Fleshlight let pilot i instruktor pregled 2021 thesocialu101.com

Fleshlight let pilot i instruktor pregled

8.4
Naš odabir
Fleshlight-let-testbericht

Najbolji Fleshlight let omogućuje letenje

Ako znate do sada “normalno” Fleshlight, bit ćete zainteresirani za razliku od leta Fleshlight.

Naš odabir

Fleshlight nudi potpuno automatizirano iskustvo za ručnu upotrebu ili povezivanje vaše igračke s interaktivnim svijetom

Zbog svojih manjih dimenzija, dizajn izgleda više poput baterijske svjetiljke – ali je li to istovremeno stimulacija u usporedbi? Je li rukavac leta čak i prikladan za velike penise?

Kada je Fleshlight Flight prodan pilotskom kanalom, morao sam ga odmah testirati kako bih mogao doći do dna ovih i drugih pitanja. Zanima me razlika u odnosu na kanal “Navigator” i “Instructor”. U ovom pregledu reći ću vam kako sam osjetio tu teksturu. Ako imate bilo kakvih pitanja ili komentara, ili čak želite podijeliti svoja iskustva, molim vas, napišite me pomoću funkcije komentara u ovom testnom izvješću.

Fleshlight flight pilot

Fleshlight let – s dvije teksture

Prije nego što započnem recenziju, moram istaknuti da postoje dva kanala: “Instruktor” i “Pilot” tekstura.

  • Flight Pilot Fleshlight ima istu osnovnu konstrukciju kao izvorni Fleshlight. Glavna razlika je mat crna boja i zakrivljeni oblik kućišta. Tekstura rukavca nudi potpuno novu emocionalnu dimenziju u usporedbi s normalnim modelima Fleshlight. Masturbacija je malo jednostavnija jer je igračka seks puno manja. Zbog približnosti strukture kanala osjećaju se mnogo intenzivnije.
  • Instruktor leta Fleshlight je proširena verzija pilot modela. Dizajnirana je posebno diskretno za zračne putnike. Kanal ima istu duljinu, ali drugačiju strukturu u usporedbi s pilotom. Probni slučaj ima mat crnu boju, a instalacija instruktora leta ima plemenitu, bijelu glatku boju – usporedivu s iPodom ili drugim Apple uređajem.

Vrh Fleshlight Provjerite cijenu Kratke prednosti
�� Fleshlight let
(Naš odabir)
Kompaktan, savršen oblik
�� Fleshlight Destroya
(Intenzivno)
Vrlo uska i intenzivna tekstura
Tori Crna
(Drugi)
Održiva stimulacija
Fleshskins – Grip Izuzetno diskretno i lako se sakriti
Turbo paljenje Dobro, ali se ne uspoređuje s ostalima

Diskretan dizajn

Serija modela Fleshlight Flight posebno je pogodna za putovanje. Serija modela je kraća i kompaktnija od običnih Fleshlights. Unutarnji kanali pune su 5,5 centimetara kraći nego kod redovite serije Fleshlight.

Otvor u unutarnjem kanalu oblikovan je poput turbine, bez originalnih utisaka usnica, anusa ili usnica. Slučaj je elegantan, elegantan, a ipak nenametljiv. Masturbator ima ukupnu dužinu od 20,5 centimetara, unutarnji kanal je 15,24 centimetara. Umetak je napravljen od mliječno bijelog Superskin materijala (gel insert).

Slučaj nema uobičajeni unutarnji promjer od 10 centimetara, to je samo između 5,5 i 8 centimetara. Kompaktni model putovanja težak je samo 355 grama (za razliku od 560 grama). Fleshlight Flight Series također je poznat kao Fleshjack.

Kao što su kanali i nazivi proizvoda već naznačili, masturbatori leta dizajnirani su za putovanje zrakoplovom. Dakle, ova seksualna igračka posebno je zanimljiva muškarcima koji moraju profesionalno putovati. Ako se torbica i rukavac također pohranjuju odvojeno u kovčegu ili ručnoj prtljazi, ni jedan časnik za sigurnost neće pretpostaviti da je to seksualna igračka.

Usudio bih se reći da 99% ljudi koji ne poznaju Fleshlight ne zna što je to “stvar”. To je osobito praktično ako žena, djevojka, roditelji ili djeca ne moraju naučiti tajni užitak.

Fleshlight Fligh Pilot KanalTekstura pilot svjetlosti

Za putničke masturbator Fleshlight Flight, proizvođač ILF odabrao je popularnu teksturu Fleshlight Destroya, koja je bila malo izmijenjena za uporabu kao pilot kanal u Fleshlight Flightu. Rezultat je vrlo atraktivan i nudi intenzivnu stimulaciju.

Skraćeni kanal Destroya ima šupljine, vakuumsku komoru, koju slijede različite konstrukcije. Na kraju unutarnjeg kanala nalaze se stimulativni utori koji jamče vrlo intenzivnu masažu žira. Prostorni unutarnji kanal ima unutarnji promjer između 0,6 i 1,9 centimetara.

Mliječno-bijeli Superskin & amp; amp; materijal osjeća gotovo poput živahne kože. Mekani i gelni umetak izrađeni su od istog materijala kao i umetci redovitih Fleshlights, ali nisu boji kože. Prozirna, mliječna boja umetka podsjeća na Fleshlight ICE.

Moja osobna iskustva pregledavaju

Prvi dojam s Fleshlight letom

Nakon što sam odlučio naručiti Fleshlight let, pilot programom, nakon brojnih redovitih Fleshlight modela, nestrpljivo sam čekao na isporuku. Paket je stigao nakon 4 dana iz Španjolske od strane UPS-a i bio je, kao i obično, izvrsno upakiran. Svaki Fleshlight paket ima dva originalna pečata, tako da svaki kupac može odmah prepoznati da je to neotvoreni (novi) originalni proizvod.

Prvi pogled na novu mušku igračku bio je vrlo pozitivan. Slučaj je, kao što je poznato, napravljen od tvrde, robusne plastike. Unutar mekog i baršunastog umetka. Prednji, veliki pokrov kućišta je pričvršćen bajonetnom bravom, bez navoja. Stražnji poklopac kućišta, s druge strane, ima navoj tako da ga možete lakše odmotati za čišćenje, ali i regulirati usisni efekt vakuumske komore s navojem. Jednostavna tehnologija, veliki učinak.

Standardni slučaj redovitih Fleshlighta izgleda prilično glatko, a slučaj leta, s druge strane, dizajniran je s grubim, točkastim udubljenjima u slučaju, a ne otporne na klizanje. Slučaj leži čvrsto u ruci, čak i sa skliskim prstima (npr. Sunčano mlijeko na odmoru, mazivo).

Tekstura je uska i uspaljena

Kao i obično stavio sam Fleshlube (lubrikant na bazi vode) u unutarnji kanal i zagrijavao moj novi Fleshlight let s mojim Sleeve Warmerom. Mliječni prozirni Superskinov materijal osjeća točno onako kako znam i volim ga. Činjenica da je ulaz bio zadržao prilično neutralan, nije me na bilo koji način ometao kad sam ušao.

Skraćeni kanal Fleshlight Destroya vrlo intenzivno iritira glave i penisovu osovinu, pogotovo kada se podigne snažan vakuum. Da me ti intenzivni podražaji nisu doveli do prebrzo na orgazam, samo sam polagano masturbacija na početku.

TOP Fleshlight

7
Savršeno senzacija
7.1
Super
6,9
Super
6,9
Super

5

Masaža Nude maca Bibi Jones

Sanaal je prekriven visokim gustim tkivomPročitajte cijelu recenziju
6.7
Super

To je imalo prednost da sam mogao osjetiti točno različite komore i strukture pilot-kanala. Unatoč svim oprezu nisam mogao spriječiti brz, ali vrlo intenzivan orgazam. Najintenzivnije strukture unutarnjeg kanala nalaze se u pilot kanalu na prednjoj strani 10 centimetara. Smatram da je ova podjela vrlo hvalevrijedna, jer i muškarci s kratkim penisom mogu računati na intenzivna iskustva masturbacije.

Posebno je zanimljiva mogućnost da možete lako otvoriti ili zatvoriti drugi vijčani poklopac za promjenu učinka vakuuma umetka. Kad je vijak za vijak potpuno zatvoren, vakuumski efekt je doista intenzivan i upija.

Jednostavno čišćenje i higijena teksture

Čišćenje je ista kao kod konvencionalnih svjetiljki. Koristio sam se za ispiranje svakog modela Fleshlight odmah nakon upotrebe temeljito ispod slavine, tako da se i svi ostaci maziva i sperme mogu ukloniti.

Po potrebi se nakon čišćenja može koristiti sredstvo za čišćenje tijela ili izopropanol. To ima učinak dezinfekcije i ubija klice i gljivice. Također preporučujem redovnu upotrebu Renewing Powder, jer će mliječni prozirni materijal u nekom trenutku osjetiti ljepljivost.

Unutarnji kanal Fleshlight Flight modela je uski, ali vrlo krut – i može se dobro sušiti. Savjetujem vam da u kanalu ubrzate proces sušenja ostavljanjem tanke tkanine (tkanina, ručnik za kuhanje, kuhinjski papir) oko šest sati. Nakon sušenja ostavite oba poklopca otvorena nekoliko dana da se spriječi plijesan. Zahvaljujući rukavima također se smanjuje vrijeme sušenja.

Zaključak mog pregleda Fleshlight Flight

Stvarno mi se svidio moj test s Fleshlight letom. Ne samo da sam osjetila vrlo intenzivnu stimulaciju, već me optika Fleshlight Flighta uvjerila.

Slučaj je doista diskretan i praktičan. Čak ni u vašoj prtljazi ne vidite. Ako jednom u jednom trenutku imate svoj masturbator u hotelskoj sobi, jedva da je soba prepoznata.

Kratki pregled Letenje svjetla tijela

Fleshlight Flight je osim Fleshlight Blade i serije proizvoda Sex-in-a-Can, još jedne manje verzije klasičnog Fleshlighta. Osnovni koncept kombiniranja mekog umetka s tvrdim predmetom također je ostao nepromijenjen pri Fleshlight Flightu. Najvažnija razlika je vjerojatno manja veličina, jer je i slučaj (kućište) i umetak (umetak) leta Fleshlight znatno manji nego kod klasičnog Fleshlight.

Za usporedbu: Duljina slučaja normalnog Fleshlighta iznosi 25 cm, duljina umetka 22,5 cm, Fleshlight Flight ima samo duljinu od 19 cm i duljinu umetka od 17 cm. Osim kraće duljine, promjer je manji i samo je 7 cm umjesto 10 cm. (Sveukupno, ovi omjeri jako podsjećaju na liniju proizvoda Sex-in-a-Can i doista, Flight Insert se uklapa u slučaj Sex-in-a-Can.

Zbog svoje manje veličine, letenje Fleshlight je puno praktičniji i manje težak (355 g umjesto 560 g). I upravo je to Fleshlight Flight, jer je ovaj masturbator prvenstveno dizajniran da bude diskretan i nenametljiv putnički pratilac. Iz tog razloga, ne samo što su kompaktnije dimenzije, nego i vanjski izgled umetka i kućišta, čuvaju se što je više neutralno. Ako je normalno Fleshlight previše glomazan za zabavu na cesti, Fleshlight Flight sada nudi izvrsnu alternativu koja se može lako skladištiti i transportirati, a prije svega nije nepotrebno primjetljiva.

Informacije o letu

U većini slučajeva pojam “seksualna igračka” povezuje više s “dildama i vibratorima za žene”. Međutim, istraživanje Durexa pokazalo je da gotovo 40 posto muškaraca povremeno koristi seksualne igračke za masturbaciju. Međutim, kvaliteta muških sextoys dostupnih na tržištu ostavlja mnogo u želji da bude u većini slučajeva. To je svakako jedan od razloga zašto se masturbatori često nazivaju sitnim pejorativnim gumenim gusjenicama ili jerk-offovima.

Američka tvrtka Interactive Life Forms, LLC. (kratki: I.L.F.) razvio je sofisticirani asortiman seksualnih igračaka za muškarce. Sa svojom Fleshlight serijom, tvrtka dokazuje da može biti “drugačija” i da su masturbirači za muškarce koji su prikladni za orgazam sasvim mogući.

Najnoviji dodatak obitelji Fleshlight je masturbator leta. I.L.F. obećava u oglašavanju da je masturbator savršen za putovanje zrakoplovom. Artpussy ima neutralno otvaranje i diskretno kućište. Masturbator se ne smije primijetiti tijekom carinskih ili sigurnosnih provjera sa rendgenskim strojem. Međutim, I.L.F. nije smanjila emocionalnu stabilnost penisa.

Bilo da Fleshlight Flight Pilot stvarno donosi ono što Interactive Life Forms, LLC obećava, htjeli smo pojasniti u testu i ovdje je test izvješće. Naučit ćete kako se Fleshlight uspoređuje s drugim umjetnim pusitima i vrijedi li kupiti ljubavnu igračku.

Fleshlight let pilot i instruktor pregled
Savršeno za novorođenče
Najbolji izbor za vaš novac, visoko preporučiti!
8.4
Naš odabir
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics