το γαλακτώδες διαφανές υλικό Superskin αισθάνεται ακριβώς όπως το ξέρω και το αγαπώ. Το γεγονός ότι η είσοδος κρατήθηκε μάλλον ουδέτερη δεν με ενοχλούσε καθόλου όταν μπήκα.

Ο συντομότερος δίαυλος Fleshlight Destroya ερεθίζει την γλουβά και τον άξονα του πέους πολύ εντατικά, ειδικά όταν δημιουργείται ισχυρό κενό. Έτσι ώστε αυτά τα εντατικά ερεθίσματα δεν με έκαναν πάρα πολύ γρήγορα για οργασμό, εγώ αυνανίζονταν μόνο αργά στην αρχή.

TOP fleshlight

7
Τέλεια αίσθηση
7.1
Φοβερός
6.9
Φοβερός
6.9
Φοβερός

5

Μασάζ Γυμνό μουνί Bibi Jones

Η σκανάλια καλύπτεται από πολύ πυκνά χτυπήματα υφήςΔιαβάστε την πλήρη αναθεώρηση
6.7
Φοβερός

Αυτό είχε το πλεονέκτημα ότι μπορούσα να νιώσω ακριβώς τους διάφορους θαλάμους και δομές του πιλοτικού καναλιού. Παρά την επιφυλακτικότητα, δεν μπορούσα να αποτρέψω έναν γρήγορο αλλά πολύ έντονο οργασμό. Οι πιο εντατικές δομές του εσωτερικού καναλιού μπορούν να βρεθούν στο πιλοτικό κανάλι στην περιοχή των μπροστινών 10 εκατοστών. Θεωρώ ότι αυτή η διαίρεση είναι πολύ αξιέπαινη, επειδή και οι άνδρες με μάλλον σύντομο πέος μπορούν να υπολογίζουν σε εντατικές εμπειρίες αυνανισμού.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα είναι η πιθανότητα να ανοίξετε ή να κλείσετε εύκολα το δεύτερο πτερύγιο βίδας για να αλλάξετε το αποτέλεσμα κενού του ένθετου. Όταν το πώμα βιδών είναι εντελώς κλειστό, το φαινόμενο κενού είναι πραγματικά έντονο και απορροφητικό.

Εύκολη καθαριότητα και υγιεινή υφής

Ο καθαρισμός είναι ο ίδιος όπως συμβαίνει με τα συμβατικά fleshlights. Έχω συνηθίσει να ξεπλύνετε κάθε μοντέλο Fleshlight αμέσως μετά τη χρήση λεπτομερώς κάτω από τη βρύση, έτσι ώστε πραγματικά όλα τα υπολείμματα του λιπαντικού και του σπέρματος μπορούν να εξαλειφθούν.

Εάν είναι απαραίτητο, το FleshWash ή το Isopropanol μπορούν να χρησιμοποιηθούν για βιώσιμη φροντίδα ένθετων μετά τον καθαρισμό. Αυτό έχει απολυμαντικό αποτέλεσμα και σκοτώνει μικρόβια και μύκητες. Θα ήθελα επίσης να συστήσω την τακτική χρήση του Renewing Powder, επειδή το γαλακτώδες διαφανές υλικό θα αισθανθεί κολλώδες σε κάποιο σημείο.

Ο εσωτερικός δίαυλος των μοντέλων πτήσης Fleshlight είναι στενός, αλλά αρκετά άκαμπτος – και μπορεί να στεγνώσει καλά. Σας συμβουλεύω να επιταχύνετε τη διαδικασία ξήρανσης αφήνοντας ένα λεπτό πανί (πετσέτα, πετσέτα, χαρτί κουζίνας) στο κανάλι για περίπου έξι ώρες. Μετά την ξήρανση, αφήστε τα δύο καλύμματα ανοιχτά για λίγες μέρες για να αποφύγετε τη φόρμα. Μια θέρμανση μανικιών μειώνει επίσης το χρόνο στεγνώματος.

Συμπέρασμα της ανασκόπησης πτήσεων Fleshlight

Μου άρεσε πολύ η δοκιμή μου με την πτήση Fleshlight. Όχι μόνο ότι θα μπορούσα να αισθανθώ μια πολύ εντατική διέγερση, και η οπτική των πτήσεων Fleshlight με έπεισε.

Η υπόθεση είναι πραγματικά διακριτική και πρακτική. Δεν είναι ακόμη και αισθητή στις αποσκευές σας. Εάν έχετε τον αυνανισμό σας ανοιχτό στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, δεν αναγνωρίζεται σχεδόν ένα δωμάτιο.

Σύντομη ανασκόπηση

Η πτήση Fleshlight είναι εκτός από τη λεπίδα Fleshlight και τη σειρά προϊόντων Sex-in-a-Can, άλλη μια μικρότερη έκδοση του κλασικού Fleshlight. Η βασική ιδέα του συνδυασμού ενός μαλακού ένθετου με μια σκληρή θήκη έχει επίσης παραμείνει αμετάβλητη στο Fleshlight Flight. Η πιο σημαντική διαφορά είναι ίσως το μικρότερο μέγεθος, επειδή τόσο η θήκη (περίβλημα) όσο και το ένθετο (ένθετο) της πτήσης Fleshlight είναι σημαντικά μικρότερα από ότι με το κλασικό Fleshlight.

Για λόγους σύγκρισης: Το μήκος της θήκης του κανονικού Fleshlight είναι 25 cm και το μήκος του ενθέματος 22,5 cm, το Fleshlight Flight έχει μόνο μήκος 19 cm και μήκος παρεμβολής 17 cm. Εκτός από το μικρότερο μήκος, η διάμετρος είναι επίσης μικρότερη και είναι μόνο 7 cm αντί για 10 cm. (Συνολικά, αυτές οι αναλογίες θυμίζουν πολύ τη σειρά προϊόντων Sex-in-a-Can και μάλιστα το ένθετο πτήσης ταιριάζει επίσης σε μια υπόθεση Sex-in-a-Can.

Λόγω του μικρότερου μεγέθους του, η πτήση Fleshlight είναι πολύ πιο βολική και ζυγίζει λιγότερο (355 g αντί για 560 g). Και ακριβώς αυτό είναι το Fleshlight Flight, διότι αυτό το masturbator σχεδιάζεται κυρίως για να είναι ένας διακριτικός και διακριτικός σύντροφος ταξιδιού. Για το λόγο αυτό, όχι μόνο οι πιο συμπαγείς διαστάσεις αλλά και ο εξωτερικός σχεδιασμός του ενθέματος και της θήκης διατηρούνται όσο το δυνατόν πιο ουδέτεροι. Εάν το κανονικό Fleshlight είναι υπερβολικά ογκώδες για διασκέδαση στο δρόμο, η πτήση Fleshlight προσφέρει τώρα μια μεγάλη εναλλακτική λύση που μπορεί εύκολα να στοιβάζεται και να μεταφερθεί και, πάνω απ ‘όλα, δεν είναι άσκοπα αισθητή.

Πληροφορίες σχετικά με την πτήση του Fleshligt

Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο όρος “παιχνίδι σεξ” συνδέεται περισσότερο με “δονητές και δονητές για γυναίκες”. Ωστόσο, μια μελέτη της Durex έδειξε ότι σχεδόν το 40% των ανδρών χρησιμοποιούν περιστασιακά σεξουαλικά παιχνίδια για αυνανισμό. Ωστόσο, η ποιότητα των αρσενικών sextoys που διατίθενται στην αγορά αφήνει πολύ επιθυμητό στις περισσότερες περιπτώσεις. Αυτό είναι σίγουρα ένας από τους λόγους για τους οποίους οι θηλυκοί μαχητές ονομάζονται συχνά μικρά κακοηθούμενα καουτσούκ μωράκια.

Η αμερικανική εταιρεία Interactive Life Forms, LLC. (σύντομη: I.L.F.) έχει αναπτύξει ένα εξελιγμένο φάσμα των σεξ παιχνιδιών για τους άνδρες. Με τη σειρά Fleshlight, η εταιρεία αποδεικνύει ότι μπορεί να είναι “διαφορετική” και ότι οι μαζευτήρες για άντρες που είναι κατάλληλοι για οργασμό είναι αρκετά πιθανό.

Η τελευταία προσθήκη στην οικογένεια Fleshlight είναι η πτήση αυνανισμού. I.L.F. υποσχέσεις στη διαφήμιση ότι ο αυνανισμός είναι ιδανικός για αεροπορικά ταξίδια. Το artpussy έχει ένα ουδέτερο άνοιγμα και μια διακριτική στέγαση. Ο αυνανισμός δεν πρέπει να παρατηρείται κατά τη διάρκεια τελωνειακών ελέγχων ή ελέγχων ασφαλείας με τη μηχανή ακτίνων Χ. Ωστόσο, ο Ι.Ι.Ρ. δεν είχε περιορίσει τη συναισθηματική σταθερότητα του πέους.

Είτε η πτήση Fleshlight Flight Pilot πραγματικά προσφέρει τι Interactive Life Forms, LLC υπόσχεται, θέλαμε να διευκρινιστεί σε μια δοκιμή και εδώ είναι η έκθεση δοκιμής. Θα μάθετε πώς συγκρίνεται το Fleshlight με άλλα τεχνητά pussies και αν αξίζει να αγοράσετε το παιχνίδι αγάπης.

Αναθεώρηση πιλότου και εκπαιδευτή Fleshlight Flight
Ιδανικό για αρχάριους
Η καλύτερη επιλογή για τα χρήματά σας, προτείνουμε ιδιαίτερα!
8.4
Η επιλογή μας
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics