Големите момичета на Флешъл: Азал Тейгън Пресли 2021 thesocialu101.com

Големите момичета на Флешъл: Азал Тейгън Пресли

6.9
страхотен

Непромокаемият вътрешен канал има сравнително ниска структура и съдържа нежна вълнова структура с гладки странични стени.

Общо пет вала с ширина приблизително. 30 мм са подредени една зад друга и стесните канала в най-високите точки до 10 мм.

Началните и крайните точки на всеки вал заедно образуват шест диамантообразни камери, всяка от които с размери около. 18 х 18 мм.

Нашият избор

Комплектът Fleshlight Love Humps осигурява чудесно меко и гладко стимулиране, което се съпровожда от променливо усещане за стягане, предизвикано от постоянно променящия се диаметър на канала.

Какво работи Fleshlight Teagan Presley

Както обикновено с серията Fleshlight Girls, Bulletproof канал е достъпен изключително само във връзка с отварянето на определено момиче.

Това е нокът-fleshlight (анално отваряне) на порно-модела Teagan Presley по този канал.

5 вълни с широчина 1.18 инча (30 мм)Каналът се стеснява до диаметър от 0,4 инча (10 мм) 6 ромбовидни камери, всяка с размери 0,7 х 0,7 инча (18 mm x 18 mm)

Широките вълни действат като чудесно меки възглавнички и създават красива и не прекалено интензивна паша стимулация.

Вие се плъзгате в непробиваемия канал от една вълна в друга и се чувствате стабилна промяна от първо увеличаване и след това намаляване на натиска.

Стимулацията се чувства подобна на Ultra Tight Insert, но много по-добре, тъй като стягането е много разнообразно.

В крайна сметка, чудесно нежно стимулиране, което може да бъде поддържано за относително дълго време и е изключително реалистично благодарение на гладките странични стени.

Повечето смазочни материали могат да се натрупват в диамантеноформираните камери между меките вълни.

Ако сте затоплили смазката преди употреба, можете да почувствате топлината особено добре в тази област.

В допълнение, смазващото вещество е равномерно разпределено в канала и не се просмуква в задната част на вътрешния канал.

Всмукването на Bulletproof Insert е приблизително в средното поле, тъй като в канала има само малко пространство за съхранение на отрицателно налягане.

Ефектът все пак е достатъчен и придружава стимулацията с много приятен засмукващ ефект.

Почистването на гладките странични стени е относително лесно, само няколко остатъка се натрупват в камерите. Сушенето също е бързо поради ниската гъстота на структурата.

последица

Bulletproof вложката създава чудесно нежно стимулиране на паша, което се съпровожда от променливо затягане поради непрекъснато променящия се диаметър на канала.

Стимулацията е много реалистична и не е твърде интензивна. Следователно, този канал е предимно за ценителите, които искат да се забавляват с Fleshlight за по-дълъг период от време. Bulletproof Fleshlight се препоръчва и за начинаещи и феновете на реалистичната стимулация.

Нашият избор

Комплектът Fleshlight Love Humps осигурява чудесно меко и гладко стимулиране, което се съпровожда от променливо усещане за стягане, предизвикано от постоянно променящия се диаметър на канала.

Потребителски отзиви

Усещането е много по-интензивно, отколкото в истинската вагина. Така че всеки път, когато съм в истински влагалище, аз съм разочарована и не получавам оргазъм там, за разлика от Fleshligt, където винаги получавам оргазъм.

Арно Хайдел

Хубаво нещо. Това е наистина забавно. Бих го купил отново. Мога само да го препоръчам. Почистването също е бързо и лесно

Max

Това е само чука, разбира се, че не се доближава до секса с жената, но усещането вече е много близко до реалното и ако собственото “устройство” не е твърде голямо, то е прекрасно. Тя мирише малко силно от пластмаса, но в края на краищата е направена от него. В противен случай съм много щастлив.

откровен

Трябва да поставите Fleshlight в топла вода за около 15 минути преди употреба, след това се чувства наистина страхотно. (Първите 10 минути, след това сменете водата и още 5 минути) Също така почистването не е толкова сложно, както някои пишат тук … Изплакнете с вода, сушете за една нощ и е добра.

За по-добра грижа го смазвам с царевично нишесте (закупено в DM) след всяка втора фаза на употреба, така че материалът да остане красиво гладък.

Аз съм доволен и определено е по-добър от ръчната работа.

домино

Въпреки годините на връзка (може би затова: D), използвам мастурбатори от време на време. Обикновено някои евтини неща от секс магазина. Този път исках да инвестирам малко повече и този Fleshlight ме застреля в очите.

Оптично много добре направено
Мирише много приятно
В сравнение с други устройства, тя наистина се чувства относително реална и много приятна.

Soukram

Всичко е страхотно. Във всеки случай по-добре от ръчната работа. Единственият недостатък: След известно време материалът изглежда леко лепкав на повърхността. Това обаче може да бъде избегнато с царевично нишесте.

О, за допълнително забавление: 10 минути в топла вода

Феликс Кук

Нашият избор

Комплектът Fleshlight Love Humps осигурява чудесно меко и гладко стимулиране, което се съпровожда от променливо усещане за стягане, предизвикано от постоянно променящия се диаметър на канала.

Големите момичета на Флешъл: Азал Тейгън Пресли
интензивност6
стимулиране6.8
проникване6.8
стегнатост6.8
Смукателен ефект7
реализъм8
вариация4.4
Гладкост8.4
Оценка на оргазма7.4
шум7
Използване на лубрикант6.8
Почисти7.8
Сухо време6.8
Оценка на потребителите0 Гласове0
6.9
страхотен
страхотен
Осигурява чудесно меко и гладко стимулиране
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics