Meisje Angela White - Handjob Poesje met Fleshlight 2021 thesocialu101.com

Meisje Angela White – Handjob Poesje met Fleshlight

De Indulge Insert biedt een nieuwe mix van paddestoelvormige noppen en dikke, uitpuilende langsribben, die samen een uitnodigend en nogal sterk gestructureerd structureel landschap vormen.

Op het eerste gezicht zijn de langsribben niet meteen zichtbaar, omdat ze naadloos in de nubstructuur passen die zich tot ver in het kanaal uitstrekt.

Onze keuze

De gevoerde lengteribben verrijken de hoogfrequente schokstimulatie met een prachtige pulserende afwisseling van strakheid.

Wat werk Fleshlight Angela White

De unieke paddestoelknoppen variëren in grootte en omlijnen de randen van de grote langsribben.

Vanwege de bijzonder grote noppen aan de respectievelijke eindpunten van de langsribben, is het kanaal verdeeld in drie kamers en vormt het aldus een interessante meerkamerstructuur (op een enigszins onconventionele manier).

De grootst mogelijke hobbels van het inzetstuk (0,55 x 0,4 inch / 14 x 10 mm)Alle kamers hebben de vorm van een “zandloper” Tussen de tussenruimten van de knobbelringen bevinden zich vier opgevulde, spindelvormige ribben in de lengterichting

De focus van dit kanaal ligt duidelijk op het genereren van maximale stimulatie, d.w.z. minder natuurlijk, maar des te meer stimulerende stimuleringsstimuli worden gegenereerd.

Zo’n concept is met name geschikt voor mannen met een besneden voorhuid, waarvan de gevoeligheid voor de eikel iets lager is dan voor onbesneden mannen.

Het Indulge-kanaal behoort tot de Fleshlight van Fleshlight-Girl Angela White en is daarom alleen verkrijgbaar met haar (origineel gegoten) kutopening.

Het Indulge-kanaal begint met twee ringen van elk vier paddenstoelennoppen, die tegenover elkaar zijn geplaatst.

De tweede noppenring bestaat uit de grootst mogelijke noppen van het inzetstuk (circa 14 x 10 mm) en vormt zo de toegang tot de eerste kamer.

Alle drie de nu volgende kamers zijn ongeveer. 5,5 cm lang en hebben de vorm van een “zandloper”. Ze zijn allemaal van hetzelfde ontwerp en bevatten elk zeven noppenringen met elk vier noppen.

In de ruimten tussen de knopringen bevinden zich vier uitpuilende, spindelvormige langsribben die hun hoogste punt naar het midden van de kamer bereiken en het kanaal naar beneden brengen tot ca. 14 mm op deze punten.

De paddestoelknobbels daarentegen worden kleiner en kleiner naar het midden van de kamer toe, waar ze worden overhangt door de langsribben.

Zoals verwacht is de stimulatie van het Indulge kanaal erg intensief, omdat de vele puistjes veel duidelijk waarneembare individuele stimuli veroorzaken die de penis met een hoge frequentie raken.

De grote noppenringen bij de ingangen en uitgangen van de kamer zijn bijzonder goed waarneembaar, die als knelpunten werken en een prachtig kortstondig gevoel van beklemming teweegbrengen telkens wanneer je er doorheen glijdt.

Hoewel de puistjes relatief lang zijn en erg ver in het kanaal uitsteken, zijn ze verrassend vormstabiel en bieden ze een zekere weerstand tegen de eikel dankzij de brede basis van de “paddestoelvorm”.

Dit heeft een zeer positief effect op de stimulatie-intensiteit en is vergelijkbaar met het effect van de Stamina knobbels van de Stamina Trainingseenheid.

In het midden van de kamers wordt de stimulatie gedomineerd door de spindelvormige langsribben, die een langzaam toenemende en vervolgens afnemende tegendruk genereren.

Heen en weer glijden, werkt dit stimulatie-effect als een heerlijk pulserende penismassage. Deze begrazings “basisstimulatie” wordt verder geïntensiveerd door de vele subtiele punctuele stimuli van de kleine pukkelringen, die in combinatie een unieke emotionele wereld creëren.

Dit fantastische mengsel van hoogfrequente selectieve stimulatie en pulserende, verstijvende strakheid kan niet te lang worden weerstaan ​​en daarom is masturbatie met het Indulge Channel een kort maar ook heel intens genot.

Met een gemiddelde penislengte (15 cm) bereik je gemakkelijk de eerste en de tweede kamer met de bijbehorende vernauwingen.

Omdat de structurele elementen in de kamers worden herhaald, wordt niets gemist en zelfs mannen met een kortere penislengte kunnen van dit kanaal genieten in al zijn details.

De achterste (derde) kamer biedt veel ruimte voor het opslaan van negatieve druk en daarom, na wat heen en weer glijden, ontstaat een bovengemiddelde sterke aanzuiging, die gepaard gaat met de toch al sterke stimulatie met een prachtig zuigeffect.

Het schoonmaken van het Indulge-kanaal is iets complexer vanwege de sterkere structuur. Men moet absoluut opletten om de vele gaten grondig te spoelen. De droogtijd is op het middenveld met ca. 2-3 uur.

uitkomst

De Indulge-structuur is een goede keuze voor liefhebbers van intensieve stimulatie, omdat de punctuele stimuli door de ongewone paddestoelvorm van de puistjes een zeer direct effect hebben op de penis. Bovendien, vanwege hun hoge veerkracht, kunnen de puistjes worden gevoeld als vele kleine weerstanden die eerst moeten worden overwonnen bij penetratie.

De uitpuilende lengteribben verrijken de hoogfrequente pukkelstimulatie met een prachtige, pulserende verandering van gevoel. Samen met het uitstekende zuigeffect resulteert dit in een echt explosief mengsel dat slechts korte maar zeer intensieve masturbatie-ervaringen mogelijk maakt.

Onze keuze

De gevoerde lengteribben verrijken de hoogfrequente schokstimulatie met een prachtige pulserende afwisseling van strakheid.

Gebruiker reviews

Of je nu alleen bent of met je partner, de Fleshlight houdt wat het belooft gemakkelijk schoon te maken en een waar genoegen.

Marcel

Ik heb verschillende Sex M geprobeerd ……, maar dit deel is geweldig. Een super geil gevoel. ook als je niet tot Eng.class-stimulatie doordringt. Zo zacht !!! Komt heel dicht bij een echte vagina!

Marco

Omdat ik de laatste tijd veel aan het Fleshlight-speelgoed heb gewerkt, wilde ik als nieuwkomer echt weten of alle positieve ervaringen echt kloppen en ja, het stuk speelgoed Angela White is echt leuk. Het is echt emotioneel, heeft een mooie strakke pasvorm en voelt heel goed. Als je ook besluit de Fleshlights te proberen, kan ik de Fleshlight Angela White alleen maar aanbevelen. Vergeet niet om de Fleshlight en het smeermiddel in warm water voor te verwarmen, het is twee keer te veel plezier.

Philip

Wat moet hier in hoofdletters worden geschreven … Geweldige uitvinding! Mega-humeur en is altijd beter dan het gebruikelijke handmatige werk;)

Had de Fleshlight 10 maanden in mijn winkelmandje en wist niet of ik het moest kopen of niet, omdat de prijs me altijd een beetje had afgeslagen.

Nu kan ik zeggen dat het de beste investering was in jaren XD

Max

Wie niet helemaal zeker is en aan wie het hele, onmenselijke, vreemde, onaangename lijkt, zou eens naar de video van “The all male review” moeten kijken – uiterlijk merkt men op dat het iets heel normaals kan zijn om zoiets te kopen dit om alleen plezier te hebben.

Als je ervoor zorgt, breekt er niets. Ik raad af om te keren (van rechts naar links). Het is voldoende om het onderdeel in warm water te reinigen.

Alex

Kleine hint: na verloop van tijd wordt het materiaal een beetje plakkerig – dit is heel normaal omdat het poeder dat af fabriek wordt gebruikt waarmee het oppervlak is behandeld verdampt (door middel van reiniging).
Fleshlight heeft een speciaal poeder om deze originele staat te herstellen – maar dit is niets anders dan normaal maïszetmeel. Ik heb het zelf geprobeerd en het werkt geweldig!
Dit kan echter het best worden gedaan boven de badkuip, omdat maïszetmeel op de vloer niet de mooiste is. Je zult ontdekken wanneer je je handen wast hoe hardnekkig het is om het eraf te krijgen zonder zeep.
Ik hoop dat ik de een of de ander kan helpen met deze recessie :)

Marcel

Voldoet aan de vereisten, goed product voor binnenkomst (geen woordspeling bedoeld) en zeer duurzaam. Aanbevolen.
Enige nadeel zit hem in het onderhoud dat na elk gebruik nodig is (gedurende enkele minuten koud water lopen).
De zaak is een beetje opzichtig, dus bereid een plaats voor om het op te slaan en dienovereenkomstig te plannen.

Grijs

Onze keuze

De gevoerde lengteribben verrijken de hoogfrequente schokstimulatie met een prachtige pulserende afwisseling van strakheid.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics