Jessica Drake - recenzie Masturbator 2021 thesocialu101.com

Jessica Drake – recenzie Masturbator

8.3
Buna alegere

De la oprirea producției la Fleshlight Ultra-Tight, canalele foarte înguste din gama de produse Fleshlight sunt destul de rare.

Aceasta face ca publicarea structurii “Heavenly” să fie mult mai plăcută, deoarece jumătatea din față a canalului a fost proiectată extrem de îngustă.

Alegerea noastră

Fiind unul dintre modelele Fleshlight Girls, Heavenly se deschide cu o replică exactă a labiilor lui Jessica Drake, așa că intrarea ei este la fel de aproape de sex cu doamna însăși cum puteți obține.

Ce lucrează Fleshlight Jessica Drake

Canalul Cerului nu are o varietate de elemente structurale, toate fiind deja cunoscute, dar au fost combinate într-un mod complet nou pentru a forma o structură extraordinară cu mai multe camere.

Există elemente din canale: Gauntlet (cameră frontală cu inel rotativ), Ultra Tight (canal de legătură îngustă), Interzis (canal ondulat), Lotus (Lotus knot), Super Ribbed ).

Ca și în cazul tuturor canalelor Fleshlight Girls, canalul Heavenly este exclusiv și, prin urmare, este disponibil numai în combinație cu Fleshlight (modelul erotic) Jessica Drake.

Dacă intrați în Canalul Cerului, glandul se așează în prima cameră destul de îngustă și este ușor stimulat, în mod cert, în anumite puncte de inelul inelar.

Apoi se strânge cu adevărat în următorul canal de conectare, care înconjoară bine glancurile și creează o stimulare minunată, pășunând pe toată suprafața glancului. Aici este cea mai mare contrapresiune materială, iar etanșeitatea este cea mai vizibilă.

Secțiunea transversală a canalului ondulat are un diametru interior de două ori mai mare și, prin urmare, oferă un contrast bun cu restul anterioară, din moment ce contrapresiunea materială scade oarecum aici. Valurile alunecă alternativ la stânga și la dreapta de-a lungul arborelui penisului și generează impulsuri mari de stimulare striată.

De îndată ce glandul ajunge în camera lotusului, diametrul canalului se extinde din nou de două ori, iar senzația de strângere se estompează brusc, doar pentru a se restabili pe deplin imediat după ce se strânge următoarea constricție.

Această constricție este de aproximativ 4 ori mai îngustă decât camera precedentă de lotus și, prin urmare, oferă o ușoară rezistență care trebuie pătrunsă.

Acest lucru are ca rezultat un impuls scurt, puternic perceptibil de etanșeitate și un sentiment excelent de penetrare.

După prășirea nodului lotus, glandurile intră în cele din urmă în camera din spate, care se simte relativ largă în comparație cu elementele structurale foarte înguste anterioare.

Contrapresiunea materială este semnificativ mai mică aici, dar asta nu înseamnă că glandurile se pot odihni aici.

Deoarece suprafața cu nervuri creează un masaj de ghindă foarte plăcut, care afectează suprafața ghimpată la frecvențe înalte.

Acest lucru creează o interacțiune excelentă între îngust până la lat (înainte) și de la lat până la îngust (înapoi) atunci când avansează înainte și înapoi.

Mai ales penetrarea părții din față a canalului îngust este o mulțime de distracție și se simte foarte realist datorită pereților laterali (aproape) complet fără nub.

Dacă vă place un sentiment de stimulare a pășunatului, trebuie să încercați cu certitudine Canalul Heavenly.

Cu excepția părții din spate a canalului, toate elementele structurale ale lungimii normale a penisului (15 cm) sunt ușor accesibile în canalul Heavenly.

Cu toate acestea, este necesară o lungime a penisului de cel puțin 13 cm pentru a percepe în mod optim efectul îngust / lat.

Camera din spate oferă suficient spațiu pentru acumularea de presiune negativă și, prin urmare, după câteva mișcări înainte și înapoi, se creează un efect puternic de aspirație, care îmbogățește suplimentar stimularea globală.

Curățarea Canalului Ceresc este oarecum dificilă deoarece partea frontală îngustă a canalului și nodurile lotus nu sunt atât de ușor de spălat.

Prin urmare, inserția trebuie rotită pentru o perioadă scurtă de timp, iar camerele trebuie curățate individual cu mâna.

Datorită diametrului canalului mic, timpul de uscare de aprox. 5 – 6 ore este, de asemenea, relativ lungă și ar trebui să fie susținută prin uscare prealabilă (vezi și Fleshlight Care Instructions).

deznodământ

Canalul Heavenly oferă un sentiment de stimulare foarte variat, care joacă cu o strânsă înălțime și lățime și în același timp pare foarte realist.

Nodul de lotus în mijlocul canalului oferă varietatea necesară și oferă stimularea “ultima lovitură”. Dacă ați dorit mereu să știți ce simți un vagin virgin strâns, acest Fleshlight este alegerea potrivită pentru dvs..

Alegerea noastră

Fiind unul dintre modelele Fleshlight Girls, Heavenly se deschide cu o replică exactă a labiilor lui Jessica Drake, așa că intrarea ei este la fel de aproape de sex cu doamna însăși cum puteți obține.

Analizele utilizatorului

Cui i sa permis vreodată să folosească această “intrare” a favoritului său, pot spune că este foarte aproape și că este uneori foarte bine să lucrezi cu el uneori.

Benedict Ehlert

Jucăria pentru bărbați este adesea folosită. În mijlocul nopții, dacă un om se trezește sau se simte ca să se trezească mâine înainte de a se ridica, pur și simplu nu este posibil ca un om să se ridice mai întâi, să facă pregătiri cu încălzirea sau să caute lubrifiantul. Cel puțin pentru mine funcționează atunci când ambii sunt pregătiți să le dea mâna. În sine însă, acest Fleshlight este favorabil pentru distracție maximă dacă omul nu este încărcat pe termen scurt, dar cel puțin mediu.

Imaginea nu arată acest lucru în opinia mea, deoarece efectul stimulator deosebit se află și mai mult în interior. Dar sentimentul este de nedescris și omul este expus la iritări foarte proaste. Să dormi sau să te ridici dimineața este un sentiment relaxant. Asta înseamnă că este ideal atunci când un om este singur în pat. Canalul inserției nu este atât de îngust, în profunzimea pe care o aduce super-distractiv.

Christopher

Mai intai trebuie sa spun ca aceasta este prima mea fleshlight, va exista cu siguranta o alta fleshlight sa o comparati odata. mi-a fost interesat cum viața interioară influențează sentimentele mele, pentru că ele sunt cu totul deosebite în felul lor. am citit adesea că sunt prea lungi și m-am gândit că nu mă deranjează mai mult, pentru că eu sunt în mod normal echipat (aproximativ 15 cm).

Prima experienta cu extraterestrul a fost surprinzator de intensa, pentru ca sentimentul este foarte bun si jucarea cu aceasta jucarie este distractiva. canelurile sunt doar ușor de remarcat, prin urmare, de asemenea, nu intruziv și am fost tentat să explorez partea din spate o dată, dar din păcate că nu a fost posibil.

Probabil că materialul se va împinge puțin când este folosit, pentru că am venit doar cu o presiune extrem de mare asupra abdomenului până la cel de-al doilea loc îngust al străinului și apoi și prin asta, pentru că este un sentiment foarte rece! Imi lipseste o bucata foarte mica pentru o experienta perfecta. cu toate acestea, nu vreau să fixez ratingul la dimensiunea mea, deoarece fleshlight-ul extraterestru este încă o jucărie de succes, chiar dacă zonele din spate vor rămâne ascunse pentru mine. următoarea va fi atunci o versiune puțin mai mică a fleshlight.

Dă străinului scorul întreg, el a depășit așteptările mele în ciuda slăbiciunii mici!

Curățarea și manipularea cu lubrifianți sunt deja descrise destul de bine în alte recenzii … ;-)

Iepurasul

Deci, acest lucru nu este din această lume … cu un fleshjack și o baie de duș pe computer, apoi un pic vizual și sunteți aproape prea repede decât mulțumit în fotoliu și să urmăriți un film sau așa (după curățarea cursului …: D) lucrul meu preferat TPE în posesie, și chiar aparține unui Lovedoll.

Alex

Când vă închideți ochii, nu puteți spune sentimentul dintr-un vagin adevărat. Pătrunderea facilă și un masaj natural cu riduri. Materialul este uimitor de ușor de curățat (apă caldă) și nu se lipeste atunci când este uscat. Concluzie: mare pentru a trece de anumite momente

William

Ei bine, am nevoie de ea pentru un an, dar destul de rar, prietena este mai plăcută în senzație : D

Nu înlocuiește femeia potrivită, dar este întotdeauna o modalitate bună de a trece timpul. Forma este bună și nu este vizibilă. Poate să stea în picioare pe masă, nici un porc nu observă ce este. 

Modelul este în opinia mea mai bun decât replica păsărică și ceva special. Un mare plus: nu se sparge la coada mare ca majoritatea masturbatorilor.

Mike

Textura perfectă pentru vizionarea pornografică. Deschiderea largă permite stimularea intensă a inelului fără a deveni prea intensă. Pentru culmile lente, relaxate cu siguranță mai bune decât standardul Mini-Lotus Standard. De asemenea, găsiți un design mai abstract, mult mai atrăgător. Categoric o cumpărare foarte bună.

Dar daca vrei sa eliberezi presiunea in 1-2 minute, ar trebui sa alegi o varianta mai grea, “nefiresc”, eu personal cred ca pilotul de zbor, cel negru, este foarte bun. Dar este greu de comparat cele două inserții unul cu celălalt.

Shova

După ce am fost mai mult sau mai puțin convins de prieteni, am fost mai degrabă sceptic la început, de asemenea, pentru că acest Fleshlight nu este ieftin, dar trebuie să spun că sunt surprins pozitiv.

Nu se aseamănă cu fotografia de produs într-o copertă neagră albastră, dar în ner transparent ceea ce mi-a dezamăgit inițial ceva, deoarece ansamblul cu inserția albastră părea deja foarte elegant, dar transparentul are și avantajele sale ^ ^

Pentru sentimentul pe care ți-l dă, pot spune că este deja foarte realist și dacă închizi închiderea pe spate pentru a crea un vid înăuntru, îl poți compara cu sexul oral. Din cele 3 zone de stimulare diferite din interiorul meu, nu puteam să văd prea mult, dar sunt încă încântat de sentimentul pe care îl creează.

În rezumat, pot spune că nu poate înlocui sexul real, dar este mult mai bun decât modul normal manual;)

Domino

Sunt foarte multumit de produs. Raportul preț-performanță este foarte bun. Lanterna se simte foarte realistă și plăcută în comparație cu altele.

Chris

Sentiment foarte bun, materialul este, de asemenea, 1A. Lungimea este ca media. Dacă ar fi avut vreun fel de critici în legătură cu aceasta, ar fi înșelăciune în sine, ceva mai restrâns ar fi un pic mai bun. Dar altfel o pot recomanda. Iată un alt sfat: Amidonul de porumb este o pudră mare pentru a face materialul moale și suplu după utilizare (spălați, lăsați să se usuce). La urma urmei, pulberea de reînnoire Fleshlight nu este mai mult decât 100% amidon de porumb.

atrox

Alegerea noastră

Fiind unul dintre modelele Fleshlight Girls, Heavenly se deschide cu o replică exactă a labiilor lui Jessica Drake, așa că intrarea ei este la fel de aproape de sex cu doamna însăși cum puteți obține.

Jessica Drake – recenzie Masturbator
Intensitate7.9
Stimulare8.7
penetrație8.3
Etanşeitate8.8
Efectul de suucțiune8.9
Realism7.8
Variație9
Finete7.4
Evaluarea orgasmului8.2
Zgomot8.2
Utilizarea lubrifiantului8.5
A curăța7.4
Timpul uscat8.3
Evaluarea utilizatorilor0 voturi0
8.3
Buna alegere
Merită fiecare bănuț
Aceasta face ca publicarea structurii “Heavenly” să fie mult mai plăcută, deoarece jumătatea din față a canalului a fost proiectată extrem de îngustă.
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics