Δοκιμάστε το Fleshlight Launch 2021 thesocialu101.com

Δοκιμάστε το Fleshlight Launch

Το Fleshlight Launch είναι ένας προσαρμογέας Fleshlight που μπορεί να μετακινήσει το Fleshlight πάνω και κάτω από το πέος εντελώς ανεξάρτητα.

Αυτό επιτρέπει την εντελώς ελεύθερη χρήση του σεξ παιχνιδιού και μια εντελώς νέα ρεαλιστική εμπειρία μάσκας.

Η επιλογή μας

Το Launch προσφέρει μια πλήρως αυτοματοποιημένη εμπειρία Fleshlight για χειροκίνητη χρήση ή συνδέοντας το παιχνίδι σας με τον διαδραστικό κόσμο. Ζωντανεύεται από τη Fleshlight και τροφοδοτείται από το Kiiroo, η εκτόξευση επιτρέπει στους χρήστες να πάνε εκεί που κανείς δεν έχει πάει προηγουμένως συγχρονίζοντας το Fleshlight με μια ποικιλία περιεχομένου, όπως κωδικοποιημένα βίντεο, εικονική πραγματικότητα, παιχνίδια και κάμερες.

Πώς λειτουργεί το Fleshlight Launch?

Η εκτόξευση Fleshlight έχει σωληνωτό σχήμα. Οποιοδήποτε μοντέλο Fleshlight μπορεί να εισαχθεί στο σωλήνα και να στερεωθεί με μικρή περιστροφή.

Στη συνέχεια θα πρέπει να λιπαίνετε γενναιόδωρα το πέος σας και το εσωτερικό του μωρού τσέπης με λιπαντικό και να σας φέρει σε μια ερωτική διάθεση. Όταν είστε έτοιμοι, μπορείτε να εισάγετε το Fleshlight με το στύση του πέους σας και το Launch κάνει τα υπόλοιπα.

Πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί το νέο Sextoy?

Η ταχύτητα της άνω και κάτω κίνησης του Fleshlight μπορεί να ελέγχεται χειροκίνητα μέσω των πινακίδων ελέγχου στο Lustmuschi.

Η μεγαλύτερη δύναμη εντούτοις, το νέο Fleshlight Launch έχει πολλές διαδραστικές εφαρμογές στις οποίες οι κινήσεις διέγερσης μπορούν να ελέγχονται από απόσταση μέσω Bluetooth.

Η συσκευή μπορεί να συνδεθεί με βίντεο, παιχνίδια και κάμερες μέσω Bluetooth. Επιπλέον, το Sexspielezug είναι πλήρως συμβατό με διάφορα γυαλιά VR και έτσι επιτρέπει εντελώς νέες και απίστευτα ρεαλιστικές εμπειρίες αυνανισμού.

Υπάρχουν πολλές πιθανές εφαρμογές. Ως συνεργάτης του σχεδίου εκτόξευσης, ο κατασκευαστής της Fleshlight έφερε τους εμπειρογνώμονες για παιχνίδια διαδραστικού φύλου από το Kiroo.

Το παιχνίδι μπορεί να βοηθήσει τα ζευγάρια να επιβιώσουν σε μεγαλύτερες φάσεις διαχωρισμού, προσφέρει στο Webcam Girls πολλές δυνατότητες εφαρμογής ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με τα κατάλληλα βίντεο των γυαλιών αισθητικής και VR για απίστευτα ρεαλιστικές δυνατότητες αυνανισμού.

Η δράση στην οθόνη μεταφράζεται απευθείας στις αντίστοιχες κινήσεις διέγερσης της πομπής sexgame στα βίντεο του αισθήματος. Έτσι, παίρνετε άμεσα εμπλεκόμενοι στην δράση στην οθόνη και μπορείτε να δοκιμάσετε την αγαπημένη σας πορνογραφική ταινία σαν να ήσασταν εκεί ζωντανός.

Πού μπορώ να αγοράσω το Fleshlight Launch?

Το pussy τσέπη είναι προς το παρόν διαθέσιμο μόνο από τον κατασκευαστή. Κατά πάσα πιθανότητα θα είναι επίσης διαθέσιμα σύντομα σε όλα τα κορυφαία Sex Online Shops.

Η επιλογή μας

Το Launch προσφέρει μια πλήρως αυτοματοποιημένη εμπειρία Fleshlight για χειροκίνητη χρήση ή συνδέοντας το παιχνίδι σας με τον διαδραστικό κόσμο. Ζωντανεύεται από τη Fleshlight και τροφοδοτείται από το Kiiroo, η εκτόξευση επιτρέπει στους χρήστες να πάνε εκεί που κανείς δεν έχει πάει προηγουμένως συγχρονίζοντας το Fleshlight με μια ποικιλία περιεχομένου, όπως κωδικοποιημένα βίντεο, εικονική πραγματικότητα, παιχνίδια και κάμερες.

Κριτικές χρηστών

Πεδίο εφαρμογής:
Αμαρτία με τα δύο ανοίγματα Καλώδιο φόρτισης USB – micro USB | micro USB ακουστικά στο αυτί (κάνει ό, τι πρέπει, πολύ φτηνό φυσικά) σύντομη περιγραφή | μικρό σωλήνα Paloqueth λιπαντικό

Δονητική λειτουργία:
Η θήκη διαθέτει έναν πολύ δονητικό δονητή που ταιριάζει σε μια τσέπη που παρέχεται στην κάσα. Υπάρχουν 10 απλές λειτουργίες δόνησης και μία ειδική που παίζει και ήχο. Μόνο για λίγα δευτερόλεπτα όμως. Δεν υπάρχει τίποτα στην περιγραφή.

Μηχανική λειτουργία:
Η θήκη είναι πολύ μαλακή και αισθάνεται πολύ άνετα. Ωστόσο, τα πάντα είναι πολύ περιορισμένα από το πλαστικό και δυστυχώς το συναίσθημα πάσχει από αυτό. Ως εκ τούτου θα συνιστούσα αυτό το προϊόν σε όσους θα ήθελαν πολλά σχόλια. Ωστόσο, ήταν σχεδόν πάρα πολύ μικρό για μένα.
Μαζί με το λιπαντικό Paloqueth (δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο εκτός από το Bad Dragon) είναι ακόμα πολύ διασκεδαστικό.

Ακουστική λειτουργία:
Καταρχάς, πρέπει να πούμε ότι αυτό το προϊόν πρέπει να παράγεται και να πωλείται σε χαμηλή τιμή. Γι ‘αυτό τα ενσωματωμένα ακουστικά είναι πραγματικά φθηνά.
Η ιδέα είναι να αποκτήσετε μια ακουστική ανατροφοδότηση εκτός από τη δόνηση, αλλά αυτό είναι πολύ δυνατό και συνεπώς δεν συνιστάται για μεγαλύτερη χρήση. Επιπλέον, κράτησε μόνο ένα βρόχο. Αυτό το γκρίνια από μόνο του είναι εντάξει, αν και λίγο υπερβολικά υπερβολικό.

Καθάρισμα:
Δυστυχώς, ο καθαρισμός είναι πολύ περίπλοκος: Πρέπει πρώτα να αφαιρέσετε το τρίχωμα για να το καθαρίσετε. Μετά από αυτό θα πρέπει να το χρησιμοποιήσετε πάλι, φυσικά. Συνολικά, μπορώ να το κάνω σε περίπου 2-3 ​​λεπτά.
Στη συνέχεια, ωστόσο, μπορεί να αποθηκευτεί διακριτικά οπουδήποτε, χάρη στα καπάκια.

Συμπέρασμα:
Αυτός ο αυνανισμός είναι όντως κομμένα σε χαμηλή τιμή. Παρόλα αυτά, παίζει σε μια τελείως διαφορετική κατηγορία από ό, τι πολλοί άλλοι που προσφέρουν παρόμοιες επιδόσεις.
Επομένως τα 5 αστέρια είναι κατάλληλα παρά τις ελλείψεις!

Μωάμεθ

Η «συσκευή» είναι συσκευασμένη σε ουδέτερο λευκό κουτί από χαρτόνι και δεν προσελκύει την προσοχή.

Αυτό το κουτί περιέχει τη μαύρη «συσκευή» (συσκευασμένη σε σφραγισμένο πλαστικό φύλλο), ένα σωληνάριο 25 γραμμαρίων λιπαντικού με βάση το νερό, ακουστικά μέσα στο αυτί, ένα καλώδιο USB και ένα εγχειρίδιο χρήστη.

Στη μαύρη «συσκευή» μπορείτε να ξεβιδώσετε τα καλύμματα και στις δύο άκρες για να λάβετε τις δύο διαφορετικές μεθόδους εισαγωγής. Το ίδιο το υλικό αισθάνεται καλή και πολύ ρεαλιστική.

Στο μαύρο πλαστικό περίβλημα είναι το μαλακό και “δυνάμενο να παιχτεί” τμήμα στο οποίο εισάγεται επίσης ένας μικρός δονητής.
Όταν ενεργοποιείτε τη συσκευή, ανάβει μια μπλε λυχνία και δεν συμβαίνει τίποτα, όταν πατάτε ξανά, ξεκινούν οι λειτουργίες δόνησης, οι οποίες μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 10 διαφορετικές δυνατότητες πατώντας το ξανά.

Πατώντας δύο φορές γρήγορα το κουμπί’on / off ‘ανάβει ένα κόκκινο φως και ενεργοποιεί τα’noises’. αρχίζουν αυτόματα μόλις μετακινηθεί / ανακινηθεί / χρησιμοποιηθεί η συσκευή.

Τη δοκιμάσαμε επιμελώς μία φορά. Με ένα τσίμπημα, η κυρία κάνει ρεαλιστικούς θορύβους για περίπου 6 δευτερόλεπτα ή όσο είναι σε κίνηση. Οι θόρυβοι και οι γκρίνια ακούγονται ρεαλιστικοί.

Ενώ ο ήχος και οι δονήσεις είναι ενεργή, η λυχνία αναβοσβήνει ή ανάβει μπλε / κόκκινη, ανάλογα με την τρέχουσα δόνηση (αυτό δεν μπορεί να ρυθμιστεί με ήχο αλλά δεν είναι απαραίτητο, καθώς μεταβάλλεται άνετα από μόνο του).

Η συσκευή απενεργοποιείται πατώντας το κουμπί “on / off” για 3 δευτερόλεπτα.

Φυσικά, το εσωτερικό μέρος μέσα στο μαύρο πλαστικό περίβλημα θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιηθεί χωρίς ένα τμήμα κραδασμών, αλλά αυτό είναι το ιδιαίτερο πράγμα για αυτό το μέρος.

Όλα σε όλα μια μεγάλη συσκευή για ” λειτουργικές στιγμές ”. Μόνο ο καθαρισμός ή η επιστροφή στο μαύρο πλαστικό κάλυμμα είναι λίγο κουραστικό, αλλά νομίζω ότι με κάποια πρακτική δεν υπάρχει πια πρόβλημα.

Μικρός δάκτυλος

Τι είναι σημαντικό με αυτήν τη συσκευή; Για το συναίσθημα! Και γι ‘αυτό παίρνει πλήρη σημεία. Τόσο η προσομοιωμένη μπροστινή είσοδος όσο και η πίσω είσοδος έχουν ένα πολύ ευχάριστο συναίσθημα. Αν και δεν ήταν ρεαλιστική, είχε μια στιγμή χήνας.

Το ένθετο είναι επίσης εύκολο να καθαριστεί. Απλά τραβήξτε το ένθετο σιλικόνης προς τα πίσω και αφαιρέστε τον κινητήρα. Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να ανοίξετε το πλαστικό κάλυμμα (ή ακόμα και το φτηνό πλαστικό). Προσέξτε, ωστόσο, με το καλώδιο στον δονητή.

Στη συνέχεια, μην είστε ντροπαλοί, τίποτα δεν θα σπάσει, γυρίστε το γύρω και πλύνετε με χλιαρό νερό και λίγο τζελ αφρού, σαπούνι ή νεροχύτη. Στεγνώστε και γυρίστε ξανά.

Και με αυτό το σκορ, αξίζει τα χρήματα. Ακόμη και αν η εμφάνιση και ειδικά το μαύρο πλαστικό είναι μακριά από ένα πολύτιμο προϊόν. Και οι ήχοι και τα ακουστικά (δεν μπορείτε να πάρετε άλλα, είναι τα ακουστικά MicroUSB) είναι ακριβώς το αντίθετο της διέγερσης.

Ρενέ

Τελικά πήρα αυτό τον αυνανισμό. Είναι καλά κατασκευασμένο και φαίνεται να είναι υψηλής ποιότητας. Περιλαμβάνεται ένας μικρός σωλήνας λίπανσης και ένας μικρός δονητής.

Κατά τη χρήση, το ίδιο το υλικό είναι πολύ πραγματικό. μπορείτε να καθορίσετε την πίεση για τον εαυτό σας, καθώς υπάρχουν δύο καρτέλες στις πλευρές για να πιέσετε πιο σταθερά εάν είναι απαραίτητο. Το μόνο πράγμα που αποδείχτηκε περίπλοκο κατά τη γνώμη μου ήταν ο καθαρισμός. Το προϊόν είναι ανοιχτό μόνο στη μία πλευρά και είναι δύσκολο να αφαιρεθεί από το περίβλημα.

Παρ ‘όλα αυτά ένα καλό προϊόν και για αυτή την τιμή περισσότερο από “ικανοποίηση”!

Κέβιν

Έλαβα το προϊόν μία ημέρα μετά την παραγγελία σε διακριτική συσκευασία (όπως πάντα).

Μπορώ να πω μόνο: θετικά πράγματα για το προϊόν, η δόνηση κάνει αυτό που υπόσχεται και προσφέρει ένα αρκετά ευχάριστο και ποικίλο συναίσθημα με τις διαφορετικές λειτουργίες δόνησης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον αυνανισμό και από τις δύο πλευρές, ο ένας εμφανίζεται ως ο κόλπος και ο άλλος ως μια στρογγυλή σφιχτή τρύπα, που θα προσομοιώνει το πρωκτικό κανάλι. Το υλικό είναι σχεδόν άοσμο και αισθάνεται καλά, μπορείτε να βγάλετε το εσωτερικό, πολύ εύκολο να ξεπλύνετε το προϊόν, το μόνο μειονέκτημα είναι ότι το εξωτερικό κάλυμμα είναι λίγο «φτηνό» σε ποιότητα, το οποίο δεν είναι τόσο κακό.

Μπορώ πολύ να συστήσω το προϊόν.

Ιλιάδα

Στην αρχή ήμουν ενθουσιασμένος από την κομψή οπτική εντύπωση. Το προϊόν, μπροστά μακριά είναι απλά υπέροχο. Εκτός από το vibro-αυγό, υπάρχει επίσης ένας δεύτερος σωλήνας λιπαντικού για άμεση εκκίνηση.

Δοκίμασα το προϊόν. Εγώ προσωπικά είμαι “ικανοποιημένος” από την ευγενή εργασία, τη λειτουργία και το συναίσθημα. Ένα σαφές εγχειρίδιο οδηγιών παρέχει συμβουλές για τη χρήση.

Ο καθαρισμός είναι εύκολος. Συνεπώς, συνιστώ το προϊόν σε άλλους.

Joscha

Παραγγείλαλα το προϊόν επειδή φαινόταν πολύ ενδιαφέρον.

Το πακέτο έφτασε πολύ διακριτικά γεμάτο.

Πολύ καλή ποιότητα, αλλά πάνω από ένα συγκεκριμένο μέγεθος τα δύο ανοίγματα είναι λίγο στενά. Ωστόσο, με πολύ εφικτό λάδι. Περιλαμβάνονται τα ακουστικά και τα καλώδια φόρτισης. Φωνή πορνογραφικού πορνού καλά … Δεν είναι βρώμικο μιλήσει, είναι μόνο μια γυναίκα γκρίνια. Ο κραδασμός πηγαίνει πολύ καλά. Αυτό είναι κάτι καινούριο και χαίρομαι που θα μπορούσα να το δοκιμάσω.

Αλεξάντρ

Η επιλογή μας

Το Launch προσφέρει μια πλήρως αυτοματοποιημένη εμπειρία Fleshlight για χειροκίνητη χρήση ή συνδέοντας το παιχνίδι σας με τον διαδραστικό κόσμο. Ζωντανεύεται από τη Fleshlight και τροφοδοτείται από το Kiiroo, η εκτόξευση επιτρέπει στους χρήστες να πάνε εκεί που κανείς δεν έχει πάει προηγουμένως συγχρονίζοντας το Fleshlight με μια ποικιλία περιεχομένου, όπως κωδικοποιημένα βίντεο, εικονική πραγματικότητα, παιχνίδια και κάμερες.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics