Hot Riley Steele 2021 thesocialu101.com

Hot Riley Steele

6.8
Bedst sælgende

Inde i Fleshlight Nipple Alley indre kanal er der en struktur af mange mellemstore nubs dækker hele længden af ​​kanalen.

Pimples løber ikke rundt på spidserne, men har en anden mindre pimple på oversiden. Kanaldiameteren er ca. 16-18 mm og er derfor relativt bred.

Vores pick

Denne Fleshlight anbefales til dem, der ønsker en ren stødtekstur med en optimal kombination af kraftige og mildt intense punkt-til-punkt-stimuleringer, moderat stramhed og en god sugekraft.

Hvad arbejder Fleshlight Riley Steele

Nipple Alley indre kanal tilhører Fleshlight af den erotiske model Riley Steele og er kun tilgængelig i forbindelse med hendes fisse åbning.

Tekstur af mange mellemstore bumpKanaldiameteren er ca. 0,6 til 0,7 inches (16-18 mm) Bumpene er ikke afrundet ved spidsen og har en ekstra lille bump

Nipple Alley Insert skaber en kraftig stimulering på bestemte punkter.

De små bumser på toppen af ​​de store bumser koncentrerer stimuleringseffekten på en lille overflade og er derfor meget mere synlige end bumserne i Speed ​​Bump Insert.

Den punktlignende irritation produceret af hver nub øges i sin helhed og udøver en utrolig intensiv massage effekt fra alle sider, på hver millimeter af penisoverfladen.

Sammenlignet med stamme træningsenheden er stimuleringen ikke helt så intens og længerevarende, da bumserne er lidt kortere og ikke så tæt sammen.

Der er rigelig plads i brystvortekanalen til at opbevare negativt tryk, og derfor efter et stykke tid en meget mærkbar sugepåvirkning på penis.

Nogle rester kan akkumulere i tuppelrummet og rengøring er derfor ret tidskrævende. Da kanalen er relativt bred, er tørretiden forholdsvis kort.

facit

Nipple Alley Insert overbeviser med sin kraftfulde selektive stimuleringseffekt, som muliggør en intensiv massage af hele penisoverfladen.

Stimuleringen er bedre end med Speed ​​Bump Insert, men ikke helt så stærk som med Stamina Training Unit.

For dem, der ønsker en ren pimpleindsats, giver denne indsats en optimal blanding af stærk, ikke for intensiv punktlig stimulation, moderat stramhed og god sugekraft.

Vores pick

Denne Fleshlight anbefales til dem, der ønsker en ren stødtekstur med en optimal kombination af kraftige og mildt intense punkt-til-punkt-stimuleringer, moderat stramhed og en god sugekraft.

Brugeranmeldelser

Jeg tror, ​​at denne Fleshlight er sindssyge stor! Det har en meget intens og følelsesmæssig effekt! Få meget tæt på en rigtig! I et par timer alene er det altid godt at bruge! Udførelsen er meget god som sædvanlig! Det er nemt at rengøre, selvom det er lidt omfattende! Men det er normalt!

Krato

Efter brug skal du simpelthen skylle med varmt vand og lade det tørre.
For at holde en silkeagtig overflade, der ikke er så praktisk, anbefales det at bruge fornyelsespulveret, men det er ikke obligatorisk.
Glidende creme er påkrævet, men brug kun vandbaserede cremer.

Max

Ankom samme dag afsendelse direkte og prøvet ud. Hvis du lader varmt vand løbe igennem, før denne profil føles som en ægte kvinde.

Hacho

Det er simpelthen vanvid, der føles, at man ikke kommer så hurtigt og har meget lang sjov, super mere, jeg kan ikke sige

Mustafa

Meget følsom. Let at bruge. En god simuleringsproces for ægte samleje. Jeg anbefaler at købe noget flash lys produkt

Osaili

Produktets første ser meget blød hudtekstur og ægte udseende labia. Inkluderet i levering er en Fleshlight sag, ærme og et prøve vandbaseret smøremiddel. Produkttesten føles meget intensiv og godt vakuum gennem den lukkede åbning. Hvad forstyrrede mig lidt var det lint, der kommer fra silikonen (i hvert fald med mig) og den lidt fløjtende støj, når du kommer ind i Fleshlight. For at rense ærmet efter brug skal du blot vaske det med varmt vand og tørre det efterfølgende gnid det med pulver eller majsstivelse for at holde den bløde hudtekstur. Alt i en en meget god onani for mænd eller parre.

Rico

Efter at have købt to billige fejl er jeg glad for at have købt en original Fleshlight igen. Materialet er blødt og lugt (sammenlignet med stinkende forfalskninger) og føles til tider bedre end den menneskelige original, afhængigt af smag. Stærkt!

krus

Som altid, god kvalitet og komfort i brug. Indretningen skaber en meget behagelig følelse. Jeg er meget glad, og jeg vil være glad for at bruge denne cool legetøj. Du er velkommen til at anbefale dig selv! Du vil være meget tilfreds.

Og jeg

Vores pick

Denne Fleshlight anbefales til dem, der ønsker en ren stødtekstur med en optimal kombination af kraftige og mildt intense punkt-til-punkt-stimuleringer, moderat stramhed og en god sugekraft.

Hot Riley Steele
Intensitet8.1
Stimulation7.9
Trænge ind8
Stramhed6.9
Sucction Effect7
Realisme4.6
Variation4.4
glathed5.6
Orgasm Rating7.8
Støj6.6
Lube Brug7
Ryd op7.2
Tørretid7.2
Brugerbedømmelse0 Stemmer0
6.8
Bedst sælgende
Meget populær masturbator
Anbefalet tekstur til mænd, der søger konsistent intensitet
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics