Masaža Nude maca Bibi Jones 2020 thesocialu101.com

Masaža Nude maca Bibi Jones

6.7
Super

Bi-Hive kanal je relativno širok kanal s površinom prekrivenom vrlo gustom strukturom različitih veličina nubs i poprečnih rebara. Unutarnji kanal nema izraženih suženja ili lotosovih čvorova, pa je promjer kanala uglavnom jednak.

Sve u svemu, strukturni koncept koji je posebno pogodan za muškarce s neobično velikim (i debelim) penisom, za koje drugi Fleshlightovi kanali s manjim unutarnjim promjerom mogu biti nešto suviše uski.

Naš odabir

Kao i obično s linijom proizvoda Fleshlight Girls, Bi-Hive kanal je ekskluzivni kanal, ovaj put erotske zvijezde Bibi Jones, a dostupan je samo u kombinaciji s otvorom za maca.

Što radi Fleshlight Bibi Jones

Kao i obično s Fleshlight Girls, Bi-Hive kanal je ekskluzivan i isključivo u kombinaciji s maca otvaranje erotske zvijezde Bibi Jones.

I to je maca stvarno nešto što se može vidjeti, jer Bibi Jones ima uistinu ogromne usne, koji okružuju ulaz kanala kao veliki užitak leptira.

Na ulazu u kanale nalaze se četiri široka otvora velikih StaminaSferična komora, ispunjena šiljcima u obliku šipki od 0,15 inča (4 mm) Cilindrična cijev pokrivena istim šiljcima u obliku kvrga

Po mom mišljenju, Bibi Jones maca otvaranja (pored Stoya i Riley Steele) jedan je od najljepših Fleshlightovih proizvoda.

Bi-Hive kanal ima konstantni promjer od 20 mm i samo se sužava do ca. 16 mm na nekim mjestima s gumbima i poprečnim rebrima. Na ulazu kanala nalaze se četiri velika, široka Stamina nubs, koje već znamo iz Stamina Training Unit.

Odmah iza nje je sferna komora ispunjena sužavanjem, cca. 4 mm velike čvorove okrenute jedna prema drugoj. Zatim slijedi cilindrična cijev s istim šiljastim čvorovima, ali ovaj put su pod kutom od 45 ° prema ulazu kanala.

Nakon toga slijedi ovalna komora s širinskim poprečnim rebrima od 3 mm koja izgledaju slično kanalu noža. Zatim slijedi još jedna cilindrična cijev s tri nagnuta prstena, od kojih je svaki oblikovan od četiri izdanka. Iza njega je druga sferična komora s šiljastim čvorovima, a na kraju kanala nalazi se gusta poprečna rebra slična Super-Ribbed Insertu.

Kada prolaze, četiri čeljusti izdržljivosti klize lijepo intenzivno preko površine glave i tada se primjećuju pri prodiranju dublje u penis.

Čim se glava prodire u kuglastu komoru, mali, šiljasti prištići stvaraju fantastičan vatromet stimulacije, koji istodobno i selektivno utječe na površinu glave na mnogim mjestima.

Osjećaj se još više pojačava u sljedećem dijelu kanala, jer se ovdje nagnuti nagnuti krakovi dok se klize i vrtlog glava.

Budući da je kanal relativno širok, prištići imaju dosta prostora za kretanje i škakljanje i ogrebotina glava i penisa u svim zamislivim mjestima uz stalno mijenjajući intenzitet.

Kada se postigne središnja rebrasta komora, penetracijski osjećaj potpuno se mijenja i zamjenjuje se manje intenzivnom, strijelom stimulacijom na cijeloj površini žira, što je dobrodošla promjena od prethodnih selektivnih podražaja.

Konačno, glans zemljišta između tri Stamina nub prstenje, koji čvrsto okružuju glans i ponovno vršiti ogroman selektivni učinak masaže.

Kada krenete naprijed i natrag dobivate prilično jak i visokofrekventni učinak stimuliranja i trebate neku samokontrolu kako ne biste došli prerano.

Stoga je Bi-Hive kanal sličan Odjelu za obuku otpornosti, također izvrsnu kao trener potencijala.

Uz normalnu duljinu penisa (15 cm), međutim, poslije stražnje izdržljivosti ne može se više postići druga sferna komora i rebra na kraju kanala.

To nije loše, jer ovo neiskorišteno područje kanala nudi puno mjesta za pohranu negativnog tlaka i to rezultira iznadprosječnim snažnim usisnim efektom prilikom premještanja.

Budući da je kanal Bi-Hive prilično široka, čišćenje je relativno jednostavno usprkos mnogim prostorima za sunčanje, jer je lako doći svugdje i lako se isprati. Vrijeme sušenja je u srednjem polju i iznosi cca. 2 – 3 sata.

ishod

Bi-Hive kanal stvara snažnu stimulaciju koja djeluje na mnogo različitih točaka s promjenjivim intenzitetom i prekinuta je u sredini lijepim, ispašenim osjećajem stimulacije.

Dugotrajna masturbacija je jedva moguća s ovim kanalom, jer izuzetno visoka učestalost stimulacije “prisiljava vas” na orgazam relativno brzo. Dakle, zabava je kratka, ali vrlo intenzivna. Zbog relativno širokog promjera kanala bez suženja, kanal je osobito pogodan za muškarce s velikim penisom.

Naš odabir

Kao i obično s linijom proizvoda Fleshlight Girls, Bi-Hive kanal je ekskluzivni kanal, ovaj put erotske zvijezde Bibi Jones, a dostupan je samo u kombinaciji s otvorom za maca.

Korisničke recenzije

Prva klasa dobavljač dobre robe brze dostave sam u potpunosti zadovoljni će kupiti tamo

Ocjena

Izrađuje puno raspoloženja za odlazak usamljenih sati i vrlo realističan osjećaj samo samo užasnu snagu buck na Više :-D

Zamrzivač

Dio je čekić, kao i optika i rukovanje
za sve koji žele imati nešto posebno preporučiti

Thorsten

Osjeća se jako dobro. Također je pogodan za parove. Samo ga iskušaj, to je stvarno preporučljivo. Ne možete to dugo podnijeti!

Matthew

Naravno, nije s nekom ženom. Ali barem, s malo mašte i dosta flutschi osjećaj je sličan GV-u s kondomom. Teagan je uvijek u raspoloženju. Pretpostavljam i da nikada neće zatrudnjeti.
P.S.
Nemojte ga uhvatiti na gumenom crijevu.

Stephen

Zapravo sam iznenađen zbog isporuke. Stigla je jedan dan ranije nego što je naveo.
Fleshlight je također klasa Volim lijepo uske i meke * – *.

Spass

Ljudi, kupite ovo! 

  • jednostavan za korištenje
  • lako rukovanje
  • lijep osjećaj
  • jednostavno čistiti
  • može se lako odložiti
  • dobar dizajn

Cobie

Dio je jednostavno genijalan, vrlo stvaran i zabavan. Ne biste ga trebali koristiti bez maziva, to ne radi dobro. Za čišćenje morate biti u prahu kako bi bili mekani. Možete kupiti skupi prah, ali kukuruzni škrob je 100% isti proizvod kao i “obnavljajući prah”, ali košta mnogo manje. Savršena igračka za čovjeka u slučaju da nijedna žena nije prisutna. Dostava je bila brza i jednostavna, kao što biste očekivali od Amazon.

jurski

Kao što je već opisano u drugoj – nemojte toplom vodom 10 minuta, a koristite mazivo i ima prirodan osjećaj … nemojte kupiti obnovu u prahu … jer se sastoji samo od kukuruznog škroba (100%); pa samo trebate ići u supermarket i kupiti normalni kukuruzni škrob ili brašno.

maksimum

Naš odabir

Kao i obično s linijom proizvoda Fleshlight Girls, Bi-Hive kanal je ekskluzivni kanal, ovaj put erotske zvijezde Bibi Jones, a dostupan je samo u kombinaciji s otvorom za maca.

Masaža Nude maca Bibi Jones
Intenzitet7.8
Stimulacija7.8
Prodiranje7.4
zatvorenost6
Učinak usisavanja6.8
Realizam5.4
Varijacija7.6
uglađenost4.6
Ocjena orgazma7.8
Buka6.4
Korištenje maziva6.2
Počistiti7
Suho vrijeme6.6
Korisnička ocijena0 glasova0
6.7
Super
Super
Sanaal je prekriven visokim gustim tkivom
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics