Girl Angela White - Handjob Pussy med Fleshlight 2021 thesocialu101.com

Girl Angela White – Handjob Pussy med Fleshlight

The Indulge Insert erbjuder en ny blandning av svampformade knölar och tjocka, utbuktande längsgående ribbor, som tillsammans bildar ett inbjudande och ganska starkt strukturerat strukturellt landskap.

Vid första anblicken är de längsgående revbenen inte omedelbart synliga, eftersom de passar sömlöst i navstrukturen som sträcker sig långt in i kanalen.

Vår pick

De vadderade längsgående revbenen berikar den högfrekventa stötdimuleringen med en underbar pulserande växling av täthet.

Vad jobbar Fleshlight Angela White

De unika svampknopparna varierar i storlek och sträcker kanterna på de stora längsgående ribborna.

På grund av de speciellt stora nubbarna vid de respektive ändpunkterna hos de längsgående ribborna är kanalen uppdelad i tre kamrar och bildar således en intressant flerkammarstruktur (på ett något okonventionellt sätt).

De största möjliga stötarna på skäret (0,55 x 0,4 tum / 14 x 10 mm)Alla kamrar är formade som en “timglas” Mellan rumpstödets ringar finns fyra vadderade spindelformade längsgående revben

Fokusen på denna kanal är tydligt på genereringen av maximal stimulering, dvs mindre naturlig men desto mer stimulerande stimuleringsstimuler genereras.

Ett sådant koncept är särskilt lämpligt för män med omskuren förhud, vars känslighet för glansen är något lägre än för oförskuren män.

Indulge-kanalen hör till Fleshlight of Fleshlight-Girl Angela White och är därför endast tillgänglig med henne (originalformad) fittaöppning.

The Indulge Canal startar med två ringar av fyra svampnubbar varje, som är förskjutna kors mot varandra.

Den andra burlringen består av skärets största möjliga burls (ca 14 x 10 mm) och bildar således ingången till den första kammaren.

Alla tre nu följande kamrar är ca. 5,5 cm lång och har formen av en “timglas”. De har alla samma design och innehåller var och en sju studringar med fyra studs vardera.

I mellanrummen mellan knoppringarna finns fyra spolformiga, spindelformade längsgående revben som når sin högsta punkt mot kammarens mitt och sänker kanalen ner till ca. 14 mm vid dessa punkter.

Svampnubben blir å andra sidan mindre och mindre mot mitten av kammaren, där de är överhungade av de längsgående ribborna.

Som förväntat är stimuleringen av fördjupningskanalen mycket intensiv, eftersom de många finnarna skapar mycket tydliga perceptiva individuella stimuli som träffar penisen vid en hög frekvens.

De stora burl ringarna vid kammarens ingångar och utgångar är särskilt välkännliga, som fungerar som flaskhalsar och utlöser en underbar kortvarig känslan av täthet varje gång du glider genom dem.

Även om finnorna är relativt långa och sträcker sig mycket långt in i kanalen är de överraskande dimensionellt stabila och ger ett visst motstånd mot glans på grund av den breda basen av “svampformen”.

Detta har en mycket positiv effekt på stimulansintensiteten och kan jämföras med effekten av stamina nubs från stammen träningsenheten.

I mitten av kamrarna stimuleras stimuleringen av de spindelformade längsgående revbenen, vilket alstrar ett långsamt ökande och sedan minskande mottryck.

Genom att skjuta fram och tillbaka verkar denna stimuleringseffekt som en underbart pulserande penismassage. Denna beteende “grundläggande stimulering” intensifieras ytterligare av de många subtila punctuella stimuli av de små pimple ringarna, som i kombination skapar en unik känslomässig värld.

Denna fantastiska blandning av högfrekvent selektiv stimulering och pulserande förstyvningstäthet kan inte motstå för länge, och därför är onani med indulge-kanalen ett kort men också mycket intensivt nöje.

Med en genomsnittlig penislängd (15 cm) kan du lätt nå den första och den andra kammaren med de därmed sammanhängande krafterna.

Eftersom strukturelementen i kamrarna upprepas saknas ingenting och även män med kortare penislängd kan njuta av denna kanal i alla detaljer.

Den bakre (tredje) kammaren ger mycket utrymme för lagring av negativt tryck och därför efter en viss glidning fram och tillbaka uppträder en över genomsnittlig stark sugning, vilket åtföljer den redan starka stimulansen med en underbar sug-effekt.

Rengöringen av Indulge kanalen är något mer komplex på grund av den starkare strukturen. Man bör absolut vara uppmärksam på att skölja ut de många luckorna noggrant. Torktiden är i mittfältet med ca. 2-3 timmar.

Resultatet

Den härliga strukturen är ett bra val för älskare av intensiv stimulering, eftersom punctuella stimuli har en mycket direkt effekt på penis på grund av den ovanliga svampformen hos finnorna. Dessutom, på grund av deras höga motståndskraft, kan finnorna känns som många små motstånd som först måste övervinnas när de tränger igenom.

De utbuktande längsgående revbenen berikar den högfrekventa pimple stimuleringen med en underbar, pulserande förändring av känslan. Tillsammans med den utmärkta sug-effekten resulterar detta i en verkligt explosiv blandning som tillåter endast korta men mycket intensiva onani-upplevelser.

Vår pick

De vadderade längsgående revbenen berikar den högfrekventa stötdimuleringen med en underbar pulserande växling av täthet.

Användarrecensioner

Oavsett om du är ensam eller med din partner, håller Fleshlight det som det lovar är lätt att rengöra och en riktig njutning vinst.

Marcel

Jag har provat flera Sex M ……., Men den här delen är fantastisk. En super kåt känsla. även när det inte tränger in i Eng.class stimulering. Så mjuk !!! Kommer mycket nära en riktig vagina!

Marco

Eftersom jag har jobbat mycket på Fleshlight-leksakerna nyligen, som nykomling ville jag verkligen veta om alla positiva upplevelser är riktigt sanna och ja leksaken Angela White är jätte kul. Det är verkligen känslomässigt, har en snygg passform och det känns väldigt bra. Om du också bestämmer dig för att prova Fleshlights, kan jag bara rekommendera Fleshlight Angela White. Glöm inte att värma upp Fleshlight och smörjmedlet i varmt vatten innan det är dubbelt så mycket roligt.

Philip

Vad ska skrivas i stora bokstäver här … Stor uppfinning! Mega humör och är alltid bättre än det vanliga manuella arbetet;)

Hade Fleshlight i min shoppingkorg i 10 månader och visste inte om jag skulle köpa det eller inte, eftersom priset alltid hade sänkt mig lite.

Nu kan jag säga att det var den bästa investeringen i år XD

Max

Vem är inte helt säker och till vilken hela något omänskligt, konstigt, obehagligt verkar, bör titta på videon av “The All Male Review” – senast märker man att det kan vara något ganska normalt att köpa något liknande det här har roligt ensam.

Om du tar hand om det bryter ingenting. Jag rekommenderar att du vänder om (höger till vänster). Det räcker att rengöra delen i varmt vatten.

Alex

Liten ledtråd: Med tiden blir materialet lite klibbigt – det här är ganska normalt eftersom det pulver som används ex arbeten med vilket ytan behandlas förångas (genom rengöring).
Fleshlight har ett speciellt pulver för att återställa detta ursprungliga tillstånd – men det här är inget annat än normalt majsstärkelse. Jag försökte det själv och det fungerar bra!
Detta görs dock bäst över badkaret eftersom majsstärkelse på golvet inte är den vackraste. Du kommer att ta reda på när du tvättar dina händer hur ihållande det är att ta av det utan tvål.
Hoppas jag kunde hjälpa den ena eller den andra med denna recession :)

Marcel

Uppfyllda kraven, bra ingångsprodukt (ingen ordsprog avsedd) och mycket hållbar. Rekommenderad.
Enbart nackdelen ligger i det underhåll som behövs efter varje användning (kör KOLDVATTEN i några minuter).
Ärendet är lite prickigt, så förbereda en plats för att lagra den och planera därefter.

Grå

Vår pick

De vadderade längsgående revbenen berikar den högfrekventa stötdimuleringen med en underbar pulserande växling av täthet.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics