Massage Naken Fuss Bibi Jones 2021 thesocialu101.com

Massage Naken Fuss Bibi Jones

6,7
Grymt bra

Bi-Hive-kanalen är en relativt bred kanal med en yta täckt med en mycket tät struktur av olika storlekar och tvärgående ribbor. Inre kanalen har inga distinkta sammandragningar eller lotusnoder och därför är kanaldiametern i stort sett enhetlig.

Sammantaget är ett strukturellt koncept som är särskilt lämpligt för män med en ovanligt stor (och tjock) penis, för vilken andra Fleshlightkanaler med en mindre inre diameter kan vara något för smala.

Vår pick

Bi-Hive-kanalen är som vanlig med Fleshlight Girls-serien en exklusiv kanal, den här gången av den erotiska stjärnan Bibi Jones, och är endast tillgänglig i kombination med hennes fittaöppning.

Vad jobbar Fleshlight Bibi Jones

Som vanligt med Fleshlight Girls är Bi-Hive-kanalen exklusiv och uteslutande kombinerad med pussyöppningen av den erotiska stjärnan Bibi Jones.

Och denna fitta är verkligen något att se, för Bibi Jones har verkligen enorm labia, som omger kanalen ingången som en stor glädje fjäril.

Vid kanalingången finns fyra stora storstammade stammabuktarSfärisk kammare, fylld med spikformade 0,15 tum (4 mm) stötar Cylindriska rör täckt med samma spikformade stötar

Enligt min mening är Bibi Jones pussy öppning (bredvid Stoya och Riley Steele) en av de vackraste av Fleshlight produktsortimentet.

Bi-Hive-kanalen har en konstant diameter på 20 mm och begränsas endast till ca. 16 mm vid vissa punkter av knopparna och tvärgående ribbor. Vid kanalången finns fyra stora, breda stamina nubs, som vi redan vet från Stamina Training Unit.

Strax bakom det är en sfärisk kammare fylld med avsmalnande, ca. 4 mm stora nubbar vetter mot varandra. Sedan följer ett cylindriskt rör med samma spetsiga nav, men den här gången vinklas de i 45 ° vinkel mot kanalintaget.

Detta följs av en oval kammare med 3 mm breda tvärgående revben som liknar bladkanalen. Sedan följer ett annat cylindriskt rör med tre förskjutna nubringar, var och en bildad av fyra uthållighetsnubbar. Bakom det är en andra sfärisk kammare med spetsiga knölar och i slutet av kanalen finns en tät tvärgående ribbstruktur som liknar Super-Ribbed Insert.

När de tränger sig glider de fyra uthållighetsnubbarna vackert intensivt över glansytan och märks då när de tränger djupare in i penisaxeln.

Så fort glansen tränger in i den sfäriska kammaren, skapar de små, spetsiga finnarna ett fantastiskt stimuleringsskott, vilket påverkar glansytan på många ställen samtidigt och selektivt.

Känslan intensifieras ännu mer i nästa kanaldel, för här böjs de sneda nubbarna som de glider genom och virvlar runt glansen.

Eftersom kanalen är relativt bred har finnorna gott om utrymme att röra sig runt och kittla och skrapa glanserna och penisaxeln på alla tänkbara ställen med ständigt växande intensitet.

När den centrala ribbkammaren nås, förändras penetrationssensionen fullständigt och ersätts av mindre intensiv stimuleringsstimulering på hela ekollonytan, vilket är en välkommen förändring från tidigare selektiva stimuli.

Slutligen landar glansen mellan de tre Stamina nub-ringarna, som tätt omger glans och återigen utövar en överväldigande selektiv massageffekt.

När du flyttar framåt och bakåt får du en ganska stark och högfrekvent stimuleringseffekt och du behöver lite självkontroll för att inte komma för tidigt.

Därför är Bi-Hive Channel liknar Stamina Training Unit också utmärkt som en träningsdrivare.

Med en normal penislängd (15 cm) kan dock de bakre uthållighetsnubbarna, den andra sfäriska kammaren och revbenstrukturen vid änden av kanalen inte nås.

Det är inte så illa eftersom det här oanvända kanalen erbjuder mycket utrymme för lagring av negativt tryck och det resulterar i en över genomsnittlig stark sugeffekt när man flyttar tillbaka.

Eftersom Bi-Hive-kanalen är ganska bred, är rengöringen relativt lätt trots de många napputrymmena, eftersom det är lätt att nå överallt och kan sköljas enkelt. Torktiden är i mittfältet och uppgår till ca. 2 – 3 timmar.

Resultatet

Bi-Hive-kanalen skapar en kraftfull stimulans som fungerar på många olika punkter med varierande intensitet och avbryts i mitten av en vacker bete stimulans känsla.

Långvariga onaneringar är knappast möjliga med denna kanal, eftersom den extremt höga stimuleringsfrekvensen “tvingar” dig att orgasm relativt snabbt. Så det roliga är kort men väldigt intensivt. På grund av den relativt breda kanaldiametern utan förträngningar är kanalen speciellt lämplig för män med en stor penis.

Vår pick

Bi-Hive-kanalen är som vanlig med Fleshlight Girls-serien en exklusiv kanal, den här gången av den erotiska stjärnan Bibi Jones, och är endast tillgänglig i kombination med hennes fittaöppning.

Användarrecensioner

Första klass återförsäljare goda varor snabb leverans är helt nöjd kommer att köpa tillbaka där

markera

Gör mycket humör för att köra bort de ensamma timmarna och en väldigt realistisk känsla bara kåt kraftpop på Mer :-D

Frys

Delen är hammaren såväl som i optik och hantering
för alla som vill ha något speciellt endast att rekommendera

Thorsten

Känns väldigt bra. Också lämplig för par. Bara prova det, det rekommenderas verkligen. Du kan inte stå på det för länge!

Matthew

Visst, det är inte som med en kvinna. Men åtminstone, med lite fantasi och massor av flutschi känns likheten med GV med kondom. Teagan är alltid i stämningen. Jag antar också att hon aldrig blir gravid.
P.S.
Fånga dig inte på en gummislang.

Stephen

Jag är verkligen förvånad över leveransen. Hon anlände en dag tidigare än sagt.
Fleshlight är också klass jag älskar det snyggt och mjukt * – *.

spass

Män, köp det här! 

  • lätt att använda
  • Lätt att hantera
  • vacker känsla
  • lätt att städa
  • det kan enkelt stuvas bort
  • bra design

Cobie

Delen är helt enkelt genial, mycket verklig och rolig. Du bör inte försöka använda den utan smörjmedel, det fungerar inte bra. För rengöring behöver du pulver för att hålla det mjukt. Du kan köpa dyrt pulver men majsstärkelse är 100% samma produkt som “förnyande pulver” men kostar mycket mindre. Den perfekta leksaken för mannen om ingen kvinna är närvarande. Leverans var snabb och enkel, som du förväntar dig från Amazon.

jura-

Som redan beskrivet i en annan – gör i varmt vatten i 10 minuter och använd ett smörjmedel och har en naturlig känsla … köp inte förnyelsespulver med det … eftersom det bara består av majsstärkelse (100%). så om du bara behöver det, gå till en stormarknad och köp normalt majsstärkelse eller mjöl.

Max

Vår pick

Bi-Hive-kanalen är som vanlig med Fleshlight Girls-serien en exklusiv kanal, den här gången av den erotiska stjärnan Bibi Jones, och är endast tillgänglig i kombination med hennes fittaöppning.

Massage Naken Fuss Bibi Jones
Intensitet7,8
Stimulering7,8
Genomslag7,4
Åtdragning6
Sucction Effect6,8
Realism5,4
Variation7,6
jämnhet4,6
Orgasm Betyg7,8
Ljud6,4
Användning av smörjmedel6,2
Städa7
Torr tid6,6
Användarbetyg0 röster0
6,7
Grymt bra
Grymt bra
Сanal täckt av mycket täta konsistensstötar
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics