Гореща Райли Стийл 2021 thesocialu101.com

Гореща Райли Стийл

6.8
Бестселър

Вътре в вътрешния канал на Fleshlight Nipple Alley има структура от много средни звена, покриващи цялата дължина на канала.

Пъпките не се движат около върховете, но имат по-малък пъп на горната страна. Диаметърът на тръбата е приблизително. 16-18 мм и следователно е относително широк.

Нашият избор

Този Fleshlight се препоръчва за тези, които искат чиста текстура, с оптимална комбинация от мощни и леко интензивни стимулации от точка до точка, умерена плътност и добър всмукателен ефект.

Каква работа Fleshlight Riley Steele

Вътрешният канал на зърната Alley принадлежи към Fleshlight на еротичния модел Riley Steele и е достъпен само във връзка с отварянето на путка.

Текстура на много средни подутиниДиаметърът на канала е около 0,6 до 0,7 инча (16-18 mm) Ударите не са закръглени на върха и имат много малка бум

Вложката за зърната на зърната създава силна стимулация в определени точки.

Малките пъпки в горната част на големите пъпки концентрират ефекта на стимулиране върху малка повърхност и поради това са много по-осезаеми от пъпките в буфера за бързо нахлуване.

Точковото дразнене, предизвикано от всеки възел, се увеличава в неговата цялост и упражнява невероятно интензивен масажен ефект от всички страни, на всеки милиметър от повърхността на пениса.

В сравнение с отдела за тренировка Stamina, стимулацията не е толкова интензивна и продължителна, тъй като пъпките са малко по-къси и не са толкова близки заедно.

Има достатъчно пространство в канала на зърната на зърната, за да се съхранява отрицателно налягане и следователно след известно време се забелязва много забележимо всмукване на пениса.

Някои остатъци могат да се натрупват в пространството за заглушаване и почистването е отнема много време. Тъй като каналът е относително широк, времето за сушене е сравнително кратко.

последица

Вложката за зърната Alley убеждава със своя мощен селективен стимулиращ ефект, който позволява интензивен масаж на цялата повърхност на пениса.

Стимулацията е по-добра, отколкото при Speed ​​Bump Insert, но не е толкова силна, колкото при Stamina Training Unit.

За тези, които искат чиста пъпка, тази вложка осигурява оптимална комбинация от силна, не прекалено интензивна точна стимулация, умерена плътност и добър всмукващ ефект.

Нашият избор

Този Fleshlight се препоръчва за тези, които искат чиста текстура, с оптимална комбинация от мощни и леко интензивни стимулации от точка до точка, умерена плътност и добър всмукателен ефект.

Потребителски отзиви

Мисля, че този Fleshlight е страхотно страхотно! Има много интензивен и емоционален ефект! Бъдете много близо до истински! Само за няколко часа винаги е добре да се използва! Изработката е много добра, както обикновено! Лесно е да се почисти, дори и да е малко екстензивно! Но това е нормално!

Krato

След употреба просто изплакнете с топла вода и оставете да изсъхне.
За да се запази копринената повърхност, която не е толкова удобна, се препоръчва използването на обновяващия се прах, но не е задължително.
Необходим е плъзгащ крем, но се използват само кремове на водна основа.

Max

Пристигнаха директно от същия ден и се опитаха. Ако позволите на топлата вода да премине, преди този профил да се чувства като този на истинска жена.

Хачо

Просто лудостта, чувството, че човек не дойде толкова бързо и има много дълго забавление супер повече не мога да кажа

Мустафа

Много чувствителна. Лесен за използване. Добър процес на симулация за истински сношение. Препоръчвам да закупите светкавица

Osaili

Първият вид на продукта е много мека текстура на кожата и реално изглеждащи срамни устни. Включено в доставката е корпус Fleshlight, ръкав и проба смазка на водна основа. Продуктът тества много интензивен и добър вакуум през затварящия се отвор. Това, което ме притесняваше малко, бяха мъхът, който идва от силикона (поне с мен) и леко свирещият шум при влизането в Fleshlight. За да почистите ръкава след употреба, просто го измийте с топла вода и го изсушете, след това го разтрийте с прах или царевично нишесте, за да запазите меката текстура. Всичко в едно е много добър мастурбатор за мъже или паре.

Рико

След като купих две евтини фалшификати, радвам се, че отново купих оригинален Fleshlight. Материалът е мек и едва мирише (в сравнение с гадните фалшификации) и понякога дори се чувства по-добре от човешкия оригинал, в зависимост от вкуса. препоръчителен!

халби

Както винаги, добро качество и комфорт при употреба. Интериорният дизайн създава много приятно усещане. Аз съм много щастлив и ще се радвам да използвам тази готина играчка. Чувствайте се свободни да се препоръчвате! Ще бъдете много доволни.

И аз

Нашият избор

Този Fleshlight се препоръчва за тези, които искат чиста текстура, с оптимална комбинация от мощни и леко интензивни стимулации от точка до точка, умерена плътност и добър всмукателен ефект.

Гореща Райли Стийл
интензивност8.1
стимулиране7.9
проникване8
стегнатост6.9
Смукателен ефект7
реализъм4.6
вариация4.4
Гладкост5.6
Оценка на оргазма7.8
шум6.6
Използване на лубрикант7
Почисти7.2
Сухо време7.2
Оценка на потребителите0 Гласове0
6.8
Бестселър
Високо популярен мастурбатор
Препоръчителна текстура за мъже, които търсят постоянна интензивност
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics