Instructies: Hoe gebruik je een Fleshlight? 2021 thesocialu101.com

Instructies: Hoe gebruik je een Fleshlight?

hoe to use fleshlight correctly
hoe een vlees licht te gebruiken

Bijna geen ander seksspeeltje voor mannen is zo populair en populair als de Fleshlight. Honderden, zo niet duizenden verschillende ontwerpen en variaties zijn beschikbaar. Mannen, die voor de eerste keer een Fleshlight willen kopen, worden meestal eerst gedood door het enorme aanbod. Het is niet gemakkelijk om een ​​overzicht te krijgen en velen weten niet hoe de masturbator moet worden gebruikt. Ik leg uit hoe je het speelgoed klaarmaakt, gebruikt en schoonmaakt. U kunt ook de nuttige tips gebruiken om gevaren te voorkomen die zich tijdens het reinigen kunnen voordoen.

Top Fleshlight Controleer prijs Korte voordelen
�� Fleshlight Flight
(Onze keuze)
Compacte, perfecte vorm
�� Fleshlight Destroya
(Intens)
Zeer strakke en intense textuur
Tori Black
(Tweede plaats)
Duurzame stimulatie
Fleshskins – Grip Zeer discreet en gemakkelijk te verbergen
Turbo-ontsteking Goed, maar niet te vergelijken met de anderen

1. Verwijder de plastic staaf

Als u de Fleshlight voor de eerste keer gebruikt, ziet u tijdens het onderzoek een buis in de hoes. Deze plastic staaf beschermt de binnenkant van de masturbator tegen kleven tijdens productie, opslag en transport. De stick moet worden verwijderd voordat de Lovetoy wordt gebruikt – anders bestaat er een risico op verwonding. De beschermende staaf wordt eenvoudig uitgetrokken.
Als u wilt, kunt u de staaf na elk reinigingsproces gebruiken. Ik heb echter geen voordeel of nadeel gevonden.

2. Reinig en verwarm uw Fleshlight

Voordat u Fleshlight voor de eerste keer gebruikt, moet u het opwarmen tot lichaamstemperatuur. De Fleshlight is vooral leuk wanneer je de temperatuur van het inzetstuk instelt op een lichaamstemperatuur van 37 graden Celsius. Het zou niet natuurlijk aanvoelen om de Fleshlight te gebruiken als het koud is. Een goede manier om het liefdesspel op te warmen is een waterbassin gevuld met warm kraanwater. Je moet de binnenkant van de Fleshlight (genaamd insert of sleeve) een paar minuten in water onderdompelen. Normaal gesproken volstaat vijf tot tien minuten om deze voorbereiding te voltooien.

Zorg ervoor dat de Fleshlight gedurende deze tijd volledig met water is bedekt. Gebruik gewoon andere items om het speeltje te verzwaren, zodat het tijdens de opwarmfase niet naar de oppervlakte komt. U kunt bijvoorbeeld een grote fles glijmiddel gebruiken om de inzet van de Fleshlight onder aan het zwembad te houden. Dit heeft het voordeel dat de vloeistof ook tot lichaamstemperatuur wordt verwarmd.

Verwarm nooit een Fleshlight in de magnetron of kokend water. Het gevaar bestaat dat het speelgoed wordt vernietigd. De fabrikant van dit speelgoed wijst in de instructies welke mogelijkheden van verwarming mogelijk zijn. Naast een warmwaterbad kunt u ook het Sleeve Warmer-accessoire gebruiken.

3. Gebruik uw Fleshlight altijd met glijmiddel

Wanneer uw Fleshlight de juiste temperatuur heeft bereikt, kunt u doorgaan naar de volgende stap. Je moet altijd smeermiddelen gebruiken om een ​​plezierige ervaring te ervaren. Zorg ervoor dat het een glijmiddel op waterbasis is. Veel Fleshlight-inlays zijn gemaakt van synthetisch materiaal dat op de huid lijkt. Dit materiaal zou worden vernietigd door minerale olie die smeergel of etherische oliën bevat. Er bestaat ook een risico op gevaar door smeermiddelen op basis van siliconen, die ook speelgoed kunnen beschadigen.

Gelukkig bieden de fabrikanten van smeergels veel varianten, voornamelijk gemaakt van water. Ik heb een recensie geschreven over de Fleshlube. Met een glijmiddel op waterbasis, kunt u zoveel vloeistof gebruiken als u maar wilt. Er zijn geen negatieve effecten op uw Fleshlight wanneer het juiste smeermiddel wordt gebruikt.

Plaats de fles glijmiddel op het binnenkanaal van de masturbator en vul het kanaal met voldoende glijmiddel. Schuif je penis in het kanaal en bevochtig de penis met de gel door deze langzaam te penetreren en opzij te draaien.

4. Pas het zuigeffect aan

De Fleshlight is klaar wanneer deze is gevuld met smeermiddel. Soms zult u merken dat de interne druk te sterk of te zwak is. U kunt het absorptievermogen van veel Fleshlights aanpassen door de dop aan de achterkant van de dop te draaien. De binnendruk in het speeltje wordt verhoogd door een sterker of volledig draaien. De druk kan worden verminderd door de dop los te draaien. Zeer lage druk treedt op wanneer de dop volledig is verwijderd.

Experimenteer met wat je leuk vindt. Het hangt af van je persoonlijke voorkeuren, welke druk binnen moet heersen. Sommige mannen genieten van verschillende zuigkrachten door de dop tijdens gebruik te regelen. Anderen vinden een instelling die ze permanent gebruiken.

5. Gebruik van de Fleshlight

Hoe u de Fleshlight gebruikt, is aan u. In principe zijn er echter twee opties. Aan de ene kant kan de Fleshlight handmatig met de hand worden gebruikt. Aan de andere kant kan een Fleshlight ook worden gebruikt zonder dat de handen het speeltje raken.

  • De manuele optie werkt op dezelfde manier als klassieke masturbatie: terwijl de Fleshlight met één of twee handen wordt bewogen, kunt u uzelf stimuleren.
  • De Fleshlight kan ook tussen twee objecten worden geklemd. Stevige kussens op een matras kunnen ondersteuning bieden. Banken bieden vaak de mogelijkheid om een ​​zaklamp te repareren. Fleshlight-accessoires zijn onder andere een zuignaphouder voor tegels of glas (Fleshlight Shower Mount), een iPad-houder (Launchpad) en nog veel meer. Sommige mannen stoppen de Fleshlight in een schoen.
Onze keuze

Deze versie is extreem populair op Amazon en is zelfs de bestverkopende van alle modellen. Dit komt waarschijnlijk vooral door de lage prijs. & # X1f609;

Fleshlight review deep dive

Meest intens

Destroya is een van de meest intense texturen, maar met grote verscheidenheid in breedte en druk is het geschikt voor alle mannen.

Fleshlight best sleeve review

Hoe wordt de Fleshlight schoongemaakt?
Na gebruik van de Fleshlight, moet deze ALTIJD zo snel mogelijk worden gereinigd, zodat het speelgoed in goede conditie blijft voor volwassenen. Gelukkig is dit werk heel gemakkelijk met de meeste Fleshlights. Verwijder eerst de plastic behuizing, die u later kunt schoonmaken met een vochtige doek. Veel belangrijker is het reinigen van de inlay, waarvoor u alleen warm water moet gebruiken.

Smeermiddelen en andere vloeistoffen moeten tijdens het reinigen volledig worden verwijderd. Zorg ervoor dat u geen olieachtige producten of huishoudelijke reinigingsmiddelen gebruikt voor dit werk. Na het reinigen moet de inlay volledig drogen voordat deze opnieuw in de behuizing wordt geplaatst. Het volledig drogen van de mouwen gedurende meerdere dagen is belangrijk omdat anders schimmelvorming kan optreden. Vroeger gebruikte ik altijd Fleshwash.

Zie de beste fleshlight sleeve textuur beneden.

7. Permanent gebruik van het seksspeeltje

Zoals je kunt zien, is het heel eenvoudig om de Fleshlight te gebruiken. Al na een paar keer wordt duidelijk dat voorbereiding en reiniging routine worden, wat slechts een korte tijd kost. Door de Fleshlight te gebruiken, ontdekt u unieke mogelijkheden om stimulatie te ervaren. Fleshlight kan op vele manieren worden gebruikt om te genieten van erotische charmes. Vergeet niet dat er geen goed of fout is bij het gebruik van Fleshlights. Zolang je jezelf niet in gevaar brengt, kun je doen wat je voelt. Dat is tenslotte het doel van een erotisch artikel.

7
Perfecte sensatie
7.1
Geweldig

3

Speeltjes Fleshlight Girls – Brown Pussy Misty Stone

Het Bump N Grind-kanaal is de exclusieve innerlijke textuurVolledige recensie lezen
6.9
Geweldig
6.9
Geweldig

5

Massage naakt poesje Bibi Jones

Сanal bedekt met een zeer dichte textuur hobbelsVolledige recensie lezen
6.7
Geweldig
7.1
Geweldig

7

Beste realistische textuur Fleshlight: Pussy Tera Patrick

Werkt zoals beschreven, het materiaal voelt heel zacht en goed aan.Volledige recensie lezen
3.3
Tweede plaats

8

Jessica Drake – Review Masturbator

Dit maakt de publicatie van de ‘hemelse’ structuur des te aangenamer, omdat de voorste helft van het kanaal extreem smal is ontworpen.Volledige recensie lezen
8.3
Goede keuze
8.4
Onze keuze

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics