Instruktioner: Sådan bruger du Fleshlight? 2021 thesocialu101.com

Instruktioner: Sådan bruger du Fleshlight?

hvordan to use fleshlight correctly
hvordan man bruger et kødlys

Næsten ethvert andet sexlegetøj til mænd er lige så populært og populært som Fleshlight. Hundreder, hvis ikke tusindvis af forskellige designs og variationer er tilgængelige. Mænd, der gerne vil købe en Fleshlight for første gang, bliver som regel dræbt af det store tilbud. Det er ikke nemt at få et overblik, og mange ved ikke, hvordan man bruger onaneren. Jeg forklarer, hvordan du forbereder, bruger og rengør legetøjet. Du kan også bruge de nyttige råd til at forhindre farer, der kan opstå under rengøring.

Top Fleshlight Tjek pris Korte fordele
�� Fleshlight Flight
(Vores valg)
Kompakt, perfekt form
�� Fleshlight Destroya
(Intens)
Meget tæt og intens tekstur
Tori Black
(Runner-Up)
Bæredygtig stimulering
Fleshskins – Grip Ekstremt diskret og nem at skjule
Turbo tænding Godt, men sammenligner ikke med de andre

1. Fjern plaststangen

Hvis du bruger Fleshlight for første gang, vil du mærke et rør i ærmet under inspektionen. Denne plastikstang beskytter indersiden af ​​masturbatoren mod at holde fast under produktion, opbevaring og transport. Pinden skal fjernes, før du bruger Lovetoy – ellers er der risiko for skade. Beskyttelsesstangen er simpelthen trukket ud.
Hvis du ønsker det, kan du bruge stangen efter hver rengøringsproces. Imidlertid har jeg ikke fundet nogen fordel eller ulempe.

2. Rengør og varme din Fleshlight

Før du bruger Fleshlight for første gang, varm det op til kropstemperaturen. Fleshlight er specielt sjovt, når du justerer indsatsens temperatur til kropstemperaturen på 37 grader Celsius. Det ville ikke være naturligt at bruge Fleshlight, når det er koldt. En god måde at opvarme kærlighedens legetøj på er et vandbeholdere fyldt med varmt vand fra vandet. Du bør nedsænke fleshlightens inderside (kaldet indsats eller ærme) i vand i nogle få minutter. Normalt er fem til ti minutter tilstrækkeligt til at afslutte dette præparat.

Sørg for, at Fleshlight er helt dækket af vand i løbet af denne tid. Brug kun andre genstande til at lægge vægt på legetøjet, så det ikke kommer til overfladen under opvarmningsfasen. For eksempel kan du bruge en stor flaske smøremiddel til at holde fleshlightens indsats nederst i poolen. Dette har den fordel, at væsken også opvarmes til kropstemperatur.

Opvar aldrig Fleshlight i mikrobølgeovnen eller kogende vand. Der er en fare for at legetøjet vil blive ødelagt. Producenten af ​​disse legetøj peger i vejledningen, hvilke muligheder for opvarmning er mulige. Ud over et varmt vandbad kan du også bruge hættemodulet tilbehør.

3. Brug altid Fleshlight med smøremiddel

Når din Fleshlight har nået den korrekte temperatur, kan du fortsætte til næste trin. Du bør altid bruge smøremidler til at opleve en behagelig oplevelse. Sørg for at det er et vandbaseret smøremiddel. Mange Fleshlight indlæg er lavet af syntetisk materiale, der ligner huden. Dette materiale ville blive ødelagt af mineralolie indeholdende smøregel eller æteriske olier. Der er også risiko for fare fra siliconebaserede smøremidler, hvilket også kan medføre skader på legetøj.

Heldigvis tilbyder producenterne af smørende geler mange varianter, hovedsageligt lavet af vand. Jeg har skrevet en anmeldelse af Fleshlube. Med en vandbaseret smøremiddelgel kan du bruge så meget væske som du vil. Der er ingen negative virkninger på din Fleshlight, når det rigtige smøremiddel anvendes.

Sæt flasken smøremiddel på masturbatorens indre kanal og fyld kanalen med masser af smøremiddel. Skub din penis ind i kanalen og våd penis med gelen ved langsomt at trænge ind i den og dreje den sidelæns.

4. Juster sugevirkningen

Fleshlight er klar, når den er fyldt med smøremiddel. Nogle gange vil du opdage, at det indre tryk er for stærkt eller for svagt. Du kan justere absorptionen af ​​mange Fleshlights ved at dreje hætten på bagsiden af ​​hætten. Det indre tryk i legetøjet øges ved en stærkere eller komplet drejning. Trykket kan reduceres ved at løsne hætten. Meget lavt tryk opstår, når hætten er helt fjernet.

Eksperiment med hvad du kan lide. Det afhænger af dine personlige præferencer, hvilket pres skal råde indeni. Nogle mænd nyder forskellige sugekræfter ved at regulere hætten under brug. Andre finder en indstilling, som de bruger permanent.

5. Brug af Fleshlight

Hvordan du bruger Fleshlight er op til dig. I princippet er der dog to muligheder. På den ene side kan Fleshlight bruges manuelt manuelt. På den anden side kan en Fleshlight også bruges uden at hænderne rører legetøjet.

  • Den manuelle indstilling fungerer på samme måde som klassisk onani: mens Fleshlight er flyttet med en eller to hænder, kan du stimulere dig selv.
  • Fleshlight kan også klemmes mellem to objekter. Fast puder på en madras kan give støtte. Sofaer tilbyder ofte mulighed for at lave en lommelygte. Fleshlight tilbehør omfatter en sugekopholder til fliser eller glas (Fleshlight Shower Mount), en iPad holder (Launchpad) og meget mere. Nogle mænd sætter Fleshlight i en sko.
Vores pick

Denne version er ekstremt populær på Amazon, det er endda den bedst sælgende af alle modeller. Det skyldes formentlig hovedsagelig den lave pris. & # X1f609;

fleshlight review deep dive

Mest intense

Destroya er en af ​​de mest intense teksturer, men med stor variation i bredde og tryk er den velegnet til alle mænd.

Fleshlight best sleeve review

Hvordan rengøres Fleshlight?
Efter brug af Fleshlight skal det altid rengøres så hurtigt som muligt, så legetøjet forbliver i god stand for voksne. Heldigvis er dette arbejde meget nemt med de fleste Fleshlights. Fjern først plastikhuset, som du senere kan rengøre med en fugtig klud. Meget vigtigere er rengøringen af ​​indlægget, som du kun må bruge varmt vand til.

Smøremidler og andre væsker skal fjernes fuldstændigt under rengøring. Pas på ikke at bruge olieholdige produkter eller rengøringsmidler til dette arbejde. Efter rengøring skal indlægget tørre helt, inden det sættes i huset igen. Den fuldstændige tørring af ærmerne i flere dage er vigtig, fordi der ellers kan udvikles mold. Jeg plejede altid at bruge Fleshwash.

Se venligst bedste fleshlight ærmer tekstur under.

7. Permanent brug af sexlegetøjet

Som du kan se, er det meget nemt at bruge Fleshlight. Efter blot et par gange bliver det klart, at forberedelse og rengøring bliver rutine, hvilket kun tager kort tid. Ved at bruge Fleshlight vil du opdage unikke muligheder for at opleve stimulation. Fleshlight kan bruges på mange måder til at nyde erotiske charme. Husk, at der ikke er ret eller forkert, når du bruger Fleshlights. Så længe du ikke truer dig selv, kan du gøre hvad der føles. Det er trods alt formålet med en erotisk artikel.

7
Perfekt sensation
7.1
fantastisk
6.9
fantastisk
6.9
fantastisk

5

Massage Nude Pussy Bibi Jones

Сanal dækket af en meget tæt tekstur bumpLæs hele anmeldelsen
6.7
fantastisk
7.1
fantastisk

7

Bedste realistiske tekstur Fleshlight: Fisse Tera Patrick

Fungerer som beskrevet, materialet føles virkelig blødt og godt.Læs hele anmeldelsen
3.3
Runner-Up

8

Jessica Drake – Anmeldelse Masturbator

Dette gør publikationen af ​​den “himmelske” struktur endnu mere tilfredsstillende, da den forreste halvdel af kanalen er designet ekstremt smal.Læs hele anmeldelsen
8.3
Godt valg
8.4
Vores pick

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics