Masaj Pussy Nud Bibi Jones 2021 thesocialu101.com

Masaj Pussy Nud Bibi Jones

6.7
Minunat

Canalul Bi-Hive este un canal relativ larg, cu o suprafață acoperită cu o structură foarte densă de nuburi de dimensiuni diferite și nervuri transversale. Canalul interior nu are constricții distincte sau noduri lotus și, prin urmare, diametrul canalului este în mare parte uniform.

În general, un concept structural care este deosebit de potrivit pentru bărbații cu un penis neobișnuit de mare (și gros), pentru care alte canale Fleshlight cu un diametru interior mai mic pot fi oarecum prea înguste.

Alegerea noastră

Așa cum se întâmplă de obicei cu linia de produse Fleshlight Girls, canalul Bi-Hive este un canal exclusiv, de data asta de la starul erotic Bibi Jones și este disponibil numai în combinație cu orificiul ei de păsărică.

Ce lucrează Fleshlight Bibi Jones

Ca de obicei, cu Fleshlight Girls, canalul Bi-Hive este exclusiv și exclusiv combinat cu deschiderea păsărică a starului erotic Bibi Jones.

Și această păsărică este într-adevăr ceva de văzut, pentru că Bibi Jones are cu adevărat enorme labii, care înconjoară intrarea canalului ca un fluture mare de plăcere.

La intrarea canalului sunt patru uși mari de dimensiuni mari de StaminaCamera sferică, umplută cu unghiuri în formă de vârf de 0,15 inchi (4 mm) Tub cilindric acoperit cu aceleași lovituri în formă de vârf

În opinia mea, deschiderea păsărilor Bibi Jones (lângă Stoya și Riley Steele) este una dintre cele mai frumoase din gama de produse Fleshlight.

Canalul Bi-Hive are un diametru constant de 20 mm și se reduce doar până la aprox. 16 mm în anumite puncte de către butoane și nervuri transversale. La intrarea în canal există patru nuburi largi și largi de Stamina, pe care deja le cunoaștem de la Unitatea de Formare Stamina.

Chiar în spatele ei este o cameră sferică umplută cu conic, aprox. Nubele mari de 4 mm se îndreaptă unul spre celălalt. Apoi urmează un tub cilindric cu aceleași vârfuri ascuțite, dar de această dată sunt înclinate sub un unghi de 45 ° față de intrarea canalului.

Aceasta este urmată de o cameră ovală cu nervuri transversale lățime de 3 mm care arată asemănătoare canalului de lamă. Apoi urmeaza un alt tub cilindric, cu trei inele de cerc, fiecare formata din patru nuburi de rezistenta. În spatele ei este o a doua cameră sferică cu vârfuri ascuțite și la capătul canalului există o structură nervură transversală densă, similară cu inserția cu super-canelură.

Când pătrund, cele patru nuburi de stamină se aliniază frumos intens pe suprafața glandului și se observă atunci când penetrează mai adânc în axul penisului.

De îndată ce gangul pătrunde în camera sferică, cosurile mici și ascuțite creează un foc de artificii fantastice de stimulare, care afectează suprafața glandului în multe locuri simultan și selectiv.

Sentimentul este intensificat și mai mult în următoarea secțiune a canalului, pentru că aici nuburile înclinate sunt îndoite în timp ce se alunecă și se învârt în jurul glancului.

Deoarece canalul este relativ larg, cosurile au o mulțime de spațiu pentru a se deplasa și gâlcuiește și zgâria glandul și arborele penisului în toate locurile imaginabile, cu o intensitate în continuă schimbare.

Când se atinge camera centrală cu nervuri, senzația de penetrare se schimbă complet și se înlocuiește cu o stimulare mai puțin intensivă și striată pe întreaga suprafață a ghivecelui, ceea ce reprezintă o schimbare binevenită față de stimulii selectivi anteriori.

În cele din urmă, glandurile pătrund între cele trei inele de nervură Stamina, care înconjoară bine glandul și încă o dată exercită un efect masiv de masaj selectiv.

Când vă mișcați înainte și înapoi, obțineți un efect de stimulare destul de puternic și de înaltă frecvență și aveți nevoie de un autocontrol pentru a nu veni prea devreme.

Prin urmare, canalul Bi-Hive este similar cu cel de la Stamina Training Unit, de asemenea excelent ca antrenor de potență.

Cu o lungime normală a penisului (15 cm), cu toate acestea, nuburile posterioare de rezistență, a doua cameră sferică și structura nervurii de la capătul canalului nu mai pot fi atinse.

Acest lucru nu este prea rău, deoarece această zonă nefolosită de canal oferă mult spațiu pentru stocarea presiunii negative și care are ca rezultat un efect de aspirație puternic peste medie atunci când se deplasează înapoi.

Deoarece canalul Bi-Hive este destul de lat, curățarea este relativ ușoară, în ciuda multor spații de nap, deoarece este ușor de ajuns peste tot și poate fi ușor clătită. Timpul de uscare se află în mijlocul terenului și se ridică la aprox. 2 – 3 ore.

deznodământ

Canalul Bi-Hive creează o stimulare puternică care funcționează în multe puncte diferite cu intensitate variabilă și este întreruptă în mijloc de un frumos sentiment de stimulare a pășunatului.

Masturbări pe termen lung sunt cu greu posibile cu acest canal, deoarece frecvența extrem de ridicată de stimulare “vă forțează” să vă orgasm relativ repede. Deci distracția este scurtă, dar foarte intensă. Datorită diametrului canalului relativ larg fără constrângeri, canalul este deosebit de potrivit pentru bărbații cu un penis mare.

Alegerea noastră

Așa cum se întâmplă de obicei cu linia de produse Fleshlight Girls, canalul Bi-Hive este un canal exclusiv, de data asta de la starul erotic Bibi Jones și este disponibil numai în combinație cu orificiul ei de păsărică.

Analizele utilizatorului

De primă clasă bunuri bun de bunuri rapid de livrare am pe deplin mulțumit va cumpăra înapoi acolo

marcă

Face o mulțime de dispoziție pentru a alunga orele singuratice și un sentiment foarte realist, tocmai doar puterea de excitat pe Mai Multe :-D

Congelator

Partea este ciocanul, precum și în optică și manipulare
pentru toți cei care vor să aibă ceva special numai pentru a recomanda

Thorsten

Se simte foarte bine. De asemenea, potrivit pentru cupluri. Doar încercați, este foarte recomandat. Nu poți sta prea mult timp!

Matei

Sigur, nu este ca o femeie. Dar cel puțin, cu o mică imaginație și o mulțime de flutschi, sentimentul este similar cu GV cu prezervativul. Teagan e mereu în starea de spirit. De asemenea, presupun că nu va rămâne însărcinată.
P.S.
Nu vă prindeți să o faceți la un furtun de cauciuc.

Stephen

Sunt foarte surprins de livrare. A sosit cu o zi mai devreme decât a declarat.
Fleshlight este, de asemenea, clasa Îmi place frumos strâns și moale * – *.

Spass

Bărbați, cumpărați asta! 

  • ușor de folosit
  • usor de mânuit
  • frumos sentiment
  • Usor de curatat
  • acesta poate fi ușor depozitat
  • design bun

Cobie

Partea este pur și simplu ingenioasă, foarte reală și distractivă. Nu trebuie să încercați să-l utilizați fără lubrifiant, nu funcționează bine. Pentru curățare aveți nevoie de pulbere pentru ao menține moale. Puteți cumpăra praf scump, dar amidonul de porumb este 100% același produs cu “pulberea de reînnoire”, dar costă mult mai puțin. Jucăria perfectă pentru bărbat în cazul în care nici o femeie nu este prezentă. Livrarea a fost rapidă și ușoară, așa cum v-ați aștepta de la Amazon.

Jurassic

Așa cum a fost deja descris în altul – faceți-l în apă caldă timp de 10 minute și folosiți un lubrifiant și aveți o senzație naturală … nu cumpărați praful de reînnoire cu el … deoarece constă numai din amidon de porumb (100%); așa că dacă aveți nevoie doar de ea mergeți la un supermarket și cumpărați amidon sau făină normal de porumb.

Max

Alegerea noastră

Așa cum se întâmplă de obicei cu linia de produse Fleshlight Girls, canalul Bi-Hive este un canal exclusiv, de data asta de la starul erotic Bibi Jones și este disponibil numai în combinație cu orificiul ei de păsărică.

Masaj Pussy Nud Bibi Jones
Intensitate7.8
Stimulare7.8
penetrație7.4
Etanşeitate6
Efectul de suucțiune6.8
Realism5.4
Variație7.6
Finete4.6
Evaluarea orgasmului7.8
Zgomot6.4
Utilizarea lubrifiantului6.2
A curăța7
Timpul uscat6.6
Evaluarea utilizatorilor0 voturi0
6.7
Minunat
Minunat
Canal acoperit de o umflătură foarte densă a texturii
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics