Jucărie sexuală nereușită - străin 2021 thesocialu101.com

Jucărie sexuală nereușită – străin

Sex cu un străin? De la filmul “Avatar” cel târziu, unii oameni s-au întrebat ce sex cu fetele extraterestre ar simti ca.

Mulțumită producătorului ILF, această ficțiune poate deveni realitate, pentru că acum există un Fleshlight în “culoarea pielii” albastru metalic, cu o deschidere de păsărică extraordinară și un nou canal interior (exclusiv). Cu labiile sale pronunțate și clitorisul dublu, Alien Fleshlight este singurul punct de atracție optic al seriei Fleshlight.

Alegerea noastră

Alien Fleshlight vine cu mâneca Alien perle albastră și un carcasă exterioară albastră, care se combină pentru a vă face fantezia străină albastră la limitele exterioare ale imaginației dvs..

Ce lucrează Fleshlight Alien

Noua structură din canal este desigur numită “Alien” și este un amestec de 3 elemente bine-cunoscute care s-au dovedit a fi deosebit de eficiente în trecut.

Intrarea canalului constă dintr-o cameră eliptică ale cărei pereți sunt acoperite cu o structură spirală Vortex, urmată de un nod de lotus care se deschide în canalul principal, care este umplut cu nuburi largi, distanțate foarte aproape de inserția unității de antrenament Stamina.

Canalul principal are un diametru interior de 12-15 mm și, prin urmare, este relativ îngust, camera frontală și perpendicularul sunt ușor mai late la diametrul de 18 mm.

Deschiderea Alienfleshlight este în formă de pâlnie și aproape suge penisul în partea sa cea mai interioară.

Intrarea la canalul interior este de 4 mm foarte îngustă (similară deschiderii Pink Butt) și este, deci, foarte distractiv să pătrundă păsărică din nou și din nou.

Dacă pătrundeți mai adânc în vaginul străin, deschiderea îngustă a vaginului înconjoară ferm axul penisului și oferă stimuli suplimentari de stimulare.

Stimularea este fantastică așa cum era de așteptat, nu e de mirare când cele 3 cele mai bune elemente structurale în combinație răsfoiesc penisul.

Mai întâi, camera anterioară se înfășoară strâns în jurul glancului în timp ce pătrunde și apoi, odată cu străpungerea camerei de lotus, se continuă o etanșeitate stimulantă în canalul umplut cu nub.

Coșurile largi, semisferice, creează un masaj foarte intensiv în canalul principal, care se simte ca și cum o mulțime de vârfuri de degete mici, îndemn și glisează din toate părțile.

Există o mulțime de spațiu în canal pentru formarea presiunii negative și, prin urmare, un efect de aspirație peste medie devine vizibil după un timp. Lungimea canalului structurii extraterestre este absolut optimă.

Deoarece toate elementele structurale “importante” sunt foarte departe, camera de vortex anterioară, nodul lotus și structura de rezistență din spatele acestuia pot fi de asemenea atinse cu o lungime normală a penisului (15 cm) fără probleme.

Curățarea străinului Fleshlight este un pic cam complicată, în special spațiile de nap și nodurile de lotus trebuie curățate cu atenție, deoarece reziduurile se pot acumula aici. Timpul de uscare se află în mijlocul terenului cu 2-3 ore.

deznodământ

Alien Fleshlight este cel mai neobișnuit Fleshlight din gama de produse ILF și unul dintre cele mai bune. Combinația dintre cele 3 structuri interne cele mai eficiente din modelele anterioare oferă o stimulare deosebit de intensă și foarte variată.

Foarte bine a reusit si deschiderea Alienmuschi, care este usor de penetrat prin forma de pâlnie si se inchide pe langa frumos apropiindu-se de penis. Atunci când o adevărată păsărică extratereștrilor se simte la fel de mare ca și Fleshlight, aștept cu nerăbdare strămutarea.

Alegerea noastră

Alien Fleshlight vine cu mâneca Alien perle albastră și un carcasă exterioară albastră, care se combină pentru a vă face fantezia străină albastră la limitele exterioare ale imaginației dvs..

Analizele utilizatorului

Ca de obicei, rapid de transport maritim. Relativ bine ambalat, nu se putea rupe, dar a alunecat înainte și înapoi în cutie. Dar ambalajul fusese neutru ca de obicei. Am comandat produsul pentru partenerul meu și este foarte mulțumit. “Se simte mai bine decât unele femei”.

Materialul este foarte moale și foarte confortabil chiar și cu lubrifiant. Intrarea are o formă frumoasă și interesantă și favorizează inserția (clitoris dublu). Structura interioară este de asemenea foarte bine percepută, astfel încât prima structură cu lotus este punctul culminant.

Dar este nevoie de o mulțime de grijă și bețe ușor! După utilizare, spălați cu apă, dezinfectați, permiteți să se usuce la aer și pulbere înainte de umplere (consum foarte mare de pulberi). Pulverizarea este extrem de importantă (!) În acest model pentru a evita deteriorarea. Și aici urmați instrucțiunile anexate.

Desiree

A fost prima mea experiență cu Fleshlights și sunt impresionat.

Textura este grozavă, curățarea nu este prea greoaie și este chiar minunată. Un mic sfat: folosiți acest lucru fără suportul din plastic.

Singura problemă este că materialul devine bittic “, după ce îl folosești de mai multe ori, astfel că pudrați partea cu amidon de porumb și spălați-o înainte de utilizare, pentru a avea experiența optimă cu fiecare utilizare.

Enrico

Fleshlight un ciocan absolut nu a simțit niciodată un astfel de sentiment, siliconul-ca tesatura frotiuri în sine cu lubrifiant foarte frumos la recomandarea de cumpărare!

Cu capacul dur Perfect pentru a călători numai experiențe bune făcute dar eu o arunc la fiecare 2 luni, în ciuda curățării intensive.

Nempax

Altceva ;-)

Fleshlight se simte pur și simplu, miroase ca toate produsele FL destul de puțin și culoarea albastră este pur și simplu originală.

Structura din interior este, de asemenea, destul de neobișnuită și intensă, fără a fi deosebit de restrictivă (pe care o găsesc mai degrabă pozitivă).

Recomandare de achiziție clară.

Caimaran

Totul în și așa cum este descris. ar putea fi un pic mai strâns. Singurul dezavantaj este piesa finală este foarte ascuțită datorită producției ieftine! Trebuie să reluați, dar funcționează. Livrarea cu DHL este un coșmar, din păcate, a trebuit să-l ridicați recomandă vânzătorului să pună expedierea pe altă companie !

Daniel

Deci am acum Fleshlight de 2 luni și este ciocanul absolut!

Ok, este prima mea Fleshlight, dar totuși este de vârf în opinia mea.

Calitatea este minunată, materialul este foarte moale și “real”! =) Cu gelul potrivit (pe bază de apă, desigur), o super experiență!

Poate doar să o recomand tuturor celor care caută ceva nou, cool, nebun =)

Toate cele bune!

Jake Sully

Ceea ce vrei să spui ca un începător în zonă, mai multe cheltuieli și o calitate superioară sunt cu atât mai plăcute după aceea. Originalul merită banii și, în retrospectivă, chiar și avantajul.
De ce … Fleshlighteinsatz este înlocuitor dacă devine plictisitor și poate fi extins pentru o utilizare mai bună. de exemplu. montare pe perete sau mai restrânsă așa cum se cuvine. Bună hobby. recomandabil.

Nashyman Jens

După comanda partea bună a sosit prompt 2 zile mai târziu și a fost încercată imediat. Sentimentul este cu adevărat excitat extraterestrial. Numai optica te face atât de tare. Recomandat pentru fiecare om singur care vrea să încerce ceva nou.

Maximilian

Alegerea noastră

Alien Fleshlight vine cu mâneca Alien perle albastră și un carcasă exterioară albastră, care se combină pentru a vă face fantezia străină albastră la limitele exterioare ale imaginației dvs..

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics