Massage Nude Pussy Bibi Jones 2021 thesocialu101.com

Massage Nude Pussy Bibi Jones

6.7
fantastisk

Bi-Hive-kanalen er en relativt bred kanal med en overflade dækket med en meget tæt struktur af nubs af forskellig størrelse og tværgående ribber. Den indre kanal har ingen særskilte indsnævringer eller lotusnoder, og derfor er kanaldiameteren stort set ensartet.

Alt i alt er et strukturelt koncept, der er særligt velegnet til mænd med en usædvanlig stor (og tykk) penis, for hvem andre Fleshlight kanaler med en mindre indre diameter kan være lidt for smalle.

Vores pick

Som det er sædvanligt med Fleshlight Girls produktlinjen, er Bi-Hive-kanalen en eksklusiv kanal, denne gang den erotiske stjerne Bibi Jones, og er kun tilgængelig i kombination med hendes fisseåbning.

Hvad arbejder Fleshlight Bibi Jones

Som sædvanlig med Fleshlight Girls, er Bi-Hive-kanalen eksklusiv og udelukkende kombineret med fisse åbningen af ​​den erotiske stjerne Bibi Jones.

Og denne fisse er virkelig noget at se, fordi Bibi Jones har virkelig en enorm labia, der omgiver kanalen indgangen som en stor glæde sommerfugl.

Ved indgangen til kanalen er der fire store, store Stamina-humleSfærisk kammer, fyldt med spikesformede 0,15 tommer (4 mm) humle Cylindrisk rør dækket med de samme spidsformede bump

Efter min mening er Bibi Jones pussy åbning (ved siden af ​​Stoya og Riley Steele) en af ​​de smukkeste af Fleshlight produktsortimentet.

Bi-Hive-kanalen har en konstant diameter på 20 mm og er kun indsnævret til ca. 16 mm på nogle punkter ved hjælp af knap og tværgående ribber. Ved indgangen til kanalen er der fire store, brede stamina nubs, som vi allerede kender fra Stamina Training Unit.

Lige bagved er der et kugleformet kammer fyldt med aftagende ca. 4 mm store nubs mod hinanden. Derefter følger et cylindrisk rør med de samme spidsnavne, men denne gang er de vinklet i en vinkel på 45 ° mod kanalindgangen.

Dette efterfølges af et ovalt kammer med 3 mm brede tværgående ribber, der ligner bladkanalen. Herefter følger et andet cylindrisk rør med tre forskudte nub-ringe, der hver er dannet af fire udholdenhedsnubber. Bagved er der et andet kugleformet kammer med spidsede nav og i enden af ​​kanalen er der en tæt tværgående ribbestruktur, der ligner Super-Ribbed Insert.

Når de trænger ind, glider de fire udholdenhedsnubber smukt intensivt over overfladen af ​​glanserne og er så mærkbare, når de trænger dybere ind i penisakslen.

Så snart glansen trænger ind i det kugleformede kammer, skaber de små spidse pimples et fantastisk stimulation fyrværkeri, som påvirker glansens overflade på mange steder samtidigt og selektivt.

Følelsen intensiveres endnu mere i den næste del af kanalen, for her bøjes de skrå nubs over, mens de glider igennem og hvirvler rundt om glans.

Da kanalen er relativt bred, har acne masser af plads til at bevæge sig rundt og kile og ridse glans og penisaksel på alle tænkelige steder med konstant skiftende intensitet.

Når det centrale ribbedkammer er nået, ændres penetrationsfølelsen fuldstændigt og erstattes af mindre intensiv stimuleringsstimulering på hele acorn-overfladen, hvilket er en velkommen ændring fra de tidligere selektive stimuli.

Endelig lander glansen mellem de tre Stamina nub-ringe, der tæt omgiver glans og igen udøver en overvældende selektiv massage effekt.

Når du bevæger dig fremad og bagud, får du en temmelig stærk og højfrekvent stimuleringseffekt, og du har brug for selvkontrol for ikke at komme for tidligt.

Derfor er Bi-Hive Channel lig med Stamina Training Unit også fremragende som en træningstræner.

Med en normal penislængde (15 cm) kan imidlertid det bageste udholdenhedsnubber, det andet kugleformede kammer og ribbenstrukturen ved enden af ​​kanalen ikke nås.

Det er ikke så dårligt, fordi dette ubrugte kanalområde giver meget plads til opbevaring af negativt tryk, og det resulterer i en over gennemsnittet stærk sugeeffekt, når du flytter tilbage.

Da Bi-Hive-kanalen er ret bred, er rengøring relativt let på trods af de mange nap-rum, da det er let at nå overalt og kan skylles let. Tørretiden er i midtbanen og udgør ca. 2 – 3 timer.

facit

Bi-Hive-kanalen skaber en kraftig stimulering, der virker på mange forskellige punkter med variabel intensitet og afbrydes i midten af ​​en smuk beplantningsstimulerende følelse.

Langvarige onaneringer er næppe mulige med denne kanal, fordi den ekstremt høje stimuleringsfrekvens “tvinger” dig til at orgasme relativt hurtigt. Så sjovt er kort men meget intens. På grund af den relativt brede kanaldiameter uden indsnævringer er kanalen særligt velegnet til mænd med en stor penis.

Vores pick

Som det er sædvanligt med Fleshlight Girls produktlinjen, er Bi-Hive-kanalen en eksklusiv kanal, denne gang den erotiske stjerne Bibi Jones, og er kun tilgængelig i kombination med hendes fisseåbning.

Brugeranmeldelser

Første klasse forhandler gode varer hurtig levering er fuldt tilfreds vil købe tilbage der

Mærke

Gør en masse humør til at køre væk de ensomme timer og en meget realistisk følelse bare bare kåt magt buck på Mere :-D

Fryser

Delen er hammeren såvel som i optik og håndtering
for alle, der ønsker at have noget særligt kun at anbefale

Thorsten

Føles meget godt. Også velegnet til par. Bare prøv det, det anbefales virkelig. Du kan ikke holde det længe!

Matthew

Sikker på, det er ikke som med en kvinde. Men i det mindste, med en lille fantasi og masser af flutschi er følelsen ligner GV med kondom. Teagan er altid i humør. Jeg går også ud fra, at hun aldrig bliver gravid.
P.S.
Lad være med at få det til en gummislange.

Stephen

Jeg er virkelig overrasket over leveringen. Hun ankom en dag tidligere end angivet.
Fleshlight er også klasse jeg elsker det godt stramt og blødt * – *.

Spass

Mænd, køb dette! 

  • let at bruge
  • nem at håndtere
  • smuk følelse
  • let at rengøre
  • det kan nemt stuves væk
  • godt design

Cobie

Delen er simpelthen genial, meget ægte og sjov. Du bør ikke forsøge at bruge den uden smøremiddel, det virker ikke godt. Til rengøring har du brug for pulver for at holde det blødt. Du kan købe dyrt pulver, men majsstivelse er 100% det samme produkt som “fornyende pulver”, men koster meget mindre. Det perfekte legetøj til manden, hvis ingen kvinde er til stede. Levering var hurtig og nem, som du ville forvente fra Amazon.

Jurassic

Som allerede beskrevet i en anden – gør i varmt vand i 10 minutter, og brug et smøremiddel og har en naturlig følelse … køb ikke fornyelsespulver med det … fordi det kun består af majsstivelse (100%); så hvis du kun har brug for det, skal du gå til et supermarked og købe normal majsstivelse eller mel.

Max

Vores pick

Som det er sædvanligt med Fleshlight Girls produktlinjen, er Bi-Hive-kanalen en eksklusiv kanal, denne gang den erotiske stjerne Bibi Jones, og er kun tilgængelig i kombination med hendes fisseåbning.

Massage Nude Pussy Bibi Jones
Intensitet7.8
Stimulation7.8
Trænge ind7.4
Stramhed6
Sucction Effect6.8
Realisme5.4
Variation7.6
glathed4.6
Orgasm Rating7.8
Støj6.4
Lube Brug6.2
Ryd op7
Tørretid6.6
Brugerbedømmelse0 Stemmer0
6.7
fantastisk
fantastisk
Сanal dækket af en meget tæt tekstur bump
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics