Katsaus Paras 4 Gay Sex Toy Fleshjack - Kuinka tehdä Fleshlight 2021 thesocialu101.com

Katsaus Paras 4 Gay Sex Toy Fleshjack – Kuinka tehdä Fleshlight

Lyhyt katsaus miehille suunnattuihin seksileluihin. Top-4 Fleshjack erinomaisia ​​malleja: läpinäkyvästä alhaalta muotoisesta esineestä suulliseen hauskaan Turbo-ominaisuuteen.

Top Prostate Hierontalaitteet TARKISTA NYKYINEN HINTA Lyhyt hyöty
Fleshjack Ice
(Meidän valinta)
Mukava putken muoto
Fleshjack Allen King
(Meidän valinta)
Realistinen kopio aikuisten elokuvista näyttelijä anus
Fleshjack Quickshot
(Meidän valinta)
Kannettava ja huomaamaton
Fleshjack Turbo Ignition
(Meidän valinta)
Kanava, jolla on ainutlaatuinen rakenne

Fleshjackin opasarviointi: mikä masturboija on paras?

Fleshjack-seksilelut valmistetaan Yhdysvalloissa osana moninkertaista Fleshlight -sarjaa. Fleshjackin aarteiden merkittävä ero kaikkien muiden näiden hyödyllisten ja hauska Fleshlight-asioiden osalta on, että Fleshjack-esineet tuotetaan homojen puolesta. Tai niille, jotka haluavat kokeilla urospuolisia näytelmiä.

Meidän pick

Tutustu sisäiseen toimintaan FleshJackin hienoimmalla itseilmaisulaitteella ja vain läpinäkyvällä mallilla, FleshJack Ice. Lisääntyneen visuaalisen stimulaation ansiosta Ice Jackin miespuolinen seksilelu-kokemus räjäyttää sinut pois.

Meidän pick

Pieni, kompakti ja valmis käytettäväksi ja väärin! Allen Kingin Fleshjackissa on tiukka aukko, jossa on solmujen pyörre, jota seuraa voimakkuuden harjanteet ja sarja kuviollisia kertoja ja kuoppia, jotka kutsuvat sinua ottamaan rakkautta masturbaatioon seuraavalle tasolle.

Meidän pick

FleshJack Quickshot on uusi otos alkuperäisillä myydyimmillä FleshJack-uroksilla. Quickshot voi olla pienikokoinen, mutta se pakkaa iso lävistin. Tuotteessa on esteetön poistumispaikka, ja se lisää stimulaatiota sekä pariskunnan suulliselle leikkeille että masturbaatiolle. Sen koko ja tiukka kahva tekevät Quickshotista täydellisen nopean soolopelin.

Meidän pick

Fleshlight Turbo tarjoaa sinulle realistisen ja tyydyttävän vaihtoehdon suulliselle sukupuolelle. Turbo tarjoaa ainutlaatuisen suunnitelman, jossa on kolme pistettä ensimmäisestä lisäyksestä. Turbo tarjoaa miellyttävän tunnelman, joka on synonyymi saada tähtipuhallus aina kun käytät sitä.

Suurin osa Fleshlight-malleista muistuttaa tavallisista taskulampuista, ja Fleshjacks eivät ole eroja tässä suhteessa.

Tyypillinen kohde koostuu pehmeästä ja joustavasta hihasta (yksikkö, jossa penisi liikkuu), tulopiste (se voi näyttää emättimeltä, päkiänreikältä, miehen tai naisen huulet tai saattaa olla suhteellisen abstrakti muotoilu) ja yksi tai kaksi suojaavaa suojusta.

Joten, mikä on mielenkiintoista tyypillisessä Fleshjack-tuotteessa?

Se riippuu vähäisessä määrin omasta valintasi.

Kaikki ovat kauniita, mukavia, yhteensopivia erilaisten liitteiden kanssaOn vaaleanpunaisia ​​alasti, jäänläpinäkyviä, jäänsinisiä malleja Läpiviennit, jotka rehellisesti jäljittelevät luonnollisia ihmisen aukkoja

Mielenkiintoisin asia on sisäpuolella: monimutkaisten tekstuureiden peittämät kamerat ovat äärimmäisen naturalistisia tunteita.

Sinulla on hauskaa ihmisen “työosalla”, ei haisevalla rakkaustarvikkeella, joka irtoaa yhden tai kahden koettelemuksen jälkeen.

Meidän on velkaa ihastuttavalle Super Skin -materiaalille. Fleshlight valmistajat käyttävät sitä hihan tuotantoon.

Tässä on kuvattu neljä Fleshjack-kohdetta. Ne ovat epätavallisia, raivoisasti hyödyllisiä ja mesmerizingly kauniita. Ja ne ovat suosituimpia miesten seksileluja. No, he eivät voi jäädä pois homo dick tutkareita, todellakin.

TOP 4 Fleshjack – arvostelu

Fleshjack Ice – Gay-rakkauden tarkkailijoille

Tämä teräsjäätä läpinäkyvä Fleshjack-lelu on suunniteltu työskentelemään ja katselemaan rakkauden nautintoja. Fleshjackin valmistajat tietävät, että monet miehet haluavat nähdä peniksensa käytön aikana, ja he ovat luoneet tämän mallin.

Valkoisen läpinäkyvän Super Skin -hihnan ja lasimaisen kirkkaan kotelon ansiosta saat kaksinkertaisen ilon.

Ja hihan pinta on tässä tapauksessa loistava. Houkuttelevan pehmeän sisäänkäynnin takana sinä (tai tärkein instrumentti, tarkalleen) löytyy useita helpotuskameroita, joissa on leikkaus ja leikkausliitokset.

Niiden lisäksi on useita pisteitä, kokoja, laajentavia ja kapenevia sivustoja.

Muuten voit muuttaa tunteita tehokkaasti säätämällä ilmanpoistumistasoa: on erityinen kärkikansi. Silti se ei riitä sinulle? Katsokaa kuinka iso kukko on tässä tuoreesta kirkkaasta laitteesta! Kokonaispituus on 9,75 tuumaa, rakkauden pituus 8,5 tuumaa.

Plussat

 • Tyhjä peräaukon haava
 • Mukava putken muoto
 • Helppo puhdistaa (kova soapia ja muita aggressiivisia puhdistusaineita ei suositella Super Skin -materiaalille)

Haittoja

 • Tarvitaan lämmitettävä ennen käyttöä (ilman sitä, et saa tosi tunteita)
 • Läpinäkyvä Jään väri (hankittu maku)

15_boys_ahead: “Viileä, erittäin viileä ja tyylikkäin Fleshjack-malli! Yritin sitä minun keinuveli. Olemme molempia kuin nämä asiat. Ice Bottom on ihana. En ole koskaan kuvitellut, että voisin nähdä minun työtunnelin toimimalla nauttimalla brooniini samaan aikaan. Mukana oleva voitelu oli tarpeeksi, eikä se ole kuivunut ennen aikamme. En ole löytänyt haittoja, vaikka olen nirso. Ja myös veljeni. “

Fleshjack Allen King – Aikuisten tähtien näyttelijän ystäville

Allen King on vuonna 1990 syntynyt aikuiselokuva-elokuva. Älykäs ja komea poika halusi tulla aikuisiksi tähdeksi, kun hän oli vielä teini-ikäinen. Sitten, kun hän oli 24-vuotias, hän haarautui siihen.

Ei, ei ole pimennys-mustia hiuksia ja silmiä eikä tummaa oliiviä.

Tämä iloinen näyttäjä on kevyt ja lempeä ulkonäkö, mutta mitä kevyesti on hänen huulillaan, kehossaan ja muissa junksissaan? Haluat ehdottomasti saada maistaa. Ja tämä Fleshjack-malli on käsillä (ja kädessäsi), mikä on välttämätöntä.

Tarkastele tätä nokan imuonteloa: se on valettu Allenistä itse. Mikään tavoin sisäiset pimples, cusps ja aaltoja eivät anna sinun ja sinun munasi tylsistyä.

Kokonaispituus on 9,75 tuumaa, rakkauden pituus 8,5 tuumaa.

Plussat

 • Realistinen kopio aikuisten elokuvien näyttelijä anus (Majestic sisäinen rakenne)
 • Pitkä sisäänkäynti pimeä kamera
 • Mukava putken muoto
 • Helppo puhdistaa (kova soapia ja muita aggressiivisia puhdistusaineita ei suositella Super Skin -materiaalille)
 • Powder-blue -värinen Fleshjack-kotelo sisältyy hintaan

Haittoja

 • Tarvitaan lämmitettävä ennen käyttöä
 • Vain vaaleanpunainen nude väri

Andy CeeSs: “Minä rakastan häntä. Ihminen, en pelkää sanoa sitä, missä olemme, kunhan kaikki? Näin tämän Fleshlight-kohteen, ja olin innokas koskettamaan sitä ja tulemaan siihen. No, olen edelleen tekemässä sitä katsomassa kuninkaan videoita. Itse asiassa hän on minun Sweet Tushie King, ja olen todella hänen kanssaan aina. Kiitän Fleshjackia siitä, että se on antanut minulle ilmeisen ilon. “

Jake173-m5: “Halusin kokeilla joitain poikueita tästä Fleshjack Boys-sarjasta ja valitsin tämän. Yksinkertaisesta syystä, että pidän tästä espanjalaisesta linnunpennun jätkästä. Merkintä näytti niin kutsumukselta. Joten minä tilasin sen ja annoin parhaan itsetyytyväisyyden työkalu koskaan. No, jos sinulla on hiukan mielikuvitusta. Ovi on todella tiukka, eteinen on jännittävää ja olohuone on erittäin realistinen sekä muut huoneet. “

Top Prostate Hierontalaitteet TARKISTA NYKYINEN HINTA Lyhyt hyöty
Fleshjack Ice
(Meidän valinta)
Mukava putken muoto
Fleshjack Allen King
(Meidän valinta)
Realistinen kopio aikuisten elokuvista näyttelijä anus
Fleshjack Quickshot
(Meidän valinta)
Kannettava ja huomaamaton
Fleshjack Turbo Ignition
(Meidän valinta)
Kanava, jolla on ainutlaatuinen rakenne

Fleshjack Quickshot – niille, jotka pitävät intiimeistä salaisuuksista

Tämä Fleshjack-tuote on pieni ja söpö malli, jolla on läpikulkeva kanava, ainutlaatuiset tekstuurit ja mukava jäätä läpinäkyvä muotoilu. Haluatko pitää hauskaa nopeasti? Tämä “vintage” tuote on tehty sille, kuten nimi kertoo meille.

Ei osaa muistuttaa lady-osista: suorituskyky on suoraviivaista (kirjaimellisesti, huh) ja julma.

Mutta se on todellinen vihje. Kukaan ei tiedä, mitä se on, vaikka sen näkemisen jälkeen. Ja kaikki, mitä tarvitset, on olemassa: tiukka mutta hyvin venyttevä sisäänkäyntireikä, pirteä, joustava ja hypoallergeeninen sisäpinta, mahdollisuus seurata kukkoasi töitä mutta lyhyen aikaa.

Voit pelata sooloa, pitää kumppanisi edessä sukkapoisto-iskun tai stimuloida suullisia huvituksia: kumppani voi pitää läpinäkyvän Fleshjack-leikata suustaan ​​ilman mitään komplikaatioita. Teet aina neljästä. Molemmat teistä. Kokonaispituus on 4,4 tuumaa, rakkauden pituus 3,5 tuumaa.

Plussat

 • Avoin hihatyyppi (poistuminen esteetön mutta helpotus)
 • Kannettava ja huomaamaton (läpinäkyvä = ei-värillinen)
 • Muovikotelo, joka on suunniteltu yhteiseksi putkeksi, voi
 • Kummankin pään hihan pölysuoja
 • Helppo puhdistaa (kova soapia ja muita aggressiivisia puhdistusaineita ei suositella Super Skin -materiaalille)
 • Erittäin edullinen hinta

Haittoja

 • Tarvitaan lämmitettävä ennen käyttöä
 • Vain värittömät
 • Melko pienikokoinen (hankittu maku)

Tim Roth IV: “Tiedän, etten koskaan uskaltanut tehdä sitä toisen miehen kanssa. Halusin kuitenkin kokeilla, ja valitsin kohteen Fleshjack-lajikkeesta. Suurin osa masturboijista vaikutti minusta tyytymiseltä. Tämä oli vaatimaton, helppo salata ja edullinen. Nizzan vaihtoehto lippaille. Se on totta, minun tapauksessani.

Pidä se mukanani matkustaessa, jopa tuonut sen collegein kerran. Kukaan ei tiedä, mutta otin mieleen ikimuistoisen adrenaliinin kiireen. No, olen kiitollinen. Ihana gizmo on tehnyt elämästä rikkaamman, emotionaalisesti ja tunteettomasti. “

Bobby B .: “On hienoa saada kiviä pois, kun sinulla ei ole aikaa. Ja se on melko halpaa, mutta olen vahvistanut laadun. Lukuunottamatta voiteluaine liian nopeasti, mutta käytän yleensä minun. Fleshjack-kaverit ovat tyylikkäimpiä.

Fleshjack Turbo Ignition – suuhyöntekijöille

Tämä kohta ei ole muodollisesti sidoksissa Fleshjack-sarjaan, mutta ne, jotka rakastavat todellisia urospuolisia peliaikoja, ovat usein kiinnostuneita siitä, että he tuntevat mallin. Tämä Turbo on suunniteltu abstrakti: ei mainita naisen tai miehen osia. Mutta kun käytät sitä, ymmärrät, että olet kunnossa ilman näitä bagatelleja.

Ensimmäinen kamera jäljittelee suua, jossa on pomppiva kieli; toinen kamera on kanava, jolla on ainutlaatuinen koostumus antaen vaikutelman, että onnellinen munasi toimii kurkun sisäpuolella. Ja kurkku on vaativa ja opettavainen samanaikaisesti.

Ehkä olet hämmentynyt tämän ominaisuuden kylmästä ja luuhun jäätyvästä jäänsinisestä väristä? No, yritä varma: sillä ei ole väliä nyt. Ulkoiset turbiinin terälehdet (aka tiukat huulet) ja sisäinen Super Skin -materiaali antavat sinut unohtamaan kaikki ehdot. Tuli kuumenee Turbo-kiihdytyksellä, ja mehu kietoutuu autuuden huippuun, mutta et ole tietoinen tuohon aikaan: asiat menevät hyvin liikkuu sinulle.

Tarkoitamme tätä, mies. Lelun nimi on Turbo Ignition, joka summaa ja herättää kaiken.

Kokonaispituus on 9,75 tuumaa, rakkauden pituus 8,5 tuumaa.

Plussat

 • Epätavallinen sinilevä
 • Turbiinin sisäänkäynnin haava
 • Mukava putken muoto
 • Helppo puhdistaa (kova soapia ja muita aggressiivisia puhdistusaineita ei suositella Super Skin -materiaalille)
 • Läpinäkyvä kotelo ja korkki

Haittoja

 • Tarvitaan lämmitettävä ennen käyttöä
 • Ei-anatominen kauha-aukko (hankittu maku)
 • Sininen Jään väri (hankittu maku)

ABC123: “Olen aina halunnut kokeilla tätä suullista ominaisuutta miehen, ei naisen kanssa. Olen normi, se on se. No, haluan ajatella, että olen. Leikkaa paska, olin pilven alla. Pelkäsin mennä mieheille, joita halusin ja sanoa: “Hei, jätkä, haluan laittaa kukani suuhusi, tekisit sen kanssani?” Hitto, se on outoa. Joten etsin läpi aikuisten sivuston sisältöä … ja epäröin ostaa tämän asian.

Hitto, se oli ihanaa. En voinut kuvitella saavan tällaista kokemusta. Se imee, kyhmyy ja nielee paremmin kuin tyttöystäväni. Hän ei halunnut loukata häntä, mutta sinä ymmärrät minut, ihmiset. “

Kaikki nämä Fleshjackin miesten charmit tarvitsevat vesipohjaista voiteluaineita käytön aikana. Ja pieni määrä lämpimää vettä ja mietoa saippuaa (ja ehkä muutama pisara isopropyylialkoholia vakavaan puhdistukseen tarvittaessa) jokaisen räikeän käytön jälkeen.

Se on kaikki, todella! Vain tarpeeksi, jotta voit säilyttää kunnioittavan osaamisenne.

Uusia kantoja seuraa uusia mahdollisuuksia, eikö? Tämä sääntö on voimassa myös masturboijaajien tapauksessa, jos masturboijat ovat Fleshjack-malleja.

Top Prostate Hierontalaitteet TARKISTA NYKYINEN HINTA Lyhyt hyöty
Fleshjack Ice
(Meidän valinta)
Mukava putken muoto
Fleshjack Allen King
(Meidän valinta)
Realistinen kopio aikuisten elokuvien näyttelijä anus
Fleshjack Quickshot
(Meidän valinta)
Kannettava ja huomaamaton
Fleshjack Turbo Ignition
(Meidän valinta)
Kanava, jolla on ainutlaatuinen rakenne
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
  The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics