Γυμνά κορίτσια Fleshlight: Πρωκτικό Teagan Presley 2021 thesocialu101.com

Γυμνά κορίτσια Fleshlight: Πρωκτικό Teagan Presley

6.9
Φοβερός

Το αλεξίσφαιρο εσωτερικό κανάλι έχει σχετικά χαμηλή δομή και περιέχει μια απαλή δομή κύματος με ομαλά πλευρικά τοιχώματα.

Συνολικά πέντε άξονες με πλάτος περίπου. Τα 30 χιλιοστά παρατάσσονται το ένα πίσω από το άλλο και το κανάλι στενεύει στα υψηλότερα σημεία έως 10 χιλιοστά.

Τα σημεία εκκίνησης και τερματισμού του κάθε άξονα σχηματίζουν μαζί έξι θαλάμους σε σχήμα διαμαντιού, 18 x 18 mm.

Η επιλογή μας

Το ένθετο Fleshlight Humps Humps παρέχει εξαιρετικά απαλή και ομαλή διέγερση, η οποία συνοδεύεται από μια μεταβλητή αίσθηση σφίξιμο που προκαλείται από τη διαρκώς μεταβαλλόμενη διάμετρο του καναλιού.

Τι δουλεύει το Fleshlight Teagan Presley

Όπως συμβαίνει συνήθως με τη σειρά Fleshlight Girls, το αλεξίσφαιρο κανάλι είναι αποκλειστικά διαθέσιμο μόνο σε σχέση με το άνοιγμα ενός συγκεκριμένου κοριτσιού.

Αυτό είναι το butt-fleshlight (πρωκτικό άνοιγμα) του πορνογραφικού μοντέλου Teagan Presley σε αυτό το κανάλι.

5 κύματα 1,18 ίντσες (30 mm) σε πλάτοςΤο κανάλι στενεύει σε διάμετρο 0,4 ίντσες (10 mm) 6 θάλαμοι ρομβοειδούς σχήματος, ο καθένας εκ των οποίων μετρά 0,7 χ 0,7 ίντσες (18 mm χ 18 mm)

Τα μεγάλα κύματα λειτουργούν σαν υπέροχα μαλακά μαξιλάρια και δημιουργούν μια όμορφη και όχι πολύ εντατική διέγερση βόσκησης.

Μπορείτε να γλιστρήσετε στο αλεξίπτωτο κανάλι από το ένα κύμα στο επόμενο και να αισθανθείτε μια σταθερή αλλαγή από την πρώτη αύξηση και στη συνέχεια τη μείωση της αντίθλιψης.

Η διέγερση αισθάνεται παρόμοια με το Ultra Tight Insert, αλλά πολύ καλύτερα, καθώς η σφίξιμο είναι πολύ διαφορετική.

Συνολικά, μια θαυμάσια απαλή διέγερση που μπορεί να διατηρηθεί για σχετικά μεγάλο χρονικό διάστημα και είναι εξαιρετικά ρεαλιστική λόγω των ομαλών πλευρικών τοιχωμάτων.

Περισσότερο λιπαντικό μπορεί να συσσωρευτεί στους θαλάμους σε σχήμα διαμαντιού μεταξύ των μαλακών κυμάτων.

Αν έχετε θερμαίνει το λιπαντικό πριν από τη χρήση, μπορείτε να αισθανθείτε τη θερμότητα ιδιαίτερα καλά σε αυτήν την περιοχή.

Επιπλέον, το λιπαντικό κατανέμεται ομοιόμορφα στο κανάλι και δεν διαρρέει στο πίσω τμήμα του εσωτερικού καναλιού.

Το αποτέλεσμα αναρρόφησης του αλεξικέρατου είναι περίπου στο μεσαίο πεδίο, αφού υπάρχει περιορισμένος χώρος στο κανάλι για την αποθήκευση αρνητικής πίεσης.

Το αποτέλεσμα είναι ωστόσο επαρκές και συνοδεύει την διέγερση με ένα πολύ ευχάριστο αποτέλεσμα αναρρόφησης.

Ο καθαρισμός των λείων πλευρικών τοιχωμάτων είναι σχετικά εύκολος, μόνο λίγα υπολείμματα συσσωρεύονται στους θαλάμους. Η ξήρανση είναι επίσης γρήγορη λόγω της χαμηλής πυκνότητας κατασκευής.

Αποτέλεσμα

Το αλεξίσφαιρο ένθετο δημιουργεί μια θαυμάσια ήπια διέγερση βόσκησης, η οποία συνοδεύεται από μεταβλητή στεγανότητα λόγω της διαρκώς μεταβαλλόμενης διαμέτρου καναλιού.

Η διέγερση είναι πολύ ρεαλιστική και όχι πολύ εντατική. Επομένως, αυτό το κανάλι απευθύνεται κυρίως σε γνώστες που θέλουν να διασκεδάσουν με το Fleshlight τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Το Bulletproof Fleshlight συνιστάται επίσης για αρχάριους και οπαδούς ρεαλιστικής διέγερσης.

Η επιλογή μας

Το ένθετο Fleshlight Humps Humps παρέχει εξαιρετικά απαλή και ομαλή διέγερση, η οποία συνοδεύεται από μια μεταβλητή αίσθηση σφίξιμο που προκαλείται από τη διαρκώς μεταβαλλόμενη διάμετρο του καναλιού.

Κριτικές χρηστών

Το συναίσθημα είναι πολύ πιο έντονο από ότι σε έναν πραγματικό κόλπο. Έτσι, κάθε φορά που είμαι σε πραγματικό κόλπο, είμαι απογοητευμένος και δεν παίρνω οργασμό εκεί, σε αντίθεση με το Fleshligt, όπου πάντα παίρνω έναν οργασμό.

Αρν Χάιντελ

Cool πράγμα. Είναι πραγματικά διασκεδαστικό. Θα το ξαναγοράσω. Μπορώ μόνο να το συστήσω. Ο καθαρισμός είναι επίσης γρήγορος και εύκολος

Μέγιστη

Το πράγμα είναι μόνο το σφυρί, φυσικά δεν έρχεται κοντά στο σεξ με τη γυναίκα, αλλά η αίσθηση είναι ήδη πολύ κοντά στην πραγματική και αν η δική της “συσκευή” δεν είναι πολύ μεγάλη τότε είναι θαυμάσια. Μυρίζει λίγο από πλαστικό, αλλά μετά από όλα είναι κατασκευασμένο από αυτό. Διαφορετικά, είμαι πολύ χαρούμενος.

Ειλικρινής

Πρέπει να βάλετε το Fleshlight σε ζεστό νερό για περίπου 15 λεπτά πριν από τη χρήση, τότε αισθάνεται πραγματικά υπέροχο. (Πρώτα 10 λεπτά, αλλάξτε νερό και άλλα 5 λεπτά) Επίσης ο καθαρισμός δεν είναι τόσο περίπλοκος όσο κάποιοι γράφουν εδώ … Ξεπλύνετε με νερό, στεγνώστε τη νύχτα και είναι καλό.

Για καλύτερη φροντίδα, λιπαίνω με άμυλο αραβοσίτου (που αγοράζεται σε DM) μετά από κάθε δεύτερη φάση χρήσης, έτσι ώστε το υλικό παραμένει όμορφα ομαλό.

Είμαι ικανοποιημένος και είναι σίγουρα καλύτερο από τη χειρωνακτική λειτουργία.

Ντόμινο

Παρά τα χρόνια της σχέσης (ίσως γι ‘αυτό: D), χρησιμοποιώ τους μαχητές από καιρό σε καιρό. Συνήθως κάποια φτηνά πράγματα από το κατάστημα sex. Αυτή τη φορά ήθελα να επενδύσω λίγο περισσότερο και αυτό το Fleshlight με πυροβόλησε στο μάτι.

Οπτικά πολύ καλά
Μυρίζει πολύ ευχάριστα
Σε σύγκριση με άλλες συσκευές, πραγματικά αισθάνεται σχετικά πραγματική και πολύ ευχάριστη.

Σουκράμ

Όλα είναι ωραία. Σε κάθε περίπτωση καλύτερη από τη χειρωνακτική λειτουργία. Το μόνο μειονέκτημα: Μετά από λίγο το υλικό φαίνεται να είναι ελαφρώς κολλώδες στην επιφάνεια. Ωστόσο, αυτό μπορεί να αποφευχθεί με το άμυλο καλαμποκιού.

Ω, για επιπλέον διασκέδαση: 10 λεπτά σε ζεστό νερό

Felix Cook

Η επιλογή μας

Το ένθετο Fleshlight Humps Humps παρέχει εξαιρετικά απαλή και ομαλή διέγερση, η οποία συνοδεύεται από μια μεταβλητή αίσθηση σφίξιμο που προκαλείται από τη διαρκώς μεταβαλλόμενη διάμετρο του καναλιού.

Γυμνά κορίτσια Fleshlight: Πρωκτικό Teagan Presley
Ενταση6
Διέγερση6.8
Διείσδυση6.8
Σφικτότητα6.8
Αποτέλεσμα Sucction7
Ρεαλισμός8
Παραλλαγή4.4
Ομαλότητα8.4
Αξιολόγηση Οργασμού7.4
Θόρυβος7
Λίπανση Χρήση6.8
Καθάρισε7.8
Ξηρός χρόνος6.8
Βαθμολογία χρηστών0 Ψηφοφορίες0
6.9
Φοβερός
Φοβερός
Παρέχει θαυμάσια μαλακή και ομαλή διέγερση
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics