Jessica Drake - Anmeldelse Masturbator 2021 thesocialu101.com

Jessica Drake – Anmeldelse Masturbator

8.3
Godt valg

Siden produktionen af ​​Ultra-Tight Fleshlight er de meget smalle kanaler i Fleshlight produktsortimentet ret sjældne.

Dette gør publikationen af ​​den “himmelske” struktur endnu mere tilfredsstillende, da den forreste halvdel af kanalen er designet ekstremt smal.

Vores pick

Som en af ​​Fleshlight Girls modellerne åbner den himmelske med en nøjagtig kopi af Jessica Drakes labia, så det går så tæt på sex med damen selv som du kan få.

Hvad arbejder Fleshlight Jessica Drake

Den himmelske kanal mangler ikke en række strukturelle elementer, som alle allerede er kendt, men er blevet kombineret på en helt ny måde for at danne en ekstraordinær flerkammerstruktur.

Der er elementer fra kanalerne: Gauntlet (frontkammer med knapring), Ultra Tight (smal forbindelseskanal), Forbudt (bølget kanal), Lotus (lotusknude), Super Ribbed (ribbet bagkammer) og Speed ​​Bump (knobbet bagkammer ).

Som med alle Fleshlight Girls kanaler er den himmelske kanal eksklusiv og er derfor kun tilgængelig i kombination med Fleshlight (den fisse) af den erotiske model Jessica Drake.

Hvis du går ind i den himmelske kanal, lander glansen i det første ret snævre kammer og bliver forsigtigt men bestemt stimuleret på visse punkter af den indre pimple ring.

Derefter bliver den rigtig stram i den følgende forbindelseskanal, der omgiver glansen tæt og skaber en vidunderlig græsningsstimulering på hele overfladen af ​​glans. Det er her, materialet modtrykket er højest, og tætningen er mest mærkbar.

Den efterfølgende bølgepanelafsnit har en indre diameter dobbelt så stor og giver derfor en god kontrast til den tidligere allomfattende nærhed, da materialet modtrykket aftager noget her. Bølgerne glider skiftevis til venstre og højre langs penisakslen og genererer gode strierende stimuleringsimpulser.

Så snart glansen når til lotuskammeret, udvides kanalens diameter igen med to gange, og følelsen af ​​stramhed falder pludselig væk, kun for at kunne genoprette sig selv, så snart den næste indsnævring er trængt ind.

Denne indsnævring er ca. 4 gange snæver end det tidligere lotuskammer og giver derfor en lille modstand, som skal penetreres.

Dette resulterer i en kort, intenst bemærkelsesværdig tæthedsimpuls og en fremragende indtrængningsfølelse.

Efter punktering af lotusnoden lander glansen endelig i bagkammeret, hvilket føles relativt bredt i forhold til de tidligere meget smalle strukturelementer.

Materialet modtrykket er betydeligt lavere her, men det betyder ikke, at glans kan hvile her.

Fordi den ribberede overflade skaber en meget behagelig æggelmassage, der påvirker acorn overfladen i høj frekvens.

Dette skaber et fremragende samspil mellem smal til bred (fremad) og fra bred til smal (bagud), når du bevæger dig frem og tilbage.

Især penetrationen af ​​den forreste smalle kanaldel er meget sjov og føles meget realistisk på grund af (næsten) helt nubfri sidevægge.

Hvis du kan lide en grazing, stram stimulation følelse, bør du helt sikkert prøve den himmelske kanal.

Bortset fra den nedtonede bagdel af kanalen er alle strukturelle elementer af normal penislængde (15 cm) let tilgængelige i den himmelske kanal.

En penislængde på mindst 13 cm er dog nødvendig for at opleve den smalle / brede effekt optimalt.

Bagkammeret giver tilstrækkelig plads til akkumulering af negativt tryk, og derfor er der efter en række fremadrettede og bagudgående bevægelser skabt en kraftig sugekraft, som desuden beriger den samlede stimulation.

Rengøring af den himmelske kanal er noget vanskelig, fordi den smalle forreste del af kanalen og lotusnoderne ikke er så let at skylle.

Derfor skal indsatsen omstilles i kort tid, og kamrene skal rengøres individuelt manuelt.

På grund af den lille kanaldiameter er tørretiden på ca. 5 – 6 timer er også relativt lange og bør understøttes af tidligere tørring (se også Fleshlight Care Instructions).

facit

Den himmelske kanal tilbyder en vidunderligt varieret stimuleringsfølelse, som spiller med ekstrem nærhed og bredde og samtidig virker meget realistisk.

Lotusknuden i midten af ​​kanalen giver den nødvendige variation og giver stimuleringen det “sidste spark”. Hvis du altid har ønsket at vide, hvad en tæt jomfru vagina føles, er dette Fleshlight det rigtige valg for dig.

Vores pick

Som en af ​​Fleshlight Girls modellerne åbner den himmelske med en nøjagtig kopi af Jessica Drakes labia, så det går så tæt på sex med damen selv som du kan få.

Brugeranmeldelser

Hvem har nogensinde fået lov til at bruge denne “indgang” af hans yndlings Jeg kan sige, at den er meget tæt og det er simpelthen godt at arbejde med det til tider.

Benedict Ehlert

Legetøjet til mænd bruges ofte. Midt om natten, hvis en mand vågner op eller føles som at vågne i morgen før han rejser sig op, er det simpelthen ikke muligt for en mand at stå op først, lave forberedelser med opvarmning eller kigge efter smøremidlet. I hvert fald for mig virker det, når begge er klar til hånd. I sig selv er denne Fleshlight imidlertid gunstig for maksimal sjov, hvis mannen ikke er kort indlæst, men i det mindste gennemsnitlig.

Billedet viser ikke dette efter min mening, fordi den særligt stimulerende virkning ligger længere inde. Men følelsen er ubeskrivelig, og manden udsættes for meget lustfulde irritationer. Sove på eller stå op om morgenen er en afslappende følelse. Det betyder, at det er ideelt, når en mand er alene i sengen. Indsætets kanal er ikke så smal, i dybden bringer det super sjovt.

Christopher

Først og fremmest må jeg sige, at dette er min første fleshlight, der vil sikkert være et andet fleshlight at sammenligne engang. Jeg var interesseret i, hvordan det indre liv påvirker mine følelser, fordi de alle er meget forskellige i deres art. Jeg har ofte læst, at de er for lange, og jeg troede, at det ikke ville genere mig længere, for jeg er normalt normalt udstyret (ca. 15 cm).

Den første erfaring med udlændingen var overraskende intens, fordi følelsen er rigtig god, og at lege med dette legetøj er sjovt. sporene er kun lidt mærkbare, derfor heller ikke påtrængende, og jeg var fristet til at udforske ryggen også en gang, men det var desværre ikke muligt.

Materialet vil sandsynligvis skubbe lidt tilbage, når det bruges, fordi jeg kun kom med meget pres på maven til det andet smalle sted for udlændingen og derefter også gennem dette, for det er en meget cool følelse! Jeg mangler et meget lille stykke til den perfekte oplevelse. Ikke desto mindre ønsker jeg ikke at fastsætte bedømmelsen på min egen størrelse, fordi den fremmede fleshlight stadig er et succesfuldt legetøj, selv om bagsiden vil forblive skjult for mig. den næste vil da være en lidt mindre version af fleshlight.

Jeg giver udlændingen den fulde score, han mere end oversteg mine forventninger til trods for den lille svaghed!

Rengøring og håndtering med smøremidler beskrives allerede ret godt i andre anmeldelser … ;-)

Kanin

Så denne ting er ikke fra denne verden … med en fleshjack og et showmount på computeren, så lidt visuel, og du er næsten for hurtig mere end tilfreds i lænestolen og se en film eller så (efter rengøring selvfølgelig …: D) min favorit TPE ting i besiddelse, og der tilhører endda en Lovedoll.

Alex

Når du lukker dine øjne, kan du ikke fortælle følelsen af ​​en ægte skede. Nem indtrængning og livlig rynkemassage. Materialet er utroligt nemt at rengøre (varmt vand) og stikker ikke, når det er tørt. Konklusion: God til at overbygge bestemte tider

William

Nå jeg har brug for det i et år, men sjældent er kæresten mere behagelig i følelsen : D

Erstatter ikke den rigtige kvinde, men det er altid en god måde at passere tiden på. Af formularen god og ikke iøjnefaldende. Kan stå løst på bordet, ingen gris bemærker hvad det er. 

Model er efter min mening bedre end fisse replika og noget specielt. Et stort plus: Det brister ikke i stor hale ligesom de fleste onaniere.

Mike

Perfekt tekstur til at se porno forresten. Bred åbning tillader intensiv ringstimulering uden at blive for intens. Til langsomme, afslappede klimakser er absolut bedre end Mini-Lotus Standard. Find også mere abstrakt design meget mere tiltalende. Absolut et meget godt køb.

Men hvis du vil frigøre tryk i 1-2 minutter, skal du vælge en hårdere “unaturlig” variant, jeg tror personligt, at Flight Pilot, den sorte, er meget god. Men man kan næppe sammenligne de to indsatser med hinanden.

Shova

Efter at jeg var mere eller mindre overtalet af venner var jeg heller skeptisk i starten også fordi denne Fleshlight ikke er billig, men jeg må sige, at jeg er positivt overrasket.

Det kommer ikke som på produktbilledet i et sortblåt dæk, men i ner transparent, der har skuffet mig oprindeligt noget, fordi det samlede med den blå indsats allerede så meget stilfuldt, men det transparente har også sine fordele ^^

Til følelsen af ​​at det giver dig, kan jeg sige, at det allerede er meget livagtigt, og hvis du lukker lukningen på bagsiden, så der opstår et vakuum inde i, kan du sammenligne det med oralsex. Fra de 3 forskellige stimuleringsområder indeni kunne jeg ikke rigtig se meget forskel, men jeg er stadig begejstret for følelsen af ​​at den skaber.

Sammenfattende kan jeg sige, at det ikke kan erstatte ægte sex, men det er meget bedre end den normale manuelle tilstand;)

Domino

Jeg er meget tilfreds med produktet. Prisforholdet er meget godt. Lommelygten føles meget realistisk og behagelig i forhold til andre.

Chris

Meget god følelse, materiale er også 1A. Længde er som gennemsnittet. Hvis jeg havde kritik over det, ville det være snæver i sig selv, noget snævrere ville være lidt bedre. Men ellers kan jeg anbefale det. Her er et andet tip: Majsstivelse er et godt pulver til at gøre materialet blødt og smidigt efter brug (vask ud, lad det tørre). Fleshlight fornyende pulver er jo ikke mere end 100% majsstivelse.

atrox

Vores pick

Som en af ​​Fleshlight Girls modellerne åbner den himmelske med en nøjagtig kopi af Jessica Drakes labia, så det går så tæt på sex med damen selv som du kan få.

Jessica Drake – Anmeldelse Masturbator
Intensitet7.9
Stimulation8.7
Trænge ind8.3
Stramhed8,8
Sucction Effect8.9
Realisme7.8
Variation9
glathed7.4
Orgasm Rating8.2
Støj8.2
Lube Brug8.5
Ryd op7.4
Tørretid8.3
Brugerbedømmelse0 Stemmer0
8.3
Godt valg
Det er værd at hver øre
Dette gør publikationen af ​​den “himmelske” struktur endnu mere tilfredsstillende, da den forreste halvdel af kanalen er designet ekstremt smal.
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics