Кристи Мък: Прегледайте Fleshlight Pussy преди и след 2021 thesocialu101.com

Кристи Мък: Прегледайте Fleshlight Pussy преди и след

7.1
страхотен

Вътрешният канал “Атака” съдържа многокамерна система, състояща се от предверие, голяма главна камера и 3 малки камери в задната част на канала.

Особено главната камера прави този канал нещо специално, защото тук три различни вида копчета покриват вътрешните стени в спираловидно подреждане. В допълнение, входът и изходът от главната камера формират много различни стеснения, които имат изпъкнала форма на половин лотосов възел.

Нашият избор

Атаката на канала е изключително достъпна с пухкавия отвор на татуировата порно звезда Кристи Мак, чиято впечатляваща голяма устна устни създава наистина красива “пеперуда на удоволствието”.

Каква работа Fleshlight Кристи Мак

Структурата на атаката се предлага в комбинация с отвора за путка на татуирова порно звезда Кристи Мак, чиито впечатляващо големи лапи представляват наистина красива пеперуда за удоволствие.

Първата камера, която измерва 25 х 20 мм и съдържа два пръстена от по шест възли, се намира на входа на канала.

Вътрешните стени са покрити в спираловидна форма с двоен ред малки куршумиГолеми пръчковидни удари (0,32 х 0,08 инча / 8 х 2 мм) 3 сферични камери с не-текстурирани вътрешни стени

Тогава следва прехода към втората камера, която е оформена като половин лотосов възел и стеснява диаметъра на канала до 10 mm.

Основната камера зад нея е необичайно дълъг и голям лумен при 100 х 20 мм.

Вътрешните стени са покрити със спираловидно подреждане чрез двоен ред малки болтове с кръгла глава (2 мм), леко по-големи заострени болтове (4 мм) и големи пръчки (8 х 2 мм).

Главната камера завършва с друг полуостатъчен възел, последван от три сферични камери с гладки вътрешни стени, свързани с 10 mm тесни напречни ребра.

Атакуващият канал създава фантастично усещане за проникване, тъй като първото тясно място е много близо до входа на канала, а глуанците се гмуркат от бърза промяна от тясна (путка) до широка (първа камера) до крайни тесни отново изключително широка (основна камера).

Особено полу-лотосовия възел се простира чудесно около глухата корона и задейства интензивно стимулиращо стимулиране.

Тъй като основната камера е сравнително широка, контрастът с късите действащи плътни ефекти е отличен и затова е особено хубаво да останем в предната част на този канал и да проникнем отново в путката на Кристи отпред.

Спиралната подредба на пъпките в основната камера осигурява разнообразно възприемане на трите вида пъпки.

Особено мъжете с необрязана препуциума (които следователно обикновено имат по-чувствителни глини) могат да почувстват стимулиращи стимули на повърхността на жабите, които варират в интензивност в зависимост от вида пъпчици и вятъра в кръг около жабите и по дължината на вала на пениса.

Точното стимулиране на пъпките се чувства по-малко “типично” при нападението, но е по-скоро подсъзнателно забележимо и приятно ненатрапчиво, много подобно на пухкавата повърхност на истински вагинален канал.

За да проникне задната част на канала със сферичните камери, човек се нуждае от над средния дълъг пенис, защото с нормална дължина на пениса (приблизително 15 см) се удари с върха на глината срещу изхода на главния камера. Това е малко жалко, но това удар срещу задната свиваемост изглежда много реалистично, сякаш сте се блъскали в шийката на естествената вагина.

Обикновено относителният широк диаметър на атакуващия канал, както и трите задни топки предлагат извънредно много място за съхранение под вакуум и следователно мощен всмукателен ефект бързо се забелязва, което има положителен ефект върху цялостното стимулиране.

Атакуващият канал може да бъде изплакнат доста лесно, само зад задръстванията се натрупват повече остатъци.

Благодарение на широкия вътрешен диаметър времето за съхнене е сравнително кратко и отнема около 1-2 часа.

последица

Благодарение на своите умело разпределени структурни елементи нападението е особено препоръчително за любителите на естествената стимулация.

Нежната, но определено стимулираща структура на пъпа и опора срещу изхода на главната камера изглежда изключително реалистична и е много подобна на усещането в естествената вагина.

Бързо променящият се и висок контраст ефект на тясна ширина на входа на канала осигурява фантастично усещане за проникване и затова е особено удоволствие да се проникне в путка на Кристи Мак от самото начало.

Нашият избор

Атаката на канала е изключително достъпна с пухкавия отвор на татуировата порно звезда Кристи Мак, чиято впечатляваща голяма устна устни създава наистина красива “пеперуда на удоволствието”.

Потребителски отзиви

Малка шега за парти.
Но мисля, че присъстващият беше много щастлив.
Той ми каза, че това нещо мега е реалистично.

Mikle

За спешни случаи, ако понастоящем нямате приятелка. Връх! Това нещо може да се препоръча само! Много приятно и приятно стегнато, както трябва. Нищо като истински задник ;-). но това нещо става доста близо.

Max

Вече купих няколко, но този продукт е Oberhammer. Бих го препоръчал на всеки, ако някой ме попита за това.

Jon

Доста добра реплика, се чувства добре, но може да бъде по-строга, но все пак хубаво забавление, особено с топла вода!
обичам го!

Marcus

Супер нещо, купих това за първи път и трябва да кажа, че се чувства наистина супер реалистично!
Мога само да го препоръчам!

Николас

Уау, наистина страхотно чувство и материал. Разбира се, не толкова реалистично, колкото в действителност, а за мен като “анален фен” наистина страхотна промяна, ако ми сладост не трябва да бъде там отново. И с оригиналното впечатление на любимата ми XXX актриса

Денис

В противен случай от обичайното качество, струва цената, но трябва да бъде добре поддържана, но с добра грижа нещата продължават и дълго време.

Pegazus

Така че, имах някои съмнения … .ts
Но сега, с ръка, никога повече :)
Супер неща, опитайте понякога, много препоръчителни :)

Матей

Преди да излезете от корпуса и да го изведете в топлата водна баня за прибл. 15 мин. (Много препоръчително, тъй като се запълва отново по-добре, ако е топло, когато се забие ;-) ).
Вакуумната регулация със задния капак на корпуса работи добре, след като най-доброто парче е вътре (в това число смазка), капакът е затворен отгоре. След това то изпълва добре плътно (дори повече, отколкото с лотоса) и интензивно.

След забавлението Fleshlight се поставя отново във водната баня (където е затоплена) и след това се изплаква с топла вода (отпред и отзад). От време на време той също се дезинфекцира (с пулверизатор с изопропилов алкохол).

Алекс

Следващата стъпка е сушенето: Изсушете я с кърпа отвън и я поставете пред моя USB вентилатор, за да изсъхне бързо. На следващия ден ще бъде опакован отново. Ако е леко лепкава или ако не трябва да се използва за по-дълго време, прах Fleshlight леко с царевично нишесте, останалата част оттам.

Звучи като дълга процедура, но свикнахте бързо и тя отива доста бързо :).
Не сте използвали Fleshlight дълго (3 седмици), се надявайте, че относително високата цена си струва и че ще изпълнява услугата си за дълго време.

Доставя се в неутрална кафява картонена кутия.
Пълна препоръка досега.

Витали

Нашият избор

Атаката на канала е изключително достъпна с пухкавия отвор на татуировата порно звезда Кристи Мак, чиято впечатляваща голяма устна устни създава наистина красива “пеперуда на удоволствието”.

Кристи Мък: Прегледайте Fleshlight Pussy преди и след
интензивност7.8
стимулиране8
проникване7.8
стегнатост7
Смукателен ефект7.2
реализъм5.8
вариация7.6
Гладкост5.6
Оценка на оргазма7.6
шум7.4
Използване на лубрикант6.4
Почисти7.4
Сухо време6.6
Оценка на потребителите0 Гласове0
7.1
страхотен
страхотен
здраво и интензивно, с голямо качество на оргазъм
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics