Lansați testul Fleshlight 2021 thesocialu101.com

Lansați testul Fleshlight

Lansarea Fleshlight este un adaptor Fleshlight care poate muta Fleshlight în sus și în jos penisul complet independent.

Acest lucru permite o utilizare completă a mâinilor libere a jucăriei sexuale și o experiență complet nouă realistă.

Alegerea noastră

Lansarea oferă o experiență complet automatizată Fleshlight pentru utilizare manuală sau prin conectarea jucăriei la lumea interactivă. A venit la viață de către Fleshlight și alimentat de Kiiroo, Lansarea permite utilizatorilor să meargă unde nu a mai fost nimeni înainte prin sincronizarea Fleshlight cu o varietate de conținut cum ar fi videoclipuri codate, realitate virtuală, jocuri și camere web.

Cum functioneaza Lansarea Fleshlight??

Lansarea Fleshlight are o formă tubulară. Orice model Fleshlight poate fi introdus în tub și fixat cu o rotație scurtă.

În continuare, trebuie să vă lubrifiați generos penisul și interiorul păsăricii de buzunar cu lubrifiant și să vă aducă într-o stare erotică. Când sunteți gata, puteți intra în Fleshlight cu penisul erect, iar Lansarea face restul.

Cum poate fi folosit noul Sextoy??

Viteza mișcării în sus și în jos a dispozitivului Fleshlight poate fi controlată manual prin intermediul panourilor de comandă de pe Lustmuschi.

Cu toate acestea, noua forță Fleshlight lansează numeroase aplicații interactive în care mișcările de stimulare pot fi controlate de la distanță prin Bluetooth.

Dispozitivul poate fi conectat la videoclipuri, jocuri și camere web prin Bluetooth. În plus, Sexspielezug este pe deplin compatibil cu diferite pahare VR și permite astfel experiențe complet noi și incredibil de realiste de masturbare.

Există multe aplicații posibile. Ca partener al proiectului de lansare, producătorul Fleshlight a adus la bord experții pentru jucării sexuale interactive de la Kiroo.

Jucăriile pot ajuta cuplurile să supraviețuiască fazelor de separare mai lungi, oferă posibilități de utilizare a numeroaselor aplicații Webcam Girls sau pot fi folosite în legătură cu videoclipurile potrivite ale ochelarilor feelme.com și VR pentru posibilități de masturbare incredibil de realiste.

Acțiunea de pe ecran este tradusă direct în mișcările de stimulare corespunzătoare ale procesiunii sexgame în videoclipurile de la senseme.com. Deci, te implici direct în acțiunea de pe ecran și poți experimenta pornografia ta preferată ca și cum ai fi acolo în direct.

Unde pot cumpăra lansarea Fleshlight??

Pizda de buzunar este momentan disponibilă numai de la producător. Va fi disponibil, de asemenea, în curând în toate cele mai importante magazine online sexuale.

Alegerea noastră

Lansarea oferă o experiență complet automatizată Fleshlight pentru utilizare manuală sau prin conectarea jucăriei la lumea interactivă. A venit la viață de către Fleshlight și alimentat de Kiiroo, Lansarea permite utilizatorilor să meargă unde nu a mai fost nimeni înainte prin sincronizarea Fleshlight cu o varietate de conținut cum ar fi videoclipuri codate, realitate virtuală, jocuri și camere web.

analizele utilizatorului

Scopul livrarii:
Masturbator cu ambele deschideri Cablu de încărcare USB – micro USB | micro USB în căștile pentru urechi (face ceea ce ar trebui, foarte ieftin, desigur) scurtă descriere tub mic Lubricant Paloqueth

Funcție vibrantă:
Umbra are un vibrator foarte vibrator care se potrivește într-un buzunar prevăzut în ureche. Există 10 moduri de vibrație simple și una specială care joacă și sunetul. Numai pentru câteva secunde. Nu este nimic din descriere.

Funcția mecanică:
Umbra este foarte moale și se simte foarte confortabil. Cu toate acestea, totul este foarte limitat de plastic și, din păcate, sentimentul suferă de acesta. Prin urmare, aș recomanda acest produs celor care ar dori o mulțime de feedback. Cu toate acestea, a fost aproape prea mic pentru mine.
Împreună cu lubrifiantul Paloqueth (nu mai este nimic mai bun decât Dragonul Bad) este încă o mulțime de distracție.

Funcția acustică:
În primul rând, trebuie spus că acest produs trebuie produs și vândut la un preț scăzut. De aceea, căștile incluse sunt foarte ieftine.
Ideea este de a obține un feedback acustic în plus față de vibrații, dar acest lucru este foarte tare și, prin urmare, nu este recomandat pentru o utilizare mai lungă. În plus, a durat doar o buclă. Gemețul în sine este bine, deși puțin prea exagerat.

Curățare:
Din nefericire, curățarea este foarte complicată: trebuie să luați lîna mai întâi pentru al curăța. După asta, trebuie să o folosiți din nou, desigur. În general, o pot face în aproximativ 2-3 minute.
Ulterior însă, acesta poate fi stocat discret în orice loc datorită capacelor.

Concluzie:
Acest masturbator este într-adevăr tăiat la un preț scăzut. Cu toate acestea, acesta joacă într-o liga de prețuri complet diferită de multe altele care oferă performanțe similare.
Prin urmare, cele 5 stele sunt potrivite în ciuda deficiențelor!

Muhammad

Dispozitivul este ambalat într-o cutie de carton alb neutru și nu atrage atenția.

Această cutie conține dispozitivul negru (ambalat într-o folie de plastic sigilată), un tub de 25 grame de lubrifiant pe bază de apă, căști intraauriculare, un cablu USB și un manual de utilizare.

Pe dispozitivul negru puteți deșuruba capacele la ambele capete pentru a obține cele două metode diferite de inserare. Materialul în sine se simte bine și foarte realist.

În carcasa din plastic negru este partea moale și “jucabilă” în care este introdus și un mic vibrator.
Când porniți dispozitivul, o lumină albastră este aprinsă și nu se întâmplă nimic, atunci când o apăsați din nou, pornesc modurile de vibrație, pe care le puteți alege între 10 posibilități diferite prin apăsarea din nou.

Apăsând butonul “on / off” de două ori în succesiune rapidă luminează o lumină roșie și activează “innoiestele”; acestea pornesc automat de îndată ce se deplasează / se agită / se utilizează “aparatul”.

Am testat-o ​​bine o dată. Cu un ticălos, doamna face zgomote realiste timp de aproximativ 6 secunde sau atâta timp cât este în mișcare. Zgomotele și gemetele sună realiste.

În timp ce sunetul și vibrația sunt active, lumina clipește sau luminează albastru / roșu, în funcție de vibrațiile actuale (acest lucru nu poate fi reglat cu sunet, dar nu este necesar, deoarece variază confortabil pe cont propriu).

Aparatul este oprit prin apăsarea butonului “on / off” timp de 3 secunde.

Desigur, partea interioară din interiorul carcasei din plastic negru ar putea fi folosită și fără o parte de vibrații, dar acesta este un lucru special în această parte.

Toate în toate, un dispozitiv excelent pentru “vremuri”. Numai curățarea sau întoarcerea în capacul din plastic negru este un pic obositoare, dar cred că, cu o anumită practică, nu mai există nici o problemă.

Deget mic

Ce este important cu acest dispozitiv? Pentru sentimentul! Și de aceea devine puncte pline. Atât intrarea din față simulată cât și intrarea din spate au un sentiment foarte plăcut. Deși nu este realistă, a avut un moment de gâscă.

Inserția este, de asemenea, ușor de curățat. Pur și simplu scoateți inserția din silicon spre spate și scoateți motorul. Alternativ, puteți deschide și plasticul (sau încă plasticul dvs. ieftin). Aveți grijă, totuși, cu cablul la vibrator.

Apoi, nu fi timid, nimic nu se va rupe, întoarce-l și se spală cu apă călduță și puțin gel de duș, săpun sau chiuvetă. Se usuca si se intoarce din nou.

Și în acest punct merită banii. Chiar dacă aspectul și în special plasticul negru sunt departe de un produs valoros. Și sunetul și căștile (nu poți lua pe alții, sunt căști MicroUSB) sunt exact opusul stimulării.

René

Ultima dată am obținut acest masturbator. Este bine făcut și pare a fi de înaltă calitate. A fost inclus un mic tub de lubrifiant și un mic vibrator.

În uz, materialul în sine este foarte real. puteți determina presiunea pentru dvs., deoarece există două file pe laturi pentru a apăsa mai ferm, dacă este necesar. Singurul lucru care sa dovedit a fi complicat în opinia mea a fost curățenia. Produsul este deschis numai pe o parte și este dificil de îndepărtat din carcasă.

Cu toate acestea, un produs bun și pentru acest preț mai mult decât “satisface”!

Kevin

Am primit produsul într-o zi după ce am comandat în ambalaje discrete (ca întotdeauna).

Pot spune doar: lucruri pozitive despre produs, vibrația face ceea ce promite și oferă un sentiment destul de plăcut și variat cu diferite moduri de vibrație. Puteți folosi masturbatorul din ambele părți, unul este arătat ca un vagin, iar celălalt o gaură rotundă, care ar trebui să simuleze canalul anal. Materialul este aproape inodor și se simte bine, puteți scoate interiorul, deci este foarte ușor de spălat produsul, singurul defect este că capacul exterior este puțin “ieftin” în calitate, ceea ce nu este atât de rău.

Pot recomanda foarte bine produsul.

Ilie

La început am fost încântat de impresia vizuală elegantă. Produsul, din față, este grozav. Pe lângă vibro-oul, există și un al doilea tub de lubrifiant pentru un început imediat.

Am incercat produsul; Eu personal am fost “mulțumiți” de manopera nobilă, de operație și de sentimentul. Un manual de instrucțiuni clar vă oferă sfaturi pentru utilizare.

Curățarea este ușoară. Prin urmare, aș recomanda produsul altora.

Joscha

Am comandat produsul pentru că părea foarte interesant.

Pachetul a ajuns foarte ambalat discret.

Calitate foarte bună, dar deasupra unei anumite dimensiuni, cele două deschideri sunt puțin prea înguste. Cu toate acestea, cu o mulțime de ulei fezabil. Sunt incluse căștile și cablurile de încărcare. Vocea cu voce tare … Nu vorbim murdar, e doar o femeie gemand. Vibrația merge foarte bine. Este ceva nou și mă bucur că l-aș putea testa.

Aleksandr

Alegerea noastră

Lansarea oferă o experiență complet automatizată Fleshlight pentru utilizare manuală sau prin conectarea jucăriei la lumea interactivă. A venit la viață de către Fleshlight și alimentat de Kiiroo, Lansarea permite utilizatorilor să meargă unde nu a mai fost nimeni înainte prin sincronizarea Fleshlight cu o varietate de conținut cum ar fi videoclipuri codate, realitate virtuală, jocuri și camere web.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics