Масаж на голи коте Биби Джоунс 2021 thesocialu101.com

Масаж на голи коте Биби Джоунс

6.7
страхотен

Каналът Bi-Hive е сравнително широк канал с повърхност, покрита с много плътна структура от различно оразмерени възли и напречни ребра. Вътрешният канал няма отделни стеснения или лотосови възли и следователно диаметърът на канала е до голяма степен еднакъв.

В крайна сметка структурна концепция, която е особено подходяща за мъже с необичайно голям (и дебел) пенис, за които други Fleshlight канали с по-малък вътрешен диаметър може да са твърде тесни.

Нашият избор

Както е обичайно за продуктовата линия на Fleshlight Girls, каналът Bi-Hive е изключителен канал, този път от еротичната звезда Bibi Jones и е достъпен само в комбинация с путката й.

Какво работи Fleshlight Bibi Jones

Както обикновено с момичетата Fleshlight, каналът Bi-Hive е изключителен и изключително комбиниран с пукането на еротичната звезда Bibi Jones.

И тази путка е наистина нещо, което трябва да се види, защото Биби Джоунс има наистина огромни удари, които обграждат входа на канала като голямо удоволствие пеперуда.

На входа на канала се намират четири широки широколистни изкривяванияСферична камера, пълна с назъбени 0.15 инча (4 мм) удари Цилиндрична тръба, покрита със същите бучки

По мое мнение отварянето на Bibi Jones путка (до Стоя и Райли Стийл) е една от най-красивите от продуктовата гама на Fleshlight.

Каналът Bi-Hive има постоянен диаметър от 20 мм и се стеснява до прибл. 16 мм в някои точки от копчетата и напречните ребра. На входа на канала има четири големи, широки жила на Stamina, които вече знаем от отдела за обучение Stamina.

Точно зад нея има сферична камера, изпълнена със заострени, прибл. Големи 4 мм. После следва цилиндрична тръба със същите заострени връхчета, но този път те са под ъгъл 45 ° спрямо входа на канала.

Това е последвано от овална камера с напречни ребра с широчина 3 мм, които приличат на канала на острието. После следва друга цилиндрична тръба с три осеяни пръстена, всяка от които е оформена от четири издънки. Зад нея е втора сферична камера с остри връхчета и в края на канала има плътна напречна структура, подобна на Super-Ribbed Insert.

Когато проникват, четирите жилави издутини се плъзгат прекрасно интензивно над повърхността на глината и след това се забелязват, когато проникнат по-дълбоко в пениса.

Веднага щом жакът прониква в сферичната камера, малките, заострени пъпки създават фантастична стимулираща фойерверки, която засяга повърхността на жабите на много места едновременно и селективно.

Усещането се засилва дори още повече в следващия участък на канала, защото тук наклонените възли се навеждат, докато се плъзгат и се вихрят около глината.

Тъй като каналът е сравнително широк, пъпките имат достатъчно място да се движат и да се гъделичкат и да надраскат глината и пениса във всички възможни места с постоянно променяща се интензивност.

Когато се достигне централната оребрена камера, усещането за проникване се променя напълно и се заменя с по-малко интензивно стимулиране на цялата жълта повърхност, което е добре дошла промяна от предишните селективни стимули.

Най-накрая, глината се приземява между трите пръстена на Stamina Nub, които плътно обграждат глината и отново оказват преобладаващ селективен масажен ефект.

Когато се движите напред и назад, получавате доста силен и високочестотен стимулиращ ефект и се нуждаете от самоконтрол, за да не дойдете твърде рано.

Следователно Bi-Hive Channel е подобен на Stamina Training Unit също отличен като тренер за потентност.

При нормална дължина на пениса (15 сантиметра), обаче, не могат да бъдат достигнати задните издърпвания, втората сферична камера и структурата на ребрата в края на канала.

Това не е много лошо, защото тази неизползвана област на канала предлага много място за съхранение на отрицателно налягане и това води до над средния силен всмукателен ефект при връщане.

Тъй като каналът Bi-Hive е доста широк, почистването е относително лесно, въпреки многото натрупани пространства, тъй като е лесно достъпно навсякъде и може лесно да се изплакне. Времето за сушене е в средата и възлиза на приблизително. 2 – 3 часа.

последица

Би-кошерният канал създава мощна стимулация, която работи в много различни точки с променлива интензивност и се прекъсва в средата с красиво усещане за стимулиране на паша.

Дългосрочните мастурбации едва ли са възможни с този канал, защото изключително високата честота на стимулиране “ви” принуждава да се справя с оргазъм бързо. Така че забавлението е кратко, но много интензивно. Благодарение на относително широкия диаметър на канала без стеснения, каналът е особено подходящ за мъже с голям пенис.

Нашият избор

Както е обичайно за продуктовата линия на Fleshlight Girls, каналът Bi-Hive е изключителен канал, този път от еротичната звезда Bibi Jones и е достъпен само в комбинация с путката й.

Потребителски отзиви

Първи клас дилър добри стоки бързо доставка съм напълно удовлетворен ще си купи там

марка

Налице е много настроение да изгониш самотните часове и много реалистично чувство просто само възбудена мощност долар на Още :-Д

фризер

Частта е чукът, както и оптиката и манипулацията
за всички, които искат да имат нещо специално само да препоръчат

Торстен

Усеща се много добре. Също подходящ за двойки. Просто го изпробвайте, това наистина е препоръчително. Не можете да го издържате дълго!

Матей

Разбира се, не е като с жена. Но най-малкото, с малко въображение и много флушчи, усещането е подобно на GV с презерватив. Тейган винаги е в настроение. Предполагам, че никога няма да забременее.
P.S.
Не се хващайте да го направите на гумен маркуч.

Стивън

Аз наистина съм изненадан от доставката. Тя пристигна един ден по-рано от посоченото.
Fleshlight също е клас, който го обичам добре, здраво и меко * – *.

Спас

Мъжете, купуват това! 

  • лесен за използване
  • лесен за работа
  • красиво усещане
  • лесен за почистване
  • тя може лесно да се складира
  • добър дизайн

Cobie

Частта е просто гениална, много реална и забавна. Не трябва да се опитвате да го използвате без смазка, тя не работи добре. За почистване се нуждаете от прах, за да го поддържате мека. Можете да си купите скъп прах, но царевичното нишесте е 100% същият продукт като “подновяващия се прах”, но струва много по-малко. Перфектната играчка за мъжа, в случай че няма жена. Доставката е бърза и лесна, както бихте очаквали от Amazon.

юра

Както вече е описано в друга – направете го в топла вода в продължение на 10 минути и използвайте смазка и има естествено усещане … не купувайте подмяна на прах с него … защото се състои само от царевично нишесте (100%); така че, ако имате нужда от него, отидете в супермаркет и купувайте нормално царевично нишесте или брашно.

Max

Нашият избор

Както е обичайно за продуктовата линия на Fleshlight Girls, каналът Bi-Hive е изключителен канал, този път от еротичната звезда Bibi Jones и е достъпен само в комбинация с путката й.

Масаж на голи коте Биби Джоунс
интензивност7.8
стимулиране7.8
проникване7.4
стегнатост6
Смукателен ефект6.8
реализъм5.4
вариация7.6
Гладкост4.6
Оценка на оргазма7.8
шум6.4
Използване на лубрикант6.2
Почисти7
Сухо време6.6
Оценка на потребителите0 Гласове0
6.7
страхотен
страхотен
Санъл, покрит с много гъста текстура
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics