Masturbator nepretuit - Jenna Haze 2021 thesocialu101.com

Masturbator nepretuit – Jenna Haze

Canalul “Obsession” este noua structură interioară a Fleshlight Girl Jenna Haze și înlocuiește canalul “Maze”, care anterior a fost exclusiv combinat cu deschiderea păsărească.

Structura labeză destul de mediocră nu va mai fi produsă de acum înainte, deoarece vânzările (probabil) nu au fost destul de mari recent. După părerea mea, acesta a fost pasul potrivit, nu o mare pierdere, deoarece noile concepte structurale mai eficiente au fost dezvoltate acum de producătorul Fleshlight ILF.

Alegerea noastră

În consecință, cea mai bună textură a seriei Fleshjack Boys numită

Ce lucrează Fleshlight Jenna Haze

Prin urmare, cea mai bună structură din seria Fleshjack Boys numită “Bliss” a fost re-lansată cu păsărica Jenna Haze sub numele de Obsession și în cele din urmă fanii Straight Fleshlight se pot bucura, de asemenea, de această structură fantastică (fără gândul în spatele minții lor că analul deschiderea a fost modelată de un bărbat).

În zona din față a structurii de obsesie este o cameră de 35 x 18 mm, care este echipată cu cinci nervuri transversale foarte pronunțate.

În spatele ei este o cameră alungită, în formă de picătură, care continuă până la capătul inserției. În această cameră există un peisaj impresionant de cosuri lungi, care sunt atât de aproape încât camera este aproape complet umplută de ele.

Coșurile proeminențează la un unghi de 45 de grade în direcția intrării canalului, au capete ascuțite și arată ca canalul Destroya.

După o scurtă strângere la intrarea în canalul de obsesie, un masaj puternic de ghindă urmărește structura nervurilor transversale bine perceptibile din prima cameră.

Cele cinci coaste se desfășoară îndeaproape pe gland, creând stimulente foarte intense care scot în gât la frecvență înaltă pe măsură ce nervurile individuale trec prin.

Cu toate acestea, această stimulare relativ violentă este doar preludiul stimulării extrem de intense a pimpului care urmează în camera principală a inserției.

Pentru că aici glandul se scufundă într-o luncă densă de nuburi care se învârt în jurul glancului și arborelui penisului din toate părțile și astfel declanșează o mulțime de impulsuri de stimulare punctuale.

În timpul mișcării interioare, cosurile se îndoaie și “îmbrățișează” glandul și formează o anumită rezistență, depășirea cărora creează un sentiment incredibil de frumos de stimulare.

Stimularea intensă a stridirii și stimularea punctuală și mai intensă formează un contrast mare între ele și oferă varietate.

Schimbarea constantă dintre cele două tipuri de stimulare face ca masturbarea cu Obsession Channel să fie o experiență unică. Nu puteți rezista acestui “foc de durată de stimulare” de foarte mult timp și veți ajunge la un orgasm relativ repede. Prin urmare, acest canal este deosebit de interesant pentru bărbații circumcisi cu un cap mai puțin sensibil.

În plus față de efectul efectiv de masaj al structurii nervurii și cosului, efectul de aspirație este absolut impresionant.

După câteva înălțimi și alunecări, se acumulează o presiune negativă puternică între cosuri, care îmbogățește în plus stimularea globală cu efectul de aspirare mare și clar perceptibil.

Ca și în cazul inserțiilor puternic structurate, canalul de obsesie este, de asemenea, un pic mai complex de curățat, deoarece multe reziduuri de spermatozoizi și lubrifianți rămân în structura dense.

Acestea trebuie îndepărtate cu atenție pentru a preveni creșterea mucegaiului.

Timpul de uscare este relativ lung (6 – 8 ore), dar poate fi scurtat prin uscare cu prosoape de hartie (rola de bucatarie) sau un prosop.

deznodământ

Canalul de obsesie este o altă capodoperă ILF cu un design structural optim. Canalul oferă o combinație incredibil de intensă de stimulare striată și punctuală și efectul excelent de aspirație face ca stimularea globală să fie perfectă. Efectele de stimulare acționează la o frecvență foarte mare pe glandul și arborele penisului și conduc rapid și eficient la orgasm.

Oameni deosebit de circumcisi, cu sensibilitate mai mică la ghindă, se vor bucura de acest canal, deoarece stimularea mai mult nu este cu adevărat posibilă.

Alegerea noastră

În consecință, cea mai bună textură a seriei Fleshjack Boys numită

Analizele utilizatorului

La inceput materialul miroase foarte puternic, se simte, de asemenea, un pic “strâmt”. După primele 20 de utilizări, însă, mirosul dispare și materialul devine foarte moale și, astfel, se simte mult mai plăcut. Materialul trebuie să se obișnuiască cu utilizarea. Aveam deja masturbatori de lux scumpe din Japonia, care costau peste 100 de euro, iar între ei și Fleshlight nu se întâmplă prea multe lucruri, prin urmare, recomandări clare de cumpărare. Raportul preț-performanță este de top!

Yannick 

În mod evident la o femeie vie vie, partea nu ajunge prea departe. Dar pentru o relaxare rapidă între ele, este întotdeauna mai bună decât funcționarea manuală.

Peter Scots

Jenna Haze Edition:

Din păcate, se pare că dacă doriți să vizitați artiștii dvs. preferați acasă pentru a verifica autenticitatea unei cutii de pofte, veți intra în custodie. Judecătorii nici nu înțeleg.

Nu sunt un stalker?!

Dennis

Aproape ca lucrurile reale. O alternativă foarte bună, cu siguranță voi obține același înlocuitor dacă este necesar, ușor de curățat și discret. Cu plăcere din nou.

Klaus Buenermann

Curățați-l cu apă fiartă “nu a rănit până acum” nu miroase …. nu este nimic de plâns “îmi pot recomanda.

Dacă textura din interior este cea mai bună pe care nu o pot spune, nu o compar.

Thomas

Nu este un miros rău, ușor de curățat. Când urmați sugestiile de utilizare, se pare că este un adevărat sex. Super recomanda. Foarte moale

Michele

Alegerea noastră

În consecință, cea mai bună textură a seriei Fleshjack Boys numită

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics