Jessica Drake - Pregled Masturbator 2021 thesocialu101.com

Jessica Drake – Pregled Masturbator

8.3
Dobra izbira

Ker je postanek proizvodnje Ultra-Tight Fleshlight, so res ozki kanali v proizvodnem programu Fleshlight precej redki.

Zaradi tega je objava »nebesne« strukture še bolj prijetna, saj je bila prednja polovica kanala zasnovana zelo ozko.

Naša izbira

Kot eden izmed modelov deklet Fleshlight se nebesno odpre z natančno repliko gobic Jessice Drake, zato je vstop v to podobno kot pri seksu z gospo djo, kot jo lahko dobite.

Kakšno delo Fleshlight Jessica Drake

Nebesnemu kanalu ni manjkajočih strukturnih elementov, ki so že znani, vendar so bili na popolnoma nov način združeni v izjemno večkomorno strukturo.

Obstajajo elementi iz kanalov: obesek (sprednja komora z gumbom), Ultra Tight (ozki kanal za povezavo), Forbidden (valovit kanal), Lotus (Lotus vozel), Super rebra (rebraste zadnje komore) in Speed ​​Bump (potiskana zadnja komora ).

Kot pri vseh kanalih Fleshlight Girls je nebesni kanal izključen in zato na voljo le v kombinaciji z (muco-) Fleshlight erotičnim modelom Jessica Drake.

Če vstopite v nebesni kanal, se glanki nahajajo v prvi precej ozki komori in je na določenih točkah nežno, a zagotovo stimuliran z notranjim prsnim obročem.

Potem postane res tesen v naslednjem povezovalnem kanalu, ki tesno obdaja glanke in ustvarja čudovito, pašno stimulacijo na celotni površini glanov. Tam je materialni upor najvišji in je tesnost najbolj opazna.

Naslednji del valovitega kanala ima notranji premer dvakrat večji in zato ponuja dober kontrast prejšnji vseobsegajoči tanki, ker se materialni upor nekoliko zmanjša. Valovi se izmenično spreminjajo levo in desno vzdolž gonila penisa in ustvarjajo velike vzpenjalne stimulacijske impulze.

Takoj ko glanov dosežejo komoro Lotusa, se premer kanala razširi dvakrat in občutek tesnosti nenadoma izgine, le da se lahko popolnoma ponovno vzpostavi takoj, ko je naslednja zožitev prodrla.

Ta zožitev je približno 4-krat ožja od prejšnje lotusove komore in zato nudi rahel upor, ki ga je treba prodreti.

Posledica tega je kratek, intenzivno zaznaven impulz tesnosti in odličen občutek penetracije.

Po izčrpanju lotosovega vozla se glanov končno spusti v hrbtno komoro, ki se počuti relativno široko v primerjavi s prejšnjimi zelo ozkimi strukturnimi elementi.

Materialni upor je tukaj precej nižji, to pa ne pomeni, da se tukaj lahko počutijo glanov.

Ker rebrasta površina ustvarja zelo prijetno masažo želoda, ki vpliva na površino želoda v visoki frekvenci.

To ustvarja odlično prepletanje med ozkim in širšim (naprej) ter od širokega do ozkega (nazaj) pri premiku naprej in nazaj.

Zlasti penetracija prednjega ozkega kanalskega dela je zelo zabavna in se počuti zelo realno zaradi (skoraj) popolnoma brez stranskih sten.

Če vam je všeč paša, tesen občutek stimulacije, morate zagotovo preizkusiti nebesni kanal.

Razen zmešanega zadnjega dela kanala so vsi strukturni elementi normalne dolžine penisa (15 cm) lahko dostopni v nebesnem kanalu.

Za optimalno zaznavanje ozkega / širšega učinka je potreben dolžina penisa najmanj 13 cm.

Zadnja komora nudi dovolj prostora za kopičenje negativnega tlaka in zato po nekaj premikih naprej in nazaj močan sesalni učinek, kar dodatno obogati celotno stimulacijo.

Čiščenje nebesnega kanala je nekoliko težavno, ker ozki sprednji del kanala in lotos vozlišča niso tako enostavni za izplakovanje.

Zato je treba vstaviti kratek čas in ga očistiti z roko.

Zaradi premera majhnega kanala je čas sušenja pribl. 5 do 6 ur je tudi sorazmerno dolga in jo je treba podpreti s predhodnim sušenjem (glejte tudi Navodila za nego telesa Fleshlight).

Upshot

Nebesni kanal ponuja čudovito raznolik občutek stimulacije, ki se igra s skrajno tanko in širino ter se hkrati zdi zelo realističen.

Lotus vozel na sredini kanala zagotavlja potrebno raznolikost in daje stimulacijo “zadnji udarec”. Če ste vedno želeli vedeti, kakšna je čvrsta devica vagina, je ta Fleshlight prava izbira za vas.

Naša izbira

Kot eden izmed modelov deklet Fleshlight se nebesno odpre z natančno repliko gobic Jessice Drake, zato je vstop v to podobno kot pri seksu z gospo djo, kot jo lahko dobite.

Mnenja uporabnikov

Kdo je kdajkoli dovolil uporabiti ta “vhod” svojega najljubšega, lahko rečem, da je zelo blizu in je preprosto super, da se s tem ponavadi.

Benedikt Ehlert

Pogosto se uporablja igrača za moške. Sredi noči, če se človek zbudi ali čuti, da se jutri zbudi, preden vstane, preprosto ni mogoče, da človek najprej vstane, pripravi se s segrevanjem ali poišči mazivo. Vsaj zame deluje, če sta oba pripravljena na roko. Vendar pa je ta Fleshlight ugodna za največjo zabavo, če človek ni na kratko naložen, vendar vsaj povprečen.

Sliko tega po mojem mnenju ne pokaže, kajti še posebej spodbudni učinek je še znotraj. Toda občutek je neopisljiv in človek je izpostavljen zelo vročim draženjem. Spanje ali vstajanje zjutraj je sproščujoč občutek. To pomeni, da je idealen, ko je človek v postelji sam. Kanal vložka ni tako ozek, v globini pa prinaša super zabavo.

Christopher

Najprej moram reči, da je to moja prva fleshna svetloba, zagotovo pa bo še en fleshni svet, ki bi ga nekoč primerjal. Zanimalo me je, kako notranje življenje vpliva na moja čustva, ker so vsi zelo različni v svoji vrsti. pogosto sem prebral, da so predolgi in mislil sem, da me ne bi motilo, ker sem povsem normalno opremljen (približno 15 cm).

Prve izkušnje s tujcem so bile presenetljivo intenzivne, saj je občutek res super in igranje s to igračo je zabavno. utori so le nekoliko opazni, zato tudi niso vsiljivi in ​​sem bil skušal raziskati zadnji del tudi enkrat, toda na žalost to ni bilo mogoče.

Material se bo verjetno nekoliko potisnil nazaj, ko ga bom uporabil, ker sem prišel z zelo velikim pritiskom na trebuh do drugega ozkega mesta tujca in nato tudi s tem, ker je to zelo kul občutek! manjka zelo majhen kos za popolno doživetje. kljub temu ne želim popraviti ocene mojega velikosti, ker je tujec džungle še vedno uspešna igrača, čeprav se bodo hrbtna področja še vedno skrivala zame. naslednji bo nato nekoliko manjša različica svetlobe.

Tujcu dajem celoten rezultat, je kljub majhni slabosti presegel moja pričakovanja!

Čiščenje in ravnanje z mazivi je že precej dobro opisano v drugih pregledih … ;-)

Bunny

Torej, ta stvar ni iz tega sveta … z lopatico in tušem na računalniku, potem malo vizualno in skoraj v prehladu ste skoraj preveč zadovoljni in gledate film (po čiščenju seveda …: D) moja najljubša stvar TPE je v lasti, in tam celo pripada Lovedoll.

Alex

Ko zaprete oči, ne morete povedati občutka iz prave vagine. Enostavna penetracija in resnična masaža z gubami. Material je neverjetno preprost za čiščenje (topla voda) in se ne drži, ko je suh. Zaključek: odličen za premostitev določenih časov

William

No, potreboval sem ga že eno leto, a le redko, punca je bolj prijetna v občutku : D

Ne nadomesti desne ženske, vendar je vedno dober način, da mimo časa. Od oblike dobre in ne vidne. Ali lahko svobodno stoji na mizi, noben prašič ne opazi, kaj je. 

Model je po mojem mnenju boljši kot pička replika in nekaj posebnega. Velik plus: ne počuti se velikega repa, kot večina masturbatorjev.

Mike

Popolna tekstura za gledanje pornografije mimogrede. Široka odprtina omogoča intenzivno stimulacijo obročka, ne da bi postala preveč intenzivna. Za počasne, sproščene vrhunce je definitivno boljše od Mini-Lotus Standarda. Tudi bolj abstraktni dizajn je bolj privlačen. Definitivno zelo dober nakup.

Toda če želite sprostiti pritisk v 1-2 minutah, morate izbrati težjo, “nenaravno” varianto, osebno mislim, da je Flight Pilot, črna, zelo dober. Toda dva se lahko komajda primerjata med seboj.

Shova

Ko so me bolj ali manj prepričali prijatelji, sem bil najprej skeptičen tudi zato, ker ta Fleshlight ni poceni, vendar moram reči, da sem pozitivno presenečen.

Ne pride tako kot na fotografijo izdelka v tako modrem črnem pokrovu, ampak na nerazložljivem, kar me je prvotno razočaralo, ker je skupni z modrim vložkom že izgledal zelo eleganten, vendar ima preglednost tudi svoje prednosti ^^

Na občutek, da vam to daje, lahko rečem, da je že zelo živahno in če zapremo zaprete na hrbtu, tako da v notranjosti ustvarite vakuum, ga lahko primerjate z oralniškim seksom. Od treh različnih stimulacijskih področij v notranjosti nisem mogel videti veliko razliko, vendar me še vedno navdušuje občutek, da to ustvarja.

Če povzamem, lahko rečem, da ne more nadomestiti pravega spola, ampak je veliko boljši od običajnega ročnega načina;)

Domino

Z izdelkom sem zelo zadovoljen. Razmerje med ceno in zmogljivostjo je zelo dobro. Svetilka se zdi zelo realistična in prijetna v primerjavi z drugimi.

Chris

Zelo dober občutek, material je tudi 1A. Dolžina je kot povprečna. Če bi imel kakšno kritiko, bi bila sama po sebi tanka, nekaj ožja bi bila nekoliko boljša. Ampak sicer ga lahko priporočim. Tukaj je še en nasvet: koruzni škrob je odličen prašek, da bi material postal mehko in voljno po uporabi (sperite, pustite, da se posuši). Konec koncev, Fleshlight obnovitveni prašek ni nič več kot 100% koruznega škroba.

Atrox

Naša izbira

Kot eden izmed modelov deklet Fleshlight se nebesno odpre z natančno repliko gobic Jessice Drake, zato je vstop v to podobno kot pri seksu z gospo djo, kot jo lahko dobite.

Jessica Drake – Pregled Masturbator
Intenzivnost7.9
Stimulacija8.7
Penetracija8.3
Tesnost8.8
Učinek učinka8.9
Realizem7.8
Različica9
Gladkost7.4
Ocena orgazma8.2
Hrup8.2
Uporaba Lube8.5
Pospravi7.4
Dry Time8.3
Ocena uporabnika0 Glasovanje0
8.3
Dobra izbira
Vsak peni je vreden
Zaradi tega je objava »nebesne« strukture še bolj prijetna, saj je bila prednja polovica kanala zasnovana zelo ozko.
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics