Jessica Drake - Review Masturbator 2021 thesocialu101.com

Jessica Drake – Review Masturbator

8.3
Goede keuze

Sinds de productiestop van de Ultra-Tight Fleshlight zijn echt smalle kanalen in het assortiment van Fleshlight vrij zeldzaam.

Dit maakt de publicatie van de ‘hemelse’ structuur des te aangenamer, omdat de voorste helft van het kanaal extreem smal is ontworpen.

Onze keuze

Als een van de Fleshlight Girls-modellen opent de Heavenly met een exacte replica van Jessica Drake’s schaamlippen, dus het binnengaan ervan staat zo dicht bij seks met de dame als je kunt krijgen.

Wat werk Fleshlight Jessica Drake

Het Hemelse Kanaal heeft geen gebrek aan een verscheidenheid aan structurele elementen, die allemaal al bekend zijn, maar die op een geheel nieuwe manier zijn gecombineerd tot een buitengewone meerkamerstructuur.

Er zijn elementen uit de kanalen: Gauntlet (voorkamer met knopring), Ultra Tight (smal verbindingskanaal), Verboden (golvend kanaal), Lotus (lotusknop), Super Ribbed (geribbelde achterkamer) en Speed ​​Bump (achterste kamer met knobbelbediening) ).

Zoals met alle Fleshlight Girls-kanalen, is het Heavenly-kanaal exclusief en daarom alleen verkrijgbaar in combinatie met de (pussy-) Fleshlight van het erotische model Jessica Drake.

Als je het Hemelse kanaal binnengaat, landt de eikel in de eerste vrij smalle kamer en wordt op bepaalde punten zacht maar zeker gestimuleerd door de binnenste pukkelring.

Dan wordt het heel strak in het volgende verbindingskanaal, dat de eikel stevig omgeeft en een prachtige, weidende stimulatie op het hele oppervlak van de eikel creëert. Dit is waar de tegendruk van het materiaal het grootst is en de dichtheid het meest merkbaar is.

Het daaropvolgende gegolfde kanaalgedeelte heeft een binnendiameter die twee keer zo groot is en biedt daarom een ​​goed contrast met de vorige alomvattende smalheid, omdat de tegendruk van het materiaal hier enigszins afneemt. De golven glijden afwisselend naar links en rechts langs de schacht van de penis en genereren grote strerende stimulatie-impulsen.

Zodra de eikel de lotuskamer bereikt, expandeert de diameter van het kanaal weer twee keer en verdwijnt het gevoel van strakheid plotseling, alleen om zichzelf weer volledig te kunnen herstellen zodra de volgende vernauwing is gepenetreerd.

Deze vernauwing is ongeveer 4 maal smaller dan de vorige lotuskamer en biedt daarom een ​​lichte weerstand die moet worden gepenetreerd.

Dit resulteert in een korte, intens waarneembare dichtheidimpuls en een uitstekend penetratiegevoel.

Na het doorprikken van de lotusknoop, belandt de eikel uiteindelijk in de achterkamer, die relatief breed aanvoelt vergeleken met de vorige zeer smalle structurele elementen.

De materiële tegendruk is hier aanzienlijk lager, maar dit betekent niet dat de eikel hier kan rusten.

Omdat het geribbelde oppervlak een zeer aangename eikelmassage creëert, die het acornoppervlak in hoge frequentie beïnvloedt.

Dit zorgt voor een uitstekend samenspel tussen smal naar breed (vooruit) en van breed naar smal (achteruit) bij vooruit en achteruit rijden.

Vooral de penetratie van het smalle voorste kanaalgedeelte is erg leuk en voelt zeer realistisch dankzij de (bijna) volledig knobbeltje vrije zijwanden.

Als je van een weidend, strak stimulerend gevoel houdt, moet je zeker het Heavenly Channel proberen.

Behalve het gerimpelde achterste deel van het kanaal, zijn alle structurele elementen van de normale penislengte (15 cm) gemakkelijk toegankelijk in het Heavenly-kanaal.

Er is echter een penislengte van minimaal 13 cm vereist om het smalle / brede effect optimaal waar te nemen.

De achterkamer biedt voldoende ruimte voor de accumulatie van negatieve druk en daarom wordt na een paar voorwaartse en achterwaartse bewegingen een krachtig zuigeffect gecreëerd, dat bovendien de algehele stimulatie verrijkt.

Het reinigen van het hemelse kanaal is enigszins moeilijk omdat het smalle voorste deel van het kanaal en de lotusknopen niet zo gemakkelijk te doorspoelen zijn.

Daarom moet het inzetstuk voor korte tijd worden omgedraaid en moeten de kamers afzonderlijk met de hand worden gereinigd.

Door de kleine kanaaldiameter is de droogtijd van ca. 5 – 6 uur is ook relatief lang en moet worden ondersteund door voorafgaand drogen (zie ook de Fleshlight onderhoudsinstructies).

uitkomst

Het Heavenly Canal biedt een heerlijk gevarieerd stimulatiegevoel, dat speelt met extreme smalheid en breedte en tegelijkertijd erg realistisch lijkt.

De lotusknoop in het midden van het kanaal biedt de nodige afwisseling en geeft de stimulans de “laatste trap”. Als je altijd al wilde weten hoe een strakke, vagina-vagina aanvoelt, is deze Fleshlight de juiste keuze voor jou.

Onze keuze

Als een van de Fleshlight Girls-modellen opent de Heavenly met een exacte replica van Jessica Drake’s schaamlippen, dus het binnengaan ervan staat zo dicht bij seks met de dame als je kunt krijgen.

Gebruiker reviews

Wie ooit deze “ingang” van zijn favoriet heeft mogen gebruiken, kan zeggen dat het heel dichtbij is en het is gewoon geweldig om er soms mee te werken.

Benedict Ehlert

Het speelgoed voor mannen wordt vaak gebruikt. Midden in de nacht, als een man wakker wordt of morgen wakker wil worden voordat hij opstaat, is het simpelweg niet mogelijk voor een man om eerst op te staan, voorbereidingen te treffen met het opwarmen of naar het smeermiddel te zoeken. In ieder geval voor mij werkt het wanneer beide klaar zijn. Op zich is deze Fleshlight echter gunstig voor maximaal plezier als de man niet kort wordt geladen, maar op zijn minst gemiddeld.

De foto laat dit naar mijn mening niet zien, omdat het bijzonder stimulerende effect verder naar binnen ligt. Maar het gevoel is onbeschrijfelijk en de man wordt blootgesteld aan zeer wellustige irritaties. Slapen of ‘s ochtends opstaan ​​is een ontspannen gevoel. Dat betekent dat het ideaal is als een man alleen in bed ligt. Het kanaal van de insert is niet zo smal, in de diepte brengt het het superplezier.

Christopher

Allereerst moet ik zeggen dat dit mijn eerste fleslicht is, er zal zeker nog een ander vleeslicht zijn om ooit te vergelijken. ik was geïnteresseerd in hoe het innerlijke leven mijn gevoelens beïnvloedt, omdat ze allemaal heel verschillend zijn in hun soort. ik heb vaak gelezen dat ze te lang zijn en ik dacht dat het me niet verder zou storen, omdat ik vrij normaal ben uitgerust (ongeveer 15 cm).

De eerste ervaring met het buitenaardse wezen was verrassend intens, omdat het gevoel echt geweldig is en het spelen met dit speeltje leuk is. de groeven zijn slechts licht merkbaar, dus ook niet opdringerig en ik was geneigd om het achterste deel ook één keer te verkennen, maar helaas was dat niet mogelijk.

Het materiaal zal waarschijnlijk een beetje terugduwen als het wordt gebruikt, omdat ik alleen met extreem veel druk tegen de buik kwam naar de tweede smalle plek van het buitenaardse wezen en vervolgens ook hierdoor, want dat is een heel cool gevoel! ik mis een heel klein stukje voor de perfecte ervaring. niettemin wil ik de beoordeling niet op mijn eigen formaat maken, omdat het buitenaardse fleshlight nog steeds een succesvol stuk speelgoed is, zelfs als de achterste gebieden voor mij verborgen blijven. de volgende zal dan een iets kleinere versie van het fleslicht zijn.

Ik geef de alien de volledige score, hij overtrof ruimschoots mijn verwachtingen ondanks de kleine zwakte!

Het reinigen en hanteren met smeermiddelen is al goed beschreven in andere beoordelingen … ;-)

konijn

Dus dit ding komt niet van deze wereld … met een vleeshond en een showwaarde op de computer, dan een beetje visueel en je bent bijna te snel meer dan tevreden in de leunstoel en kijkt naar een film of zo (na het schoonmaken natuurlijk …: D) mijn favoriete TPE-ding in bezit en er hoort zelfs een Lovedoll bij.

Alex

Wanneer je je ogen sluit, kun je het gevoel niet uit een echte vagina vertellen. Gemakkelijke penetratie en levensechte rimpelmassage. Materiaal is verbazingwekkend eenvoudig te reinigen (warm water) en plakt niet als het droog is. Conclusie: geweldig om bepaalde tijden te overbruggen

William

Nou, ik heb het een jaar nodig gehad, maar vrij zelden, vriendin is prettiger in voelen : D

Is geen vervanging voor de juiste vrouw, maar het is altijd een goede manier om de tijd te doden. Van de vorm goed en niet opvallend. Kan los op tafel staan, geen varken merkt wat het is. 

Model is naar mijn mening beter dan poesje-replica en iets speciaals. Een groot voordeel: het breekt niet bij de grote staart zoals de meeste masturbators.

Mike

Perfecte textuur om trouwens porno te kijken. Brede opening maakt intensieve stimulatie van de ring mogelijk zonder te intensief te worden. Voor langzame, ontspannen climaxes zeker beter dan Mini-Lotus Standard. Vind ook het meer abstracte ontwerp veel aantrekkelijker. Absoluut een hele goede koop.

Maar als je binnen 1-2 minuten druk wilt ontlasten, zou je een hardere, “onnatuurlijke” variant moeten kiezen, persoonlijk denk ik dat Flight Pilot, de zwarte, heel goed is. Maar men kan de twee inserts nauwelijks met elkaar vergelijken.

Shova

Nadat ik min of meer overtuigd was door vrienden was ik aanvankelijk nogal sceptisch, ook omdat deze Fleshlight niet goedkoop is, maar ik moet zeggen dat ik positief verrast ben.

Het komt niet zo op de productfoto in zo’n blauwzwarte omslag maar in ner transparant wat mij aanvankelijk iets heeft teleurgesteld omdat het geheel met de blauwe inlage er al heel stijlvol uitzag, echter, het transparante heeft ook zijn voordelen ^^

Naar het gevoel dat het je geeft, kan ik zeggen dat het al heel levensecht is en als je de sluiting aan de achterkant sluit, zodat er een vacuüm ontstaat, kun je het vergelijken met orale seks. Van de 3 verschillende stimulatiegebieden binnen kon ik niet echt veel verschil zien, maar ik ben nog steeds blij door het gevoel dat het creëert.

Samenvattend kan ik zeggen dat het echte seks niet kan vervangen, maar veel beter is dan de normale handmatige modus;)

Domino

Ik ben zeer tevreden met het product. De prijs-prestatie verhouding is erg goed. De zaklamp voelt heel realistisch en aangenaam in vergelijking met anderen.

Chris

Zeer goed gevoel, materiaal is ook 1A. De lengte is als gemiddeld. Als ik er kritiek op zou hebben, zou het een enge in zichzelf zijn, iets wat smaller zou zijn, een beetje beter. Maar anders kan ik het aanbevelen. Hier is nog een tip: maïszetmeel is een geweldig poeder om het materiaal na gebruik zacht en soepel te maken (uitwassen, laten drogen). Per slot van rekening is het vernieuwde poeder van Fleshlight niet meer dan 100% maïszetmeel.

atrox

Onze keuze

Als een van de Fleshlight Girls-modellen opent de Heavenly met een exacte replica van Jessica Drake’s schaamlippen, dus het binnengaan ervan staat zo dicht bij seks met de dame als je kunt krijgen.

Jessica Drake – Review Masturbator
Intensiteit7.9
stimulatie8.7
doordringen8.3
gevoel van beklemming8.8
Succtie-effect8.9
Realisme7.8
Variatie9
Gladheid7.4
Orgasm Rating8.2
Lawaai8.2
Smeermiddel gebruiken8.5
Opruimen7.4
Droge tijd8.3
Gebruikersbeoordeling0 stemmen0
8.3
Goede keuze
Het is elke cent waard
Dit maakt de publicatie van de ‘hemelse’ structuur des te aangenamer, omdat de voorste helft van het kanaal extreem smal is ontworpen.
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics