Τώρα γυμνό μουνί Jenna Jameson: Φύλο με Fleshlight Σήμερα 2021 thesocialu101.com

Τώρα γυμνό μουνί Jenna Jameson: Φύλο με Fleshlight Σήμερα

7
Τέλεια αίσθηση

Με το εσωτερικό κανάλι “Legend”, ο κατασκευαστής Fleshlight ILF δεν διέφυγε από την ποικιλία και συνδύασε επτά διαφορετικά δομικά στοιχεία.

Η διάμετρος του μπροστινού τμήματος του καναλιού είναι πολύ στενή και ως εκ τούτου αυτό το Fleshlight είναι ειδικά σχεδιασμένο για άνδρες που του αρέσει λίγο πιο σφιχτό και θέλουν να απολαμβάνουν διαφορετικούς τύπους διέγερσης ταυτόχρονα.

Η επιλογή μας

Σύρετε σε μια υφή ως θρυλικός ως Jenna η ίδια! Αυτό το μανίκι χαρακτηρίζεται από ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο πλάτος γεμάτο με νευρώσεις, κουκίδες, τετράγωνα και nubs, δημιουργώντας μια αίσθηση άξια της αδιαφιλονίκητης βασίλισσας του Porn

Τι δουλεύει η Fleshlight Jenna Jameson

Το κανάλι Legend είναι η αποκλειστική εσωτερική δομή του θρυλικού ερωτικού αστέρα Jenna Jameson και είναι επομένως διαθέσιμο μόνο με το άνοιγμα της μάγουλο.

Το πέρασμα εισόδου σχηματίζεται από ένα θάλαμο σε σχήμα σταγόνας μήκους 20 mm με δύο εγκάρσιες νευρώσεις, το οποίο στη συνέχεια συγχωνεύεται σε ένα στενό συνδετικό κανάλι μήκους 14 mm, το οποίο διασχίζεται από τρεις έντονες περιστροφικές νευρώσεις.

Το πέρασμα εισόδου σχηματίζεται από ένα θάλαμο σε σχήμα σταγόνας 20 mm με δύο εγκάρσιες νευρώσεις30 mm θάλαμο, το οποίο είναι γεμάτο με δύο κλιμακωτά δαχτυλίδια 40 mm θάλαμο με τρεις παχιές εγκάρσιες νευρώσεις

Ακολούθως ακολουθεί ένας θάλαμος 30 mm, ο οποίος γεμίζεται με δύο κλιμακωτά δακτυλίους δακτυλίου (ο καθένας αποτελείται από 4 στρώματα).

Πίσω από αυτό είναι ένας άλλος θάλαμος των 40 mm με τρεις παχιές εγκάρσιες νευρώσεις, οι οποίες μειώνουν τη διάμετρο στα 10 mm πίσω.

Το πλήρες τελευταίο τρίτο του εσωτερικού καναλιού του Legend καταλαμβάνεται από ένα ενιαίο επιμήκη (70 mm μεγάλο) θάλαμο, η επιφάνεια του οποίου καλύπτεται στο εμπρόσθιο μέρος με σπειροειδή δομή και στο οπίσθιο τμήμα με δίσκους.

Η διείσδυση στο κανάλι Legend συνοδεύεται από ένα θαυμάσιο συναίσθημα στενότητας και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μπορείτε να αισθανθείτε ξεκάθαρα τις τρεις διαμήκεις πλευρές που στρέφουν σπειροειδώς γύρω από το βλεφαρίδα, δημιουργώντας ένα είδος “αίσθησης του αρμέγματος”.

Το συναίσθημα είναι πολύ παρόμοιο με το κανάλι Tornado του Τέξας, αλλά εμφανίζεται μόνο για πολύ μικρή στιγμή.

Στη συνέχεια, προσγειώνεστε στον πρώτο θάλαμο και εδώ μειώνεται η στεγανότητα και τα δύο δαχτυλίδια του χεριού πέφτουν στο πέος, πράγμα που προκαλεί αρκετή μέτρια εντατική διέγερση.

Αυτά τα σπυράκια δεν γίνονται απαραίτητα αντιληπτά ως σημειακά ερεθίσματα, αλλά μάλλον ως λεπτές ερεθιστικές κινήσεις που πλήττουν την γλωσσική γωνία από πολλές πλευρές ταυτόχρονα.

Μετά από αυτές τις σχετικά ήπιες επιδράσεις, ο επόμενος θάλαμος με τις εγκάρσιες νευρώσεις γίνεται ξαφνικά πολύ έντονος επειδή οι νευρώσεις περιορίζουν όλο και περισσότερο τη διάμετρο του καναλιού και έτσι λωρίζουν όλο και περισσότερο πάνω στην επιφάνεια του πέους.

Επιπλέον, η γέλη λίπανσης συσσωρεύεται σε αυτό το θάλαμο και ως εκ τούτου η περιοχή αυτή είναι ιδιαίτερα ολισθηρή και ευχάριστα θερμή (με την προϋπόθεση ότι η γέλη λίπανσης έχει θερμανθεί εκ των προτέρων).

Με μέσο μήκος πέους (περίπου 15 cm) μόλις φτάνει η μετάβαση στον μεγάλο πίσω θάλαμο.

Εδώ η σφικτότητα και η ένταση διέγερσης ξαφνικά υποχωρούν και αυτό δημιουργεί μια εξαιρετική αντίθεση με το εξαιρετικά στενό μεσαίο τμήμα.

Συνολικά, η διέγερση φαίνεται αξιοσημείωτα ρεαλιστική και φυσική παρά την υψηλή δομική πυκνότητα και το εξαιρετικά στενό και έντονα διεγερτικό μεσαίο μέρος δελεάζει την πολύ βαθιά διείσδυση.

Δεδομένου ότι οι εσωτερικές δομές πέφτουν στο πέος με μέτρια συχνότητα, η διέγερση είναι επίσης ανθεκτική σε μια μακρύτερη περίοδο και η μία δεν είναι “αναγκασμένη” για οργασμό.

Μπορείτε να ελέγξετε τον χρόνο μέχρι την εκσπερμάτωση (με κάποια πρακτική) πολύ καλά και να καθυστερήσετε σχετικά σχετικά.

Υπάρχει πολύς χώρος στον μεγάλο οπίσθιο θάλαμο για την αποθήκευση της αρνητικής πίεσης, οπότε μετά από μερικές μετακινήσεις προς τα εμπρός και πίσω, ένα εξαιρετικά έντονο εφέ αναρρόφησης ξετυλίγεται στο κανάλι Legend, αναζητώντας τους συνομηλίκους του.

Εκτός από τα κανάλια Destroya, Barracuda και Texas Tornado, το Canal Legend προσφέρει μία από τις καλύτερες επιδράσεις αναρρόφησης όλων των Fleshlights.

Μία σχετικά μεγάλη ποσότητα υπολειμμάτων συσσωρεύεται μεταξύ των στενών δομών, έτσι ώστε το εμπρόσθιο τμήμα του αγωγού ειδικότερα να καθαρίζεται προσεκτικά.

Συνιστάται να περιστρέψετε προσεκτικά το ένθετο Fleshlight για ένα μικρό χρονικό διάστημα και στη συνέχεια να το ξεπλύνετε προσεκτικά. Η ξήρανση διαρκεί λίγο περισσότερο και διαρκεί περίπου 3-4 ώρες.

Αποτέλεσμα

Η δομή του Legend δημιουργεί έναν ανεξάρτητο κόσμο διέγερσης στον οποίο η έντονη σφικτότητα είναι σαφώς σε πρώτο πλάνο.

Η πολύ υψηλή δομική πυκνότητα παρέχει μεγάλη ποικιλία κατά τη διάρκεια της διέγερσης, αλλά χωρίς να ενεργεί τεχνητά και χωρίς “υπερδιέγερση”.

Ο μεγάλος θάλαμος στο πίσω μέρος του καναλιού είναι μόνο μερικώς προσβάσιμος με κανονικό μήκος πέους, αλλά παράγει εξαιρετικά ισχυρό αποτέλεσμα αναρρόφησης. Αν σας αρέσει περισσότερο και προτιμάτε μια ρεαλιστική εμφάνιση, καλά ελεγχόμενη διέγερση, δεν πρέπει να κάνετε χωρίς αυτό το Fleshlight.

Η επιλογή μας

Σύρετε σε μια υφή ως θρυλικός ως Jenna η ίδια! Αυτό το μανίκι χαρακτηρίζεται από ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο πλάτος γεμάτο με νευρώσεις, κουκίδες, τετράγωνα και nubs, δημιουργώντας μια αίσθηση άξια της αδιαφιλονίκητης βασίλισσας του Porn

Κριτικές χρηστών

Μπορεί να φανεί καταπληκτικό με την πρώτη ματιά ότι γράφω μια ανασκόπηση αυτού του αρσενικού sextoy ως γυναίκας. Υπάρχουν τόσα πολλά μεγάλα παιχνίδια για τις γυναίκες, ενώ οι άνδρες, κατά τη γνώμη μου, κατεβαίνουν μάλλον άσχημα και συνήθως πρέπει να πέσουν πίσω στα χέρια τους για αυνανισμό. Καθώς η σειρά Fleshlight μου φάνηκε ωραία αλλαγή και καινοτομία, έδωσα ο φίλος μου ένας από αυτούς.

Τριαντάφυλλο

Ήδη η επιλογή ήταν διασκεδαστική για εμάς. Μαζί αξιολογήσαμε την εμφάνιση των διαφορετικών μοντέλων και ένθετων και μας άρεσε το Fleshlight σύμφωνα με το μοντέλο του Riley Steele το καλύτερο, επειδή φαίνεται αρκετά ρεαλιστικό και λεπτό παρά το ομοιόμορφο χρωματισμό του υλικού. Περίεργος όπως εγώ έχω αγγίξει το υλικό βέβαια επίσης μία φορά, και βρίσκω τα σημεία του δέρματος έξω από εκπληκτικά ρεαλιστικά από τα απτικά. Όπως μαλακό, φρεσκοκομμένο δέρμα. Η συνοχή των χειλέων, από την άλλη πλευρά, θεωρώ μη ρεαλιστική, είναι πολύ σκληρή και άκαμπτη, αλλά κάνουν τη δουλειά τους.

Μεδούλι

Κατά τη γνώμη του, αυτό το Fleshlight αισθάνεται μεγάλη, είναι πολύ εύκολο να καθαριστεί και είναι πολύ διασκεδαστικό να το χρησιμοποιήσετε. Ταυτόχρονα, δεν αισθάνεται τόσο καλή όσο μια πραγματική γυναίκα. (Νομίζω ότι αυτό είναι προφανές, διότι κανένας δονητής δεν θα μπορούσε να αντικαταστήσει έναν πραγματικό άνθρωπο.) Είναι απλά ένα παιχνίδι για να φέρει λίγο περισσότερη ποικιλία στο παιχνίδι κατά τη διάρκεια του αυνανισμού. Θα εκτιμούσα διαφορετικά το μέγεθος του Fleshlight με βάση τις φωτογραφίες, επειδή είναι ήδη αρκετά μεγάλο και βαρύ. Αλλά μπορείτε ακόμα να τα χρησιμοποιήσετε καλά.

Alex

Μετά τον καθαρισμό, που είναι απαραίτητο μετά από κάθε εφαρμογή, το Fleshlight χρειάζεται μεγαλύτερο χρόνο στεγνώματος. Χρειάζονται κάποια να συνηθίσουν να βλέπουν ένα γυμνό γεννητικό όργανο που βρίσκεται γύρω από χωρίς κατάλληλο άτομο. Θα ήταν πιο ευχάριστο το Fleshlight να στεγνώσει και πάλι πιο γρήγορα, αλλά αυτό θα ήταν δύσκολο να γίνει λόγω των πολλών εσωτερικών θαλάμων.

Κυματοειδές κτένισμα

Το Fleshlight είναι ένα υψηλής ποιότητας επεξεργασμένο, οπτικά ελκυστικό και συναισθηματικά μεγάλο sextoy για τους άνδρες, το οποίο αξίζει τον κόπο του σε κάθε περίπτωση. Σαφής σύσταση αγοράς.

Ιβόν

Περισσότερη ποικιλία στον αυνανισμό ως άνθρωπος. Ενδεχομένως επίσης να χρησιμοποιηθεί για την ερωτική εξάσκηση. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά μοντέλα (οπτικά συστήματα) και ένθετα (εσωτερικό)

Ρένο

Η επιλογή μας

Σύρετε σε μια υφή ως θρυλικός ως Jenna η ίδια! Αυτό το μανίκι χαρακτηρίζεται από ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο πλάτος γεμάτο με νευρώσεις, κουκίδες, τετράγωνα και nubs, δημιουργώντας μια αίσθηση άξια της αδιαφιλονίκητης βασίλισσας του Porn

Τώρα γυμνό μουνί Jenna Jameson: Φύλο με Fleshlight Σήμερα
Ενταση8.2
Διέγερση7.8
Διείσδυση7
Σφικτότητα5.8
Αποτέλεσμα Sucction6.4
Ρεαλισμός6
Παραλλαγή7.2
Ομαλότητα6.3
Αξιολόγηση Οργασμού6.8
Θόρυβος6.8
Λίπανση Χρήση7.8
Καθάρισε7.4
Ξηρός χρόνος7.2
Βαθμολογία χρηστών0 Ψηφοφορίες0
7
Τέλεια αίσθηση
Αποκλειστικό ένθετο
Υπέροχο αίσθημα στενότητας
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics