Instruktioner: Hur använder man Fleshlight? 2021 thesocialu101.com

Instruktioner: Hur använder man Fleshlight?

hur to use fleshlight correctly
hur man använder ett köttljus

Nästan alla andra sexleksaker för män är lika populära och populära som Fleshlight. Hundratals, om inte tusentals, av olika mönster och variationer finns tillgängliga. Män, som vill köpa en Fleshlight för första gången, dödas vanligtvis först av det stora erbjudandet. Det är inte lätt att få en översikt och många vet inte hur man använder onaneren. Jag förklarar hur du förbereder, använder och rengör leksaken. Du kan också använda de användbara tipsen för att förhindra faror som kan uppstå vid rengöring.

Top Fleshlight Kolla pris Korta fördelar
�� Fleshlight Flight
(Vårt val)
Kompakt, perfekt form
�� Fleshlight Destroya
(Intensiv)
Mycket snäv och intensiv konsistens
Tori Black
(Tvåan)
Hållbar stimulans
Fleshskins – Grip Extremt diskret och lätt att dölja
Turbontändning Bra, men jämför inte med de andra

1. Ta av plaststången

Om du använder Fleshlight för första gången märker du ett rör i ärmen under inspektionen. Denna plaststav skyddar inuti masturbatorn från att hålla fast vid produktion, lagring och transport. Pinnen måste tas bort innan du använder Lovetoy – annars finns risk för skada. Skyddsstången dras helt enkelt ut.
Om du önskar kan du använda staven efter varje rengöring. Jag har emellertid inte funnit någon fördel eller nackdel.

2. Rengör och värm din Fleshlight

Innan du använder Fleshlight för första gången, värm den till kroppstemperatur. Fleshlight är speciellt kul när du justerar insatsens temperatur till kroppstemperaturen på 37 grader Celsius. Det skulle inte vara naturligt att använda Fleshlight när det är kallt. Ett bra sätt att värma upp kärleksleken är ett vattenbehållare fyllt med varmt kranvatten. Du bör sänka in fleshlightens insida (kallad insats eller hylsa) i vatten i några minuter. Normalt är fem till tio minuter tillräckligt för att slutföra denna förberedelse.

Se till att Fleshlight är heltäckt med vatten under denna tid. Använd bara andra föremål för att väga ner leksaken så att den inte kommer till ytan under uppvärmningsfasen. Till exempel kan du använda en stor flaska smörjmedel för att hålla Fleshlight-insatsen längst ner i poolen. Detta har fördelen att vätskan också värms upp till kroppstemperatur.

Värm aldrig Fleshlight i mikrovågsugnen eller kokande vatten. Det finns en fara att leksaken kommer att förstöras. Tillverkaren av dessa leksaker pekar ut i instruktionerna vilka möjligheter till uppvärmning är möjliga. Förutom ett varmt vattenbad kan du också använda Ermvarmer-tillbehöret.

3. Använd alltid Fleshlight med smörjmedel

När din Fleshlight har nått rätt temperatur kan du gå vidare till nästa steg. Du bör alltid använda smörjmedel för att uppleva en behaglig upplevelse. Se till att det är ett vattenbaserat smörjmedel. Många Fleshlight inlägg är gjorda av syntetiskt material som ser ut som huden. Detta material skulle förstöras av mineralolja innehållande smörjgel eller eteriska oljor. Det finns också risk för fara från silikonbaserade smörjmedel, vilket också kan orsaka skador på leksaker.

Lyckligtvis erbjuder tillverkarna av smörjgeler många varianter, huvudsakligen gjorda av vatten. Jag har skrivit en recension av Fleshlube. Med en vattenbaserad smörjmedelsgel kan du använda så mycket vätska som du vill. Det finns inga negativa effekter på din Fleshlight när rätt smörjmedel används.

Sätt flaskan smörjmedel på masturbatorens inre kanal och fyll i kanalen med mycket smörjmedel. Skjut in din penis i kanalen och fukt penis med gelén genom att långsamt penetrera den och vrida den i sidled.

4. Justera sugeffekten

Fleshlight är klar när den fylls med smörjmedel. Ibland kommer du att upptäcka att det inre trycket är för starkt eller för svagt. Du kan justera absorptionen hos många Fleshlights genom att vrida locket på baksidan av locket. Det inre trycket i leksaken ökas genom en starkare eller komplett vridning. Trycket kan minskas genom att lossa locket. Mycket lågt tryck uppträder när locket är helt avlägsnat.

Experimentera med vad du vill. Det beror på dina personliga preferenser, vilket tryck bör råda inuti. Vissa män njuter av olika sugkrafter genom att reglera locket under användning. Andra hittar en inställning som de använder permanent.

5. Användning av Fleshlight

Hur du använder Fleshlight är upp till dig. I princip finns dock två alternativ. Å ena sidan kan Fleshlight användas manuellt för hand. Å andra sidan kan en Fleshlight också användas utan att händerna röra på leksaken.

  • Det manuella alternativet fungerar på samma sätt som klassisk onani: medan Fleshlight flyttas med en eller två händer kan du stimulera dig själv.
  • Fleshlight kan också klämmas mellan två objekt. Fast kuddar på en madrass kan ge stöd. Soffor erbjuder ofta möjlighet att fixa en ficklampa. Fleshlight tillbehör inkluderar en sugkopphållare för kakel eller glas (Fleshlight Shower Mount), en iPadhållare (Launchpad) och mycket mer. Några män sätter Fleshlight i en sko.
Vår pick

Den här versionen är extremt populär på Amazon, det är även den bästsäljande av alla modeller. Det beror förmodligen främst på det låga priset. & # X1f609;

Fleshlight review deep dive

Mest Intense

Destroya är en av de mest intensiva texturerna men med stor variation i bredd och tryck är den lämplig för alla män.

Fleshlight best sleeve review

Hur rengörs Fleshlight?
Efter att ha använt Fleshlight måste den alltid rengöras så snabbt som möjligt så att leksaken fortfarande är i gott skick för vuxna. Lyckligtvis är detta arbete väldigt enkelt med de flesta Fleshlights. Ta först bort plasthuset, vilket du kan rengöra senare med en fuktig trasa. Mycket viktigare är rengöringen av inlägget, för vilket du bara ska använda varmt vatten.

Smörjmedel och andra vätskor ska avlägsnas fullständigt under rengöring. Var försiktig så att du inte använder oljiga produkter eller hushållsrengöringsmedel för detta arbete. Efter rengöring måste inlägget torka helt innan du sätter tillbaka det i huset. Den fullständiga torkningen av ärmarna i flera dagar är viktig eftersom annars mögel kan utvecklas. Jag brukade alltid använda Fleshwash.

Vänligen se bästa fleshlight muffinsstruktur Nedan.

7. Permanent användning av sexleksaket

Som du kan se är det mycket enkelt att använda Fleshlight. Efter några gånger blir det klart att förberedelse och rengöring blir rutinmässigt, vilket bara tar en kort tid. Genom att använda Fleshlight kommer du att upptäcka unika möjligheter att uppleva stimulans. Fleshlight kan användas på många sätt för att njuta av erotiska charmar. Kom ihåg att det inte är rätt eller fel när du använder Fleshlights. Så länge du inte äventyrar dig själv, kan du göra vad som känns. Det är trots allt meningen med en erotisk artikel.

7
Perfekt känsla
7,1
Grymt bra
6,9
Grymt bra
6,9
Grymt bra

5

Massage Naken Fuss Bibi Jones

Сanal täckt av mycket täta konsistensstötarLäs hela recensionen
6,7
Grymt bra
7,1
Grymt bra

7

Bästa realistiska textur Fleshlight: Pussy Tera Patrick

Fungerar som beskrivet, materialet känns väldigt mjukt och gott.Läs hela recensionen
3,3
Tvåan

8

Jessica Drake – Recension Masturbator

Detta gör publikationen av den “himmelska” strukturen allt mer tilltalande, eftersom den främre halvan av kanalen utformades extremt smal.Läs hela recensionen
8,3
Bra val

9

Fleshlight Flight pilot & instruktör recension

Bästa valet för dina pengar, rekommenderar starkt!Läs hela recensionen
8,4
Vår pick

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics