Gennemgå Bedste 4 Homoseksuelle Toy Fleshjack - Sådan laver du Fleshlight 2021 thesocialu101.com

Gennemgå Bedste 4 Homoseksuelle Toy Fleshjack – Sådan laver du Fleshlight

Den korte gennemgang for kønnere af mænds sexlegetøj. Top-4 Fleshjack fremragende modeller: Fra den gennemsigtige bundformede genstand til den orale sjove Turbo-funktion.

Top prostata massagere KONTROL LØBENDE PRIS Korte fordele
Fleshjack Ice
(Vores valg)
Komfortabel rørform
Fleshjack Allen King
(Vores valg)
Realistisk kopi af voksenfilmens skuespiller anus
Fleshjack Quickshot
(Vores valg)
Bærbar og upåklagelig
Fleshjack Turbo Tænding
(Vores valg)
Kanal med unik tekstur

Fleshjack guide anmeldelsen: hvilken masturbator er den bedste?

Fleshjack sexlegetøj fremstilles i USA som en del af en flesh-serie. Den betydelige forskel på Fleshjack-skatte i forhold til alle andre slags af disse hjælpsomme og sjove Fleshlight-ting er, at Fleshjack-artikler fremstilles til homoseksuelle. Eller for dem, der ønsker at prøve mandlige spil.

Vores pick

Få øje med den indvendige handling med FleshJacks sejeste selvbehagsenhed og kun gennemsigtig model, FleshJack Ice. Med øget visuel stimulering vil din Ice Jack mandlige sexlegetøjsoplevelse blæse dig væk.

Vores pick

Lille, kompakt og klar til at blive brugt og misbrugt! Allen King’s Fleshjack har en stram åbning med en hvirvel af knuder, efterfulgt af intensitetsrammer og en række mønstrede folder og bump, der inviterer dig til at tage din kærlighed til onani til næste niveau.

Vores pick

FleshJack Quickshot er et nyt tag på vores oprindelige bedst sælgende FleshJack mandlige selvfornøjelige legetøj. Quickshot kan være kompakt, men det pakker et stort slag. Produktet har et uhindret udgangspunkt og øger stimuleringen til begge parers mundspil og onani. Dens størrelse og stramt greb gør Quickshot perfekt til en hurtig runde af solospil.

Vores pick

Fleshlight Turbo tilbyder dig det mest realistiske og tilfredsstillende alternativ til oralsex. Unikt designet med tre punkter med indledende indsættelse, giver Turbo tankegangsfornemmelserne synonymt med at få et stjerneskud, hver gang du bruger det.

De fleste af Fleshlight-modeller minder om almindelige lygter i form, og fleshjacks er ikke forskellige i denne henseende.

Den typiske genstand består af en blød og elastisk ærme (en enhed, hvor din penis bevæger sig), et indgangspunkt (det kan ligne en vagina, et røvhul, mand eller kvindelæber eller måske have et relativt abstrakt design) og en sag med et eller to beskyttelseslåg.

Så hvad er interessant i den typiske Fleshjack-produkt?

Det afhænger i mindre grad af dit personlige valg.

Alle er smarte, komfortable, kompatible med forskellige vedhæftede filerDer er lyserøde nøgen, isgennemsigtige, isblå modeller Orifices sandfærdigt efterligner naturlige menneskelige åbninger

Det mest spændende er indeni: der er kameraer dækket af diversificerede teksturer, der giver ekstremt naturalistiske følelser.

Du har det sjovt med menneskets ‘arbejdsdel’, ikke med et stinkende kærlighedstilbehør, der bliver revet efter en eller to forsøg.

Vi skylder det til dejligt materiale ved navn Super Skin. Fleshlight-producenter bruger det til ærmer.

Her har vi beskrevet fire Fleshjack elementer. De er usædvanlige, rasende nyttige og fascinerende smukke. Og de er bedst sælgende mandlige sexlegetøj. Nå, de kan ikke være væk fra homosekskerne.

TOP 4 Fleshjack – Anmeldelse

Fleshjack Ice – Til gay kærlighedsobservatører

Denne is-gennemsigtige Fleshjack legetøj er designet til at arbejde og se kærlighed fornøjelser. Fleshjack-producenter ved, at mange mænd vil se deres peniser under drift, og de har oprettet denne model.

Hvid gennemsigtig Super Skin ærme og glasagtigt taske giver dig mulighed for dobbelt glæde.

Og ærmeoverfladen er fantastisk i dette tilfælde. Bag den attraktive butt-indgang finder du (eller dit hovedinstrument, for at være præcis) flere adskillelseskameraer med slids og skæreribber.

Flere punkter, klumper, ekspanderende og indsnævringssteder er i tillæg til dem.

Forresten kan du ændre dine følelser effektivt ved at regulere luftudgangsniveau: der er et specielt tiplåg. Stadig er det ikke nok for dig? Se på, hvor stor din pik er i denne friske klare enhed! Total længde er 9,75 inches, kærlængde er 8,5 tommer.

Fordele

 • Svært anus indgangssår
 • Komfortabel rørform
 • Nem at rengøre (kold sæbe og andre aggressive rengøringsmidler anbefales IKKE til Super Skin-materialet)

Ulemper

 • Behov for opvarmning inden brug (uden det vil du ikke få sande følelser)
 • Gennemsigtig isfarve (en erhvervet smag)

15_boys_ahead: “En cool, en meget cool, den sejeste Fleshjack-model! Jeg prøvede det med min swing bro. Vi er begge ligesom disse ting. Isbunden er vidunderlig. Jeg har aldrig forestillet mig, at jeg kunne se min glæde knopper arbejder glade for min bror på samme tid. Inkluderet smøremiddel var nok, og det har ikke tørret før vores tid. Jeg har ikke fundet ulemper, selvom jeg er kræsen. Og min bror også. “

Fleshjack Allen King – Til kendskab til Adult Star-skuespilleren

Allen King er den voksne filmaktør født i 1990. Den smarte og smukke dreng ønskede at blive en voksenstjerne, da han stadig var teenager. Så da han var 24, forgrenede han sig ud i den.

Nej, der er ikke noget sort sort hår og øjne og mørk oliveskind.

Denne perky looker har let og blidt udseende, men hvad er lysheden i hans læber, hans krop og andre junks? Du vil helt sikkert have en smag. Og denne Fleshjack-model ved hånden (og i din hånd) er, hvad der er nødvendigt.

Kig på dette natty indtag hulrum: Det er støbt fra Allen selv. På nogen måde vil interne pimples, cusps og bølger ikke lade dig og din pik føle keder sig.

Total længde er 9,75 inches, kærlængde er 8,5 tommer.

Fordele

 • Realistisk kopi af voksenfilmens skuespiller anus (Majestic indre tekstur)
 • Long entry butt kamera
 • Komfortabel rørform
 • Nem at rengøre (kold sæbe og andre aggressive rengøringsmidler anbefales IKKE til Super Skin-materialet)
 • Pulver-blå farvet Fleshjack taske inkluderet

Ulemper

 • Behov for opvarmning inden brug
 • Kun lyserød nøgenfarve

Andy CeeSs: “Jeg er den, der elsker ham. Mand, jeg er ikke bange for at sige det, hvor er vi jo trods alt? Jeg så dette Fleshlight-emne, og jeg var ivrig efter at røre ved det og komme ind i det. Nå gør jeg det stadig med at se kongens videoer. Faktisk er han min søde Tushie King, og jeg er virkelig med ham hver gang. Og jeg takker Fleshjack for den uforudsigelige glæde, den har givet mig. “

Jake173-m5: “Jeg ville prøve nogle googaws fra denne Fleshjack Boys-serie, og valgte denne. Af den simple grund, at jeg kunne lide denne spanske ladybird fyr. Indgangen syntes så indbydende. Så jeg bestilte det og gav det bedste selvgratifikationsværktøj nogensinde. Nå, hvis du har et fantasekorn. Døren er virkelig stram, hallen er spændende, og stuen er superrealistisk, såvel som andre værelser. “

Top prostata massagere KONTROL LØBENDE PRIS Korte fordele
Fleshjack Ice
(Vores valg)
Komfortabel rørform
Fleshjack Allen King
(Vores valg)
Realistisk kopi af voksenfilmens skuespiller anus
Fleshjack Quickshot
(Vores valg)
Bærbar og upåklagelig
Fleshjack Turbo Tænding
(Vores valg)
Kanal med unik tekstur

Fleshjack Quickshot – For dem der kan lide at holde intime hemmeligheder

Dette Fleshjack-produkt er en lille og sød model, som har en gennemgående kanal, unikke teksturer og det dejlige is gennemsigtige design. Ønsker du at have det sjovt hurtigt? Denne ‘vintage’ vare er lavet til den, som navnet fortæller os.

Ingen detaljer minder om dame dele: forestillingen er ligetil (bogstaveligt talt, huh) og brutalt.

Men det er den rigtige anelse. Ingen ved hvad det er, selv efter at have set det. Og alt der er påkrævet, er der: det stramme, men godt strække indgangshul, den spændende, elastiske og hypoallergeniske indre overflade, muligheden for at observere din pik, der arbejder hårdt, men kort tid.

Du kan spille solo, holde suck-and-strike demonstrationer foran din partner eller stimulere mundtlige forlystelser: partneren kan holde den gennemsigtige Fleshjack cutie i munden uden komplikationer. Du tager altid fire af det. Jer begge to. Samlet længde er 4,4 tommer, kærlængden er 3,5 tommer.

Fordele

 • Open-type ærmer model (exit er uhindret, men relief)
 • Bærbar og uhåndterlig (gennemsigtig = ikke-farvet)
 • Plastikhus designet som en almindelig rørbeholder
 • En ærme-støvhætte til hver ende
 • Nem at rengøre (kold sæbe og andre aggressive rengøringsmidler anbefales IKKE til Super Skin-materialet)
 • Stort budgetpris

Ulemper

 • Behov for opvarmning inden brug
 • Kun ikke-farvet
 • Ganske lille størrelse (en erhvervet smag)

Tim Roth IV: “Jeg ved, at jeg aldrig ville tør gøre det med en anden mand. Men jeg ville prøve, og jeg valgte en vare fra Fleshjack sorten. De fleste af masturbatorsne syntes at svigte mig. Denne ene var uhøjtidelig, let at skjule og budgetvenlig. Nice mulighed for pounding startere. Det er rigtigt, i mit tilfælde.

Jeg holder det med mig, når de rejser, selv ført det til college en gang. Ingen ved det, men jeg glædede mig med en mindeværdig adrenalinhastighed. Nå, jeg er taknemmelig. Den underlige gizmo har gjort mit liv rigere, følelsesmæssigt og følelsesmæssigt. “

Bobby B .: “Nice ting at få dine sten væk, når du ikke har tid. Og det er ret billigt, men jeg har bekræftet kvaliteten. Bortset fra smøring tørrer for hurtigt, men jeg bruger normalt minen. Fleshjack fyre er de fedeste dudes. “

Fleshjack Turbo Tænding – Til oral sex tilhængere

Denne genstand er ikke relateret til Fleshjack-serien formelt, men de, der elsker sande mandlige spiltider, er ofte interesserede i at vide om modellen. Denne Turbo er udformet abstrakt: ingen omtale af kvinders eller menneskers dele. Men når du bruger det, forstår du, at du har det fint uden disse bagateller.

Det første kamera efterligner en mund med hoppekongen; Det andet kamera er kanalen med enestående tekstur, der giver indtryk af, at din lykkelige pik arbejder i halsen. Og halsen er krævende og føjelig samtidig.

Måske er du flov over koldt og knoglekylende isblå farve på denne funktion? Nå, prøv og sørg for: det er ligegyldigt nu. Eksterne turbine kronblade (også stramme læber) og internt Super Skin materiale vil gøre dig glemmer eventuelle betingelser. Din ild opvarmer med turboaccelerationen, og saften spytter i højden af ​​lyksalighed, men du er ikke bevidst på det tidspunkt: det går godt godt for dig.

Vi mener dette, mand. Navnet på dette legetøj er Turbo Tænding, og det beløb og rører det hele.

Total længde er 9,75 inches, kærlængde er 8,5 tommer.

Fordele

 • Usædvanlig blå-isfarvet
 • Turbine indgangssår
 • Komfortabel rørform
 • Nem at rengøre (kold sæbe og andre aggressive rengøringsmidler anbefales IKKE til Super Skin-materialet)
 • Gennemsigtig taske og låg inkluderet

Ulemper

 • Behov for opvarmning inden brug
 • Ikke-anatomisk scooped åbning (en erhvervet smag)
 • Blå isfarve (en erhvervet smag)

ABC123: “Jeg har altid ønsket at prøve denne mundtlige funktion med en mand, ikke en kvinde. Jeg er en norm, det er det. Nå, jeg kan godt lide at tro, at jeg er. Skær crap, jeg var under en sky. Jeg var bange for at gå til de mænd, jeg kunne lide og sige: “Hej, fyr, jeg vil sætte min pik i munden, vil du gøre det med mig?” Damn, det er underligt. Så jeg søgte gennem indholdet på det voksne websted … og tøvede med at købe denne ting.

Damn, det var vidunderligt. Jeg kunne ikke forestille mig, at jeg kunne få sådan erfaring. Det suger, licker og sveller bedre end min kæreste. Ville ikke fornærme hende, .. men du forstår mig, folkens. “

Alt, hvad disse Fleshjack hanlige har brug for, er vandbaseret smøremiddel, mens du bruger. Og en lille smule varmt vand og et stykke mild sæbe (og måske nogle få dråber isopropylalkohol til alvorlig rengøring, om nødvendigt) efter hver raunchy brug.

Det er alt, virkelig! Bare nok til at holde dig i stand til at opretholde dine galante kompetencer.

Nye opgaver efterfølges af nye muligheder, ikke? Denne regel gælder også i tilfælde af onanere, hvis onanierne er Fleshjack-modeller.

Top prostata massagere KONTROL LØBENDE PRIS Korte fordele
Fleshjack Ice
(Vores valg)
Komfortabel rørform
Fleshjack Allen King
(Vores valg)
Realistisk kopi af voksenfilmens skuespiller anus
Fleshjack Quickshot
(Vores valg)
Bærbar og upåklagelig
Fleshjack Turbo Tænding
(Vores valg)
Kanal med unik tekstur
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
  The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics