Φυσικά παιχνίδια Fleshlight Girls - Μπράουν Misty Stone Pussy 2021 thesocialu101.com

Φυσικά παιχνίδια Fleshlight Girls – Μπράουν Misty Stone Pussy

6.9
Φοβερός

Το Bump N Grind Channel είναι το αποκλειστικό εσωτερικό κανάλι του Fleshlight Girls ερωτικό αστέρι Misty Stone και διατίθεται μόνο σε σχέση με το μουνάκι.

Καθώς η Misty Stone είναι αφροαμερικανικής καταγωγής, ο κατασκευαστής Fleshlight ILF σπάζει νέο έδαφος με αυτό το Fleshlight και ξεκινάει το πρώτο ένθεμα Fleshlight με καφέ χρώμα δέρματος.

Αυτό το βήμα ήταν καθυστερημένο και ήταν αναμενόμενο από πολλούς οπαδούς της Fleshlight. Επίσης μέσα στο ένθετο έχει πολλά να προσφέρει και συνδυάζει μια δομή με διάφορους δακτυλίους δακτυλίου και αυλακώσεις ζιγκ-ζαγκ σε συνολικά 4 θαλάμους.

Η επιλογή μας

Χάρη στην έξυπνη διάταξη των υφασμάτων των χτυπημάτων και των πλευρών, η υφή του εσωτερικού καναλιού Bump N Grind δημιουργεί ένα ιδιαίτερα ποικίλο ερεθιστικό αποτέλεσμα, το οποίο ενώνει τα μυτερά ερεθίσματα με ομαλές αγκαλιάσεις.

Τι δουλεύει η Fleshlight Misty Stone

Ο δίαυλος αρχίζει με ένα θάλαμο λείων οριζόντιων τοιχωμάτων 20 χ 15 mm στο τέλος του οποίου υπάρχει ένας δακτύλιος από ημισφαιρικά πέλματα.

Το μέγεθος και το σχήμα των σπυριών είναι συγκρίσιμα με εκείνα από το ένθετο ταχυτήτων. Στη συνέχεια ακολουθεί ο επόμενος θάλαμος με μέγεθος 10 x 15 mm, που περιέχει ένα άλλο δακτύλιο.

Η υφή του καναλιού με διάμετρο 0,8 χ 0,6 ίντσας (20 χ 15 mm)Δακτύλιος από ημισφαιρικά χτυπήματα στην είσοδο του θαλάμου Βγείτε με μια υφή ράχης σε σχήμα ζιγκ-ζαγκ στο κέντρο

Στη συνέχεια έρχεται ο τρίτος θάλαμος των 40 x 18 mm, ο οποίος περιέχει ένα δακτύλιο πέλματος σε κάθε είσοδο και έξοδο του θαλάμου και μια αυλακωτή δομή που τρέχει σε σχήμα ζιγκ-ζαγκ στη μέση.

Ο προσεκτικός γνώστης της Fleshlight θα είναι εξοικειωμένος με αυτή τη δομή αύλακας, καθώς δανείστηκε εν μέρει από το ένθετο Vortex.

Ο τέταρτος θάλαμος έχει την ίδια κατασκευή με τον προηγούμενο θάλαμο, μόνο στο τέλος υπάρχουν μερικά επιπλέον σπυράκια.

Κατά την είσοδο στο κανάλι Bump N Grind, οι βλεφαρίδες διεγείρονται πολύ εντατικά από τους 3 δακτυλίους και οι 2 συστολές στις εισόδους και εξόδους του θαλάμου.

Ενώ τα σπυράκια έθεσαν συγκεκριμένα ερεθίσματα, οι συστολές τρέχουν σε ολόκληρο το βλεννογόνο και δημιουργούν μια μεγάλη αίσθηση διείσδυσης.

Μόλις φτάσετε στον τρίτο θάλαμο, οι εγκάρσιες σπειροειδείς νευρώσεις περιβάλλουν το βλεφαρίδες από όλες τις πλευρές και προκαλούν εντελώς διαφορετικό συναίσθημα διέγερσης από το τμήμα πρόσθιου καναλιού.

Η ολίσθηση και η έξοδος δημιουργούν ένα πολύ ποικίλο μασάζ της βλεφαρίδας και του άκρου του πέους.

Με μέσο μήκος πέους 15 cm φτάνετε στον τρίτο θάλαμο εντελώς, αλλά δεν μπορείτε πλέον να μπείτε στον τέταρτο θάλαμο, επειδή όλα τα Fleshlights είναι γενικά λίγο υπερμεγέθεις.

Δεδομένου ότι η δομή στο τέταρτο θάλαμο μόνο επαναλαμβάνεται ούτως ή άλλως, δεν σας λείπει τίποτα.

Ο πίσω θάλαμος εξασφαλίζει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα αναρρόφησης, καθώς μπορεί να συσσωρευτεί πολλή αρνητική πίεση.

Ο καθαρισμός των πολλών θαλάμων και οι χώροι ανάμεσα στις αυλακώσεις και τα σπυράκια είναι πολύ περίπλοκος και χρειάζεται κάποιο χρόνο. Η ξήρανση των πολλών δομών απαιτεί σχετικά μεγάλο χρονικό διάστημα (3-5 ώρες).

Αποτέλεσμα

Το κανάλι Bumb N Grind παράγει ένα ιδιαίτερα ποικίλο ερεθιστικό αποτέλεσμα μέσω της έξυπνης διάταξης των στυλοειδούς και αυλακωτής δομής, η οποία συνδυάζει σημειακά ερεθίσματα με ελαστική και περιτυλιγμένη διέγερση.

Αυτό το Fleshlight είναι μια απόλυτη ανάγκη, ειδικά για τους λάτρεις των σκουρόχρωμων μουνί σοκολάτας, καθώς μπορεί να πείσει όχι μόνο οπτικά αλλά και σε σχέση με το αποτελεσματικό ερεθιστικό αποτέλεσμα.

Η επιλογή μας

Χάρη στην έξυπνη διάταξη των υφασμάτων των χτυπημάτων και των πλευρών, η υφή του εσωτερικού καναλιού Bump N Grind δημιουργεί ένα ιδιαίτερα ποικίλο ερεθιστικό αποτέλεσμα, το οποίο ενώνει τα μυτερά ερεθίσματα με ομαλές αγκαλιάσεις.

Κριτικές χρηστών

Ένα must για κάθε άνθρωπο. σφύριγμα αίσθηση, αισθάνεται εντελώς πραγματική, σαν να ήταν ένα πραγματικό μουνί, κάνει τη διασκέδαση των ζώων με αυτό. φυσικά χρειάζεστε για αυτό gleitgel και να διατηρήσετε τη σκόνη. αλλά μετά από ένα χρόνο ακόμα σούπερ ποιότητας.

Φλόριαν

Είναι λίγο πιο μαλακό από τα νεότερα προϊόντα … αυτό είναι το αρνητικό σημείο – αλλά παρ ‘όλα αυτά μια μεγάλη αίσθηση της αιτίας της μορφής του Lotus σε σύγκριση με μια μεγάλη εμφάνιση.

Διαμέρισμα

Αυτό το πράγμα είναι απλά εκπληκτικό. Πραγματικά έχετε πολλή διασκέδαση με αυτό. Αισθάνεται τόσο βίαιο πραγματικό και σφιχτό, φυσικά.
Θα αγοράζα ξανά αυτό το πράγμα.

Νέλλο

Το προϊόν έχει εκπληρώσει τις προσδοκίες και τις προσδοκίες.
Καλό έργο και μεγάλη αίσθηση.
Πιθανότατα θα ψάξω για παραλλαγές (ένθετα).

Μιχαήλ

Απολύτως προτεινόμενο, χωρίς να μπορώ να μιλήσω για ανθεκτικότητα σε αυτό το σημείο, ένα εξαιρετικό εργαλείο.
Είτε μόνος είτε διασκεδαστικός για δύο σούπερ καλά μελετημένοι και επεξεργασμένοι. Μια αξιόλογη επένδυση!

Baliman

Λίγο χαλαρό αλλά καλό. Αισθάνεται καταπληκτική. Πολύ όπως το πραγματικό πράγμα. Εύκολο στον καθαρισμό. Μου άρεσε περισσότερο ο αλλοδαπός. Είναι καλύτερα για την αντοχή

Πλήρης

Ο εντατικός καθαρισμός μετά είναι αυτονόητος. Βεβαιωθείτε ότι το νερό απομακρύνεται καλά και ότι το ένθετο από καουτσούκ στεγνώνει σωστά πριν το κλείσετε ξανά στο κάλυμμα.
Η λειτουργία μιας σκόνης δεν ήταν άμεσα καθαρή για μένα, επειδή η επιφάνεια του ελαστικού είναι μάλλον κολλώδης. Αλλά αυτό είναι το σημείο. Η σκόνη φροντίζει για το μέταλλο και αισθάνεται ομαλή σαν φρεσκοκομμένο μουνί. Σε κάθε περίπτωση, παραγγείλετε ταυτόχρονα.

Μικρόφωνο

Η επιλογή μας

Χάρη στην έξυπνη διάταξη των υφασμάτων των χτυπημάτων και των πλευρών, η υφή του εσωτερικού καναλιού Bump N Grind δημιουργεί ένα ιδιαίτερα ποικίλο ερεθιστικό αποτέλεσμα, το οποίο ενώνει τα μυτερά ερεθίσματα με ομαλές αγκαλιάσεις.

Φυσικά παιχνίδια Fleshlight Girls – Μπράουν Misty Stone Pussy
Ενταση7.2
Διέγερση7.2
Διείσδυση7
Σφικτότητα6.6
Αποτέλεσμα Sucction6.8
Ρεαλισμός7.4
Παραλλαγή6.8
Ομαλότητα6.6
Αξιολόγηση Οργασμού7.2
Θόρυβος6.4
Λίπανση Χρήση6.6
Καθάρισε7.2
Ξηρός χρόνος7
Βαθμολογία χρηστών0 Ψηφοφορίες0
6.9
Φοβερός
Φοβερός
Το κανάλι Bump N Grind είναι η αποκλειστική εσωτερική υφή
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics