Granska Prostate Vibrator - Trådlös Massager Lelo Hugo: Användning 2021 thesocialu101.com

Granska Prostate Vibrator – Trådlös Massager Lelo Hugo: Användning

Denna produktrapport om Lelo Hugo är annorlunda. Och det är inte bara för att jag inte skrev det den här gången, men min vän. Lelo Hugo är inte en vanlig vibrator.

Det är snarare en vibrator för män. Det är rätt, du läser rätt. En vibrator med vilken mannen kan stimulera sin p-punkt. Det tjänar helt för att stimulera prostata och kan därför släppa ut ofrätta känslor.

Min vän kommer nu att berätta om han har bevisat sig själv och hur han har utfört. Ha kul med produktrapporten på Hugo.

Vår pick

HUGO är en prostata massager på fjärrkontrollen som representerar ett helt nytt sätt att tänka på mäns nöje, oavsett om det är en del av kopplad eller ensamspel.

Min erfarenhet av Lelo Hugo

Lelo Hugo är definitivt ett nummer i sig. Och det börjar med förpackningen och slutar med fjärrkontrollen.

Mer kraft för mer njutningVattentät, laddningsbart och fjärrstyrt Medium-size för alla nivåer av äventyr

Han har många underbara saker som de flesta män bara drömmer om. Jag tittade närmare på den här produktrapporten och skulle vilja dela med mig av mina erfarenheter här.

Så du kan göra upp ditt eget sinne i slutet. I vilket fall som helst kommer du i slutet av testet att kunna avgöra om ett köp är värt, eller om du bättre håller händerna av im. Men första saker först.

Hur Hugo levereras

Lelo Hugo levereras i en mycket elegant och högkvalitativ förpackning. På den följande bilden är det inte så bra att se, men en ormhudstruktur stansades i förpackningsytan.

Genom fönsterglaset och vibratorn bakom det ser det hela ut väldigt ädelt och mycket högkvalitativt. Dessutom skrives märket “Lelo” i guld på förpackningen.

Jag tycker att det är en av de högsta kvalitet och finaste förpackningar jag någonsin sett, tillsammans med alla Apple-produkter. 

Kartongen var redan med mig inom några dagar och jag kunde omedelbart inspektera och prova det. Naturligtvis var jag tvungen att öppna lådan genast. Följande bild visar vad du kan förvänta dig. På “ytan” hittar du Hugo och den beprövade fjärrkontrollen med vilken du kan styra vibratorn. Men mer om det senare. 

Jag tycker det är trevligt att de två delarna är inbyggda i högkvalitativt styvt skum. Således är de också väl skyddade för transport. Om du lyfter upp skummet och tar ut fjärrkontrollen och vibratorn hittar du andra tillbehör. 

Förutom vibratorn och fjärrkontrollen ingår även en USB-laddningskabel, en fjärrkontrollöppnare, ett prov av det kända Lelo-smörjmedlet och bruksanvisningen. Dessutom hittar du en förvaringspåse där du kan lagra allt väldigt bra och skydda det från främmande ögon. Det är också perfekt att ta det säkert och skyddat när du reser.

Utseende och kvalitet

Vid första anblicken ser Lelo Hugo sig ganska annorlunda ut än de flesta analvibratorer. I utseende är det inte alls jämförbart med Lelo Billy som också är avsedd för anal stimulering. Dess form påminner mycket mer om en joystick för att spela datorspel.

Jag är glad att jag hade bestämt mig för färgen svart, för det här ser väldigt ädla och diskret också i verkligheten, av den matta färgtonen. Bara rätt för alla som värdesätter minimalism och elegant design.

Lelo Hugo består av 2 delar. Den lilla är placerad på perineum och den större är införd i anus för prostata stimulering. På undersidan har ett kromfärgat Lelo-emblem också införlivats. Om du tittar noga kan du även se dig själv reflekterad i den. 

Rent i form av kvalitet och utförande känns det mycket högkvalitativt. Ytan är flätig slät precis som man föreställer den. Det finns inget här borta eller något liknande. Alla delar passar mycket bra och bildar en stängd enhet. Lelo Hugo har lämnat ett mycket högkvalitativt och nobelt intryck på mig.

Laddning och strömförsörjning för första gången

Om möjligt måste Lelo Hugo vara fulladdat för den första operationen. För att göra detta bör den vara igång några timmar. Lyckligtvis kommer Lelo med en vit USB-kabel med vilken du kan ladda den på en USB-port, till exempel en bärbar dator eller dator.

De två medföljande batterierna ska också sitta i fjärrkontrollen så att roligt kan börja omedelbart. Följande bild visar fjärrkontrollens inre. De två AAA-batterierna måste sättas in här. För att öppna fjärrkontrollen ingår även en liten Lelo-nyckel.

När du har levererat den tillräckligt med ström, går den i drift för första gången.

Operationen

All viktig information om driften av Lelo Hugo finns även i den medföljande bruksanvisningen som du kan ladda ner gratis. Om du vill använda Lelo Hugo för första gången, tryck bara två gånger.

För att växla mellan olika vibrationslägen, bör du helt enkelt trycka på knappen igen för att nå önskat läge. Om du vill stänga av den, tryck bara och håll nere i flera sekunder. Då hör han att vibrera.

Fjärrkontrollen är å andra sidan lite mer komplicerad. Den har 2 lägen. Det första läget (läge 1) är Sensemotion-läget. Med det här läget kan du ändra intensiteten genom att luta fjärrkontrollen. 

Du ställer in det här läget genom att trycka på + -knappen. När anslutningen är etablerad lyser LED-lamporna på fjärrkontrollen och vibratorn. Nu kan du ändra intensiteten genom att luta fjärrkontrollen. Det fungerade mycket bra för mig redan från början och gjorde ett bra intryck.

Fjärrkontrollen vibrerar också och personen som håller fjärrkontrollen vet i vilket läge du är. Du kan dock också justera vibrationerna i fjärrkontrollen genom att trycka på knappen i 5 sekunder. Du kan aktivera vibrationen genom att trycka på knappen igen i 5 sekunder.

För att gå in i Sensemotion-läge 2, tryck helt enkelt på knappen. Det fungerade mycket bra för mig redan från början.

Vår pick

HUGO är en prostata massager på fjärrkontrollen som representerar ett helt nytt sätt att tänka på mäns nöje, oavsett om det är en del av kopplad eller ensamspel.

Nu ändras vibrationsnivån bara genom att flytta fjärrkontrollen, oavsett vilken riktning. Jag tycker också att det här läget är väldigt innovativt. Ju snabbare du flyttar fjärrkontrollen desto starkare intensitet. Speciellt när du börjar skaka, kan du känna det här läget tydligt. 

Om du trycker på för tredje gången går du in i läge 3, där du kan välja vilket vibrationsprogram som ska spelas. Använd + och – tangenterna för att ändra intensiteten i enlighet därmed. När du trycker på igen går du igenom 6 vibrationslägen tills du återgår till Sensemotion-läget.

Är det också lämpligt för nybörjare?

Lelo Hugo är lite mer komplex av kraven, men du blir van vid det snabbt. Om du inte har någon erfarenhet av prostata vibratorer borde du köpa en billigare modell, eftersom den här modellen inte nödvändigtvis är den billigaste med nästan 200 Euro.

Här kan man med andra modeller bestämma sig väsentligt billigare om förvärvet är värd sig själv eller inte. Men jag är helt övertygad om operationen och komforten. Jag har sällan upplevt en sådan intuitiv sextoy som lelo Hugo. Därför kan jag definitivt rekommendera det till nybörjare.

Sist men inte minst är dess dimensioner (13,1 x 16,8 x 4,1 cm) inte särskilt stora, vilket gör det idealiskt att resa. För att ge dig ett bättre intryck av dimensionerna, hittar du nedan en direktstorlek jämförelse med en vikningsregel. 

Om du har så mycket pengar och kan tänka dig att prostata stimulering kan vara väldigt trevlig för dig borde du köpa Lelo Hugo. För att rent av kvalitet, driftbarhet och orgasmer (mer om det senare) kan man i alla fall helt rekommendera det.

Så här känns det – allt för stimulering

Från stimulansen är det verkligen unikt. Jag använde några av Lelo smörjmedelprovet. Detta är ett vattenbaserat smörjmedel som inte är skadligt för silikonens ytstruktur. När du gnuggar in, se till att du fördelar gelén jämnt för att ha en lämplig “film” på prostata vibratorn.

Inlägget i anusen fungerade mycket enkelt. Smörjmedlet har gjort sitt jobb här. Tack vare den ergonomiska formen på vibratorn anpassar den sig också utmärkt till kroppen. Den mindre delen av vibratorn ligger helt enkelt på dammen där den kan stimuleras av den extra integrerade motorn.

I början var känslan mycket ovanlig, men med tiden blir du van vid det. Det trevliga är att du också kan ta den i badkaret eftersom den är helt vattentät.

Fjärrkontrollen är mycket lätt att kontrollera och jag måste säga att han gav mig en orgasm som jag aldrig hade upplevt tidigare. Orgasmen är mycket intensiv och inte så kort som en typisk orgasm. Snarare är de vågformer som strömmar igenom och exciterar dig. De som inte har försökt något så här borde definitivt prova det, eftersom det är en helt ny och unik upplevelse.

Slutsats och sammanfattning av vibratorn

Sammantaget är jag helt övertygad om Lelo Hugo. Allt du behöver för att starta prostata stimulans ingår.

Från USB-kablar till Sensemotion fjärrkontroller. Du kan inte klaga här i alla fall. Smörjmedlet fungerade också mycket bra i kombination med Hugo.

Jag kan rekommendera Hugo till alla män som helt enkelt vill prova något helt nytt och vill flyta på molnet sju. Intensiteten har helt enkelt varit något helt nytt för mig. Men detta nöje har också ett stolt pris. Totalt måste du betala nästan 200 Euro för att njuta av denna stimulansintensitet.

Jag var också övertygad av de olika lägena. Det finns något för varje smak här. Möjligheten för fjärrkontrollens olika användbarhet fungerade också utan problem för mig. Hon gjorde omedelbart vad hon skulle göra enligt handboken. Området är ca 10-12 meter. Det beror på rummet du befinner dig i.

Därför kan jag rekommendera Lelo Hugo till alla som helt enkelt vill prova något nytt och lägga vikt vid ett högkvalitativt utförande, en bra design och utmärkt funktionalitet. Batterilivslängden på upp till 2 timmar är också mer än tillräcklig. Det är därför jag har en tydlig rekommendation att köpa Lelo Hugo.

Hittade inte rätt vibrator? Här är ett annat tips: Om du inte alls kan bestämma, eller kanske inte vet vilken vibrator som är den rätta för dig och dina behov, starta bara vibrator.

Efter att ha svarat på 3 frågor, visar den dig bekvämt, anonymt och helt gratis vilken vibrator passar dig bäst. Det tar mindre än en minut. Här kan du starta vibratorfönstret.

Annars kan jag också rekommendera min nya bok “So kommen du richtig”. I den här visar jag dig hur du får ut det mesta av din vibrator.

Vår pick

HUGO är en prostata massager på fjärrkontrollen som representerar ett helt nytt sätt att tänka på mäns nöje, oavsett om det är en del av kopplad eller ensamspel.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics