Голи котенца Fleshlight Аса Акира: Най-реалистичен дракон 2021 thesocialu101.com

Голи котенца Fleshlight Аса Акира: Най-реалистичен дракон

7.1
страхотен

Подобно на японския дракон, изявеният шев във флешлайт на еротичната звезда Аса Акира прониква през вътрешния канал под формата на спирала и по тази причина вероятно е наречен “Дракон”.

Това се вписва перфектно с азиатския вид на Аса Акира, който има японски корени. Драконовият канал се предлага само в комбинация с отварянето на путка на Аса Акира и е нейният личен и изключителен вътрешен канал.

Нашият избор

Фантастичното усещане за получаване на мляко стои на преден план на вдлъбнатината на Дракона, която е създадена от характерно спирално ребро, което се навива около пениса от всички страни и прилага постоянен натиск върху повърхността на пениса.

Какво работи Fleshlight Asa Akira

Сравнително широк канал има диаметър от 14 – 18 мм и започва с камбанална камера от 2 см, която след това се слива в главния канал.

Повърхността на основния канал има непрекъсната напречна структура на ребрата, образувана от около 3 мм широки ребра.

0,8 инча дълга (20 мм) камбанална камераОсновният канал е покрит с непрекъснато напречно ребро Хемферични 0.15 инча (4 мм) удари

В сравнение с Super Ribbed Insert, ребрата не са толкова близо една до друга, но не толкова отдалечени, колкото в канала Wonder Wave.

Над ребрата структура на каналите се намира гореспоменатият спирален шев, който е оформен като плосък, прибл. 7 мм широка лента и покрита на повърхността с полусферична, прибл. 4 mm големи nubs.

Подобен шев вече е използван в усуканата вложка, но не е свързан там и не работи равномерно, но във все по-къси интервали.

Шейката разделя канала на общо 5 камери, всеки от които измерва приблизително. 30 x 18 мм. 

На практика, драконовият канал създава много интензивна стимулация, която обвива около пениса вал и глуха.

Пъпките на шева допълнително усилват ефекта и създават много малки, концентрирани стимулации по спираловидната “стимулираща линия”.

Тъй като шевът минава през целия канал, той упражнява постоянен натиск върху повърхността на пениса и, след като напълно проникне, покрива пениса от всички страни.

Структурата на напречното ребро действа сравнително леко върху пениса в зоните, където конецът не упражнява налягане и създава естествено изглеждаща стимулираща ивица.

Тъй като пенисът се плъзга напред и назад, навиването около пениса създава фантастично усещане за доене, което за разлика от усуканата вложка не е подсилено към гърба, но действа равномерно върху повърхността на пениса поради постоянния диаметър на канала, колко дълбоко прониквате в канала.

Ето защо “доене” не е толкова интензивно, колкото с Twista Insert, но усещането е по-издръжливо и можете да се насладите повече.

Копчетата на шева и ребрата на страничните стени осигуряват по-голямо разнообразие.

При нормална дължина на пениса (15 см) всички важни камерни структури са лесно достъпни и могат да проникнат в третата камера.

След като сте проникнали през канала на Дракона по цялата му дължина, спираловидните шевове се обвиват около пенисния вал три пъти.

Тъй като спираловидният шев разделя канала на Дракона в няколко камери, има достатъчно пространство в канала за съхраняване на отрицателно налягане.

Това води до над средния всмукателен ефект, който е особено забележим по време на възвратното движение и допълнително усилва обгръщащата, дозираща стимулация.

Почистването на вътрешния канал е лесно с Dragon Insert.

Някои остатъци остават между ребрата и шева, но те могат да бъдат изплакнати сравнително лесно поради относително широкия диаметър на канала.

Също така времето за изсъхване на вътрешната структура е сравнително късо с прибл. 2-3 часа.

последица

Драконовата вложка се фокусира върху прекрасното усещане за доене, което се дължи на ясно изразените спираловидни шевове, които се навиват около пениса от всички страни и по този начин поддържат постоянен натиск върху повърхността на пениса.

Този привлекателен свят от емоции е обогатен от много точна и пасивна стимулация от структурите на дрямката и ребрата и допълнително поддържана от силен всмукателен ефект. В крайна сметка, струва си да се качите на хвърчилото и се препоръчва особено на феновете на Аса Акира.

Нашият избор

Фантастичното усещане за получаване на мляко стои на преден план на вдлъбнатината на Дракона, която е създадена от характерно спирално ребро, което се навива около пениса от всички страни и прилага постоянен натиск върху повърхността на пениса.

Потребителски отзиви

Моята втора Fleshlight (първата беше Pink Lady Vortex), тази тук е много стегната и следователно много готина … Също така харесвам бялото покритие по-добре от тази в черно.

дракон

Много мека и красива. Усещането е много подобно на естественото. Обичам и получавам максимално удоволствие. Винаги се радвам да използвам тази играчка. Успех при покупката и приятни усещания.

И аз

Трябва да призная, че това не е първата ми fleshlight! Купих го преди пет години! Беше fleshlight ICE! В същото време изглежда малко износен, но все още е използваем! Задръжте тези неща и аз не съм направил нищо грижливо! Нито веднъж! По това време също имаше удоволствието, че моята бивша “страна за” твоята “се запази и че мога да се сблъскам и с двете! Ето защо мога да кажа, от чувството, много подобно на топлината на тялото! И, разбира се, задника и циците липсват в това нещо! След това ще трябва да инвестирате много повече в Realdoll! Пратката премина от ден на ден, разбира се в неутрална кутия! Много доволен! С удоволствие отново!

Саша

Наистина алтернатива на простия “занаят”. Намира се много близо до усещането за истинска жена … И преди всичко по-добре от тези Travelpussies …

Нилс

Бях много критичен, ако “мастурбаторът” е наистина страхотно нещо – ТОЙ Е!
Избрах Аса, защото тя много прилича на съпругата ми (често на работа).
Не мога да го направя без гел, но с това е проникване като мокра жена – страхотно!
Много неща вече са написани за почистването, но това е така ….
Всичко, което винаги е добро за забавлението с любовницата, която човек иска …

Dracaris

Усеща се много реално и лесно се почиства.
Мога само да ги препоръчам. Всичко на всичко си заслужава парите

Tulipp

Частта е просто гениална, много реална и забавна. Не трябва да се опитвате да го използвате без смазка, тя не работи добре. За почистване се нуждаете от прах, за да го поддържате мека. Можете да си купите скъп прах, но царевичното нишесте е 100% същият продукт като “подновяващия се прах”, но струва много по-малко. Перфектната играчка за мъжа, в случай че няма жена. Доставката е бърза и лесна, както бихте очаквали от Amazon.

юра

Нашият избор

Фантастичното усещане за получаване на мляко стои на преден план на вдлъбнатината на Дракона, която е създадена от характерно спирално ребро, което се навива около пениса от всички страни и прилага постоянен натиск върху повърхността на пениса.

Голи котенца Fleshlight Аса Акира: Най-реалистичен дракон
интензивност7.8
стимулиране6.4
проникване7.2
стегнатост6.6
Смукателен ефект6.6
реализъм6.6
вариация5.6
Гладкост6.6
Оценка на оргазма8
шум7.6
Използване на лубрикант7.4
Почисти7.8
Сухо време7.8
Оценка на потребителите0 Гласове0
7.1
страхотен
страхотен
Изключително стимулиране с нежни пръстени
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics