Jente Angela White - Handjob Fitte med Fleshlight 2021 thesocialu101.com

Jente Angela White – Handjob Fitte med Fleshlight

The Indulge Insert tilbyr en ny blanding av soppformede nubber og tykke bukende langsgående ribber, som sammen danner et innbydende og ganske sterkt strukturert strukturlandskap.

Ved første øyekast er de langsgående ribber ikke umiddelbart synlige, da de passer sømløst inn i navstrukturen som strekker seg langt inn i kanalen.

Vårt valg

De polstrede langsgående ribber beriker den hyppige støtstimuleringen med en fantastisk pulserende vekselstrømning.

Hva jobber Fleshlight Angela White

De unike soppknappene varierer i størrelse og strekker kantene på de store langsgående ribber.

På grunn av de spesielt store nubene ved de respektive endepunktene til de langsgående ribber, er kanalen delt inn i tre kamre og danner dermed en interessant flerkammerstruktur (på en noe ukonvensjonell måte).

De største mulige støtene på innsatsen (0,55 x 0,4 tommer / 14 x 10 mm)Alle kamre er formet som en “timeglass” Mellom interstices av bump ringene er plassert fire polstret spindelformet langsgående ribber

Fokuset på denne kanalen er tydelig på genereringen av maksimal stimulering, dvs. mindre naturlig, men de mer stimulerende stimuleringsstimulatene genereres.

Et slikt konsept er spesielt egnet for menn med omskåret forhuden, hvis følsomhet overfor glans er noe lavere enn for uomskårne menn.

The Indulge Channel tilhører Fleshlight of Fleshlight-Girl Angela White og er derfor bare tilgjengelig med henne (originalformet) fisseåpning.

The Indulge Canal starter med to ringer av fire soppnubber hver, som er offset krysset til hverandre.

Den andre burlringen består av de største mulige burlene på innsatsen (ca. 14 x 10 mm) og danner dermed inngangen til det første kammeret.

Alle tre nå følgende kamre er ca. 5,5 cm lang og har formen av en “timeglass”. De har alle samme design og hver inneholder syv studsringer med fire studs hver.

I mellomrom mellom knottringene er det fire buede, spindelformede langsgående ribber som når sitt høyeste punkt mot midten av kammeret og smalkanalen ned til ca. 14 mm på disse punktene.

Soppens nubs blir derimot mindre og mindre mot midten av kammeret, hvor de er overhung av langsgående ribber.

Som forventet er stimuleringen av Forkjølelseskanalen veldig intensiv, fordi de mange kviser produserer mange klart synlige individuelle stimuli som rammer penisen med høy frekvens.

De store burl ringer ved kammer innganger og utganger er spesielt godt synlige, som virker som flaskehalser og utløser en fantastisk kortvarig følelse av tetthet hver gang du glir gjennom dem.

Selv om kviser er relativt lange og rager veldig langt inn i kanalen, er de overraskende dimensjonelt stabile og gir en viss motstand mot glansene på grunn av den brede foten av “soppformen”.

Dette har en svært positiv effekt på stimuleringsintensiteten og kan sammenlignes med effekten av stamme nubene fra stamme treningsenheten.

I midten av kamrene domineres stimuleringen av spindelformede langsgående ribber, som genererer et sakte økende og deretter redusert mottrykk.

Skyve frem og tilbake, virker denne stimuleringseffekten som en fantastisk pulserende penismassasje. Denne beite “grunnleggende stimulering” blir ytterligere forsterket av de mange subtile punktlige stimuliene til de små pimple ringene, som i kombinasjon skaper en unik emosjonell verden.

Denne fantastiske blandingen av høyfrekvent selektiv stimulering og pulserende stivhetstetthet kan ikke motstå for lenge, og derfor er onani med indulge-kanalen en kort, men også veldig intens glede.

Med en gjennomsnittlig penislengde (15 cm) kan du lett nå det første og det andre kammeret med tilhørende sammenbrudd.

Siden strukturelle elementer i kamrene gjentas, blir ingenting savnet, og selv menn med en kortere penislengde kan nyte denne kanalen i alle detaljer.

Det bakre (tredje) kammeret gir mye plass til lagring av negativt trykk, og derfor, etter litt glidning frem og tilbake, oppstår en over gjennomsnittlig sterk suging, som følger med den allerede sterke stimuleringen med en fantastisk sugeffekt.

Rengjøringen av Forsink kanal er noe mer kompleks på grunn av den sterkere strukturen. Man bør absolutt være oppmerksom på å skylle ut de mange hullene grundig. Tørketiden er i midtbanen med ca. 2-3 timer.

endelige utfallet

Nyd strukturen er et godt valg for elskere av intensiv stimulering, fordi på grunn av den uvanlige soppformen av kviser har punktlig stimuli en svært direkte effekt på penis. I tillegg, på grunn av deres høye motstandsdyktighet, kan kviser føles som mange små motstander som først må overvinnes når de penetrerer.

De buede langsgående ribber beriker høyfrekvente pimple-stimuleringen med en fantastisk, pulserende følelsesendring. Sammen med den gode sugeffekten, resulterer dette i en virkelig eksplosiv blanding som bare tillater korte, men svært intensive onaneringsopplevelser..

Vårt valg

De polstrede langsgående ribber beriker den hyppige støtstimuleringen med en fantastisk pulserende vekselstrømning.

Brukeranmeldelser

Enten alene eller med din partner, holder Fleshlight det det lover, lett å rengjøre og en ekte gledeutbytte.

Marcel

Jeg har prøvd flere Sex M ……., Men denne delen er fantastisk. En super kåt følelse. også når penetrering ikke til Eng.class stimulering. Så myk !!! Kommer veldig nær en ekte skjede!

Marco

Siden jeg har jobbet mye på Fleshlight lekerne i det siste, som nybegynner ønsket jeg virkelig å vite om alle positive erfaringer er virkelig sanne og ja, leketøyet Angela White er veldig morsomt. Det er veldig emosjonelt, har en fin stram fit og det føles veldig bra. Hvis du også bestemmer deg for å prøve Fleshlights, kan jeg bare anbefale Fleshlight Angela White. Ikke glem å varme opp Fleshlight og smøremiddelet i varmt vann før, det er to ganger for mye moro.

Philip

Hva skal skrives i store bokstaver her … Flott oppfinnelse! Mega humør og er alltid bedre enn det vanlige manuelle arbeidet;)

Hadde Fleshlight i handlekurven i 10 måneder og visste ikke om jeg skulle kjøpe det eller ikke fordi prisen hadde alltid satt meg litt av.

Nå kan jeg si at det var den beste investeringen i år XD

Max

Hvem er ikke helt sikker på, og til hvem hele noe umenneskelig, merkelig, ubehagelig synes, bør du se på videoen av “The All Male Review” – senest merker man at det kan være noe helt normalt å kjøpe noe som dette å ha det gøy alene.

Hvis du tar vare på det, bryter ingenting. Jeg anbefaler ikke å snu over (høyre til venstre). Det er nok å rengjøre delen i varmt vann.

Alex

Litt hint: Over tid blir materialet litt klistret – dette er ganske normalt fordi pulveret som brukes fra fabrikken som overflaten behandles, fordampes (gjennom rengjøring).
Fleshlight har et spesielt pulver for å gjenopprette denne opprinnelige tilstanden – men dette er ingenting annet enn vanlig maisstivelse. Jeg prøvde det selv og det fungerer bra!
Dette er imidlertid best gjort over badekaret fordi maisstivelse på gulvet ikke er den vakreste. Du vil finne ut når du vasker hendene hvor vedvarende det er å få det av uten såpe.
Håper jeg kunne hjelpe den ene eller den andre med denne lavkonjunkturen :)

Marcel

Oppfylt kravene, god inngangsprodukt (ingen ordspill ment) og veldig holdbar. anbefalt.
Eneste ulempen ligger i vedlikeholdet som trengs etter hver bruk (kjører KOLDVAND i noen minutter).
Saken er litt prangende, så lag et sted for å lagre det og planlegg deretter.

Grå

Vårt valg

De polstrede langsgående ribber beriker den hyppige støtstimuleringen med en fantastisk pulserende vekselstrømning.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics