Nå Nakenpussy Jenna Jameson: Sex med Fleshlight Today 2021 thesocialu101.com

Nå Nakenpussy Jenna Jameson: Sex med Fleshlight Today

7
Perfekt følelse

Med “Legend” indre kanal har Fleshlight-produsenten ILF ikke spart med variasjon og har kombinert syv forskjellige strukturelle elementer.

Diameteren på den fremre delen av kanalen er svært smal og derfor er denne Fleshlight spesielt designet for menn som liker den litt strammere og vil nyte ulike typer stimulering samtidig.

Vårt valg

Skyv inn i en tekstur som Legendary som Jenna selv! Denne ermet har en stadig skiftende bredde som er belagt med ribber, prikker, firkanter og nubber, og skaper en følelse som er verdig til den ubestridte Queen of Porn

Hva jobber Fleshlight Jenna Jameson

Legend-kanalen er den eksklusive interiørstrukturen til den legendariske erotiske stjernen Jenna Jameson, og er derfor kun tilgjengelig med henne (originalformet) fisseåpning.

Inngangspassasjen er dannet av et 20 mm dråpeformet kammer med to tverrgående ribber, som deretter smelter sammen i en 14 mm smal forbindelseskanal som krysses av tre utprøvde spiralvendte langsgående ribber.

Inngangspassasjen er dannet av et 20 mm dråpeformet kammer med to tverrgående ribber30 mm kammer, som er fylt med to forskyvninger 40 mm kammer med tre tykke tverrgående ribber

Deretter følger et 30 mm kammer, som er fylt med to forskjøvne burl ringer (hver bestående av 4 burl).

Bak er det et annet 40 mm kammer med tre tykke tverrgående ribber, som reduserer diameteren til 10 mm på baksiden.

Den komplette siste tredjedel av Legend indre kanal er opptatt av et enkelt langstrakt (70 mm stort) kammer, hvis overflate er dekket i fordelen med en spiralstruktur og i bakdelen med skiveformede nav.

Inntrengingen til Legendkanalen er ledsaget av en herlig følelse av tetthet, og i løpet av denne tiden kan du tydeligvis føle de tre langsgående ribberne spiralformet rundt glansen, noe som skaper en slags “melkefølelse”.

Følelsen er veldig lik Texas Tornado Channel, men skjer bare i et veldig kort øyeblikk.

Deretter lander du i det første kammeret og her er tettheten redusert og de to knottene ringer på penis, noe som utløser flere moderat intensiv stimulering.

Disse kviser er ikke nødvendigvis oppfattet som punktlignende stimuli, men heller som subtile strierende stimuleringer som rammer glans fra flere sider samtidig.

Etter disse relativt milde effektene blir det neste kammeret med de tverrgående ribber plutselig veldig intense fordi ribbene smaler kanalens diameter mer og mer og derfor stripper mer og mer over penisoverflaten.

I tillegg akkumulerer smøregelen i dette kammeret, og dette området er derfor spesielt glatt og behagelig varmt (forutsatt at smøregelen er oppvarmet på forhånd).

Med en gjennomsnittlig penislengde (ca. 15 cm) når man bare overgangen til det store bakkammeret.

Her nedsetter tettheten og stimuleringsintensiteten plutselig, og dette skaper en utmerket kontrast til den ekstremt smale midtdelen.

Samlet sett virker stimuleringen merkelig realistisk og naturlig til tross for den høye strukturelle tettheten og den vidunderlig smale og sterkt stimulerende midterparten frister til svært dyp penetrasjon.

Siden de indre strukturene rammer penis med moderat frekvens, er stimuleringen også godt utholden over en lengre periode, og en er ikke “tvunget” til å orgasme.

Du kan kontrollere tiden til utløsning (med litt øvelse) veldig bra og forsink det relativt lenge.

Det er mye plass i det store bakkammeret for å lagre negativt trykk, så etter noen frem og tilbake bevegelser utfolder en ekstremt intens sugekraft i Legend-kanalen, ser etter sine jevnaldrende.

Foruten kanalene Destroya, Barracuda og Texas Tornado, tilbyr Legend-kanalen en av de beste sugeeffektene av alle Fleshlights.

En relativt stor mengde rester samler seg mellom de smale strukturer, slik at den fremre delen av kanalen spesielt bør rengjøres forsiktig.

Det anbefales at du omhyggelig skruer inn Fleshlight-innsatsen i en kort stund, og vask den deretter grundig ut. Tørking tar også litt lengre tid og tar omtrent 3-4 timer.

endelige utfallet

Legendstrukturen skaper en uavhengig stimuleringsverden der en tydelig tyngde er tydelig i forgrunnen.

Den svært høye strukturelle tettheten gir mye variasjon under stimulering, men uten å fungere kunstig og uten “over-stimulerende”.

Det store kammeret i den bakre delen av kanalen er bare delvis tilgjengelig med en normal penislengde, men gir en svært sterk sugekraft. Hvis du liker det strammere og foretrekker en realistisk utseende, godt styrbar stimulering, bør du ikke gjøre uten denne Fleshlight.

Vårt valg

Skyv inn i en tekstur som Legendary som Jenna selv! Denne ermet har en stadig skiftende bredde som er belagt med ribber, prikker, firkanter og nubber, og skaper en følelse som er verdig til den ubestridte Queen of Porn

Brukeranmeldelser

Det kan virke fantastisk ved første øyekast at jeg skriver en anmeldelse av denne mannlige sextoyen som en kvinne. Det er så mange flotte leker for kvinner, mens menn, etter min mening, går av ganske dårlig og vanligvis må falle tilbake på egen hånd for onani. Siden Fleshlight-serien syntes å være en fin forandring og nyskapning, ga jeg min venn en av dem.

Roseblood

Allerede var valget morsomt for oss. Sammen vurderte vi utseendet på de forskjellige modellene og innsatsene, og vi likte Fleshlight ifølge Riley Steele-modellen best, fordi det ser ganske realistisk og delikat til tross for ensartet materialefarging. Nysgjerrig som jeg er, jeg har rørt materialet selvfølgelig også en gang, og jeg finner hudområdene utenfor utrolig realistiske fra haptikene. Som myk, frisk barbert hud. Konsistensen av labia, derimot, finner jeg urealistisk, de er for harde og ufleksible, men de gjør jobben sin.

Marrow

Etter hans mening føles dette Fleshlight flott, det er veldig enkelt å rengjøre og er veldig morsomt å bruke. Samtidig føler hun seg ikke så god som en ekte kvinne. (Jeg tror dette er åpenbart, fordi ingen dildo kunne erstatte en ekte mann.) Det er bare et leketøy for å få litt mer variasjon i spillet under onani. Jeg ville ha estimert størrelsen på Fleshlight annerledes på bakgrunn av bildene, fordi det allerede er ganske stort og tungt. Men du kan fortsatt bruke dem godt.

Alex

Etter rengjøring, som er nødvendig etter hver applikasjon, trenger Fleshlight en lengre tørketid. Det tar litt å bli vant til synet av nakne kjønnsorganer som ligger rundt uten en egnet person. Det ville være mer behagelig hvis Fleshlight var tørr igjen raskere, men dette ville neppe være mulig på grunn av de mange indre kamrene.

Marcel

Fleshlight er en høy kvalitet behandlet, visuelt tiltalende og følelsesmessig flott sextoy for menn, noe som er verdt prisen i alle fall. Klar kjøpsanbefaling.

Ivon

Mer variasjon i masturbation som en mann. Muligens også nyttig for forspill. Mange forskjellige modeller (optikk) og innsatser (interiør) tilgjengelig

Reno

Vårt valg

Skyv inn i en tekstur som Legendary som Jenna selv! Denne ermet har en stadig skiftende bredde som er belagt med ribber, prikker, firkanter og nubber, og skaper en følelse som er verdig til den ubestridte Queen of Porn

Nå Nakenpussy Jenna Jameson: Sex med Fleshlight Today
Intensitet8.2
Stimulering7.8
penetration7
tetthet5.8
Sucction Effect6.4
Realisme6
Variasjon7.2
glatthet6.3
Orgasm Rating6.8
Bråk6.8
Lube Bruk7.8
Rydde opp7.4
Tørr tid7.2
Bruker vurdering0 stemmer0
7
Perfekt følelse
Eksklusiv innsats
Fantastisk følelse av tetthet
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics