Massage naakt poesje Bibi Jones 2021 thesocialu101.com

Massage naakt poesje Bibi Jones

6.7
Geweldig

Het Bi-Hive kanaal is een relatief breed kanaal met een oppervlak bedekt met een zeer dichte structuur van verschillend bemeten noppen en dwarsribben. Het binnenkanaal heeft geen duidelijke vernauwingen of lotusknooppunten en daarom is de diameter van het kanaal grotendeels uniform.

Al met al een structureel concept dat vooral geschikt is voor mannen met een ongewoon grote (en dikke) penis, voor wie andere Fleshlight-kanalen met een kleinere binnendiameter iets te smal kunnen zijn.

Onze keuze

Zoals gebruikelijk bij de productlijn van Fleshlight Girls, is het kanaal Bi-Hive een exclusieve gracht, deze keer die van erotische ster Bibi Jones, en is alleen verkrijgbaar in combinatie met haar kutopening.

Wat werk Fleshlight Bibi Jones

Zoals gewoonlijk bij de Fleshlight Girls is het Bi-Hive-kanaal exclusief en exclusief gecombineerd met de kutopening van de erotische ster Bibi Jones.

En dit poesje is echt iets om gezien te worden, omdat Bibi Jones echt enorme schaamlippen heeft, die de ingang van het kanaal omringen als een vlinder met groot plezier.

Bij de ingang van het kanaal zijn vier brede Stamina hobbels van groot formaatBolvormige kamer, gevuld met spike-vormige 0.15 inch (4 mm) hobbels Cilindrische buis bedekt met dezelfde spike-vormige bulten

Naar mijn mening is Bibi Jones pussy opening (naast Stoya en Riley Steele) een van de mooiste van het Fleshlight assortiment.

Het Bi-Hive-kanaal heeft een constante diameter van 20 mm en wordt alleen versmald tot ca. 16 mm op sommige punten door de knoppen en dwarsribben. Bij de kanaalingang zijn er vier grote, brede Stamina knobbels, die we al kennen van de Stamina Trainingseenheid.

Vlak erachter is een bolvormige kamer gevuld met taps toelopend, ong. 4 mm grote noppen tegenover elkaar. Dan volgt een cilindrische buis met dezelfde puntige noppen, maar deze keer staan ​​ze onder een hoek van 45 ° in de richting van de kanaalingang.

Dit wordt gevolgd door een ovale kamer met 3 mm brede dwarsribben die lijken op het bladkanaal. Daarna volgt een andere cilindrische buis met drie verspringende kroonringen, elk gevormd door vier uithoudingsnokken. Daarachter bevindt zich een tweede bolvormige kamer met puntige noppen en aan het einde van het kanaal bevindt zich een dichte transversale ribstructuur die lijkt op de Super-Ribbed Insert.

Bij het penetreren glijden de vier stamina knobbeltjes mooi intensief over het oppervlak van de eikel en zijn dan merkbaar bij dieper doordringen in de penisschacht.

Zodra de eikel de bolvormige kamer binnendringt, creëren de kleine puntige puistjes een fantastisch stimulatievuurwerk, dat op veel plaatsen gelijktijdig en selectief het oppervlak van de eikel beïnvloedt..

Het gevoel wordt nog sterker geïntensiveerd in het volgende deel van het kanaal, omdat hier de schuine noppen voorover gebogen zijn terwijl ze door de ring glijden en rond de eikel wervelen.

Omdat het kanaal relatief breed is, hebben de puistjes voldoende ruimte om te bewegen en kietelen en krassen op de eikel en de penisschacht op alle denkbare plaatsen met constant veranderende intensiteit.

Wanneer de centrale geribbelde kamer is bereikt, verandert de penetratiesensatie volledig en wordt deze vervangen door minder intensieve, striemende stimulatie op het gehele acornoppervlak, wat een welkome verandering is ten opzichte van de vorige selectieve stimuli.

Uiteindelijk komt de eik terecht tussen de drie U-halsringen, die de eikel strak omringen en opnieuw een overweldigend selectief massage-effect uitoefenen.

Als je vooruit en achteruit gaat, krijg je een behoorlijk sterk en hoogfrequent stimulatie-effect en heb je wat zelfbeheersing nodig om niet te vroeg te komen.

Daarom is het Bi-Hive Channel vergelijkbaar met de Stamina Training Unit, ook uitstekend als krachttrainer.

Met een normale penislengte (15 cm) kunnen de achterste uithoudingsnoppen, de tweede bolvormige kamer en de ribstructuur aan het einde van het kanaal niet meer worden bereikt.

Dat is niet zo erg, want dit ongebruikte kanaalgebied biedt veel ruimte voor opslag van negatieve druk en dat resulteert in een bovengemiddeld sterk zuigeffect bij het achteruitrijden..

Omdat het Bi-Hive kanaal vrij breed is, is het reinigen relatief eenvoudig ondanks de vele dutjes, omdat het gemakkelijk overal te bereiken is en gemakkelijk kan worden afgespoeld. De droogtijd bevindt zich op het middenveld en bedraagt ​​ca. 2 – 3 uur.

uitkomst

Het Bi-Hive-kanaal creëert een krachtige stimulatie die op veel verschillende punten werkt met variabele intensiteit en wordt in het midden onderbroken door een mooi, weidend stimulatiegevoel.

Langdurige masturbaties zijn met dit kanaal nauwelijks mogelijk, omdat de extreem hoge stimulatiefrequentie u relatief snel tot een orgasme “dwingt”. Dus het plezier is kort maar erg intens. Vanwege de relatief brede kanaaldiameter zonder vernauwingen, is het kanaal bijzonder geschikt voor mannen met een grote penis.

Onze keuze

Zoals gebruikelijk bij de productlijn van Fleshlight Girls, is het kanaal Bi-Hive een exclusieve gracht, deze keer die van erotische ster Bibi Jones, en is alleen verkrijgbaar in combinatie met haar kutopening.

Gebruiker reviews

Eersteklas dealer goede goederen snelle levering ben volledig tevreden zal er terug kopen

Mark

Maakt veel gemoedsrust om de eenzame uren weg te rijden en een zeer realistisch gevoel, gewoon gewoon geil power buck op More :-D

Diepvries

Het onderdeel is zowel de hamer als de optica en hantering
voor iedereen die iets speciaals wil hebben alleen aan te bevelen

Thorsten

Voelt erg goed. Ook geschikt voor koppels. Probeer het gewoon, het is echt aan te raden. Je kunt er niet lang tegen!

Matthew

Natuurlijk, het is niet zoals met een vrouw. Maar althans, met een beetje fantasie en veel flutschi is het gevoel vergelijkbaar met de GV met condoom. Teagan is altijd in de stemming. Ik neem ook aan dat ze nooit zwanger zal worden.
P.S.
Laat je niet betrappen door een rubberen slang te gebruiken.

Stephen

Ik ben echt verrast over de bezorging. Ze arriveerde een dag eerder dan aangegeven.
De Fleshlight is ook klasse I love it lekker strak en zacht * – *.

Spass

Mannen, koop dit! 

  • makkelijk te gebruiken
  • makkelijk te gebruiken
  • geweldig gevoel
  • makkelijk schoon te maken
  • het kan gemakkelijk worden opgeborgen
  • goed design

Cobie

Het onderdeel is gewoon ingenieus, heel echt en leuk. Je moet het niet proberen te gebruiken zonder glijmiddel, het werkt niet goed. Voor het reinigen heb je poeder nodig om het zacht te houden. Je kunt duur poeder kopen, maar maïszetmeel is 100% hetzelfde product als het “vernieuwpoeder” maar kost veel minder. Het perfecte speeltje voor de man voor het geval er geen vrouw aanwezig is. De levering was snel en gemakkelijk, zoals je van Amazon zou verwachten.

Jura-

Zoals reeds beschreven in een andere – doe het gedurende 10 minuten in warm water en gebruik een smeermiddel en heeft een natuurlijk gevoel … koop geen vernieuwingspoeder mee … omdat het alleen uit maïszetmeel bestaat (100%); dus als je het alleen nodig hebt, ga dan naar een supermarkt en koop normaal maïszetmeel of meel.

Max

Onze keuze

Zoals gebruikelijk bij de productlijn van Fleshlight Girls, is het kanaal Bi-Hive een exclusieve gracht, deze keer die van erotische ster Bibi Jones, en is alleen verkrijgbaar in combinatie met haar kutopening.

Massage naakt poesje Bibi Jones
Intensiteit7.8
stimulatie7.8
doordringen7.4
gevoel van beklemming6
Succtie-effect6.8
Realisme5.4
Variatie7.6
Gladheid4.6
Orgasm Rating7.8
Lawaai6.4
Smeermiddel gebruiken6.2
Opruimen7
Droge tijd6.6
Gebruikersbeoordeling0 stemmen0
6.7
Geweldig
Geweldig
Сanal bedekt met een zeer dichte textuur hobbels
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics