Момичето Ангела Уайт - Панталон с Флешълйт 2021 thesocialu101.com

Момичето Ангела Уайт – Панталон с Флешълйт

Комплектът Indulge предлага нова смес от гъби с форма на гъби и дебели, изпъкнали надлъжни ребра, които заедно образуват привлекателен и доста силно структуриран структурен пейзаж.

На пръв поглед надлъжните ребра не се виждат веднага, тъй като те се вписват безпроблемно в структурата на главината, простираща се далеч в канала.

Нашият избор

Подплатените надлъжни ребра обогатяват високата честота на стимулиране на ударите с прекрасно пулсиращо редуване на плътността.

Каква работа Fleshlight Angela White

Уникалните гъбени копчета варират по размер и очертават краищата на големите надлъжни ребра.

Благодарение на особено големите възли в съответните крайни точки на надлъжните ребра, каналът е разделен на три камери и по този начин представлява интересна многокамерна структура (по някакъв нетрадиционен начин).

Най-големите възможни изкривявания на вложката (0,55 х 0,4 инча / 14 х 10 мм)Всички камери са оформени като “пясъчен часовник” Между междинните отвори на пръстените са разположени четири подложки с надлъжно ребро, оформени в шпиндел

Фокусът на този канал е ясно върху генерирането на максимално стимулиране, т.е. по-малко естествено, но се генерират всички стимулиращи стимулиращи стимули.

Подобна концепция е особено подходяща за мъже с обрязана препуциума, чиято чувствителност към жабите е малко по-ниска от тази на необрязаните мъже.

Каналът “Indulge” принадлежи към Fleshlight на Fleshlight-Girl Angela White и следователно е достъпен само с нея (оригинална форма) путка отваряне.

Каналът “Indulge” започва с два пръстена от по четири гъби, всяка от които са офсетно кръстосвани една до друга.

Вторият пръстен се състои от най-големите възли на вложката (приблизително 14 х 10 mm) и по този начин образува входа към първата камера.

И трите камери след това са приблизително. 5.5 см дълги и имат формата на “пясъчен часовник”. Всички те са с еднакъв дизайн и всяка от тях съдържа седем пръстена с четири пръстена.

В пространствата между пръстените на копчето има четири изпъкнали, надлъжно разположени ребра, които достигат най-високата си точка към центъра на камерата и стесняват канала до прибл. 14 mm в тези точки.

Зъбните гъби, от друга страна, стават по-малки и по-малки към средата на камерата, където са надвити от надлъжните ребра.

Както се очаква, стимулирането на канала “Indulge” е много интензивно, защото многото пъпки създават много ясно забележими индивидуални стимули, които удрят пениса с висока честота.

Големите пръстени на входовете и изходите на камерите са особено забележими, които действат като затруднения и предизвикват прекрасно краткотрайно усещане за стягане всеки път, когато ги плъзнете през тях.

Въпреки че пъпките са сравнително дълги и изпъкват много далеч в канала, те са изненадващо стабилни по отношение на размерите и предлагат известна устойчивост на жабите поради широката основа на “формата на гъби”.

Това има много положителен ефект върху интензивността на стимулацията и е сравнимо с ефекта на “Stamina nubs” от звеното за обучение Stamina.

В средата на камерите стимулирането е доминирано от надлъжните ребра с формата на вретено, които генерират бавно увеличаващо се и след това намаляващо противоналягане.

Плъзгайки се напред-назад, този стимулиращ ефект действа като чудесно пулсиращ пенис масаж. Това пасивно “основно стимулиране” се засилва още повече от многото тънки точни стимули на малките пъпки, които в комбинация създават уникален емоционален свят.

Тази фантастична смес от високочестотна селективна стимулация и пулсираща, стегнатост на тежестта не може да бъде преодоляна твърде дълго и поради това мастурбацията с канала Indulge е кратко, но и много интензивно удоволствие.

При средна дължина на пениса (15 см) можете лесно да достигнете първата и втората камера със съответните стеснения.

Тъй като структурните елементи в камерите се повтарят, нищо не се пропуска и дори мъжете с по-къса дължина на пениса могат да се насладят на този канал във всичките му детайли.

Задната (третата) камера предлага много място за съхранение на отрицателно налягане и следователно, след известно плъзгане напред и назад, се получава силно засмукване над средното, което придружава вече силната стимулация с прекрасен всмукателен ефект.

Почистването на канала Indulge е по-сложно поради по-силната му структура. Трябва абсолютно да се обърне внимание, за да се изплакнат многобройните пропуски. Времето за сушене е в средата с прибл. 2-3 часа.

последица

Структурата на доставянето е добър избор за любителите на интензивната стимулация, защото поради необичайната форма на гъбичките на пъпките точните стимули имат много директен ефект върху пениса. В допълнение, поради тяхната висока устойчивост, пъпките могат да се почувстват като много малки съпротивления, които първо трябва да бъдат преодолени, когато проникват.

Изпъкналите надлъжни ребра обогатяват стимулацията с високочестотни пъпки с чудесна, пулсираща промяна на усещането. Заедно с отличния всмукващ ефект това води до истинска експлозивна смес, която позволява само кратък, но много интензивен мастурбационен опит.

Нашият избор

Подплатените надлъжни ребра обогатяват високата честота на стимулиране на ударите с прекрасно пулсиращо редуване на плътността.

Потребителски отзиви

Независимо дали сте сами или с партньора си, Fleshlight запазва това, което обещава, че е лесна за почистване и истинско удоволствие.

къдрене на маша

Опитах няколко секс M ……, но тази част е страхотно. Супер възбудено усещане. също и при проникване в стимулиране на Eng.class. Толкова меко! Прилича много на истинска вагина!

Marco

Тъй като напоследък работя много върху играчките на Fleshlight, като новодошъл наистина исках да знам дали всички положителни преживявания са наистина верни и дали играчката Ангела Уайт наистина е забавна. Това е наистина емоционално, има хубаво стегнато прилягане и се чувства наистина добре. Ако решите да опитате Fleshlights, мога само да препоръчам Fleshlight Angela White. Не забравяйте да загреете Fleshlight и смазочния материал в топла вода преди това, това е два пъти прекалено забавно.

Филип

Какво трябва да се напише тук с главни букви … Великолепно изобретение! Мега настроение и винаги е по-добре от обичайната ръчна работа;)

Дали Fleshlight в моята кошница за 10 месеца и не знаеше дали трябва да го купя или не, защото цената винаги е ме свалила малко.

Сега мога да кажа, че това е най-добрата инвестиция в годините XD

Max

Който не е съвсем сигурен и на когото всичко нещо нечовешко, странно и неприятно изглежда, трябва да погледнем на видеоклипа на “Репортажът на всички мъже” – най-късно тогава човек забелязва, че може да е нещо съвсем нормално да купя нещо като това да се забавлявате сами.

Ако се погрижиш за него, нищо не се разваля. Препоръчвам да не се обръщате (отдясно наляво). Достатъчно е да почистите частта в топла вода.

Алекс

Малък намек: С течение на времето материалът става малко лепкав – това е съвсем нормално, тъй като използваният прах от работа, с който се обработва повърхността, се изпарява (чрез почистване).
Fleshlight има специален прах за възстановяване на това оригинално състояние – но това не е нищо друго освен нормално царевично нишесте. Опитах се сам и тя работи чудесно!
Това обаче най-добре се прави върху ваната, защото царевичното нишесте на пода не е най-красивото. Ще разберете, когато измивате ръцете си, колко устойчиво е да го извадите без сапун.
Надявам се да помогна един или друг с тази рецесия :)

къдрене на маша

Изпълнени са изискванията, добър продукт за влизане (не е предназначен за игра) и много издръжлив. Препоръчано.
Единственият недостатък е поддръжката, необходима след всяка употреба (за кратко време се работи със студена вода).
Случаят е малко блестящ, затова подгответе място, където да го съхранявате и да планирате съответно.

сив

Нашият избор

Подплатените надлъжни ребра обогатяват високата честота на стимулиране на ударите с прекрасно пулсиращо редуване на плътността.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics