Massasje Nakenpussy Bibi Jones 2021 thesocialu101.com

Massasje Nakenpussy Bibi Jones

6.7
Rått

Bi-Hive-kanalen er en relativt bred kanal med en overflate dekket med en meget tett struktur av forskjellige størrelser og tverrgående ribber. Den indre kanalen har ingen tydelige sammenbrudd eller lotusnoder, og derfor er kanaldiameteren stort sett jevn.

Alt i alt, et strukturelt konsept som er spesielt egnet for menn med en uvanlig stor (og tykk) penis, for hvem andre Fleshlight kanaler med en mindre indre diameter kan være litt for smale.

Vårt valg

Som det er vanlig med Fleshlight Girls-produktlinjen, er Bi-Hive-kanalen en eksklusiv kanal, denne gangen som erotisk stjerne Bibi Jones, og er kun tilgjengelig i kombinasjon med hennes fitteåpning.

Hva jobber Fleshlight Bibi Jones

Som vanlig med Fleshlight Girls, er Bi-Hive-kanalen eksklusiv og utelukkende kombinert med fisseåpningen til den erotiske stjernen Bibi Jones.

Og denne fitte er virkelig noe å se, fordi Bibi Jones har virkelig enorm labia, som omgir kanalinngangen som en stor gledefylle.

Ved inngangen til kanalen er fire store, store Stamina-støtSfærisk kammer, fylt med piggformede 0,15 tommer (4 mm) støt Cylindrisk rør dekket med samme spikeformede støt

Etter min mening er Bibi Jones pussy åpning (ved siden av Stoya og Riley Steele) en av de vakreste av Fleshlight produktspekteret.

Bi-Hive-kanalen har en konstant diameter på 20 mm og er bare innsnevret til ca. 16 mm på noen punkter av knottene og tverrgående ribber. Ved inngangen til kanalen er det fire store, brede stamina nubs, som vi allerede vet fra Stamina Training Unit.

Rett bak det er et sfærisk kammer fylt med tapering, ca. 4 mm store nubber vendt mot hverandre. Deretter følger et sylindrisk rør med de samme spisse navene, men denne gangen er de vinklet i en vinkel på 45 ° mot kanalinngangen.

Dette etterfølges av et ovalt kammer med 3 mm brede transversale ribber som ligner bladkanalen. Deretter følger et annet sylindrisk rør med tre forskjøvne nubringer, hver dannet av fire utholdenhetsnubber. Bak er det et andre sfærisk kammer med spisse nubber og i enden av kanalen er det en tett tverrgående ribbestruktur som ligner Super-Ribbed Insert.

Når de trengs, glir de fire utholdenhetsnubberene vakkert intensivt over overflaten av glansene og er så merkbare når de trenger inn i dypere inn i penisakselen.

Så snart glansene trer inn i det sfæriske kammeret, gir de små, spisse pimples et fantastisk stimuleringsfire, noe som påvirker overflaten av glansene mange steder samtidig og selektivt.

Følelsen blir intensivert enda mer i den neste delen av kanalen, fordi her er de skrånusene bøyd over som de glir gjennom og virker rundt glansene.

Siden kanalen er relativt bred, har pimplesen god plass til å bevege seg rundt og kile og skrape glans og penisakselen på alle tenkelige steder med stadig skiftende intensitet.

Når det sentrale ribbe kammeret er nådd, endres penetrasjonsfornemmelsen helt og erstattes av mindre intensiv striatingstimulering på hele ekorns overflate, noe som er en velkommen endring fra tidligere selektive stimuli.

Endelig lander glansen mellom de tre Stamina nub-ringene, som tett omgir glans og igjen utøver en overveldende selektiv massasjeeffekt.

Når du beveger deg fremover og bakover, får du en ganske sterk og høyfrekvent stimuleringseffekt, og du trenger litt selvkontroll for ikke å komme for tidlig.

Derfor er Bi-Hive Channel ligner Stamina Training Unit også utmerket som en potens trener.

Med en normal penislengde (15 cm), kan imidlertid den bakre utholdenhetens nubber, det andre sfæriske kammeret og ribbestrukturen ved enden av kanalen ikke lenger nås.

Det er ikke så ille, fordi dette ubrukte området av kanalen gir mye plass til lagring av negativt trykk og som resulterer i en over gjennomsnittlig sterk sugeffekt når du flytter tilbake.

Siden Bi-Hive-kanalen er ganske bred, er rengjøringen relativt lett til tross for de mange lurvommene, da det er lett å komme overalt og kan skylles enkelt. Tørketiden er i midtbanen og beløper seg til ca. 2 – 3 timer.

endelige utfallet

Bi-Hive-kanalen skaper en kraftig stimulering som fungerer på mange forskjellige punkter med variabel intensitet og avbrytes i midten av en vakker beite stimuleringsfølelse.

Langsiktig onani er nesten ikke mulig med denne kanalen, fordi den ekstremt høye stimuleringsfrekvensen “tvinger” deg til å orgasme relativt raskt. Så moroa er kort, men veldig intens. På grunn av den relativt brede kanaldiameteren uten innsnevring, er kanalen spesielt egnet for menn med en stor penis.

Vårt valg

Som det er vanlig med Fleshlight Girls-produktlinjen, er Bi-Hive-kanalen en eksklusiv kanal, denne gangen som erotisk stjerne Bibi Jones, og er kun tilgjengelig i kombinasjon med hennes fitteåpning.

Brukeranmeldelser

Første klasse forhandler gode varer rask levering er helt fornøyd vil kjøpe tilbake dit

merke

Gjør mye humør for å kjøre bort de ensomme timene og en veldig realistisk følelse, bare bare kåt kraftpenger på Mer :-D

Fryseboks

Delen er hammeren samt i optikk og håndtering
for alle som vil ha noe spesielt bare å anbefale

Thorsten

Føles veldig bra. Også egnet for par. Bare prøv det, det er virkelig anbefalt. Du kan ikke stå for lenge!

Matthew

Jo, det er ikke som med en kvinne. Men i det minste, med litt fantasi og masse flutschi, er følelsen lik GV med kondom. Teagan er alltid i humør. Jeg antar også at hun aldri blir gravid.
PS!.
Ikke bli fanget med å gjøre det til en gummislange.

Stephen

Jeg er virkelig overrasket over leveransen. Hun kom en dag tidligere enn nevnt.
Fleshlight er også klasse jeg elsker det, fint og mykt * – *.

spass

Menn, kjøp dette! 

  • lett å bruke
  • Lett å håndtere
  • vakker følelse
  • Lett å rengjøre
  • det kan lett stues bort
  • god design

Cobie

Delen er ganske enkelt genial, veldig ekte og morsom. Du bør ikke prøve å bruke den uten smøremiddel, det virker ikke bra. For rengjøring trenger du pulver for å holde det mykt. Du kan kjøpe dyrt pulver, men maisstivelse er 100% det samme produktet som “fornyingspulveret”, men koster mye mindre. Det perfekte leketøy for mannen i tilfelle ingen kvinne er til stede. Levering var rask og enkel, som du ville forvente fra Amazon.

Jurassic

Som allerede beskrevet i en annen – gjør det i varmt vann i 10 minutter, og bruk et smøremiddel og har en naturlig følelse … ikke kjøp fornyelsespulver med det … fordi den bare består av maisstivelse (100%); så hvis du bare trenger det, gå til et supermarked og kjøp vanlig maisstivelse eller mel.

Max

Vårt valg

Som det er vanlig med Fleshlight Girls-produktlinjen, er Bi-Hive-kanalen en eksklusiv kanal, denne gangen som erotisk stjerne Bibi Jones, og er kun tilgjengelig i kombinasjon med hennes fitteåpning.

Massasje Nakenpussy Bibi Jones
Intensitet7.8
Stimulering7.8
penetration7.4
tetthet6
Sucction Effect6.8
Realisme5.4
Variasjon7.6
glatthet4.6
Orgasm Rating7.8
Bråk6.4
Lube Bruk6.2
Rydde opp7
Tørr tid6.6
Bruker vurdering0 stemmer0
6.7
Rått
Rått
Сanal dekket av svært tette teksturhull
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics