Hieronta Nude Pussy Bibi Jones 2021 thesocialu101.com

Hieronta Nude Pussy Bibi Jones

6,7
Mahtava

Bi-Hive-kanava on suhteellisen laaja kanava, jonka pinta on peitetty erittäin tiheällä rakenteella, jolla on eri kokoisia nupuja ja poikittaisia ​​kylkiluita. Sisäkanavalla ei ole erillisiä supistuksia tai lotus solmuja, joten kanavan halkaisija on pitkälti yhtenäinen.

Kaiken kaikkiaan rakenteellinen konsepti, joka sopii erityisen hyvin miehille, joilla on epätavallisen suuri (ja paksu) penis, joille muut Fleshlight-kanavat, joiden sisähalkaisija on pienempi, voivat olla jonkin verran liian kapeita.

Meidän pick

Kuten tavallista Fleshlight Tyttöjen tuotelinjalla, Bi-Hive-kanava on ainutlaatuinen kanava, tällä kertaa erotiikan tähden Bibi Jones, ja se on saatavana vain yhdessä hänen pilluaukonsa kanssa.

Mitä työtä Fleshlight Bibi Jones

Kuten tavallista Fleshlight-tytöillä, Bi-Hive -kanava on yksinoikeudella ja yksinomaan yhdistettynä eroottisen tähden Bibi Jonesin pussista.

Ja tämä pillu on todella jotain nähtävää, koska Bibi Jonesilla on todella valtavia labia, jotka ympäröivät kanavan sisäänkäyntiä kuin iso ilo perhonen.

Kanavan sisäänkäynnissä on neljä leveää suurikokoista Stamina-kuoppiaPyöreä kammio, täynnä piikkien muotoisia, 0,15 tuuman (4 mm) kuoppia Sylinterimäinen putki, joka on peitetty samoilla piikkien muotoisilla kuoppia

Mielestäni Bibi Jones pussin avaaminen (Stoya ja Riley Steele vieressä) on yksi kauneimmista Fleshlight-tuotevalikoimasta.

Bi-Hive-kanavalla on vakionhalkaisija 20 mm ja kaventuu vain n. 16 mm joissakin kohdissa napit ja poikittaiset kylkiluut. Kanavan sisäänkäynnissä on neljä suurta, laajaa Stamina-nupista, joista olemme jo tunne Stamina Training Unit -yksiköstä.

Sen takana on pallomainen kammio, joka on täytetty kapenevalla, n. 4 mm: n suuret nupit päin toisiaan kohti. Sitten seuraa sylinterimäinen putki, jossa on samat terävät nupit, mutta tällä kertaa ne ovat kulmassa 45 ° kulmassa kohti kanavan sisäänkäyntiä.

Tätä seuraa ovaalinen kammio, jossa on 3 mm leveät poikittaiset kylkiluut, jotka näyttävät samanlaisilta kuin teräkanavalla. Sitten seuraa toinen sylinterimäinen putki, jossa on kolme porrastettua nupinrenkaa, joista kukin muodostuu neljästä kestävyydestä. Sen takana on toinen pallomainen kammio, jossa on terävät nupit ja kanavan päässä on tiheä poikittainen runkorakenne, joka on samanlainen kuin Super-Ribbed Insert.

Kun tunkeutuvat, neljä kestävyysnupia liukuu kauniisti intensiivisesti kyyhkysen pinnalla ja ovat sitten havaittavissa tunkeutettaessa syvemmälle peniksen akseliin.

Heti kun kourat tunkeutuvat pallomaiseen kammioon, pienet, terävät pimples luovat loistavan stimulaation ilotulituksen, joka vaikuttaa glansin pinnalle monissa paikoissa samanaikaisesti ja selektiivisesti.

Tunne tehostuu entisestään kanavan seuraavassa osassa, koska täällä viistot nupit taipuvat, kun ne kulkevat läpi ja pyörivät kyyhkysen ympärillä.

Koska kanava on suhteellisen leveä, pimpeleillä on runsaasti tilaa liikkua ja houkutella ja naarmuttaa glans ja penis akseli kaikissa kuviteltavissa paikoissa jatkuvasti muuttuvassa intensiteetissä.

Kun keskihaarainen kammio on saavutettu, tunkeutumisen tunne muuttuu kokonaan ja korvataan vähemmän intensiivisellä striating-stimulaatiolla koko makupinnalle, mikä on tervetullut muutos edellisistä valikoivista ärsykkeistä.

Lopuksi glans laskeutuu kolmen Stamina-nupin renkaan väliin, jotka ympäröivät kitaraa ja tekevät jälleen ylivoimainen selektiivisen hieronnan vaikutuksen.

Kun siirryt eteenpäin ja taaksepäin, saat melko vahvan ja korkeataajuisen stimulaation vaikutuksen ja tarvitset jonkin verran itsekontrollia, jotta et tule liian aikaiseksi.

Siksi Bi-Hive -kanava on samanlainen kuin Stamina Training Unit, joka on erinomainen myös potentiaalisena kouluttajana.

Tavallisella peniksen pituudella (15 cm) ei kuitenkaan voida enää saavuttaa takapään kestävyyttä, toista pallomaista kammiota ja runkorakennetta kanavan päähän.

Tämä ei ole huono, koska tämä käyttämätön kanavan alue tarjoaa paljon tilaa alipaineen säilyttämiselle ja johtaa keskimääräiseen voimakkaaseen imutehokkuuteen siirryttäessä.

Koska Bi-Hive-kanava on melko laaja, puhdistus on suhteellisen helppoa monista nap-tiloista huolimatta, koska se on helppo päästä kaikkialle ja voidaan huuhdella helposti. Kuivausaika on keskikentällä ja sen määrä on n. 2 – 3 tuntia.

Lopputulos

Bi-Hive-kanava luo voimakkaan stimulaation, joka toimii monessa eri pisteessä vaihtelevalla intensiteetillä ja keskeytyy keskellä kaunista, laiduntamassa stimulaatiota.

Pitkän aikavälin masturbaatioita tuskin on mahdollista tällä kanavalla, koska äärimmäisen suuri stimulaatiotaajuus “pakottaa” orgasmiin suhteellisen nopeasti. Joten hauska on lyhyt, mutta erittäin voimakas. Suhteellisen laajan kanavanhalkaisijan ansiosta, ilman kavennuksia, kanava sopii erityisen hyvin miehille, joilla on suuri penis.

Meidän pick

Kuten tavallista Fleshlight Tyttöjen tuotelinjalla, Bi-Hive-kanava on ainutlaatuinen kanava, tällä kertaa erotiikan tähden Bibi Jones, ja se on saatavana vain yhdessä hänen pilluaukonsa kanssa.

Käyttäjien arvostelut

Ensimmäisen luokan jälleenmyyjä hyvä tavara nopea toimitus olen täysin tyytyväinen ostaa takaisin siellä

merkki

Tekee paljon tunnelmaa ajaa pois yksinäinen tunti ja erittäin realistinen tunne vain kiimainen teho buck More :-D

Pakastin

Osa on vasara sekä optiikka ja käsittely
kaikille, jotka haluavat vain suositella jotain erityistä

Thorsten

Tuntuu erittäin hyvältä. Sopii myös pariskunnille. Vain kokeilla sitä, on todella suositeltavaa. Et kestä sitä kauan!

Matteus

Toki, se ei ole kuin naisen kanssa. Mutta ainakin, hieman mielikuvituksella ja runsaalla flutschilla, tunne on samanlainen kuin kondomi. Teagan on aina mielialalla. Oletan myös, ettei hän koskaan tule raskaaksi.
P.S.
Älä joudu tekemään sitä kumiletkuun.

Stephen

Olen todella yllättynyt toimituksesta. Hän saapui eräänä päivänä aikaisemmin kuin totesi.
Fleshlight on myös luokka Rakastan sitä mukavaa tiukkaa ja pehmeää * – *.

spass

Miehet, osta tämä! 

  • helppokäyttöinen
  • helppo käsitellä
  • kaunis tunne
  • helppo puhdistaa
  • se voidaan helposti varastoida pois
  • hyvä suunnittelu

Cobie

Osio on yksinkertaisesti nerokas, erittäin todellinen ja hauska. Älä yritä käyttää sitä ilman voiteluaineita, se ei toimi kunnolla. Puhdistukseen tarvitset jauhetta, jotta se pysyy pehmeänä. Voit ostaa kalliita jauheita, mutta maissitärkkelys on 100% samaa tuotetta kuin “uudistuva jauhe”, mutta se maksaa paljon vähemmän. Täydellinen lelu miehelle jos nainen ei ole läsnä. Toimitus oli nopeaa ja helppoa, kuten odotit Amazonilta.

jurassic

Kuten on jo kuvattu toisessa – käytä lämpimässä vedessä 10 min. Ja käytä voiteluaineita ja sillä on luonnollinen tunne … älä osta uusimista jauhetta sen kanssa … koska se koostuu ainoastaan ​​maissitärkkelyksestä (100%); joten jos tarvitset sitä, mene supermarketiin ja osta normaali maissitärkkelys tai jauhot.

max

Meidän pick

Kuten tavallista Fleshlight Tyttöjen tuotelinjalla, Bi-Hive-kanava on ainutlaatuinen kanava, tällä kertaa erotiikan tähden Bibi Jones, ja se on saatavana vain yhdessä hänen pilluaukonsa kanssa.

Hieronta Nude Pussy Bibi Jones
Intensiteetti7,8
Stimulation7,8
tunkeutuminen7,4
tiiviys6
Sucction Effect6.8
Realismi5,4
vaihtelu7,6
tasaisuus4.6
Orgasm Rating7,8
melu6,4
Voiteluaine6.2
Siivota7
Kuivausaika6.6
Käyttäjäarvostelu0 ääntä0
6,7
Mahtava
Mahtava
Sanaali, johon kuuluu erittäin tiheä pintakuvio
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics