Изпробвайте Fleshlight Launch 2021 thesocialu101.com

Изпробвайте Fleshlight Launch

Стартирането на Fleshlight е адаптер Fleshlight, който може да премести Fleshlight нагоре и надолу в пениса напълно независимо.

Това позволява напълно безплатно използване на секс играчките и напълно нов реалистичен опит.

Нашият избор

Стартирането предлага напълно автоматизирано изживяване Fleshlight за ръчна употреба или чрез свързване на вашата играчка с интерактивния свят. Оживено от Fleshlight и задвижвано от Kiiroo, стартирането позволява на потребителите да отидат там, където никой не е отишъл преди, като синхронизира вашия Fleshlight с разнообразно съдържание, като кодирани видео, виртуална реалност, игри и уеб камери.

Как работи Fleshlight Launch??

Изстрелването на Fleshlight има тръбна форма. Всеки модел Fleshlight може да се вкара в тръбата и да се фиксира с кратко въртене.

След това трябва луксозно да смажете пениса и вътрешността на джоба на джоба със смазка и да ви донесе в еротично настроение. Когато сте готови, можете да влезете във Fleshlight с вашия изправен пенис и Launch ще направи останалото.

Как може да се използва новият Sextoy?

Скоростта на движение нагоре и надолу на Fleshlight може да се контролира ръчно чрез контролните панели на Lustmuschi.

Най-голямата сила обаче е, че новият Fleshlight Launch има множество интерактивни приложения, при които стимулиращите движения могат да се управляват дистанционно чрез Bluetooth.

Устройството може да бъде свързано с видео, игри и уеб камери чрез Bluetooth. В допълнение, Sexspielezug е напълно съвместим с различни VR стъкла и по този начин дава възможност за напълно нов и невероятно реалистичен мастурбационен опит.

Има много възможни приложения. Като партньор за проекта за изстрелване, производителят на Fleshlight докара експертите за интерактивни секс играчки от Kiroo на борда.

Играчката може да помогне на двойките да оцелеят в по-дългите фази на разделяне, предлага на Webcam Girls множество възможности за приложение или може да бъде използвана във връзка с подходящи видеоклипове на glasses на feelme.com и VR за невероятно реалистични възможности за мастурбация.

Действието на екрана се превежда директно в съответните стимулиращи движения на шефовете на sexgame в клиповете на feelme.com. Така че вие ​​се включите пряко в действието на екрана и можете да изпитате любимия си порно като че ли сте били на живо.

Къде мога да си купя Fleshlight Launch??

В джоба путка е в момента само от производителя. Вероятно ще бъде налице и скоро във всички водещи секс онлайн магазини.

Нашият избор

Стартирането предлага напълно автоматизирано изживяване Fleshlight за ръчна употреба или чрез свързване на вашата играчка с интерактивния свят. Оживено от Fleshlight и задвижвано от Kiiroo, стартирането позволява на потребителите да отидат там, където никой не е отишъл преди, като синхронизира вашия Fleshlight с разнообразно съдържание, като кодирани видео, виртуална реалност, игри и уеб камери.

Потребителски рецензии

Обхват на доставка:
Мастурбатор с двата отвора Кабел за зареждане USB – микро USB | micro USB в слушалки за уши (прави това, което трябва, много евтино, разбира се) кратко описание | малка тръба Paloqueth смазка

Вибрираща функция:
Шахтата има много вибриращ вибратор, който се вписва в джоба, поставен в гвоздея. Има 10 прости вибрационни режима и специален режим, който също така възпроизвежда звук. Само за няколко секунди обаче. И в описанието няма нищо.

Механична функция:
Шарерът е много мек и се чувства много удобно. Все пак всичко е много ограничено от пластмасата и за съжаление чувството страда от него. Ето защо бих препоръчал този продукт на тези, които биха искали много обратна връзка. Въпреки това, тя беше почти твърде малка за мен.
Заедно със смазката Paloqueth (няма по-добро освен Bad Dragon), все още е много забавно.

Акустична функция:
На първо място, трябва да се каже, че този продукт трябва да се произвежда и продава на ниска цена. Ето защо включените слушалки са наистина евтини.
Идеята е да получите акустична обратна връзка в допълнение към вибрациите, но това е много силно и поради това не се препоръчва за по-продължителна употреба. Освен това продължи само една цикъл. Това стенеше само по себе си е добре, макар и прекалено преувеличено.

Почистване:
За съжаление, почистването е много сложно: първо трябва да вземете руното, за да го почистите. След това отново трябва да го използвате, разбира се. Всичко, мога да го направя след около 2-3 минути.
След това обаче той може да бъде дискретно съхраняван навсякъде благодарение на капачките.

Заключение:
Този мастурбатор наистина е подрязан на ниска цена. Въпреки това, тя играе в напълно различна ценова лига, отколкото много други, които предлагат подобно представяне.
Ето защо петте звезди са подходящи въпреки недостатъците!

Мохамед

Оборудването е опаковано в неутрална бяла картонена кутия и не привлича вниманието.

Тази кутия съдържа черно “устройство” (опаковани в запечатано пластмасово фолио), 25 грама тръбичка с водна лубрикант, слушалки за поставяне в ушите, USB кабел и ръководство за потребителя.

На черното “устройство” можете да развиете капаците в двата края, за да получите двата различни метода на вмъкване. Самият материал се чувства добре и много реалистичен.

В черен пластмасов корпус е меката и “играеща се” част, в която е вкаран и малък вибратор.
Когато включите устройството, синя светлина свети и нищо не се случва още, когато го натиснете отново, стартират вибрационните режими, които можете да изберете между 10 различни възможности, като го натиснете отново.

Натискането на бутона “on / off” два пъти бързо се запалва с червена светлина и активира “неактивните”; те започват автоматично веднага щом устройството се премести / разтърси / използва.

Ние я изпробвахме веднъж. С дрънкане, дамата прави реалистични шумове за около 6 секунди или толкова дълго, колкото е в движение. Шумовете и стенанията звучат реалистично.

Докато звукът и вибрациите са активни, светлината мига или свети в синьо / червено, в зависимост от текущата вибрация (това не може да се коригира със звук, но също така не е необходимо, тъй като той се различава удобно сам по себе си).

Устройството се изключва чрез натискане на бутона “on / off” за 3 секунди.

Разбира се, вътрешната част вътре в черния пластмасов корпус може да се използва и без вибрационна част, но това е нещо специално за тази част.

Всичко на всичко е страхотно устройство за “обичайните времена”. Само почистването или връщането в черно пластмасово покритие е малко досадно, но мисля, че с някаква практика това вече не е проблем.

кутре

Какво е важно с това устройство? Към усещането! И затова получава пълни точки. Символизираният вход и задният вход имат много приятно усещане. Въпреки че не е реалистичен, той е имал момент на гъска.

Вложката е лесна за почистване. Просто извадете силиконовата вложка отзад и извадете мотора. Като алтернатива можете да отворите и пластмасовата (или все още евтината) пластмаса. Внимавайте, обаче, с кабела към вибратора.

След това не се плашете, нищо няма да се счупи, обърнете го и измийте с хладка вода и малко душ гел, сапун или мивка. Изсушете и отново се обърнете.

И на това място си струва парите. Дори ако външният вид и особено черна пластмаса са далеч от ценен продукт. И звукът и слушалките (не можете да вземете други, те са MicroUSB слушалки) са точно обратното на стимулиране.

Рене

Последно имам този мастурбатор. Тя е добре изработена и изглежда е с високо качество. Включена беше малка тръба с лубрикант и малък вибратор.

При употреба, самият материал е много реален. можете да определите натиска за себе си, тъй като има два раздели отстрани, за да натиснете по-здраво, ако е необходимо. Единственото нещо, което ми се струваше сложно, беше почистването. Продуктът е отворен само от едната страна и е трудно да се извади от корпуса.

Въпреки това един добър продукт и за тази цена повече от “удовлетворява”!

Кевин

Получих продукта един ден след като поръчах в дискретна опаковка (както винаги).

Мога само да кажа: положителни неща за продукта, вибрациите правят това, което обещава и осигуряват доста приятно и разнообразно усещане с различните вибрационни режими. Можете да използвате мастурбатора от двете страни, едната е показана като влагалище, а другата – кръгла стеснена дупка, която трябва да симулира аналния канал. Материалът е почти без мирис и се чувства добре, можете да извадите отвътре, така че е много лесен за измиване на продукта, единственият недостатък е, че външната обвивка е малко “евтина” в качеството, което не е толкова лошо.

Мога сериозно да препоръчам продукта.

Илия

В началото бях развълнуван от елегантното визуално впечатление. Продуктът отпред е страхотен. Освен вибро-яйцето има и втора тръба от смазка за незабавно стартиране.

Опитах продукта; Аз лично съм “удовлетворен” от благородната изработка, операцията и усещането. Ясно ръководство за употреба дава съвети за употреба.

Почистването е лесно. Следователно бих препоръчал продукта на други хора.

Joscha

Поръчах продукта, защото изглеждаше много интересно.

Пакетът пристигна много дискретно опакован.

Много добро качество, но над определен размер двата отвора са твърде тесни. Въпреки това, с много масло е възможно. Слушалките и зарядните кабели са включени. Гласът на порно звезда е добре … Това не е мръсен разговор, това е просто жена, която стене. Вибрацията върви много добре. Това е нещо ново и се радвам, че мога да го пробвам.

Александър

Нашият избор

Стартирането предлага напълно автоматизирано изживяване Fleshlight за ръчна употреба или чрез свързване на вашата играчка с интерактивния свят. Оживено от Fleshlight и задвижвано от Kiiroo, стартирането позволява на потребителите да отидат там, където никой не е отишъл преди, като синхронизира вашия Fleshlight с разнообразно съдържание, като кодирани видео, виртуална реалност, игри и уеб камери.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics