Инструкции: Как да използвате Fleshlight? 2021 thesocialu101.com

Инструкции: Как да използвате Fleshlight?

как to use fleshlight correctly
как да използвате светлина на плътта

Едва ли другата секс играчка за мъжете е толкова популярна и популярна като Fleshlight. Стотици, ако не и хиляди, с различни дизайни и варианти са на разположение. Мъжете, които искат да купят Fleshlight за първи път, обикновено са убити преди всичко от огромното предложение. Не е лесно да се направи преглед и много от тях не знаят как да използват мастурбатора. Обяснявам как подготвяте, използвате и почиствате играчката. Можете също да използвате полезните съвети, за да предотвратите опасностите, които могат да възникнат по време на почистването.

Нагоре Fleshlight Проверете цената Кратки ползи
�� Fleshlight Flight
(Нашият избор)
Компактна, перфектна форма
�� Fleshlight Destroya
(Интензивно)
Много строга и интензивна текстура
Тори Блек
(Второ място)
Устойчиво стимулиране
Fleshskins – Grip Изключително дискретно и лесно се крие
Турбо запалване Добре, но не се сравнява с останалите

1. Извадете пластмасовия прът

Ако използвате Fleshlight за първи път, ще забележите тръба в ръкава по време на инспекцията. Този пластмасов прът предпазва вътрешността на мастурбатора от залепване по време на производство, съхранение и транспортиране. Преди да използвате Lovetoy, пръчката трябва да се извади – в противен случай съществува опасност от нараняване. Защитната пръчка е просто издърпана.
Ако желаете, можете да използвате пръчката след всеки процес на почистване. Не намирам обаче никакво предимство или недостатък.

2. Почистете и нагрявайте Fleshlight

Преди да използвате Fleshlight за първи път, затоплете я на телесна температура. Fleshlight е особено забавно, когато регулирате температурата на вложката до телесната температура от 37 градуса по Целзий. Не би било естествено да използвате Fleshlight, когато е студено. Един добър начин да загреете любовната играчка е воден басейн, изпълнен с топла чешмяна вода. Трябва да потапяте вътрешността на Fleshlight (наречена вложка или ръкав) във вода за няколко минути. Обикновено пет до десет минути са достатъчни, за да завършат тази подготовка.

Уверете се, че Fleshlight е напълно покрит с вода през това време. Просто използвайте други предмети, за да намалите теглото на играчката, така че да не достигне до повърхността по време на фазата на загряване. Например, можете да използвате голяма бутилка смазка, за да държите вложката на Fleshlight в дъното на басейна. Това има предимството, че течността се нагрява и на телесната температура.

Никога не загрявайте Fleshlight в микровълнова или вряща вода. Съществува опасност играчката да бъде унищожена. Производителят на тези играчки посочва в инструкциите кои възможности за отопление са възможни. В допълнение към топлата водна баня можете да използвате и аксесоара за загряване на ръкава.

3. Използвайте Fleshlight винаги със смазка

Когато Fleshlight достигна точната температура, можете да продължите към следващата стъпка. Винаги трябва да използвате смазочни материали, за да преживеете приятно преживяване. Уверете се, че това е смазка на водна основа. Много вложки Fleshlight са изработени от синтетичен материал, който изглежда като кожа. Този материал би бил унищожен от минерално масло, съдържащо смазочен гел или етерични масла. Съществува и опасност от опасност от смазочни масла на базата на силикон, които също могат да причинят вреда на играчките.

За щастие, производителите на смазочни гелове предлагат много варианти, главно направени от вода. Написах преглед на Fleshlube. С водна лубрикант гел, можете да използвате толкова много течност, колкото искате. Няма никакви отрицателни ефекти върху вашия Fleshlight, когато се използва правилната смазка.

Поставете бутилката смазка върху вътрешния канал на мастурбатора и напълнете канала с много смазка. Плъзнете пениса си в канала и навлажнете пениса с гела, като го пробиете бавно и го завъртите настрани.

4. Нагласете всмукателния ефект

Fleshlight е готов, когато се пълни със смазка. Понякога ще откриете, че вътрешното налягане е твърде силно или твърде слабо. Можете да регулирате абсорбцията на много Fleshlights, като завъртите капачката на гърба на капачката. Вътрешното налягане в играчката се увеличава чрез по-силно или пълно завъртане. Налягането може да се намали, като се разхлаби капачката. Много ниско налягане се получава, когато капачката е напълно отстранена.

Експериментирайте с това, което ви харесва. Зависи от вашите лични предпочитания, които натиск трябва да преобладава вътре. Някои мъже се радват на различни силови сили, като регулират капачката по време на употреба. Други намерят настройка, която използват постоянно.

5. Използване на Fleshlight

Как да използвате Fleshlight зависи от вас. По принцип обаче има две възможности. От една страна, Fleshlight може да се използва ръчно на ръка. От друга страна, Fleshlight може да се използва и без ръцете да се докоснат до играчката.

  • Ръчната опция работи по подобен начин на класическата мастурбация: докато Fleshlight се движи с една или две ръце, можете да стимулирате себе си.
  • Fleshlight може да бъде захванат между два предмета. Фиксираните възглавнички на матрака могат да осигурят подкрепа. Мека мебелите често предлагат възможност за фиксиране на фенерче. Аксесоарите за Fleshlight включват държач на всмукателна чаша за плочки или стъкло (Fleshlight Shower Mount), държач за iPad (Launchpad) и много други. Някои хора сложиха Fleshlight в обувка.
Нашият избор

Тази версия е изключително популярна на Amazon, дори е най-продаваната от всички модели. Това вероятно се дължи главно на ниската цена. & # X1f609;

Fleshlight review deep dive

Най-интензивен

Destroya е една от най-интензивните текстури, но с голямо разнообразие по ширина и налягане е подходяща за всички мъже.

Fleshlight best sleeve review

Как се почиства Fleshlight?
След като използвате Fleshlight, тя винаги трябва да се почиства възможно най-бързо, така че играчката да остане в добро състояние за възрастни. За щастие тази работа е много лесно с повечето Fleshlights. Първо извадете пластмасовия корпус, който можете да почистите по-късно с влажна кърпа. Много по-важно е почистването на инкрустацията, за което трябва да използвате само топла вода.

Смазочните материали и други течности трябва да бъдат напълно отстранени по време на почистването. Внимавайте да не използвате мазни продукти или домакински почистващи препарати за тази работа. След почистване, инкрустата трябва да изсъхне напълно, преди да я поставите отново в корпуса. Пълното изсушаване на ръкавите за няколко дни е важно, защото в противен случай може да се развие мухъл. Винаги използвах Fleshwash.

Моля, вижте най-добрата текстура на ръкавите на fleshlight По-долу.

7. Постоянна употреба на секс играчката

Както виждате, Fleshlight е много лесно да използвате. След няколко пъти става ясно, че подготовката и почистването стават рутинни, което отнема само малко време. Чрез използването на Fleshlight ще откриете уникални възможности за стимулиране. Fleshlight може да се използва по много начини, за да се насладите на еротични очарования. Не забравяйте, че няма право или неправилно, когато използвате Fleshlights. Докато не застрашавате себе си, можете да направите това, което чувствате. В края на краищата това е целта на една еротична статия.

7
Перфектно усещане
7.1
страхотен
6.9
страхотен
6.9
страхотен
6.7
страхотен

6

Кристи Мък: Прегледайте Fleshlight Pussy преди и след

здраво и интензивно, с голямо качество на оргазъмПрочетете пълния преглед
7.1
страхотен

7

Най – добра реалистична текстура Fleshlight: Pussy Tera Patrick

Работи както е описано, материалът се чувства наистина мек и добър.Прочетете пълния преглед
3.3
Подгласник

8

Джесика Дрейк – Преглед на мастурбатора

Това прави публикуването на “Небесната” структура още по-приятно, тъй като предната половина на канала е проектирана изключително тясна.Прочетете пълния преглед
8.3
Добър избор

9

Проучване на Fleshlight Flight pilot & instructor

Най-добрият избор за вашите пари, силно препоръчваме!Прочетете пълния преглед
8.4
Нашият избор

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics