Instruksjoner: Hvordan bruke Fleshlight? 2021 thesocialu101.com

Instruksjoner: Hvordan bruke Fleshlight?

hvordan to use fleshlight correctly
hvordan du bruker et kjøttlampe

Knapt noe annet sexleksak for menn er like populært og populært som Fleshlight. Hundrevis, om ikke tusenvis av forskjellige design og variasjoner er tilgjengelige. Menn, som ønsker å kjøpe Fleshlight for første gang, blir vanligvis drept først og fremst av det store tilbudet. Det er ikke lett å få oversikt, og mange vet ikke hvordan man bruker masturbatoren. Jeg forklarer hvordan du forbereder, bruker og rengjør leketøyet. Du kan også bruke de nyttige hintene for å unngå farer som kan oppstå under rengjøring.

Topp Fleshlight Sjekk pris Korte fordeler
�� Fleshlight Flight
(Vårt valg)
Kompakt, perfekt form
�� Fleshlight Destroya
(Intens)
Veldig stram og intens tekstur
Tori Black
(Runner-Up)
Bærekraftig stimulering
Fleshskins – Grip Ekstremt diskret og lett å skjule
Turbo Tenning Bra, men sammenligner ikke med de andre

1. Fjern plaststangen

Hvis du bruker Fleshlight for første gang, vil du merke et rør i ermet under inspeksjonen. Denne plaststangen beskytter innsiden av onaneren fra å stikke under produksjon, lagring og transport. Pinnen må fjernes før du bruker Lovetoy – ellers er det fare for skade. Beskyttelsesstangen er ganske enkelt trukket ut.
Hvis du ønsker det, kan du bruke stangen etter hver rengjøringsprosess. Imidlertid har jeg ikke funnet noen fordel eller ulempe.

2. Rengjør og varme Fleshlight

Før du bruker Fleshlight for første gang, varm det til kroppstemperatur. Fleshlight er spesielt morsomt når du justerer temperaturen på innsatsen til kroppstemperaturen på 37 grader Celsius. Det ville ikke føles naturlig å bruke Fleshlight når det er kaldt. En god måte å varme opp kjærlighets leketøy er et vanntank fylt med varmt vann fra springen. Du bør fordype innsiden av Fleshlight (kalt innsats eller hylse) i vann i noen minutter. Normalt er fem til ti minutter nok til å fullføre denne forberedelsen.

Kontroller at Fleshlight er fullstendig dekket med vann i løpet av denne tiden. Bruk bare andre gjenstander til å vekt ned leken slik at den ikke kommer til overflaten under oppvarmingsfasen. For eksempel kan du bruke en stor flaske smøremiddel for å holde innsatsen til Fleshlight på bunnen av bassenget. Dette har fordelen at væsken også oppvarmes til kroppstemperatur.

Varm aldri Fleshlight i mikrobølgeovnen eller kokende vann. Det er fare for at leketøyet vil bli ødelagt. Produsenten av disse lekene peker ut i instruksjonene hvilke muligheter for oppvarming er mulig. I tillegg til et varmtvannsbad kan du også bruke Sleeve Warmer tilbehør.

3. Bruk Fleshlight alltid med smøremiddel

Når Fleshlight har nådd riktig temperatur, kan du gå videre til neste trinn. Du bør alltid bruke smøremidler for å oppleve en behagelig opplevelse. Pass på at det er et vannbasert smøremiddel. Mange Fleshlight inlegg er laget av syntetisk materiale som ser ut som hud. Dette materialet vil bli ødelagt av mineralolje som inneholder smøre gel eller eteriske oljer. Det er også fare for fare fra silikonbaserte smøremidler, noe som også kan skade leker.

Heldigvis tilbyr produsentene av smørende geler mange varianter, hovedsakelig laget av vann. Jeg har skrevet en anmeldelse av Fleshlube. Med en vannbasert smøremiddelgel kan du bruke så mye væske som du vil. Det er ingen negative effekter på Fleshlight når riktig smøremiddel brukes.

Sett flasken smøremiddel på masturbatorens indre kanal og fyll kanalen med mye smøremiddel. Skyv penis inn i kanalen og våt penis med gelen ved sakte å trenge inn i den og dreie den sidelengs.

4. Juster sugeffekten

Fleshlight er klar når den er fylt med smøremiddel. Noen ganger vil du oppdage at det indre trykket er for sterkt eller for svakt. Du kan justere absorpsjonen til mange Fleshlights ved å snu hetten på baksiden av lokket. Det indre trykket i leketøyet økes med sterkere eller komplett vridning. Trykket kan reduseres ved å løsne lokket. Meget lavt trykk oppstår når lokket er helt fjernet.

Eksperimentere med det du liker Det avhenger av dine personlige preferanser, hvilket trykk bør råde innenfor. Noen menn har forskjellige sugekrefter ved å regulere hetten under bruk. Andre finner en innstilling som de bruker permanent.

5. Bruk av Fleshlight

Hvordan du bruker Fleshlight er opp til deg. I prinsippet er det imidlertid to alternativer. På den ene siden kan Fleshlight brukes manuelt for hånd. På den annen side kan en Fleshlight også brukes uten at hendene berører leketøyet.

  • Det manuelle alternativet fungerer på samme måte som klassisk onani: mens Fleshlight er flyttet med en eller to hender, kan du stimulere deg selv.
  • Fleshlight kan også klemmes mellom to objekter. Fast puter på en madrass kan gi støtte. Sofaer tilbyr ofte muligheten til å fikse en lommelykt. Fleshlight tilbehør inkluderer en sugekoppholder for fliser eller glass (Fleshlight Shower Mount), en iPadholder (Launchpad) og mye mer. Noen menn setter Fleshlight i en sko.
Vårt valg

Denne versjonen er ekstremt populær på Amazon, det er til og med den bestselgende av alle modellene. Dette skyldes trolig hovedsakelig den lave prisen. & # X1f609;

Fleshlight review deep dive

Mest Intense

Destroya er en av de mest intense teksturer, men med stort utvalg i bredde og trykk er den egnet for alle menn.

Fleshlight best sleeve review

Hvordan rengjøres Fleshlight?
Etter bruk av Fleshlight må den alltid rengjøres så raskt som mulig, slik at leketøyet fortsatt er i god stand for voksne. Heldigvis er dette arbeidet veldig enkelt med de fleste Fleshlights. Fjern først plasthuset, som du kan rengjøre senere med en fuktig klut. Mye viktigere er rengjøring av innlegget, som du kun skal bruke varmt vann.

Smøremidler og andre væsker skal fjernes helt under rengjøring. Vær forsiktig så du ikke bruker oljeprodukter eller husholdningsrenere for dette arbeidet. Etter rengjøring må innlegget tørke helt før det settes inn i huset igjen. Fullstendig tørking av ermene i flere dager er viktig fordi ellers kan mold utvikles. Jeg pleide alltid å bruke Fleshwash.

Vennligst se beste fleshlight ermetekstur under.

7. Permanent bruk av sexleketøyet

Som du kan se, er det veldig enkelt å bruke Fleshlight. Etter bare noen få ganger blir det klart at forberedelse og rengjøring blir rutine, som bare tar kort tid. Ved å bruke Fleshlight vil du oppdage unike muligheter for å oppleve stimulering. Fleshlight kan brukes på mange måter for å nyte erotiske sjarm. Husk at det ikke er riktig eller feil når du bruker Fleshlights. Så lenge du ikke truer deg selv, kan du gjøre det som føles. Tross alt er det meningen med en erotisk artikkel.

7
Perfekt følelse
7.1
Rått

3

Sexleker Fleshlight Girls – Brown Pussy Misty Stone

Bump N Grind-kanalen er den eksklusive indre teksturLes hele anmeldelsen
6.9
Rått
6.9
Rått

5

Massasje Nakenpussy Bibi Jones

Сanal dekket av svært tette teksturhullLes hele anmeldelsen
6.7
Rått
7.1
Rått

7

Best Realistic Texture Fleshlight: Fitte Tera Patrick

Fungerer som beskrevet, materialet føles veldig mykt og godt.Les hele anmeldelsen
3.3
Runner-Up

8

Jessica Drake – Anmeldelse Masturbator

Dette gjør publikasjonen av den “himmelske” strukturen enda mer behagelig, da den fremre halvdelen av kanalen ble designet svært smal.Les hele anmeldelsen
8.3
Godt valg
8.4
Vårt valg

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics