Instrucțiuni: Cum să utilizați un Fleshlight? 2021 thesocialu101.com

Instrucțiuni: Cum să utilizați un Fleshlight?

Cum to use fleshlight correctly
cum să folosiți o lumină de carne

Aproape orice altă jucărie sexuală pentru bărbați este la fel de populară și populară ca și Fleshlight. Sute, dacă nu chiar mii, de diferite modele și variații sunt disponibile. Bărbații, care vor să cumpere un Fleshlight pentru prima dată, sunt de obicei uciși în primul rând de oferta imensă. Nu este ușor să obțineți o imagine de ansamblu și mulți nu știu cum să utilizați masturbatorul. Eu vă explic cum pregătiți, folosiți și curățați jucăria. De asemenea, puteți folosi sfaturi utile pentru a preveni pericolele care pot apărea în timpul curățării.

Top Fleshlight Verificați prețul Beneficii scurte
�� Zborul Fleshlight
(Alegerea noastră)
Formă compactă, perfectă
�� Fleshlight Destroya
(Intens)
Textura foarte strânsă și intensă
Tori Negru
(Competitorul de pe locul 2)
Stimulare durabilă
Piele de piele – Grip Extrem de discret și ușor de ascuns
Turbocompresor Bine, dar nu se compară cu ceilalți

1. Scoateți tija de plastic

Dacă utilizați Fleshlight pentru prima dată, veți observa un tub în manșon în timpul inspecției. Această bară de plastic protejează interiorul masturbatorului de lipirea în timpul producției, depozitării și transportului. Stickul trebuie scos înainte de a folosi Lovetoy – în caz contrar există riscul de rănire. Tija de protecție este pur și simplu scos.
Dacă doriți, puteți utiliza tija după fiecare proces de curățare. Cu toate acestea, nu am găsit niciun avantaj sau dezavantaj.

2. Curățați și încălziți Fleshlight

Înainte de a utiliza Fleshlight pentru prima dată, încălziți-l la temperatura corpului. Fleshlight este deosebit de distractiv când ajustați temperatura inserției la temperatura corpului de 37 de grade Celsius. Nu ar fi normal să folosiți Fleshlight când este rece. O modalitate bună de a încălzi jucăria de dragoste este un bazin de apă umplut cu apă caldă de la robinet. Ar trebui să scufundați interiorul Fleshlight (numit inserție sau manșon) în apă timp de câteva minute. În mod normal, cinci-zece minute sunt suficiente pentru a finaliza acest preparat.

Asigurați-vă că Fleshlight este complet acoperit cu apă în acest timp. Folosiți doar alte articole pentru a împrăștia jucăria astfel încât să nu ajungă la suprafață în timpul fazei de încălzire. De exemplu, puteți utiliza o sticlă mare de lubrifiant pentru a ține inserția Fleshlight în partea de jos a bazinului. Acest lucru are avantajul că lichidul este de asemenea încălzit la temperatura corpului.

Nu încălzi niciodată un aparat Fleshlight în cuptorul cu microunde sau în apa fierbinte. Există pericolul ca jucăria să fie distrusă. Producătorul acestor jucării indică în instrucțiuni ce posibilități de încălzire sunt posibile. Pe lângă o baie de apă caldă, puteți utiliza și accesoriul pentru încălzirea manșonului.

3. Folosiți întotdeauna Fleshlight cu lubrifiant

Când Fleshlight a atins temperatura corectă, puteți trece la pasul următor. Trebuie să utilizați întotdeauna lubrifianți pentru a vă bucura de o experiență plăcută. Asigurați-vă că este un lubrifiant pe bază de apă. Multe inserții Fleshlight sunt fabricate din material sintetic care arată ca pielea. Acest material ar fi distrus de ulei mineral care conține gel de lubrifiere sau uleiuri esențiale. Există, de asemenea, un pericol de pericol datorat lubrifianților pe bază de silicon, care pot provoca daune jucăriilor.

Din fericire, producătorii de geluri de lubrifiere oferă multe variante, în principal din apă. Am scris o revizuire a Fleshlube. Cu un gel de lubrifiant pe bază de apă, puteți utiliza cât mai mult lichid pe cât doriți. Nu există efecte negative asupra Fleshlight atunci când se utilizează lubrifiantul potrivit.

Puneți sticla de lubrifiant pe canalul interior al masturbatorului și umpleți canalul cu mult lubrifiant. Glisați penisul în canal și umeziți penisul cu gelul penetrând lent și întorcându-l în lateral.

4. Reglați efectul de aspirație

Fleshlight este gata când este umplut cu lubrifiant. Uneori veți descoperi că presiunea internă este prea puternică sau prea slabă. Puteți ajusta absorbția multor Fleshlights rotind capacul de pe spatele capacului. Presiunea interioară în jucărie este mărită printr-o răsucire mai puternică sau mai completă. Presiunea poate fi redusă prin slăbirea capacului. Presiunea foarte joasă apare atunci când capacul este îndepărtat complet.

Experimentați cu ceea ce vă place. Depinde de preferințele tale personale, care presiune ar trebui să prevaleze înăuntru. Unii bărbați se bucură de forțe de aspirație diferite prin reglarea capacului în timpul utilizării. Alții găsesc o setare pe care o folosesc permanent.

5. Utilizarea Fleshlight

Modul în care utilizați Fleshlight depinde de dvs. În principiu, însă, există două opțiuni. Pe de o parte, Fleshlight poate fi folosit manual cu mâna. Pe de altă parte, un Fleshlight poate fi folosit și fără ca mâinile să atingă jucăria.

  • Opțiunea manuală funcționează în mod similar cu masturbarea clasică: în timp ce Fleshlight este mutat cu una sau două mâini, puteți să vă stimulați.
  • Fleshlight poate fi de asemenea fixat între două obiecte. Firme perne pe o saltea pot oferi sprijin. Canapele oferă adesea posibilitatea de a fixa o lanternă. Accesoriile Fleshlight includ un suport de aspirație pentru dale sau sticlă (Fleshlight Shower Mount), un suport pentru iPad (Launchpad) și multe altele. Unii oameni au pus Fleshlight într-un pantof.
Alegerea noastră

Această versiune este extrem de populară pe Amazon, este chiar cea mai bună vânzare a tuturor modelelor. Acest lucru se datorează, probabil, în principal prețului scăzut. & # X1f609;

Fleshlight review deep dive

Cel mai intens

Destroya este una dintre cele mai intense texturi, dar cu o mare varietate de lățime și presiune este potrivită pentru toți bărbații.

Fleshlight best sleeve review

Cum se curăță Fleshlight??
După folosirea Fleshlight, trebuie să fie ÎNTOTDEAUNA curățată cât mai repede posibil, astfel încât jucăria să rămână în stare bună pentru adulți. Din fericire, această lucrare este foarte simplă cu majoritatea Fleshlights. Mai întâi scoateți carcasa din plastic, pe care o puteți curăța mai târziu cu o cârpă umedă. Mult mai important este curățarea inlay-ului, pentru care ar trebui să folosiți numai apă caldă.

Lubrifianții și alte lichide trebuie îndepărtate complet în timpul curățării. Aveți grijă să nu folosiți produse uleioase sau produse de curățat de uz casnic pentru acest lucru. După curățare, inlay-ul trebuie să se usuce complet înainte de reintroducerea în carcasă. Uscarea completă a manșoanelor timp de câteva zile este importantă deoarece în caz contrar se poate dezvolta mucegaiul. Am folosit întotdeauna Fleshwash.

Consultați secțiunea cea mai bună textură cu manșetă fleshlight de mai jos.

7. Utilizarea permanentă a jucăriei sexuale

După cum puteți vedea, este foarte ușor să utilizați Fleshlight. După doar câteva ori, devine clar că pregătirea și curățarea devin rutină, ceea ce durează doar puțin. Folosind Fleshlight veți descoperi posibilități unice de a experimenta stimularea. Fleshlight poate fi folosit în multe feluri pentru a se bucura de farmece erotice. Amintiți-vă că nu există nici un drept sau rău atunci când utilizați Fleshlights. Atâta timp cât nu vă puneți în pericol, puteți face ceea ce simți. La urma urmei, acesta este scopul unui articol erotic.

7
Senzație perfectă
7.1
Minunat
6.9
Minunat
6.9
Minunat

5

Masaj Pussy Nud Bibi Jones

Canal acoperit de o umflătură foarte densă a texturiiCitiți recenzia completă
6.7
Minunat
7.1
Minunat

7

Cea mai bună textură realistă Fleshlight: Pussy Tera Patrick

Funcționează după cum este descris, materialul se simte foarte moale și bun.Citiți recenzia completă
3.3
Competitorul de pe locul 2

8

Jessica Drake – recenzie Masturbator

Aceasta face ca publicarea structurii “Heavenly” să fie mult mai plăcută, deoarece jumătatea din față a canalului a fost proiectată extrem de îngustă.Citiți recenzia completă
8.3
Buna alegere

9

Fleshlight Flight pilot & instructor de revizuire

Cea mai bună alegere pentru banii dvs., foarte recomandăm!Citiți recenzia completă
8.4
Alegerea noastră

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics