Jessica Drake - Recension Masturbator 2021 thesocialu101.com

Jessica Drake – Recension Masturbator

8,3
Bra val

Sedan produktionsstoppet av Ultra-tight Fleshlight är de mycket smala kanalerna i Fleshlight produktsortiment ganska sällsynta.

Detta gör publikationen av den “himmelska” strukturen allt mer tilltalande, eftersom den främre halvan av kanalen utformades extremt smal.

Vår pick

Som en av Fleshlight Girls-modellerna öppnar den himmelske med en exakt kopia av Jessica Drake’s labia, så att det är så nära kön med damen själv som du kan få.

Vad jobbar Fleshlight Jessica Drake

Den himmelske kanalen saknar inte många olika strukturella element, som alla redan är kända, men har kombinerats på ett helt nytt sätt för att bilda en extraordinär flerkammarstruktur.

Det finns element från kanalerna: Gauntlet (främre kammaren med rattring), Ultra Tight (smal anslutningskanal), Förbjuden (vågkanal), Lotus (lotusknut), Super Ribbed (Ryggkammare bak) och Speed ​​Bump ).

Som med alla Fleshlight Girls kanaler är den himmelska kanalen exklusiv och är därför endast tillgänglig i kombination med Fleshlight (Fusslight) av den erotiska modellen Jessica Drake.

Om du går in i den himmelske kanalen landar glansen i den första ganska smala kammaren och är försiktigt men definitivt stimulerad vid vissa punkter av den inre pimpleringen.

Då blir det väldigt tätt i följande anslutningskanal, som omger glansen tätt och skapar en underbar betningsstimulering på hela ytan av glans. Här är materialets mottryck högst och tätheten är mest märkbar.

Den efterföljande korrugerade kanalsektionen har en inre diameter dubbelt så stor och erbjuder därför en god kontrast till den tidigare allomfattande smärtan, eftersom materialmottrycket minskar något här. Vågorna glider växelvis vänster och höger längs penisaxeln och genererar bra stimuleringsimpulser.

Så fort glansen når lotuskammaren, utvidgas kanalens diameter igen med två gånger och känslan av täthet plötsligt bleknar för att bara kunna återställa sig så snart nästa trängsel penetreras.

Denna förträngning är cirka 4 gånger smalare än den tidigare lotuskammaren och erbjuder därför ett litet motstånd som måste penetreras.

Detta resulterar i en kort, intensiv märkbar täthetsimpuls och en utmärkt penetrerings känsla.

Efter punktering av lotusnoden landar glansarna äntligen i bakkammaren, vilket känns relativt bred jämfört med de tidigare mycket smala konstruktionselementen.

Materialmottrycket är betydligt lägre här, men det betyder inte att glansen kan vila här.

Eftersom den ribba ytan skapar en mycket trevlig ekollonmassage, som påverkar ekorns yta i hög frekvens.

Detta skapar ett utmärkt samspel mellan smal till bred (framåt) och från bred till smal (bakåt) när de går framåt och bakåt.

Speciellt penetrationen av den främre smalkanaldelen är mycket roligt och känns mycket realistisk på grund av (nästan) helt nubfria sidoväggar.

Om du gillar en betande, snabb stimulans känsla, bör du definitivt prova den himmelske kanalen.

Med undantag för den bakre delen av kanalen är alla strukturella element med normal penislängd (15 cm) lättillgängliga i den himmelska kanalen.

En penislängd på minst 13 cm krävs dock för att uppleva den smala / breda effekten optimalt.

Bakre kammaren ger tillräckligt med utrymme för ackumulering av negativt tryck och därför skapas en kraftfull sugseffekt, efter några framåt och bakåtgående rörelser, vilket dessutom berikar den totala stimulansen.

Rengöring av den himmelska kanalen är något svår eftersom den smala främre delen av kanalen och lotusnoderna inte är så lätt att spola.

Därför ska inlägget vändas om en kort stund och kamrarna ska rengöras individuellt för hand.

På grund av den lilla kanaldiametern är torktiden på ca. 5 – 6 timmar är också relativt långa och bör stödjas av tidigare torkning (se även Fleshlight Care Instructions).

Resultatet

Den himmelska kanalen erbjuder en underbart varierad stimulans känsla, som spelar med extremt smalhet och bredd och samtidigt verkar mycket realistisk.

Lotusknutningen i mitten av kanalen ger den nödvändiga variationen och stimulerar “sista sparken”. Om du alltid ville veta vad en tight jungfru vagina känns som, är detta Fleshlight det rätta valet för dig.

Vår pick

Som en av Fleshlight Girls-modellerna öppnar den himmelske med en exakt kopia av Jessica Drake’s labia, så att det är så nära kön med damen själv som du kan få.

Användarrecensioner

Vem har någonsin tillåtit att använda denna “ingång” till hans favorit Jag kan säga att den är mycket nära och det är helt enkelt bra att arbeta med det ibland.

Benedict Ehlert

Leksaken för män används ofta. Om mitten av natten, om en man vaknar eller känns som att vakna upp imorgon innan han går upp, är det helt enkelt inte möjligt för en man att gå upp först, göra förberedelser med att värma upp eller leta efter smörjmedlet. Åtminstone för mig fungerar det när båda är redo att lämna. I sig själv är dock denna Fleshlight gynnsam för maximal kul om mannen inte är kort laddad, men åtminstone genomsnittlig.

Bilden visar inte detta enligt min åsikt, eftersom den särskilt stimulerande effekten ligger längre inuti. Men känslan är obeskrivlig och mannen utsätts för mycket lustfulla irritationer. Sova på eller gå upp på morgonen är en avkopplande känsla. Det betyder att det är idealiskt när en man är ensam i sängen. Inläggets kanal är inte så smal, i djupet det ger super kul.

Christopher

Först och främst måste jag säga att detta är min första fleshlight, det kommer säkert att bli en annan fleshlight att jämföra någon gång. Jag var intresserad av hur det inre livet påverkar mina känslor, för de är alla extremt olika i sitt slag. Jag har ofta läst att de är för långa och jag trodde att det inte skulle störa mig längre eftersom jag är ganska normalt utrustad (ca 15 cm).

Den första upplevelsen med utlänningen var förvånansvärt intensiv, för känslan är riktigt bra och att leka med den här leken är kul. spåren är bara lite märkbara, därför inte heller påträngande och jag blev frestad att utforska bakdelen också en gång, men det var tyvärr inte möjligt.

Materialet kommer förmodligen att trycka lite tillbaka när det används, för jag kom bara med extremt mycket tryck mot buken till den andra smala platsen för utlänningen och sedan också genom det här, för det är en väldigt cool känsla! Jag saknar en mycket liten bit för den perfekta upplevelsen. ändå vill jag inte fixa betyget på min egen storlek, eftersom den främmande fleshlighten fortfarande är en framgångsrik leksak, även om baksidorna kommer att förbli dolda för mig. nästa blir då en något mindre version av fleshlighten.

Jag ger utlänningen full poäng, han översteg mina förväntningar trots den lilla svagheten!

Rengöring och hantering med smörjmedel beskrivs redan ganska bra i andra recensioner … ;-)

Kanin

Så den här saken är inte från den här världen … med en fleshjack och en showmount på datorn, då lite visuell och du är nästan för snabb mer än nöjd i fåtöljet och tittar på en film eller så (efter rengöringen förstås …: D) min favorit TPE sak i besittning, och där tillhör även en Lovedoll.

Alex

När du stänger dina ögon kan du inte berätta för känslan från en riktig vagina. Enkel penetration och livlig rynkmassage. Materialet är otroligt lätt att rengöra (varmt vatten) och stannar inte vid torrhet. Slutsats: Bra att överbrygga vissa tider

William

Jo jag har behövt det i ett år men ganska sällan, flickvän är trevligare att känna : D

Byter inte ut rätt kvinna, men det är alltid ett bra sätt att klara tiden. Av formen bra och inte iögonfallande. Kan stå löst på bordet ingen gris märker vad det är. 

Modell är enligt min mening bättre än pussy replika och något speciellt. Ett stort plus: det brister inte vid stor svans som de flesta onani.

Mikrofon

Perfekt konsistens för att titta på porr förresten. Bred öppning möjliggör intensiv ringstimulering utan att bli för intensiv. För långsamma, avslappnade klimaxer definitivt bättre än Mini-Lotus Standard. Hitta också mer abstrakt design mycket mer tilltalande. Definitivt ett mycket bra köp.

Men om du vill frigöra trycket i 1-2 minuter, bör du välja en hårdare “onaturlig” variant, jag tycker personligen att Flight Pilot, den svarta, är mycket bra. Men man kan knappast jämföra de två insatserna med varandra.

Shova

Efter att jag var mer eller mindre övertygad av vänner var jag ganska skeptisk i början också för att denna Fleshlight inte är billig men jag måste säga att jag är positivt överraskad.

Det kommer inte som på produktfotoet i ett sådant svart svart omslag men i ner transparent har jag ursprungligen besviken mig på grund av att den övergripande med den blå insatsen redan såg väldigt snygg ut, men det transparenta har också sina fördelar ^^

Till känslan av att det ger dig kan jag säga att det redan är väldigt levande och om du stänger stängningen på baksidan så att ett vakuum skapas inuti kan du jämföra det med oralsex. Från de tre olika stimuleringsområdena inuti kunde jag inte riktigt se stor skillnad, men jag är fortfarande glad över känslan av att den skapar.

Sammanfattningsvis kan jag säga att det inte kan ersätta riktigt sex men är mycket bättre än det normala manuella läget;)

Domino

Jag är väldigt nöjd med produkten. Prisförhållandet är mycket bra. Ficklampan känns väldigt realistisk och trevlig jämfört med andra.

Chris

Mycket bra känsla, materialet är också 1A. Längden är som genomsnittlig. Om jag hade kritik om det skulle det vara smalt i sig, något smalare skulle vara lite bättre. Men annars kan jag rekommendera det. Här är ett annat tips: Majsstärkelse är ett bra pulver för att göra materialet mjukt och smidigt efter användning (tvätta ut, låt det torka). Fleshlight-förnyande pulver är trots allt inget mer än 100% majsstärkelse.

atrox

Vår pick

Som en av Fleshlight Girls-modellerna öppnar den himmelske med en exakt kopia av Jessica Drake’s labia, så att det är så nära kön med damen själv som du kan få.

Jessica Drake – Recension Masturbator
Intensitet7,9
Stimulering8,7
Genomslag8,3
Åtdragning8,8
Sucction Effect8,9
Realism7,8
Variation9
jämnhet7,4
Orgasm Betyg8,2
Ljud8,2
Användning av smörjmedel8,5
Städa7,4
Torr tid8,3
Användarbetyg0 röster0
8,3
Bra val
Det är värt vartenda öre
Detta gör publikationen av den “himmelska” strukturen allt mer tilltalande, eftersom den främre halvan av kanalen utformades extremt smal.
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics