Gennemgå Prostata Vibrator - Trådløs Massager Lelo Hugo: Sådan bruges 2021 thesocialu101.com

Gennemgå Prostata Vibrator – Trådløs Massager Lelo Hugo: Sådan bruges

Denne produktrapport om Lelo Hugo er anderledes. Og det er ikke kun fordi jeg ikke skrev det denne gang, men min ven. Lelo Hugo er ikke en almindelig vibrator.

Det er snarere en vibrator for mænd. Det er rigtigt, du læser rigtigt. En vibrator med hvilken manden kan stimulere sit p-punkt. Det tjener fuldstændigt til at stimulere prostata og kan derfor frigøre uberørt følelser.

Min ven vil fortælle dig nu, om han har bevist sig selv og hvordan han har udført. Hav det sjovt med produktrapporten på Hugo.

Vores pick

HUGO er en fjernbetjening prostata massager, der repræsenterer en helt ny måde at tænke på mænds fornøjelse, uanset om det er en del af koblet eller solo play.

Min erfaring med Lelo Hugo

Lelo Hugo er bestemt et nummer i sig selv. Og det begynder med emballagen og slutter med fjernbetjeningen.

Mere strøm til mere glædeVandtæt, genopladeligt og fjernstyret Mellemstore for alle niveauer af eventyr

Han har mange vidunderlige ting, som de fleste mænd kun drømmer om. Jeg tog et nærmere kig på det for denne produktrapport og vil gerne dele mine erfaringer med dig her.

Så du kan lave dit eget sind i slutningen. Under alle omstændigheder vil du ved afslutningen af ​​testen kunne afgøre, om et køb er umagen værd, eller om du bedre holder hånden af ​​im. Men første ting først.

Hvordan Hugo er leveret

Lelo Hugo leveres i en meget elegant og høj kvalitet emballage. På det følgende billede er det ikke så godt at se, men en slangehudstruktur blev stanset på emballagens overflade.

Gennem vinduesglaset og vibratoren bag det ser det hele ud af meget ædle og meget høj kvalitet. Desuden blev bogstaverne “Lelo” trykt i guld på emballagen.

Jeg synes, det er en af ​​de højeste kvalitet og fineste emballage, jeg nogensinde har set sammen med alle Apple-produkterne. 

Kartonen var allerede med mig inden for få dage, og jeg kunne straks inspicere og prøve det ud. Selvfølgelig måtte jeg åbne boksen med det samme. Følgende billede viser, hvad du kan forvente. På “overfladen” finder du Hugo og den bevist fjernbetjening, som du kan styre vibratoren til. Men mere om det senere. 

Jeg finder det dejligt, at de to dele er indlejret i stiv skum af høj kvalitet. Således er de også godt beskyttede til transport. Hvis du løfter skummet op og fjerner fjernbetjeningen og vibratoren, finder du andet tilbehør. 

Ud over vibratoren og fjernbetjeningen omfatter disse også et USB-opladerkabel, en fjernbetjeningsåbner, en prøve af det berømte Lelo smøremiddel og brugsanvisningen. Derudover vil du finde en opbevaringspose, hvor du kan gemme alt meget godt og beskytte det mod fremmede øjne. Det er også ideelt at tage det sikkert og beskyttet, når du rejser.

Udseende og kvalitet

Ved første øjekast ser Lelo Hugo helt anderledes ud end de fleste anal vibratorer. I udseende er det slet ikke sammenligneligt med Lelo Billy, som også er beregnet til anal stimulation. Dens form minder meget om et joystick til at spille computerspil.

Jeg er glad for, at jeg havde bestemt mig for farven sort, fordi det ser meget ædle og diskret også i virkeligheden ved den matte farvetone. Lige rigtigt for alle dem der værdsætter minimalisme og elegant design.

Lelo Hugo består af 2 dele. Den lille er placeret på perineum og den større er indsat i anus for prostata stimulering. På undersiden er et krom-farvet Lelo-emblem også blevet indarbejdet. Hvis du ser tæt på, kan du endda se dig selv reflekteret i den. 

Rent med hensyn til kvalitet og håndværk, det føles meget høj kvalitet. Overfladen er fløjlsagtig glat, som man forestiller sig. Der er ikke noget herinde eller noget derimod. Alle dele passer godt sammen og danner en lukket enhed. Lelo Hugo har efterladt et meget højt og ædelt indtryk på mig.

Opladning og strømforsyning for første gang

Hvis det er muligt, skal Lelo Hugo være fuldt opladet til den første operation. For at gøre dette skal den være i drift i et par timer. Heldigvis leveres Lelo med et hvidt USB-kabel, som du kan oplade det på en USB-port, som f.eks. En bærbar computer eller computer.

De to medfølgende batterier skal også indsættes i fjernbetjeningen, så det sjovt kan begynde med det samme. Følgende billede viser fjernbetjeningens inderside. De to AAA batterier skal indsættes her. For at åbne fjernbetjeningen er også en lille Lelo-nøgle inkluderet.

Når du har forsynet den med tilstrækkelig strøm, går den i gang for første gang.

Operationen

Alle vigtige oplysninger om driften af ​​Lelo Hugo kan også findes i den medfølgende betjeningsvejledning, som du gratis kan downloade her. Hvis du vil sætte Lelo Hugo i drift for første gang, skal du blot trykke to gange.

For at skifte gennem de forskellige vibrationsfunktioner skal du blot trykke på knappen igen for at nå den ønskede tilstand. Hvis du vil slukke det, skal du bare trykke og holde nede i flere sekunder. Så hører han at vibrere.

Fjernbetjeningen er på den anden side lidt mere kompliceret. Det har 2 tilstande. Den første tilstand (tilstand 1) er Sensemotion-tilstand. Denne tilstand gør det muligt at ændre intensiteten ved at vippe fjernbetjeningen. 

Du indstiller denne tilstand ved at trykke på knappen +. Når tilslutningen er etableret lyser LED’erne på fjernbetjeningen og vibratoren. Nu kan du ændre intensiteten ved at vippe fjernbetjeningen. Det fungerede meget godt for mig lige fra starten og gjorde et godt indtryk.

Fjernbetjeningen vibrerer også, og den person, der holder fjernbetjeningen, ved i hvilken tilstand du er. Du kan dog også justere vibrationerne i fjernbetjeningen ved at trykke på knappen i 5 sekunder. Du kan tænde vibrationen ved at trykke på knappen igen i 5 sekunder.

For at gå ind i Sensemotion-tilstand 2, tryk blot på tasten Tryk. Det fungerede meget godt for mig lige fra starten.

Vores pick

HUGO er en fjernbetjening prostata massager, der repræsenterer en helt ny måde at tænke på mænds fornøjelse, uanset om det er en del af koblet eller solo play.

Nu ændrer vibrationsniveauet kun ved at flytte fjernbetjeningen, uanset i hvilken retning. Jeg finder også denne mode meget innovativ. Jo hurtigere du bevæger fjernbetjeningen, jo stærkere intensiteten. Især når du begynder at ryste, kan du føle denne tilstand tydeligt. 

Hvis du trykker på for tredje gang, går du ind i tilstand 3, hvor du kan vælge hvilket vibrationsprogram der skal afspilles. Brug + og – tasterne til at ændre intensiteten i overensstemmelse hermed. Når du trykker på igen, passerer du gennem 6 vibrationsfunktioner, indtil du vender tilbage til Sensemotion-tilstand.

Er det også egnet til begyndere?

Lelo Hugo er lidt mere kompleks af kravene, men du bliver vant til det hurtigt. Hvis du ikke har nogen erfaring med prostata-vibratorer, bør du købe en billigere model, fordi denne model ikke nødvendigvis er den billigste med næsten 200 Euro.

Her kan man med andre modeller bestemme, at det er væsentligt billigere, om overtagelsen er værdig selv eller ej. Jeg er dog helt overbevist om operationen og komforten. Jeg har sjældent oplevet en sådan intuitiv sextoy som lelo Hugo. Derfor kan jeg helt sikkert anbefale det til begyndere.

Sidst men ikke mindst er dets dimensioner (13,1 x 16,8 x 4,1 cm) ikke særlig store, hvilket gør det ideelt til at rejse. For at give dig et bedre indtryk af dimensionerne, finder du nedenfor en direkte størrelse sammenligning med en foldningsregel. 

Hvis du har så mange penge og kan forestille dig, at prostata stimulering kan være meget behageligt for dig, bør du købe Lelo Hugo. Fordi udelukkende fra kvaliteten, funktionsdygtigheden og orgasmerne (mere om det senere) kan man i alle tilfælde fuldt ud anbefale det.

Sådan føles det – alt for stimulering

Fra stimuleringen er det virkelig unikt. Jeg brugte nogle af Lelo smøremiddelprøven. Dette er et vandbaseret smøremiddel, der ikke er skadeligt for overfladen af ​​siliconen. Når du gnider ind, skal du sørge for, at du fordeler gelen jævnt for at have en passende “film” på prostata vibratoren.

Indsætningen i anus fungerede meget simpelt. Smøremidlet har gjort sit job her. Takket være den ergonomiske form af vibratoren tilpasser den sig også vidunderligt til kroppen. Den mindre del af vibratoren hviler simpelthen på dæmningen, hvor den kan stimuleres af den ekstra integrerede motor.

I starten var følelsen meget usædvanlig, men med tiden vænner du dig til det. Det rareste er, at du også kan tage det ind i badekarret, fordi det er helt vandtæt.

Fjernbetjeningen er meget nem at kontrollere, og jeg må sige, at han gav mig en orgasme, som jeg aldrig havde oplevet før. Orgasmen er meget intens og ikke så kort som en typisk orgasme. I stedet er de bølgeformer, der strømmer igennem og ophidser dig. Dem, der ikke har prøvet noget som dette, bør helt sikkert prøve det, da det er en helt ny og unik oplevelse.

Konklusion og resumé af vibratoren

Alt i alt er jeg helt overbevist om Lelo Hugo. Alt hvad du behøver for at starte prostata stimulering er inkluderet.

Fra USB-kabler til Sensemotion fjernbetjeninger. Du kan ikke klage her under alle omstændigheder. Smøremidlet fungerede også meget godt i kombination med Hugo.

Jeg kan anbefale Hugo til alle mænd, der blot vil prøve noget helt nyt og vil flyde på skyen syv. Intensiteten har simpelthen været noget helt nyt for mig. Men denne fornøjelse har også en stolt pris. I alt skal du betale næsten 200 Euro for at nyde denne stimuleringsintensitet.

Jeg var også overbevist af de forskellige tilstande. Der er noget for enhver smag her. Muligheden for fjernbetjeningens forskellige anvendelighed fungerede også uden problemer for mig. Hun gjorde straks, hvad hun skulle gøre ifølge manualen. Området er omkring 10 til 12 meter. Det afhænger af det værelse, du er i.

Derfor kan jeg anbefale Lelo Hugo til alle dem, der blot vil prøve noget nyt og lægge vægt på et højkvalitets håndværk, et godt design og fremragende funktionalitet. Batterilevetiden på op til 2 timer er også mere end tilstrækkelig. Derfor har jeg en klar anbefaling at købe Lelo Hugo.

Har du ikke fundet den rigtige vibrator? Her er et andet tip: Hvis du slet ikke kan bestemme, eller måske endda ikke ved, hvilken vibrator der passer til dig og dine behov, så start vibratorfinder.

Efter at have besvaret 3 spørgsmål, viser den dig komfortabelt, anonymt og helt gratis hvilken vibrator passer dig bedst. Det tager mindre end et minut. Her kan du starte vibratorfinder.

Ellers kan jeg også anbefale min nye bog “So kommen du richtig”. I denne viser jeg dig, hvordan du får mest ud af din vibrator.

Vores pick

HUGO er en fjernbetjening prostata massager, der repræsenterer en helt ny måde at tænke på mænds fornøjelse, uanset om det er en del af koblet eller solo play.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics