Girl Angela White - Handjob Fisse med Fleshlight 2021 thesocialu101.com

Girl Angela White – Handjob Fisse med Fleshlight

The Indulge Insert tilbyder en ny blanding af svampeformede nav og tykke, udbulende langsgående ribber, som sammen danner et indbydende og ret stærkt struktureret strukturlandskab.

Ved første øjekast er de langsgående ribber ikke umiddelbart synlige, da de passer sømløst ind i navstrukturen, der strækker sig langt ind i kanalen.

Vores pick

De polstrede langsgående ribber beriger den højfrekvente bumpestimulering med en vidunderlig pulserende vekselstrømning.

Hvad arbejder Fleshlight Angela White

De unikke svampeknapper varierer i størrelse og strækker kanterne af de store langsgående ribber.

På grund af de særligt store nubs ved de respektive endepunkter af de langsgående ribber er kanalen opdelt i tre kamre og danner således en interessant flerkammerstruktur (på en noget ukonventionel måde).

De største mulige bump i indsatsen (0,55 x 0,4 tommer / 14 x 10 mm)Alle kamre er formet som en “timeglas” Mellem mellemrummene af bumpringerne er der fire polstret spindelformede langsgående ribber

Fokuset på denne kanal er tydeligt på genereringen af ​​maksimal stimulering, det vil sige mindre naturligt, men de mere stimulerende stimuleringsstimuli genereres.

Et sådant koncept er særligt velegnet til mænd med omskåret forhuden, hvis følsomhed over for glans er noget lavere end for uomskårne mænd.

The Indulge Channel tilhører Fleshlight of Fleshlight-Girl Angela White og er derfor kun tilgængelig med hendes (originale støbte) fisse åbning.

Indulge Canal starter med to ringe af fire svampe nubs hver, som er offset kryds til hinanden.

Den anden burl ring består af den største mulige burls af indsatsen (ca. 14 x 10 mm) og danner således indgangen til det første kammer.

Alle tre nu følgende kamre er ca. 5,5 cm lang og har form af en “timeglas”. De er alle de samme design og hver indeholder syv studsringe med fire studs hver.

I mellemrummet mellem knapringe er der fire buleformede spindelformede langsgående ribber, der når deres højeste punkt mod midten af ​​kammeret og indsnævrer kanalen ned til ca. 14 mm på disse punkter.

Mushroom nubs bliver derimod mindre og mindre mod midten af ​​kammeret, hvor de er overhung af langsgående ribber.

Som forventet er stimuleringen af ​​Fordybningskanalen meget intensiv, fordi de mange finnker skaber mange klart synlige individuelle stimuli, der rammer penis med høj frekvens.

De store burl ringer ved kammerets indgange og udgange er særligt velegnede, som virker som flaskehalse og udløser en vidunderlig kortvarig følelse af stramhed hver gang du glider gennem dem.

Selvom bumserne er relativt lange og rager meget langt ind i kanalen, er de overraskende dimensionelt stabile og giver en vis modstand mod glans på grund af den brede bund af “svampeformen”.

Dette har en meget positiv effekt på stimuleringsintensiteten og kan sammenlignes med effekten af ​​stamme nubs fra stamme træningsenheden.

I midten af ​​kamrene domineres stimuleringen af ​​de spindelformede langsgående ribber, der frembringer et langsomt stigende og derefter faldende modtryk.

Glidende frem og tilbage virker denne stimuleringsvirkning som en vidunderlig pulserende penismassage. Denne græsning “grundlæggende stimulering” intensiveres yderligere af de mange subtile punktuelle stimuli af de små bumsringer, som i kombination skaber en unik følelsesmæssig verden.

Denne fantastiske blanding af højfrekvent selektiv stimulation og pulserende stivningstæthed kan ikke modstå for længe, ​​og derfor er onani med indulge-kanalen en kort men også meget intens fornøjelse.

Med en gennemsnitlig penislængde (15 cm) kan du let nå det første og det andet kammer med de tilhørende indsnævringer.

Da strukturelementerne i kamrene gentages, mangler der noget, og selv mænd med en kortere penislængde kan nyde denne kanal i alle dens detaljer.

Det bageste (tredje) kammer giver meget plads til opbevaring af negativt tryk, og derfor efter en del glidning frem og tilbage opstår der en over gennemsnittet stærk sugning, der ledsager den allerede stærke stimulation med en vidunderlig sugeffekt.

Rengøringen af ​​Forsmagningskanalen er noget mere kompleks på grund af den stærkere struktur. Man bør absolut være opmærksom på at skylle ud de mange huller grundigt. Tørretiden er på midtbanen med ca. 2-3 timer.

facit

Indulge strukturen er et godt valg for kærester af intensiv stimulation, fordi på grund af den usædvanlige svampeform af bumserne har de punktlige stimuli en meget direkte effekt på penis. Desuden kan pimples på grund af deres høje modstandsdygtighed føles som mange små modstande, som først skal overvindes, når de trænger ind.

De udbulende langsgående ribber beriger højfrekvens pimple stimulering med en vidunderlig, pulserende forandring af følelse. Sammen med den fremragende sugeffekt resulterer dette i en virkelig eksplosiv blanding, der kun tillader korte, men meget intensive onaneringsoplevelser.

Vores pick

De polstrede langsgående ribber beriger den højfrekvente bumpestimulering med en vidunderlig pulserende vekselstrømning.

Brugeranmeldelser

Uanset om det er alene eller med din partner, holder Fleshlight det, det lover, nemt at rengøre og en rigtig god fornøjelse.

Marcel

Jeg har prøvet flere Sex M ……., Men denne del er fantastisk. En super kåt følelse. også når det ikke trænger til Eng.class stimulering. Så blød !!! Kom tæt på en ægte skede!

Marco

Siden jeg har arbejdet meget på Fleshlight-legetøjet i det seneste, som nybegynder, ønskede jeg virkelig at vide, om alle de positive oplevelser virkelig er sande og ja, legetøjet Angela White er rigtig sjovt. Det er virkelig følelsesmæssigt, har en dejlig stram pasform og det føles rigtig godt. Hvis du også beslutter at prøve Fleshlights, kan jeg kun anbefale Fleshlight Angela White. Glem ikke at opvarme Fleshlight og smøremidlet i varmt vand før det er to gange for meget sjovt.

Philip

Hvad skal der skrives i store bogstaver her … Fantastisk opfindelse! Mega humør og er altid bedre end det sædvanlige manuelle arbejde;)

Havde Fleshlight i min indkøbskurv i 10 måneder og vidste ikke, om jeg skulle købe det eller ej, fordi prisen altid havde sat mig lidt af.

Nu kan jeg sige, at det var den bedste investering i år XD

Max

Hvem er ikke helt sikker på, og til hvem hele noget umenneskeligt, mærkeligt og ubehageligt synes, skal man se på videoen af ​​”The All Male review” – senest man mærker, at det kan være noget helt normalt at købe noget som dette at have det sjovt alene.

Hvis du tager hånd om det, bryder ingenting. Jeg råder mig til at vende mig om (højre mod venstre). Det er nok at rengøre del i varmt vand.

Alex

Lille hint: Over tid bliver materialet lidt klæbrigt – det er ret normalt, fordi det pulver, der bruges fra fabrikker, som overfladen behandles, fordamper (gennem rengøring).
Fleshlight har et specielt pulver til at genoprette denne oprindelige tilstand – men det er ikke andet end normalt majsstivelse. Jeg prøvede det selv, og det virker godt!
Dette gøres dog bedst over badekarret, fordi majsstivelse på gulvet ikke er den smukkeste. Du finder ud af, hvornår du vasker dine hænder, hvor vedholdende det er at fjerne det uden sæbe.
Håber jeg kunne hjælpe den ene eller den anden med denne recession :)

Marcel

Opfyldt kravene, god indgangsprodukt (ingen ordsprog beregnet) og meget holdbar. Anbefalede.
Kun ulempe ligger i den vedligeholdelse, der er nødvendig efter hver brug (kører KOLDVAND i nogle minutter).
Sagen er lidt prangende, så lav et sted for at gemme det og planlægge det i overensstemmelse hermed.

Grå

Vores pick

De polstrede langsgående ribber beriger den højfrekvente bumpestimulering med en vidunderlig pulserende vekselstrømning.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics