Heet Riley Steele 2021 thesocialu101.com

Heet Riley Steele

6.8
Bestseller

In het binnenkanaal van de Fleshlight Nipple Alley bevindt zich een structuur van vele middelgrote knobbeltjes over de hele lengte van het kanaal.

De puistjes lopen niet rond aan de uiteinden, maar hebben aan de bovenzijde nog een kleiner pukkeltje. De leidingdiameter is ongeveer. 16-18 mm en is daarom relatief breed.

Onze keuze

Deze Fleshlight wordt aanbevolen voor diegenen die een pure hobbeltextuur willen met een optimale combinatie van krachtige en mild intense punt-voor-punt stimulaties, matige strakheid en een goed zuigeffect.

Wat werk Fleshlight Riley Steele

Het binnenkanaal van de Nipple Alley hoort bij de Fleshlight van het erotische model Riley Steele en is alleen beschikbaar in verband met haar kutopening.

Textuur van talrijke middelgrote builenDe kanaaldiameter is ongeveer 0,6 tot 0,7 inch (16 – 18 mm) De hobbels zijn niet afgerond aan de punt en hebben een extra klein bultje

De tepelsteekplaatsing zorgt op bepaalde punten voor een krachtige stimulatie.

De kleine puistjes op de top van de grote puistjes concentreren het stimulatie-effect op een klein oppervlak en zijn daarom veel beter waarneembaar dan de puistjes in de Bump Insert.

De punctie irritatie geproduceerd door elke knobbel neemt in zijn geheel toe en oefent een ongelooflijk intensief massage-effect uit van alle kanten, op elke millimeter van het penisoppervlak.

In vergelijking met de Uithoudingsvermogen Trainingseenheid, is de stimulatie niet zo intens en langer durende, omdat de puistjes iets korter zijn en niet zo dicht bij elkaar.

Er is voldoende ruimte in het kanaal van de tepelsteeg om negatieve druk op te slaan en daardoor na een tijdje een zeer merkbaar zuigeffect op de penis.

Sommige resten kunnen zich ophopen in de dutjes en het schoonmaken is daarom behoorlijk tijdrovend. Omdat het kanaal relatief breed is, is de droogtijd relatief kort.

uitkomst

The Nipple Alley Insert overtuigt met zijn krachtige selectieve stimulatie-effect, dat een intensieve massage van het gehele penisoppervlak mogelijk maakt.

De stimulatie is beter dan met de Speed ​​Bump Insert, maar niet zo sterk als met de Stamina Training Unit.

Voor degenen die een puistje met pure puist willen, biedt deze insert een optimale mix van sterke, niet te intensieve punctuele stimulatie, matige strakheid en goed zuigeffect.

Onze keuze

Deze Fleshlight wordt aanbevolen voor diegenen die een pure hobbeltextuur willen met een optimale combinatie van krachtige en mild intense punt-voor-punt stimulaties, matige strakheid en een goed zuigeffect.

Gebruiker reviews

Ik denk dat deze Fleshlight waanzinnig geweldig is! Het heeft een zeer intens en emotioneel effect! Kom dicht bij een echte! Voor een paar uur alleen is het altijd goed om te gebruiken! Het vakmanschap is zoals gewoonlijk heel goed! Het is gemakkelijk schoon te maken, zelfs als het een beetje uitgebreid is! Maar dat is normaal!

Krato

Na gebruik, gewoon afspoelen met warm water en laten drogen.
Om een ​​zijdezacht oppervlak te behouden dat niet zo handig is, wordt het aanbevolen om het vernieuwingspoeder te gebruiken, maar dit is niet verplicht.
Glijcrème is vereist, maar gebruik alleen crèmes op waterbasis.

Max

Aangekomen op dezelfde dag direct verzonden en uitgeprobeerd. Als je warm water doorlaat voordat dit profiel aanvoelt als dat van een echte vrouw.

Hacho

Gewoon krankzinnig gevoel dat je niet zo snel komt en heel lang plezier heeft, super meer kan ik niet zeggen

Mustafa

Erg gevoelig . Makkelijk te gebruiken. Een goed simulatieproces voor echte geslachtsgemeenschap. Ik raad aan om een ​​flitslichtproduct te kopen

Osaili

De eerste look van het product is de zeer zachte huidstructuur en de echt uitziende schaamlippen. Inbegrepen bij de levering is een Fleshlight-hoes, een hoes en een op water gebaseerd glijmiddel. De producttest voelt zeer intensief en goed vacuüm door de afsluitbare opening. Wat me een beetje stoorde waren de pluis die van de silicone komt (althans bij mij) en het licht fluitend geluid bij het binnenkomen van de Fleshlight. Om de hoes na gebruik schoon te maken, wast u hem eenvoudig met warm water en droogt u deze daarna af met poeder of maïszetmeel om de zachte huidtextuur te behouden. Alles bij elkaar een hele goede masturbator voor mannen of knip.

Rico

Na het kopen van twee goedkope vervalsingen ben ik blij dat ik weer een originele Fleshlight heb gekocht. Het materiaal is zacht en ruikt nauwelijks (vergeleken met de stinkende vervalsingen) en voelt soms zelfs beter dan het menselijke origineel, afhankelijk van de smaak. aanbevelenswaardig!

kroezen

Zoals altijd, goede kwaliteit en comfort in gebruik. Het interieurontwerp zorgt voor een zeer aangenaam gevoel. Ik ben heel blij en zal dit speeltje graag gebruiken. Voel je vrij om jezelf aan te bevelen! Je zult zeer tevreden zijn.

En ik

Onze keuze

Deze Fleshlight wordt aanbevolen voor diegenen die een pure hobbeltextuur willen met een optimale combinatie van krachtige en mild intense punt-voor-punt stimulaties, matige strakheid en een goed zuigeffect.

Heet Riley Steele
Intensiteit8.1
stimulatie7.9
doordringen8
gevoel van beklemming6.9
Succtie-effect7
Realisme4.6
Variatie4.4
Gladheid5.6
Orgasm Rating7.8
Lawaai6.6
Smeermiddel gebruiken7
Opruimen7.2
Droge tijd7.2
Gebruikersbeoordeling0 stemmen0
6.8
Bestseller
Zeer populaire masturbator
Aanbevolen textuur voor mannen die op zoek zijn naar een consistente intensiteit
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics