Gjennomgå Prostata Vibrator - Trådløs Massasje Lelo Hugo: Slik bruker du 2021 thesocialu101.com

Gjennomgå Prostata Vibrator – Trådløs Massasje Lelo Hugo: Slik bruker du

Denne produktrapporten om Lelo Hugo er annerledes. Og det er ikke bare fordi jeg ikke skrev det denne gangen, men min venn. Lelo Hugo er ikke en vanlig vibrator.

Snarere er det en vibrator for menn. Det stemmer, leser du riktig. En vibrator som mannen kan stimulere p-punktet til. Det tjener helt til å stimulere prostata og kan derfor frigjøre uberørte følelser.

Min venn vil fortelle deg nå om han har bevist seg selv og hvordan han har utført. Ha det gøy med produktrapporten på Hugo.

Vårt valg

HUGO er en fjernbetjent prostata massasje som representerer en helt ny måte å tenke på menns glede, enten det er en del av koblet eller solospill.

Min erfaring med Lelo Hugo

Lelo Hugo er definitivt et nummer i seg selv. Og det starter med emballasjen og slutter med fjernkontrollen.

Mer kraft for mer gledeVanntett, oppladbart og fjernkontrollert Middels størrelse for alle nivåer av eventyr

Han har mange fantastiske ting de fleste menn bare drømmer om. Jeg tok en nærmere titt på den for denne produktrapporten og vil gjerne dele mine erfaringer med deg her.

Så du kan lage ditt eget sinn på slutten. Uansett, i slutten av testen vil du kunne avgjøre om et kjøp er verdt eller om du bedre holder hendene dine im. Men første ting først.

Hvordan Hugo er levert

Lelo Hugo leveres i en meget elegant og høykvalitets emballasje. På det følgende bildet er det ikke så godt å se, men en slangeskinnstruktur ble stanset inn i emballasjens overflate.

Gjennom vindusglasset og vibratoren bak det ser det hele ut som det er svært edelt og veldig høy kvalitet. I tillegg ble bokstaven “Lelo” trykt i gull på emballasjen.

Jeg tror det er en av høyeste kvalitet og fineste emballasje jeg noensinne har sett, sammen med alle Apple-produktene. 

Kartongen var allerede hos meg om noen dager, og jeg kunne umiddelbart inspisere og prøve den ut. Selvfølgelig måtte jeg åpne boksen med en gang. Følgende bilde viser hva du kan forvente. På “overflaten” finner du Hugo og den bevist fjernkontrollen som du kan styre vibratoren på. Men mer om det senere. 

Jeg synes det er fint at de to delene er innebygd i stivt skum av høy kvalitet. Dermed er de også godt beskyttet for transport. Hvis du løfter opp skummet og fjerner fjernkontrollen og vibratoren, finner du annet tilbehør. 

I tillegg til vibratoren og fjernkontrollen, inkluderer disse også en USB-ladekabel, en fjernkontrollåpner, en prøve av det berømte Lelo smøremiddelet og bruksanvisningen. I tillegg finner du en oppbevaringspose der du kan lagre alt veldig bra og beskytte det mot fremmede øyne. Det er også ideelt å ta det trygt og beskyttet når du reiser.

Utseende og kvalitet

Ved første øyekast ser Lelo Hugo seg ganske annerledes ut enn de fleste anal vibratorer. I utseende er det ikke i det hele tatt sammenlignbart med Lelo Billy som også er ment for anal stimulering. Dens form minner mye mer om et joystick for å spille dataspill.

Jeg er glad for at jeg hadde bestemt meg for fargen svart, fordi dette ser veldig edelt og diskret også i ekte, ved matt fargetone. Bare riktig for alle som verdsetter minimalisme og elegant design.

Lelo Hugo består av 2 deler. Den lille er plassert på perineum og den større er satt inn i anus for prostata stimulering. På undersiden er også et krom-farget Lelo-emblem innlemmet. Hvis du ser nøye ut, kan du selv se deg selv reflektert i den. 

Rent med hensyn til kvalitet og utførelse, føles det veldig høy kvalitet. Overflaten er fløyelsaktig glatt akkurat som man forestiller seg. Det er ingenting her eller noe sånt. Alle deler passer godt sammen og danner en lukket enhet. Lelo Hugo har etterlatt et veldig høyt og noble inntrykk på meg.

Ladning og powering for første gang

Hvis mulig, må Lelo Hugo være fulladet for den første operasjonen. For å gjøre dette, bør den være drevet i noen timer. Heldigvis kommer Lelo med et hvitt USB-kabel som du kan lade den på en hvilken som helst USB-port, for eksempel en bærbar datamaskin eller en datamaskin.

De to medfølgende batteriene skal også settes inn i fjernkontrollen slik at moroa kan begynne med det samme. Følgende bilde viser interiøret på fjernkontrollen. De to AAA-batteriene må settes inn her. For å åpne fjernkontrollen, er også en liten Lelo-nøkkel inkludert.

Etter at du har forsynt den med nok strøm, går den i gang for første gang.

Operasjonen

All viktig informasjon om driften av Lelo Hugo finner du også i den medfølgende bruksanvisningen som du kan laste ned her gratis. Hvis du vil sette Lelo Hugo i bruk for første gang, trykker du bare to ganger.

For å bytte gjennom de forskjellige vibrasjonsmodusene, bør du bare trykke på knappen igjen for å nå ønsket modus. Hvis du vil slå den av, bare trykk og hold nede i flere sekunder. Så hører han å vibrere.

Fjernkontrollen, derimot, er litt mer komplisert. Den har 2 moduser. Den første modusen (modus 1) er Sensemotion-modus. Denne modusen lar deg endre intensiteten ved å vippe fjernkontrollen. 

Du stiller denne modusen ved å trykke på + -knappen. Når tilkobling er etablert, lyser lysdiodene på fjernkontrollen og vibratoren. Nå kan du endre intensiteten ved å vippe fjernkontrollen. Det virket veldig bra for meg helt fra starten og gjorde et godt inntrykk.

Fjernkontrollen vibrerer også og personen som holder fjernkontrollen vet hvilken modus du er. Du kan imidlertid også justere vibrasjonen i fjernkontrollen ved å trykke på knappen i 5 sekunder. Du kan slå på vibrasjonen ved å trykke på knappen igjen i 5 sekunder.

For å gå inn i Sensemotion-modus 2, trykk bare på tasten Trykk. Det fungerte veldig bra for meg helt fra starten.

Vårt valg

HUGO er en fjernbetjent prostata massasje som representerer en helt ny måte å tenke på menns glede, enten det er en del av koblet eller solospill.

Nå endrer vibrasjonsnivået bare ved å flytte fjernkontrollen, uansett hvilken retning. Jeg finner også denne modusen veldig nyskapende. Jo raskere du beveger fjernkontrollen, jo sterkere intensiteten. Spesielt når du begynner å riste, kan du føle denne modusen tydelig. 

Hvis du trykker på for tredje gang, går du inn i modus 3, der du kan velge hvilket vibrasjonsprogram du skal spille. Bruk + og – tastene til å endre intensiteten tilsvarende. Når du trykker på igjen, går du gjennom de 6 vibrasjonsmodusene til du går tilbake til Sensemotion-modus.

Er det også egnet for nybegynnere?

Lelo Hugo er litt mer komplisert av kravene, men du blir vant til det raskt. Hvis du ikke har noen erfaring med prostata vibratorer, bør du kjøpe en billigere modell, fordi denne modellen ikke nødvendigvis er den billigste med nesten 200 Euro.

Her kan man avgjøre med andre modeller vesentlig billigere om oppkjøpet er verdt seg selv eller ikke. Imidlertid er jeg helt overbevist om operasjonen og komforten. Jeg har sjelden opplevd en slik intuitiv sextøy som lelo Hugo. Derfor kan jeg absolutt anbefale det til nybegynnere.

Sist men ikke minst er dimensjonene (13,1 x 16,8 x 4,1 cm) ikke spesielt store, noe som gjør den ideell for reiser. For å gi deg et bedre inntrykk av dimensjonene, finner du nedenfor en direkte størrelse sammenligning med en fold regel. 

Hvis du har så mye penger og kan tenke at prostata stimulering kan være veldig hyggelig for deg, bør du kjøpe Lelo Hugo. Fordi bare fra kvaliteten, driftbarheten og orgasmene (mer om det senere), kan man i alle fall anbefale det til alle.

Slik føles det – alt for stimulering

Fra stimuleringen er det virkelig unikt. Jeg brukte noen av Lelo smøremiddelprøven. Dette er et vannbasert smøremiddel som ikke er skadelig for overflaten av silikonet. Når du gni inn, må du sørge for at du fordeler gelen jevnt for å ha en passende “film” på prostata vibratoren.

Innsatsen i anus arbeidet veldig enkelt. Smøremiddelet har gjort jobben her. Takket være den ergonomiske formen til vibratoren, tilpasser den seg også godt til kroppen. Den mindre delen av vibratoren hviler ganske enkelt på dammen, hvor den kan stimuleres av den ekstra integrerte motoren.

I begynnelsen var følelsen veldig uvanlig, men med tiden blir du vant til det. Det fine er at du også kan ta den inn i badekaret fordi den er helt vanntett.

Fjernkontrollen er veldig enkel å kontrollere, og jeg må si at han ga meg en orgasme som jeg aldri hadde opplevd før. Orgasmen er veldig intens og ikke så kort som en typisk orgasme. Snarere er de bølgeformer som strømmer gjennom og opphisser deg. De som ikke har prøvd noe som dette, bør definitivt prøve det, da det er en helt ny og unik opplevelse.

Konklusjon og oppsummering av vibratoren

Alt i alt er jeg helt overbevist om Lelo Hugo. Alt du trenger for å starte prostata stimulering er inkludert.

Fra USB-kabler til Sensemotion fjernkontroller. Du kan ikke klage her uansett. Smøremidlet virket også veldig bra i kombinasjon med Hugo.

Jeg kan anbefale Hugo til alle menn som bare vil prøve noe helt nytt og vil flyte på skyen syv. Intensiteten har ganske enkelt vært noe helt nytt for meg. Men denne glede har også en stolt pris. Totalt må du betale nesten 200 Euro for å nyte denne stimuleringsintensiteten.

Jeg var også overbevist av de forskjellige modiene. Det er noe for enhver smak her. Muligheten for forskjellig brukervennlighet av fjernkontrollen virket også uten problemer for meg. Hun gjorde umiddelbart hva hun skulle gjøre i henhold til håndboken. Området er omtrent 10 til 12 meter. Dette avhenger av rommet du er i.

Derfor kan jeg anbefale Lelo Hugo til alle som bare vil prøve noe nytt og legge vekt på høy kvalitet i håndverk, flott design og utmerket funksjonalitet. Batterilevetiden på opptil 2 timer er også mer enn tilstrekkelig. Derfor har jeg en klar anbefaling om å kjøpe Lelo Hugo.

Finner du ikke den riktige vibratoren? Her er et annet tips: Hvis du ikke kan bestemme i det hele tatt, eller kanskje ikke engang vet hvilken vibrator som er den rette for deg og dine behov, så start bare vibratoren.

Etter å ha svart på 3 spørsmål, viser den deg komfortabelt, anonymt og helt gratis hvilken vibrator passer deg best. Det tar mindre enn et minutt. Her kan du starte vibrator-søkeren.

Ellers kan jeg også anbefale min nye bok “So kommen du richtig”. I dette viser jeg deg hvordan du får mest mulig ut av din vibrator.

Vårt valg

HUGO er en fjernbetjent prostata massasje som representerer en helt ny måte å tenke på menns glede, enten det er en del av koblet eller solospill.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics