Jucarii Sex Fleshlight Girls - Brown Pussy Misty Stone 2021 thesocialu101.com

Jucarii Sex Fleshlight Girls – Brown Pussy Misty Stone

6.9
Minunat

Canalul Bump N Grind este canalul exclusivist al filmei Fleshlight Girls erotic Misty Stone și disponibil doar în legătură cu păsărica ei.

Pe măsură ce Misty Stone este de origine afro-americană, producătorul Fleshlight ILF rupe terenul nou cu acest Fleshlight și lansează primul inserție Fleshlight cu culoarea pielii maro.

Acest pas a fost mult așteptat și a fost așteptat cu nerăbdare de mulți fani ai Fleshlight. De asemenea, în interiorul inserției au multe de oferit și combină o structură de mai multe inele burl și caneluri zig-zag într-un total de 4 camere.

Alegerea noastră

Datorită aranjamentului inteligent al texturilor cu buclă și nervuri, textura canalului interior Bump N Grind creează un efect de stimulare deosebit de variat, care unifică stimulările îndreptate cu stimulente netede.

Ce funcționează Fleshlight Misty Stone

Canalul începe cu o cameră cu pereți albi de 20 x 15 mm, la capătul căruia este un inel de nuburi semisferice.

Mărimea și forma coșurilor sunt comparabile cu cele din inserția de viteză rapidă. Apoi urmează următoarea cameră cu o dimensiune de 10 x 15 mm, care conține un alt inel burl.

Textura canalului cu o dimensiune de 0,8 x 0,6 inch (20 x 15 mm)Inel de umflături de la intrarea în camera Ieșiți cu o textura în formă de zig-zag în centru

Apoi vine cea de-a treia cameră de 40 x 18 mm, care conține un inel de nub la fiecare intrare și ieșire a camerei și o structură canelată care rulează într-un model zig-zag în mijloc.

Conștientizatorul Fleshlight atent va fi familiarizat cu această structură de canelură, deoarece a fost parțial împrumutat din inserția Vortex.

Camera a patra are aceeași construcție ca și camera precedentă, doar la sfârșitul ei există câțiva cosuri suplimentare.

La intrarea în canalul Bump N Grind, glandul este stimulat foarte intens de cele 3 inele burl și cele 2 constricții la intrarea și ieșirea camerei.

În timp ce cosurile stabili stimulente punctuale, constricțiile rulează pe toată glandurile și creează un sentiment de pătrundere.

Odată ce ați ajuns în cea de-a treia cameră, nervurile transversale spiralate cuprind glandul din toate părțile și declanșează un sentiment de stimulare complet diferit față de secțiunea canalului anterior.

Glisarea în interior și în exterior creează un masaj foarte variat al glandului și al arborelui penisului.

Cu o lungime medie a penisului de 15 cm ajungi la a treia cameră complet, dar nu mai puteți intra în a patra cameră, deoarece toate Fleshlights sunt, în general, puțin supradimensionate.

Întrucât structura din a patra cameră se repetă oricum, nu pierdeți nimic.

Camera din spate asigură un efect de aspirație excelent, deoarece se poate acumula o mulțime de presiune negativă.

Curățarea camerelor și spațiile dintre caneluri și cosuri este destul de complexă și durează ceva timp. Uscarea multor structuri durează de asemenea un timp relativ lung (3-5 ore).

deznodământ

Canalul Bumb N Grind produce un efect de stimulare deosebit de variat, prin aranjarea inteligentă a structurilor perforate și canelate, care combină stimulii punctiformi cu stimularea striată și înfășurată.

Acest Fleshlight este o necesitate absolută, în special pentru iubitorii de păsărică de ciocolată cu piele închisă, deoarece poate convinge nu numai vizual, ci și în ceea ce privește efectul efectiv de stimulare.

Alegerea noastră

Datorită aranjamentului inteligent al texturilor cu buclă și nervuri, textura canalului interior Bump N Grind creează un efect de stimulare deosebit de variat, care unifică stimulările îndreptate cu stimulente netede.

Analizele utilizatorului

O necesitate pentru fiecare om. un sentiment ciocan, se simte total real, ca si cum ar fi fost o pasarica adevarata, face distractia animalelor cu ea. bineînțeles că aveți nevoie de gleitgel și de a menține pulberea. dar după un an încă super-calitate.

Florian

Este un pic mai moale decât produsele mai noi … acesta este punctul negativ – dar totuși o mare senzație de cauză a formei lui Lotus, comparativ cu o privire minunată.

Apartament

Acest lucru este uimitor. Chiar te distrezi foarte mult. Se simte atît de reală și strînsă, desigur.
Aș mai cumpăra acel lucru din nou.

Nello

Produsul și-a îndeplinit toate așteptările și a păstrat promisiunile.
Bună manoperă și un sentiment excelent.
Probabil că voi căuta și variante (inserturi).

Michael

Absolut recomandabil, fără a putea vorbi despre durabilitate în acest moment, o unealtă excelentă.
Fie că este singur sau distractiv pentru două super bine gândite și procesate. O investiție utilă!

Baliman

Puțin liber, dar bun. Se simte uimitor. Destul de mult seamănă cu adevăratul lucru. Usor de curatat. Mi-a plăcut străinul mai bine. Este mai bine pentru rezistență

Fullmer

Curățarea intensivă ulterioară este de la sine înțeles. Asigurați-vă că apa se scurge bine și că inserția de cauciuc se usucă în mod corespunzător înainte de a o închide din nou în capac.
Funcția de pulbere nu mi-a fost clar imediat, deoarece suprafața cauciucului este destul de lipicioasă. Dar acesta este scopul. Pudra se îngrijește de meterial și se simte netedă ca o păsărică proaspăt rasă. În orice caz, comandați în același timp.

Mike

Alegerea noastră

Datorită aranjamentului inteligent al texturilor cu buclă și nervuri, textura canalului interior Bump N Grind creează un efect de stimulare deosebit de variat, care unifică stimulările îndreptate cu stimulente netede.

Jucarii Sex Fleshlight Girls – Brown Pussy Misty Stone
Intensitate7.2
Stimulare7.2
penetrație7
Etanşeitate6.6
Efectul de suucțiune6.8
Realism7.4
Variație6.8
Finete6.6
Evaluarea orgasmului7.2
Zgomot6.4
Utilizarea lubrifiantului6.6
A curăța7.2
Timpul uscat7
Evaluarea utilizatorilor0 voturi0
6.9
Minunat
Minunat
Canalul Bump N Grind este textura exclusivă interioară
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics